Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Комплектовщик в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Комплектовщик в Киеве"

15 323 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Комплектовщик" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Комплектовщик в Киеве открыто 177 вакансий. Для 38.4% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.5+ грн. 15.3% объявлений с зарплатой 18.7+ грн, и 13% с зарплатой 16.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Комплектовщик в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Комплектовщик в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Специалист по качеству. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 27500 грн. На втором месте - Водитель автопогрузчика с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Химик с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Комплектовщик заказов (ночная работа)
ТОВ Медикал-Оптима, Киев, Київ
Для несложной комплектовки заказов на аптечном складе требуется комплектовщик / упаковщик. - мж./жен, ответственное отношение к работе.Условия работы: стабильность и уверенность в завтрашнем дне, достойная ставка от 20 тыс.грн., график – ночные смены. Обращайтесь по тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З / Юлия Владимировна
Комплектовщик продукты
, Київ, Київська область
Опис вакансіїУ торгову компанію потрібен комірник комплектувальник на склад.Обов’язки:збирання товару за відомостями.Вантажно-розвантажувальні роботи, підтримка порядку та збереження ТМЦ.Вимоги:Досвід роботи на складі!!!Уважність, адекватність, відсутність шкідливих звичок.Умови роботи:Робота у холодильній камері (-17С) (без потягів, вітру немає)Графік роботи: Пн-Пт з 08:00 до 18:00. (1 робоча субота в місяці до 14:00)Місце роботи: вул. Євгена Маланюка, 114А Холодокомбінат № 3.Від метро Лівобережна службовий автобус до місця роботи.Андрій 093−254−18−20.
Комплектувальник
ФОП Волков С.В., Київ
ТОВ «Торговий дім СВР» запрошує на роботу комплектувальника замовлень на склад, розташований у районі ст. метро «Бориспільська».Ми є найбільшим оптово-роздрібним підприємством зі збуту систем інженерної сантехніки ТМ «Rozma», а також дистриб'юторами інженерної та побутової сантехніки як вітчизняних, так і іноземних виробників.На позицію «комплектувальник замовлень» ми шукаємо відповідальних, уважних і пунктуальних чоловіків та жінок, які бажають мати стабільну та гідно оплачувану роботу.Попередній досвід не має значення. Навчання проводиться у процесі роботи.Знання систем водо та теплопостачання буде плюсом і дозволить вам швидше освоїтися на новій роботі.Основним вашим завданням на робочому місці буде збирання та комплектація замовлень.Зі свого боку ми пропонуємо:•своєчасну виплату з/плати;•оплачуване стажування;•графік роботи 5х2, ранкова та денна зміни.Якщо вас зацікавила наша пропозиція або у вас є додаткові запитання – телефонуйте . Завжди раді вас чути!
Комплектовщик заказов (несложная работа)
ТОВ "Медикал-Оптима", Київ
Для несложной комплектовки заказов на аптечном складе требуется комплектовщик / упаковщик.- муж./жен, ответственное отношение к работе.Условия работы: стабильность и уверенность в завтрашнем дне, достойная ставка от 23 тыс.грн., график – есть только дневные или только ночные смены (на выбор). Обращайтесь по тел.: 09б—9З7—З5—2б / Юлия Владимировна   
Комплектувальник, укладальник-пакувальник (комплектовщик, сборщик)
, Київ, Київська область
Запрошуємо на вакансію — комплектувальника.Вашими основними обов’язками будуть:Швидке та якісне відбирання товарів продуктів харчування відповідно до замовлення магазинів.Ми пропонуємо:Стабільну оплату праціСмачні обіди за рахунок компаніїБезкоштовний корпоративний транспорт.Чекаємо на Ваше резюме або телефонуйте за номером в оголошенні.
Комплектувальник
1052, Білоцерківська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 8000 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:проведення комплектації товару згідно накладних документів, організація зберігання матеріальних цінностей, виконання доручень завідувача по складу. Ведення обліку товару на складі та звітної документації про переміщення матеріалів. Участь у проведенні інвентаризації. Заробітна плата відрядна. Контакт роботодавця: 6-20-13. Білоцерківська філія КОЦЗ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, без шкідливих звичок
Комплектувальник
278, ОБОЛОНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 10123 грнУ тому числі основна: 10123 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Здійснює ВАНТАЖНО-РОЗВАНТАЖУВАЛЬНІ роботи. Укладання та упаковка продукції та її компонентів у споживчу тару, комплектація рибної продукції, передпродажна підготовка товару, ведення обліку тари, упакованої продукції та ін. витратних матеріалів. Проведення санітарних заходів, підтримка чистоти. Обов’язково попередня домовленість про співбесіду за тел. (093)6963222 – Валентина Кириченко. Додаткова інформація: Оболонське управління КМЦЗ, тел.(067)5207458 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутніПрофесійні компетенції (знання, навички):Дотримання способів укладання та правил упакування риби, ікриОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, пунктуальність, акуратність, уважність.
Комплектувальник замовлень
Pulse-KM, Вся ; Київська область; Київ
ТОВ «Торговий дім СВР» запрошує на роботу комплектувальника замовлень на склад, розташований у районі ст. метро «Бориспільська».Ми є найбільшим оптово-роздрібним підприємством зі збуту систем інженерної сантехніки ТМ «Rozma», а також дистриб'юторами інженерної та побутової сантехніки як вітчизняних, так і іноземних виробників.На позицію «комплектувальник замовлень» ми шукаємо відповідальних, уважних і пунктуальних людей, які бажають мати стабільну та гідно оплачувану роботу.Попередній досвід не має значення. Навчання проводиться у процесі роботи.Знання систем водо та теплопостачання буде плюсом і дозволить вам швидше освоїтися на новій роботі.Основним вашим завданням на робочому місці буде збирання та комплектація замовлень.Зі свого боку ми пропонуємо:своєчасну виплату з/плати;оплачуване стажування;графік роботи 5х2, ранкова та денна зміни.Якщо вас зацікавила наша пропозиція або у вас є додаткові запитання – телефонуйте або пишіть в viber: 38(066)058-1008. Завжди раді вас чути!
Комплектувальник
1052, Білоцерківська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 16500 грнУ тому числі основна: 13300 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:комплектувальник складу готової продукції: зібрання товару за накладною на складі, відвантаження товару, забезпечення раціонального розміщення товару на місцях зберігання. Режим роботи 12 годинний, позмінний (день/ніч/відсипний/вихідний). Наявність медичного огляду. Співбесіда за телефоном: 050-465-96-00 Марина Миколаївна. Білоцерківська філія КОЦЗ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: режим роботи 12 годинний, позмінний (день/ніч/відсипний/вихідний) Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботиКоментар: наявна розвозка з м. Біла Церква в напрямку м. Узин.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уважність, порядність, відповідальність.
Комплектувальник
Престиж Продукт.К, Київ
Вимоги:Досвід роботи на складі комплектувальником — від 1 року;Уважність, акуратність, охайність.Обов’язки:Робота на складі КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ (у ящиках: печиво, батончики, цукерки);Складання-комплектування товару на палети згідно з накладною;Робота з великим асортиментом продукції;Переміщення товару на складі, ротація, робота з роклою.Умови роботи:Працевлаштування відповідно до законодавства України;Зарплата: 18 000 грн. (на випробувальний термін 1 місяць 17 000 грн.), виплата 2 рази на місяць;Графік роботи: понеділок — п’ятниця, 9−18;Адреса: м. Академмістечко, вул. Малинська, 20.  
Комплектувальник, працівник складу
Інститут передових технологій, Київ
Обов’язки:Комплектування замовлень відповідно до накладної, належне пакування та підготовка товару до відправлення.Ретельна перевірка повернутого товару на відповідність до накладної та належний товарний стан (зовнішній вигляд).Розвантаження та завантаження автотранспорту перевізників, замовників та постачальників.Забезпечення належного стану робочого місця та дотримання правил безпеки на складі.Виконання інших розпоряджень керівництва, пов’язаних з роботою складу.Вимоги:Фізична здатність для роботи з підйомом та переміщенням вантажів вагою (чоловіки до 30 кг., жінки до 10 кг.)Відсутність шкідливих звичок.Чесність, відповідальність, охайність, уважність до деталей.Готовність працювати в команді та дотримуватися встановлених процедур.Бажано досвід роботи на складі (але не обов’язково).
Комплектувальник, вантажник на температурний підрозділ.
, Київ, Київська область
Запрошуємо комплектувальників на склад продуктів харчування.Ми пропонуємо:Змінний графік роботиБезкоштовні обіди та спец.одяБезкоштовний транспорт на/з роботиКиїв (м.Бориспільська, ЖД Дарниця, м.Чернігівська, м.Лісова, Троєщина) м. Бровари
Комплектовщик сладостей
, Київ, Київська область
Предлагаю к вашему внимаю свободную вакансию «Комплектовщик». Проводим набор на полную так и не полную занятость. Оплата проводится своевременно без задержек.
Комплектувальник
Фудсторія, Київ
Склад-магазин "БАКАЛІЯ" шукає вантажника-комплектувальника.Графік: 6/1, 7:00-17:00ЗП 20000-22000 грноплата щотижняМісце знаходження: Київ, Столичний ринок, вул. Кільцева, 110АТелефонуйте ..34
Комплектовщик на продуктовый склад. Оплата сразу после смены 750
, Київ, Київська область
Открыта вакансия комплектовщик в дневную или в ночную смену. Выплата каждый день после смены . Есть развозка с метро Харьковская и метро Лесная При себе нужно иметь. - документы -сменую рабочую одежду -обед Запись на смену по телефону .
Комплектувальник товару
Pethouse, Київ
Pethouse — найбільший інтернет-зоомагазин в Україні. Працюємо вже понад 14 років.У зв’язку із розширенням, ми в пошуках комплектувальника.Розташування складу: м. Київ, вулиця Роберта Лісовського, 1 (Лівий берег, район Дарницької площі). В наступному місяці переїзд с. Княжичі (біля м. Бровари), буде організована розвозка до складу.Обов’язки:Збирання замовлень з ТСД сканером;Пакування згідно до правил компанії.Ми пропонуємо:на випробувальний термін (1 місяць) ставка — 18 000 грн. Після випробувального — ставка+норма, в середньому 25 000 грн і більше;графік роботи: 15−16 змін на місяць з 8.00 до 20.00;офіційне працевлаштування, оплачувані відпустки та лікарняні;корпоративну знижку на товари для ваших улюбленців;комфортні умови: тепле приміщення складу та зручний спецодяг (надається за рахунок компанії);найсмачніші чай, каву та смаколики за кошт компанії.Вимоги:Бажаний досвід роботи, але можливо і без (готові всьому навчати).Важливо пунктуальність, відповідальність, уважність та скрупульозність.
Комплектувальник
Юбилейный, МК, Київ
М'ясокомбінат «Ювілейний»  запрошує на роботу Комплектувальника.Твої завдання:прийом, зберігання та видача продукції;комплектація замовлень готової продукції на складі для відвантаження клієнтам згідно з накладною.Умови роботи;графік: 6/1;місце роботи: Алматинська 14 а (р-н ДВРЗ);конкурентний рівень ЗП.Чекаємо на Ваші відгуки.
Комплектовщик, комплектувальник на теплий склад
, Київ, Київська область
Шукаємо Комплектувальника товарів на склад.Обов’язки: відбирання товару відповідно до замовлення магазинів.Надаємо: вчасну оплату праці, харчування та транспорт за рахунок компанії, спец. одяг.Телефонуйте за номером в оголошенні.
Комплектувальник
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 11864 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Комплектування виробів та інструменту. ( база обслуговування пасажирів)Працювати в Виробничому підрозділі вагонної дільниці філії ,, Пасажирська компанія,, АТ Укрзалізниця,,детальніша інформація за тел. (044) 333-14-47; (044) 333-14-42.Резюме надсилати: Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):оперативність та якість в роботі.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уважність
Комплектувальник
1056, Броварська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1056/1Комплектування та упаковка продукції.Розміщення продукції на складі. Забезпечення чистоти та порядку на робочому місці. Система оплати від виробітку. Позмінний графік роботи. Без фізичнихх навантажень!!!Контактний телефон фахівця Броварського центру зайнятості (044)2449463 Юлія Олександрівна.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: 8.00-20.00 20.00-8.00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи на складі вітається;Вміння працювати в команді;Уважність та відповідальність;Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Досвід роботи на складі вітається;Вміння працювати в команді;Уважність та відповідальність;Г