Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор такси в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор такси в Киеве"

19 167 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Оператор такси" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Оператор такси в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 24,4+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Оператор такси в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Оператор такси в Киеве.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Работа в такси водитель со своим авто Киев
, Київ, Київська область
Від Ланоса до Мерседес. Усі послуги в одному додатку. Лідер серед автомобілістів міста як - Запоріжжя, Дніпро, Одеса, Київ. Тільки уявіть - Ви можете отримувати нормальні гроші лише за наявності автомобіля та прав категорії "В". Оформившись за 30 хвилин, Ви гарантовано навчаєтесь тонкощам роботи в додатку та отримуєте технічну підтримку та сприяння оператору. За такого розкладу Ваш щомісячний дохід збільшиться до 20 000 гривень, оскільки щоденний дохід водія в середньому становить від 500 - 1000 гривень залежно від Вашої роботи та бажання, у будній день. Безперечною перевагою запропонованої роботи є вільний графік та збільшення виручки у вихідні та святкові дні. Оскільки вся робота виконується на гаджеті, немає потреби у додаткових позначках або установок шашечок на авто. Кількість замовлень завжди дуже велика, а напрямки найрізноманітніші: місто та міжміське, аеропорти та вокзали. Головною умовою є сумлінне виконання обов'язків та готовність працювати. Реєстрація проходить онлайн, за Вайбером Умови роботи: Комісія замовлень 14%. Бонусна система виконання замовлень. Оплата комісії через будь-який платіжний термінал міста, а також через будь-яку Банківську картку. Графік роботи вільний.
Шукаємо операторів в службу таксі.
, Київ, Київська область
Вакансія оператора в службі таксі вимагає ефективного керування викликами, координації водіїв і клієнтів, вирішення проблем та забезпечення високого рівня обслуговування. Ключові обовʼязки:- прийом дзвінків - ведення даних- моніторинг маршрутів - вирішення конфліктних ситуацій Вимагається висока швидкість реакції, комунікативні навички в здатність працювати в стресових ситуаціях.