Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Верстальщик сайтов в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Верстальщик сайтов в Киеве"

23 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Верстальщик сайтов" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Верстальщик сайтов в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 20.7+ грн. 0% объявлений с зарплатой 11.5+ грн, и 0% с зарплатой 13.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Верстальщик сайтов в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Верстальщик сайтов в Киеве.

Рекомендуемые вакансии

Верстальник сайтів, Київ (не віддалено), без досвіду
, Київ, Київська область
Шукаємо верстальника для роботи з сайтами для наших продуктів. Готові розглянути кандидатів без досвіду. Для нас найважливіше - це ваше бажання навчатися та розвиватися разом з нами. Робота в офісі.Обов'язки:Верстка макетів сайтів під керівництвом досвідченого наставника.Співпраця з дизайнерами для досягнення найкращого візуального результату.Адаптація верстки під мобільні пристрої та різні браузери під керівництвом наставника.Вимоги:Бажання навчатися та розвиватися у сфері веб-дизайну.Готовність працювати з графіком 5/2 (повний робочий день).Уважність до деталей.Відповідальність та прагнення вдосконалювати свої навички.Ми пропонуємо:Колектив крутих розробників, що будуть менторити.Простір для інтеграції власних ідей в роботу.Конкурентну стартову зарплату з перспективою зростання.Можливість професійного росту та розвитку.Комфортний затишний офіс в центрі Києва.Робота в динамічній команді, де праця кожного цінується.Навчання за рахунок компанії.Відсутність дресс-коду.Кава та смаколики в офісі.Надсилайте своє резюме та приєднуйтесь до нашої дружньої команди професіоналів!
Помічник маркетолога (таргетолог Facebook/Google Ads)
, Київ, Київська область
Розшукуємо маркетолога в команду власних E-comm проєктів. Трохи інформації про нас:1. Займаємося розвитком власних проєктів — наразі це 100% товарка. 2. Є власний відділ продажів, який закриває близько 3000 замовлень щомісяця, і обʼєм тільки зростає. 3. Комунікація, високий сервіс та ініціативність — це філософія та must have для нашої команди, що високо цінується.Перш за все шукаємо людину, з якою зійдемося по цінностях та відношенням до роботи. Що для нас важливо?високий ступінь самоорганізації та відповідальностіздатність взаємодіяти та комунікувати з підрядникамигнучкість та вміння швидко адаптуватися до змінсистемний підхід до роботи та уважність до деталейТобі до нас, якщо ти маєш:аналітичний склад розумуглибокі знання таргетованої реклами Facebook Adsнавички працювати з банами акаунтів та вміння швидко перезапускати рекламні кабінетидосвід роботи з рекламою Google Ads буде плюсомвисокі навички копірайтингу та написання продаючих та рекламних текстіввільно володієте Excel/Google Sheetsзнаєте основні показники вимірювання ефективності рекламних кампанійвмієте аналізувати та систематизувати великі масивами інформаціїЩо наразі буде входити в твої обовʼязки:регулярний моніторинг рекламних кабінетів та кампаній на предмет банівстежити за лімітами витрат рекламних кабінетівготувати звітності за необхідні періодистежити за ефективністю рекламних кампаній, запускати нові та оптимізувати їхсторювати ТЗ для дизайнерів креативів, верстальщиків сайтів тощостежимти за конкурентами, щоб завжди бути на крок попереду від нихрозробляти та впроваджувати стратегію в наявних проєктах: наприклад, писати наперед графік СМС розсилок, використовувати дати розпродажів, такі як Чорна Пʼятниця чи Новий Рік, як привід запустити розпродаж чи спеціальні оффери.Просимо заповнити Google форму нижче, без неї заявки розглядати не будемо! Це допоможе нам детальніше зрозуміти твій досвід у ніші та особисті очікування від потенційної співпраці.