Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Проектировщик мебели в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Інженер-конструктор (машинобудування) в Ірпінь
ООО «Укртехнофудз», Київ
Виробнича компанія «Укртехнофудз» — лідер ринку машинобудування для харчової промисловості, розробник та виробник обладнання та комплексних ліній для виробництва снекової, хлібопекарської, кондитерської та макаронної продукції з 1994 року.У зв’язку з постійним розширенням ринків збуту та асортименту виробленого обладнання шукаємо професійних інженерів-конструкторів.Пропонуємо можливості для професійного розвитку та кар'єрного зростання.Функціональні обов’язки:розробка 3Д моделей та робочих креслень машин нестандартного обладнання для підприємств харчової промисловості,модернізація існуючого обладнання,проведення необхідних технічних розрахунків, підбір матеріалів та комплектуючих,проведення авторського нагляду та супровід розробленого виробу при випробуваннях та налагодженні.Професійні навички та вміння:знання загальнотехнічних дисциплін,проектування механічних систем, окремих вузлів та деталей,знання конструкційних матеріалів (сталі вуглецеві, леговані, нержавіючі, конструкційні пластики),розрахунок та конструювання ремінних, зубчастих, ланцюгових передач,проектування вузлів, що містять пневматичні компоненти та системи управління ними,впевнене володіння SolidWorks.Ми пропонуємо:працевлаштування за КЗпПУ;можливість розвитку та кар'єрного зростання;можливість створення та реалізації новаторських рішень;високий рівень заробітної плати (за результатами співбесіди);розвезення по Києву, Ірпеню на роботу до 8,45 та з роботи о 17,45Контактна особа: Нач. ВК: Віра Леонідівна: тел. ...Наш сайт: utf-group.com/ru/
Конструктор-проектувальник меблів: крісла, стільці (Solidworks, AutoCAD)
Навигатор, рекрутинговая компания, Київ
Вишгород, Старі/Нові Петровці, Лютіж, Демидів, Димер, Катюжанка — звідси легко доїхати до робочого місця. Наш клієнт — це велике українське виробництво меблів. Стабільно продає продукцію через національні мережі навіть в складні часи. Вимоги вакансії: солідний стаж проектування меблів крісла, стільці, дивани; Solidworks и/или AutoCAD; вітаються навички інженера-технолога (скло, сталь, дерево, МДФ,...)Обов’язки конструктора-проектувальника меблів: розробка меблів; супровід в виробництві.Умови роботи: офіс в Старих Петровцях. Прямий автобус із м.Київ або з м.Героїв Дніпра або з автостанції "Полісся" на бул. Тараса Шевченка, 5-ти денний робочий тиждень. Можлива частково віддалена робота; ставка 40000 – 45000 грн, в залежності від кваліфікації.Для відправити резюме
Дизайнер-проектувальник меблів (менеджер-дизайнер) компанія INHOME
, Київ, Київська область
Ми будемо раді вітати вас у нашій команді INHOME! Працюємо в місті Київ. Твої обов'язки:Виїзди на об'єкт (узгодження дизайну та підбір матеріалів)Розробка дизайн-проектів меблів на замовлення в програмі Pro100, SketchUp або ArchiCadРозрахунок вартості виготовлення меблів на замовленняОформлення договорів та додатків (підготовка технічної документації для виробництва) з клієнтамиКоординація роботи з іншими відділами компанії (виробництво, відділ продажу, тощо) для забезпечення високоякісного сервісу клієнтамУмови роботи:- графік роботи 10-19, пн-пт, ми прагнемо всю роботу орієтувати на будні, але іноді виїжджаємо на заміри на вихідних, за проханням замовника- робота віддалена, проте необхідно виїжджати на заміри по місту Київ- зарплата ставка + % від замовлення (20000-45000грн)Вимоги:- Досвід роботи в меблевій індустрії, у тому числі досвід проектування меблів на замовлення- Досвід роботи з програмами для 3D-моделювання, зокрема SketchUp- Досвід роботи з документацією та договорами- Знання матеріалів та технологій, що використовуються у виробництві меблів- Високий рівень креативності та вміння працювати в команді- Досвід роботи з клієнтами та високий рівень клієнтоорієнтованості Що ти отримаєш:Можливість працювати в крутій меблевій компанії, яка піклується про своїх співробітниківУнікальний досвід роботи над проектами для різних клієнтівМожливість працювати в команді професіоналів та вчитися від найкращихКонкурентну заробітну плату та бонуси за результатами роботиНавчання та розвиток у компаніїДружню та підтримуючу атмосферу на роботі Якщо ти:- готовий до цікавих проектів,- не боїшся складностей,- бажаєш робити оселі зручними та красивими, та готовий стати частиною нашої дружньої команди, то надішли своє резюме та портфоліо або телефонуй за вказаним номером.Звертайтеся, відправимо нашу пошту, інстаграм, телеграм для зв'язку.
Конструктор-проектувальник меблів: крісла, стільці
, Київ, Київська область
Вишгород, Старі/Нові Петровці, Лютіж, Демидів, Димер, Катюжанка — звідси легко доїхати до робочого місця. Наш клієнт — це велике українське виробництво меблів. Стабільно продає продукцію через національні мережі навіть в складні часи.Вимоги вакансії:· солідний стаж проектування меблів крісла, стільці, дивани;· Solidworks и/или AutoCAD;· вітаються навички інженера-технолога (скло, сталь, дерево, МДФ)Обов’язки конструктора-проектувальника меблів:· розробка меблів;· супровід в виробництві.Умови роботи:· офіс в Старих Петровцях. Прямий автобус із м.Київ або з м.Героїв Дніпра або з автостанції "Полісся" на бул. Тараса Шевченка,· 5-ти денний робочий тиждень. Можлива частково віддалена робота;· ставка 40000 – 45000 грн, в залежності від кваліфікації.
Інженер-конструктор БПЛА 3D моделювання
Шукаємо активного, амбіційного командного гравця, який готовий ставити для себе найвищі цілі та досягати їх. Хочеш працювати в задоволення, реалізовувати свої найсміливіщі ідеї та отримувати за це гідну оплату? Тоді читай далі!Ми амбітний стартап, який займається передовими розробками і виробництвом у галузі БПЛА.Ідеальний кандидат :Має досвід роботи інженером-конструктором у авіаційній сфері.Упевнений користувач Solid Works 2022, Catia.Має базові знання математичного аналізу, механіки, аеродинаміки.Мріє про створення речей, що міняють світ!Впізнаєш себе? Тоді давай знайомитись!Під час зустрічі розкажемо детально, але ми очікуємо від тебе наступне:Проектування БПЛА.Моделювання, розрахунок на точність механізмів та вузлів.3D візуалізація деталей, механізмів, вузлів.Розробка технічної документації для виробництва.Базові знання математичного аналізу, механіки, аеродинаміки.Готові запропонувати тобі:Роботу у інноваційній компанії.Високу зарплатню.Сучасний офіс.По-справжньому ціннісне оточення і підтримку всієї команди.Отже, нам буде що обговорити під час зустрічі. Чекаємо на тебе!