Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник воспитателя в частный детский сад в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник воспитателя в частный детский сад в Киеве"

10 250 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Помощник воспитателя в частный детский сад" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Помощник воспитателя в частный детский сад в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 4.5+ грн. 0% объявлений с зарплатой 2.5+ грн, и 0% с зарплатой 3.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Помощник воспитателя в частный детский сад в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Помощник воспитателя в частный детский сад в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Воспитатель в детскую комнату. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 12000 грн. На втором месте - Воспитатель детского дома с зарплатой 11220 грн, а на третьем - Воспитатель детского сада с зарплатой 10980 грн.

Рекомендуемые вакансии

Помічник вихователя у приватни садок (Поділ, ст. м. Контрактова)
Приватний міні-садочок, Київ
Вимоги (читати уважно):вільна українськадосвід роботи в дошкільних установах;працьовитість, відсутність шкідливих звичок.профільна освіта.Умови роботи:дружний молодий колектив,графік роботи: 9.00−19.00, 5 днів на тиждень;невелика кількість дітей у групі,Обов’язки:догляд за дітьми віком від 3 до 5 років, відповідно до розкладу дня;організація дитячого дозвілля, створення навчально-виховної ігрової обстановки;забеспечення сприятливих умов побуту на протязі робочого дня.Дитячий садок знаходиться в 2 хвилинах від метро Контрактова.
Вихователь в приватний дитячий садочок
, Київ, Київська область
Шукаємо вихователя в дитячий садочок, повна або часткова зайнятість .ЗП залежить від робочих змін
Помічник вихователя в приватний садочок Голосіївський район
, Київ, Київська область
m.kids — це мережа ліцензованих приватних закладів дошкільної та початкової освіти, що вже протягом 20 років дарує свою любов та надихає на звершення. Для нас важлива кожна особистість, яка знаходиться в нашому комьюніті. Ми віримо, що щастя - це приклад та формуємо коло щасливих дорослих для щасливих дітей.Запрошуємо до нашої чудової команди “Помічника вихователя”Ми пропонуємо:Довготривалу співпрацю у стабільній компанії, яка розширюється та розвивається.Гарного наставника, який допоможе легко адаптуватись до посади.Своєчасну гідну оплату праці.Можливість навчатися за рахунок компанії, кар'єрно зростати у мережі дитячих закладів.Теплу корпоративну культуру, де дійсно приємно працювати, професійно зростати та мати гарних колег.Дуже комфортні умови праці, каву та чай зі смаколиками та смачні обіди з власного кейтерінгу.Ідеальний кандидат:- Володіє позитивним настроєм та відмінними комунікативними навичками, здатний налагоджувати зв'язки з персоналом, з дітьми, та з їхніми батьками.-Емпатичний та турботливий.-Гнучкий та відкритий до нових ситуацій,які виникають у повсякденному житті.-Пунктуальний та відповідальний.Обов’язки:- Допомога вихователю у проведенні освітніх і виховних активностей для дітей.- Підтримувати щоденну гігієну та здоров'я дітей, у тому числі організація харчування.-Прибирання приміщення та дотримання санітарно-епідеміологічних вимог.- Створювати безпечне та затишне середовище для дітей.Будемо чекати на Ваш дзвінок!
Вакансія помічник вихователя
, Київ, Київська область
Запрошуємо в нашу дружню команду помічника вихователя.Можна без досвіду роботи, ми навчаємо та допомагаємо адаптуватися.Графік роботи: 8-18.00, 9-19.00!Прямий транспорт від метро Нивки, Святошин, Житомирська (15-25 хв)Зарплата від 10 000 і вище. + регулярні премії.Телефонуйте за номером: 09*********70!
Вихователь в приватний дитячий садок.
, Київ, Київська область
Вихователь - Педагог в приватний дитячий садок. Робота у нашій команді — це можливість розвиватися та експериментувати . Працюємо за програмою затвердженою Міністерством України , забезпечуємо конспектами, сучасними методичними матеріалами. Основні обов'язки: -Організація цікавих та розвиваючих занять; - Забезпечення безпеки та комфорту в садку для дітей. Ми пропонуємо: - Офіційне працевлаштування згідно КЗпП України. - Стабільну та своєчасну оплату праці. - Графік роботи - за домовленістю. Київ, вул. Симиренка.
Вакансія помічник вихователя (няня) у приватний садочок терміново
, Київ, Київська область
ТЕРМІНОВОПриватному дитячому садочку "LogoSmartik" потрібен помічник вихователя (няня)Вимоги:- відповідальність- пунктуальність - ввічливість- активність- ініціативність- любов до дітейОбов'язки:- прийом та роздача їжі, прибирання їдальні - слідкувати за гігієною дітей- допомога вихователю в підготовці до занять- підтримка чистоти в приміщенні- допомога на прогулянці Умови:Графік:Повний день 8:00-до 19:00 Лояльний (плаваючий) графік за домовленістю Зарплатня погодиннаЗнаходимося:Позняки, вул. Ахматової, 35 бЗвертатися за номером06******87- Олена