Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Мастер строительных работ в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Майстер будівельних та монтажних робіт
2219, ШЕПЕТІВСЬКА ФІЛІЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12100 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Служба експлуатації будівель та споруд - організація роботи підлеглих щодо розподілу обов'язків у будівельних бригадах - будівельно-ремонтні роботиВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
требуется мастера кровельных работ Профнастил (рубероид)
, Київ, Київська область
Ищу мастера кровельных работ (Рубироид) преимуществом будет и выполнение других кровельных работ шифер профнастил металлочерепица. Преимуществом будет и умение выполнения других работ сварка электрика сантехника и умение делать стяжку до 50мм. Желательно с авто для удобства передвижения по городу.Работа в частных секторах гаражных кооперативах чаще всего обычные многоэтажные дома ОСББ.
Ученик, подсобник-разнорабочий
, Київ, Київська область
Компанія "Frostico" шукає енергійного та відповідального працівника на посаду Подсобника-разнорабочого. Обов'язки: • Виконання різноманітних побутових робіт на об'єкті; • Допомога робітникам та майстрам у виконанні будівельних робіт; • Підтримання порядку на будівельному майданчику; • Виконання інших завдань в межах компетенції. Вимоги: • Бажання працювати та навчатися; • Відповідальність та пунктуальність; • Фізична витривалість; • Бажання займатися роботою на будівництві. Ми пропонуємо: • Гнучкий графік роботи • Своєчасну виплату заробітної плати; • Дружній колектив та можливість професійного зростання. Приєднуйтесь до нашої команди та долучайтеся до успішного будівництва!
Майстер універсал (внутрішні ремонтні роботи)
, Київ, Київська область
Будівельна компанія! Ми пропонуємо: - Конкурентна заробітна плата, оплата раз в тиждень (від 21000 грн до 40000 грн/місяць) залежно від Вашого рівня та мотивації. - Можливість надання житла. - Графік роботи 5/2 або 6/1 з 09:00 - 19:00. -Робота в Києві та передмісті. -Всіх робітників доправляємо (до і з) об’єкту на авто компанії. - За якісну та своєчасну роботу бонуси! - Можливість професійного росту та розвитку в компанії Обов’язки: - Робити різноманітну роботу на об’єкті: вкладання плитки,монтаж гіпсокартону,малярні роботи,монтаж різного покриття для підлоги,установка плінтусу. Якщо вмієте робити хоча б декілька справ і готові навчатись новому,буде перевагою. Вимоги до кандидата: - Вміння працювати в режимі багатозадачності - Пунктуальність, відповідальність, чесність - права на водіння автомобіля буде перевагою,але не обов’язково . Якщо Ви зацікавлені у нашій вакансії , дзвоніть за вказаним номером!