Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер фитнес клуба в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер фитнес клуба в Киеве"

10 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер фитнес клуба" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, по профессии Менеджер фитнес клуба в Киеве открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 10.4+ грн. 50% объявлений с зарплатой 12,8+ грн, и 0% с зарплатой 11.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер фитнес клуба в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер фитнес клуба в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Мастер татуировки. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 30000 грн. На втором месте - Администратор косметологической клиники с зарплатой 17500 грн, а на третьем - Мастер по наращиванию ресниц с зарплатой 16667 грн.

Рекомендуемые вакансии

SMM-менеджер від 22 000
, Київ, Київська область
Фітнес-клуб "Шмєль" - це сучасний спортивний центр, який надає високоякісні послуги у сфері фітнесу та здоров'я.Ми пропонуємо різноманітні тренування, персональні програми, групові заняття, а також індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми шукаємо талановитого та креативного SMM-менеджера, який долучиться до нашої команди. Що ми пропонуємо:Гнучкий графік роботи;Заробітну плату від 22000грн;Бонуси та преміальні;Цікаві та креативні проєкти;Стажування коштом компанії;Компанію у центрі міста;Можливість втілення власних ідей та ініціатив.Дружню атмосферу та комфортні умови роботи.Обов'язки:Розробка контент-плану для соціальних мереж з урахуванням цільової аудиторії та бізнес-цілей клубу;Створення та редагування вмісту для публікацій: тексти, зображення, відео;Проведення аналізу ефективності рекламних кампаній та контенту в соціальних мережах;Взаємодія з аудиторією: відповіді на коментарі, питання, підтримка спільноти.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та допомогти розвивати фітнес-клуб "Шмєль", надсилайте свої відгуки!
Запрошуємо на постійний підробіток ПРИБИРАЛЬНИЦЮ в фітнес-клуб
, Київ, Київська область
Добрий день. Запрошуємо на постійний підробіток прибиральницю в новий фітнес-клуб. Можна без досвіду.графік: пн.-пт., 7-9 або 20-22. Гнучкий графік (наприклад, 2/2);погодинна оплата - 200 грн за 2 години;локація - 5 хв. пішки від ст.м. Мінська;що прибирати: зали для тренувань (підлога та дзеркала), санвузол та роздягальня.Чекаємо на Ваші відгуки!