Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Старший охранник в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Охранной компании для работы вахтовым методом срочно требуются охранни
, Київ, Київська область
Для работы в Киеве вахтовым методом. срочно требуются охранники. Бизнес центры: график работы вахты 7/7. Заработная плата 750-900 грн., сутки. Жилые комплексы: график работы вахты 15/15, или любой на ваш выбор. Заработная плата 700 грн., сутки.Старший смены 800 грн., сутки.Время для отдыха, кухня, душ. Авансы.
Работа, Охрана вахта 15 через 15 , срочно 550грн смена
, Київ, Київська область
Охранное предприятие крафт безопастность.-Предлагает работу вахтовым методом с проживанием на объекте-Хорошие условия для работы и проживания .-Профессиональный подход к работе.-пунктуальность, порядочность, ответственность.-Вахтовый метод 15через 15, оплата после вахты, есть возможность по прибытию на небольшой аванс . Также открыта вакансия старшого смены . Обращайтесь по мобильному Тел.06*********97
Старший зміни відділу охорони
, Київ, Київська область
Шукаємо кваліфіковану та відповідальну особу для зайнятості на посаді «Старший зміни відділу охорони».Вимоги:Досвід роботи від 2-х років у сфері безпекиРозуміння контролю підлеглого складу, загальне розуміння систем відеоспостереженняВисока відповідальність та уважність до деталей, вміння приймати швидкі та обґрунтовані рішенняВідсутність судимості, громадянство України, відсутність проблем зі здоров’ям, які можуть стати на заваді для роботи в охороніЗадачі:Забезпечення контрольно-пропускного режимуПпідтримка правопорядку та порядку на довіреній територіїКонтроль за відеоспостереженням на об'єкті, обхід території, робота з документацієюЗаповнення звітності та забезпечення передачі необхідної інформації наступній змініПропонуємо:Графік роботи: вахта 2/2 (1000 грн. сутки)Своєчасна виплата заробітної платиКомфортні умовиЗвертатись за номером: +38(095)133−30−77
Охоронець в супермаркет, можливо з проживанням, метро Берестейська
, Київ, Київська область
Ми пропонуємо роботу охоронцем в супермаркет, який знаходиться біля метро Берестейська, можливо з проживанням.Графік роботи:З 06:00-23:00, 3/3 (+нічні чергування на камерах)Ставка за годину - 90 грн, зміна - 1440.В обов’язки входить:Контроль прикасової зони та торгового залу.Контроль температурного режиму в залі, холодильниках.Виявлення крадіїв.Контроль за співробітниками.Допомога керівнику магазину та старшому зміни.Для іногородніх є можливість проживання в гуртожитку в 5 хвилинах від місця роботи.Якщо Вас зацікавила вакансія, звертайтеся за телефоном +38-09*********84 - Валерія.
Керівник охорони, старший зміни
, Київ, Київська область
В охоронну компанію на посаду керівника охорони у денному графіку на стаціонарні обєкти в основному жилі комплекси осбб приймаємо на роботу, головне досвід роботи
Робота Київ старший охоронник (м. Лук'янівська)
, Київ, Київська область
Запрошуємо на посаду Помічника начальника охорони.Ми пропонуємо:ЗП зміна 1150 грн за 16 змін 18 500 грн;графік роботи 2/2 ;3/3;бажано досвід роботи в охороні Ритейлу;професійне зростання;роботу в великій стабільній компанії;своєчасну виплату два рази на місяць;форму.Ваш функціонал:забезпечення контролю в торговому залі;забезпечення безпеки покупців і співробітників;забезпечення безпеки майна магазину;врегулювання конфліктних ситуацій.
Водій охоронець (ОХОРОНА)
, Київ, Київська область
Запрошуємо на посаду водія - охоронника до групи швидкого реагування.Обов’язки:Хороша фізична підготовка;Стресостійкість, вміння швидко діяти в екстремальних ситуаціях;Відсутність судимостей;Наявність водійських прав - обов 'язково.Наявність травматичного пістолету та відповідного дозволу — бажано;Умови роботи:Ставка за зміну;Графік роботи: сутки/двоє.Тренування по фізичній та тактичній підготовці;Проживання (при необхідності);Можливість кар'єрного росту (старший зміни тощо);Забезпечуємо новим форменним одягом.
Потрібнен охороник в супермаркет (ст.м. Васильківська)
, Київ, Київська область
Потрібен старший зміни охорони в супермаркет. Графік роботи 3/3. Також є суточні пости. Супермаркет знаходиться біля метро Васильківська. Можливість кар'єрного росту.
Старшие смены охраны
, Київ, Київська область
Предлагаю мужчинам и женщинам вакансию старший смены охраны супермаркета. График работы с 8.00 до 23.00 три дня работаешь, три дня выходные. Место работы на Ваш выбор. Хотите выбирайте магазин на Оболони рядом с метро Минская или если Вам удобно на Теремках рядом с метро Ипподром. Звоните с удовольствием отвечу на вопросы связанные с работой и трудоустройством.
Старший зміни охорони. Тільки вахта.
, Київ, Київська область
Запрошуємо кандидатів зі всієї України.На постійну роботу охоронному підприємству потрібен старший зміни охорони з досвідом роботи. Обов'язки охорони на об'єкті:підтримка громадського порядку, контроль в'їзд-виїзд. Вимоги до кандидата: досвід роботи старшим зміни Вахтовим методом, відсутність шкідливих звичок, відсутність судимості. Графік 16/8. Вахта 15/15, 20/10. Об'єкт розташований в центральному районі Києва. Проживання надаємо безкоштовно.