Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Повар в семью в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Повар в семью в Киеве"

8 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Повар в семью" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Повар в семью в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 23.4+ грн. 0% объявлений с зарплатой 13.0+ грн, и 0% с зарплатой 15.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Повар в семью в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Повар в семью в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Шеф повар. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Повар сушист с зарплатой 21684 грн, а на третьем - Повар универсал с зарплатой 19038 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Кухарка, 2/2 дні, Плюти
Агентство Ника, Вся ; Київська область; Київ
Вакансія для кухарки, робота в приватному будинку. Вимоги — диплом кухаря, досвід роботи в ресторанах, сім«ях. Основним правилом є здатність приготовуння, враховуючи смаки сім»ї роботодавця.Графік роботи: зміни по 2 дні, з 8-00 до 21-00. Є окрема кімната для відпочинку персоналу.Зарплатня — 1500 гривень в день.Харчування  за рахунок роботодавця.Обов«язки: приготування різноматних страв для роботодавця та персоналу.Робота термінова, наявність санітарної книжки обов»язково.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер.
Гувернантка зі знанням англійської мови
Koster, ООО, Київ
ПОТРІБНА ПРОФЕСІЙНА ГУВЕРНАНТКА ЗІ ЗНАННЯМ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ДИТИНИ 3-Х РОКІВ. Прямий роботодавець.УМОВИ НАЙМУ:ШУКАЄМО ДВІ НЯНІ ДЛЯ РОБОТИ ВАХТОЮ: 55, 77, 10/10 днів або ваші побажанняЗАРОБІТНА ПЛАТА: від ваших побажань, для нас важливо знайти професійну людину для довгострокової співпраціЛОКАЦІЯ: м. Київ, Печерський районДружний колектив (у сім'ї є ще дитина та няні, які працюють вахтою, а також домробітниця, кухар і водій)Наявність закордонного паспортаПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД І НАВИЧКИ:Вища педагогічна освіта: Англійська моваМи готові розглянути вчителів англійської мови без досвіду роботи у сім'ях-важливо мати бажання працювати у сфері домашнього сервісуЗнання дитячої психології, вміння побудувати контактЗахопленість своєю професією, професійний інтерес до дитячого розвитку, педагогікиЧесність, відкритість, активність, життєрадісність, комунікабельність, відповідальність, пунктуальністьОБОВʼЯЗКИ: Індивідуальне навчання дитини, вивчення англійської мовиРозвиток дитини відповідно до вікуФіксація освітніх інтересів дитини та їхній розвитокДогляд за дитиною (гігієна, дотримання режиму дня, годування, прогулянки, супровід на заняття)Забезпечення безпекиДогляд за дитячими речами, кімнатою, іграшкамиПри необхідності супровід за кордонНадсилайте, будь ласка, ваше резюме- всі деталі обговоримо в особистому спілкуванні.Якщо ви зараз працюєте закордоном і плануєте повернення в Україну — ми будемо готові почекати.
Кухар, 2х2 дні, Плюти
, Киев
Пропонуємо роботу кухарю в приватному будинку, село Плюти.Вимоги — диплом кухаря, досвід роботи в ресторанах, сім«ях. Основним правилом є здатність приготування, враховуючи смаки та побажання роботодавця. Перевага, проживаючим в Обухові, Українці, Обухівському районі, Голосіївському районі, всім, кому зручно добиратись до роботи.Графік роботи зміни по 2 дні, з 8-00 до 21-00. Зарплатня — 1500 гривень в день.Харчування за рахунок роботодавця.Обов«язки приготування різноматних страв для роботодавця.Робота термінова, наявність санітарної книжки обов»язкова.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Домробітниця в будинок 400 кв.м, вахта 1/1 місяць, смт Козин
, Київ, Київська область
Домробітниця в будинок 400 кв.мМісце роботи - Київська область, смт КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті, де проживає ще 3 людей домашнього персоналу (жінки окремо, чоловіки окремо). Є всі необхідні зручності для проживання.Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за день, ≈ 60 000 грн за місяць.Обовʼязки: - тільки вологе та сухе прибирання в будинку, - прання та прасування білизни/рушників/домашнього одягу (інколи, за потреби, за додаткову плату)- приготування їжі (за відстуності кухаря, звичайні страви без вишукувань, за додаткову плату).Вимоги: - з досвід роботи в сімʼях від 2-х років- готовність супроводжувати родину у поїздки,- готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки,- охайність, активність, мобільність, без шкідливих звичок,- проживання в Києві або Київській області.! Співбесіда проходить очно з роботодавцем в офісі агенції за попереднім записом.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Потрібна домробітниця в будинок 400 кв.м., вахта 1/1 місяць, смт.Козин
, Київ, Київська область
Домробітниця в будинок 400 кв.м.Місце роботи - Київська область, смт. КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті, де проживає ще 3 людей домашнього персоналу (жінки окремо, чоловіки окремо). Є всі необхідні зручності для проживання.Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за день, ≈ 60 000 грн за місяць.Обовʼязки: тільки вологе та сухе прибирання в будинку, прання та прасування білизни/рушників/домашнього одягу (інколи, за потреби, за додаткову плату), приготування їжі (за відсутності кухаря, звичайні страви без вишукувань, за додаткову плату).Вимоги: з досвід роботи в сімʼях від 2-х років, готовність супроводжувати родину у поїздки, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, без шкідливих звичок, проживання в Києві або Київській області.!!! Співбесіда проходить очно з роботодавцем в офісі агенції за попереднім записом.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Кухар на вахту з проживанням (з можливістю виїзду закордон)
Дом счастья, Київ
Домробітниця - гардеробниця в сімʼюКухар домашньої кухні в сімʼю (4 осіб)Кухні: українська, європейська, домашня, надають перевагу веганській + морепродукти.Місце роботи - Київська область, смт КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті. Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 - 2500 грн за день, ≈ 52 000 - 65 000 грн за місяцьОбовʼязки:- складання та узгодження меню,- складання списків для закупки продуктів харчування,- приготування їжі для 4 членів родини,- сервірування столу та подача блюд (за відсутності офіціанта),- приготування та поміч в обслуговуванні банкетів (не часто),- прибирання робочого місця після себе.Вимоги: - мати можливість виїжджати закордон,- з досвідом роботи в сімʼях,- готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки,- охайність, активність, мобільність,- проживання в Києві або Київській області,- до 50-ти років.
Кухар в сімʼю, з проживанням, Козин
, Київ, Київська область
Кухар в сімʼюКухні: українська, європейська, домашня, надають перевагу веганській + морепродукти.Місце роботи - Київська область, смт. КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті. Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за день, ≈ 60 000 грн за місяць (можливо вища оплата, за домовленістю на співбесіді).Обовʼязки: складання та узгодження меню, складання списків для закупки продуктів харчування, приготування їжі для 4 членів родини,сервірування столу та подача блюд (якщо захворів офіціант), приготування та поміч в обслуговуванні банкетів (не часто), прибирання робочого місця після себе.Вимоги: вільно супроводжувати родину по Україні та закордон, з досвідом роботи в сімʼях, готовність супроводжувати родину у поїздки, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, проживання в Києві або Київській області.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
шукаємо повара в Словаччину
, Київ, Київська область
Доброго дня.У звʼязку із відкриттям свого нового ресторану терміново шукаємо: Кухара.Робота офіційна, гідна оплата праці, переважно український молодий колектив. Робота в місті Зволен, Словаччина.З житлом допоможемо. При потребі допоможемо працевлаштувати другого члена сімʼї.Прошу писати або дзвонити в будь-який час:Дякую, Надія Гошовська
Кухар домашньої кухні в сімʼю, вахта з проживанням, Козин
, Київ, Київська область
Кухар домашньої кухні в сімʼю (4 осіб)Кухні: українська, європейська, домашня, надають перевагу веганській + морепродукти.Місце роботи - Київська область, смт КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті. Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за день, ≈ 60 000 грн за місяць (можливо вища оплата, за домовленістю на співбесіді).Місце роботи - Київська область, смт КозинОбовʼязки: складання та узгодження меню, складання списків для закупки продуктів харчування, приготування їжі для 4 членів родини, сервірування столу та подача блюд (якщо захворів офіціант), приготування та поміч в обслуговуванні банкетів (не часто), прибирання робочого місця після себе.Вимоги: вільно супроводжувати родину по Україні та закордон, з досвідом роботи в сімʼях, готовність супроводжувати родину у поїздки, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, проживання в Києві або Київській області.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Домработница Повар в семью
, Київ, Київська область
Ищу домработницу / повара С проживанием в доме ,с комфортными условиями размещения ,питание за наш счет В обязанности входит Приготовление пищи Уборка по дому по надобности Подержание чистоты на кухне Накрывать на стол + бонусы за уборку Ищем на постоянной основе Месяц через месяц или по договоренности Примем иногородних
Кухар, 2х2 дні
, Киев
Пропонуємо роботу кухарю в приватному будинку, село Плюти.Вимоги — диплом кухаря, досвід роботи в ресторанах, сім«ях. Основним правилом є здатність приготування, враховуючи смаки та побажання роботодавця. Перевага, проживаючим в Обухові, Українці, Обухівському районі, Голосіївському районі, всім, кому зручно добиратись до роботи.Графік роботи зміни по 2 дні, з 8-00 до 21-00.Зарплатня — 1500 гривень в день.Харчування за рахунок роботодавця.Обов«язки приготування різноматних страв для роботодавця.Робота термінова, наявність санітарної книжки обов»язкова.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Кухар домашньої кухні в сімʼю, з проживанням, Козин
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Кухар домашньої кухні в сімʼю (4 осіб)Кухні: українська, європейська, домашня, надають перевагу веганській + морепродукти.Місце роботи - Київська область, смт.КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті. Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 - 2500 грн за день, ≈ 52 000 - 65 000 грн за місяцьОбовʼязки: складання та узгодження меню, складання списків для закупки продуктів харчування, приготування їжі для 4 членів родини, сервірування столу та подача блюд (за відсутності офіціанта), приготування та поміч в обслуговуванні бенкетів (не часто), прибирання робочого місця після себе.Вимоги: мати можливість виїжджати закордон, з досвідом роботи в сімʼях, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, проживання в Києві або Київській області.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)