Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по кадровому делопроизводству в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Спеціаліст з кадрового діловодства
, Київ, Київська область
ФОП Демченко А.В. шукає спеціаліста з кадрового діловодства у офіс в Харкові:Ведення обліку по формам первинної облікової документації;Складання встановленої звітності про роботу з кадрами.Повна або базова вища освіта у сфері фінансів або права;Досвід роботи у сфері кадрового обліку від 3ох років, досвід роботи бухгалтера буде перевагою; Досвідчений користувач ПК та офісного обладнання.Умови роботи – повний робочий день, на перший період (3 міс.) у офісі, пізніше може бути змішаний офлайн та сумісництвом– 50/50%. Опис: Забезпечення спілкування, обслуговування та консультування відвідувачів, запис на співбесіду до керівника. Ведення звітності, шаблонна документація.Додаткова інформація за тел. 09******14.Режим роботи: 5-денний робочий тиждень.
Фахівець з кадрового адміністрування
Дарниця, Київ
Вимоги: Вища освіта; Досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років в крупних компаніях (виробництво, рітейл); Бажано досвід роботи в програмі SAP; Знання кадрового діловодства та трудового законодавства України. Довіряємо: Оформлення переведення до іншого підрозділу або на іншу посаду Складання та коригування графіка відпусток Отримання графіка відпусток від структурних підрозділів, складання зведеного графіка і його коригування, доведення графіків до відома керівників структурних підрозділів, контроль за додержанням графіків відпусток протягом року. Складання і коригування графіка відпусток керівників Оформлення відпустки На підставі записки про надання відпустки внесення запису в особову картку дати влаштування на підприємство, виду відпустки, дати виходу й повернення з відпустки та за який період вона надається. Підрахунок дотримання тривалості відпустки 14 днів. Записування в журналі реєстрації відпусток Письмове повідомлення працівників про дату початку відпустки Перенесення щорічної відпустки (заяви від працівників, накази) Участь в HR проектах. Гарантуємо: Офіційне працевлаштування, дотримання усіх гарантій, згідно з КЗпПУ; Медичне страхування; Роботу в прогресивній компанії, що постійно розвивається; Можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту; Дружній та натхненний колектив.
Бухгалтер, спеціаліст відділу кадрів
, Київ, Київська область
Відкрита вакансіябухгалтер на ТОВ.ТОВ - платник ПДВ.Акти виконаних робітРахунки - фактури Вхідні/вихідні документи (контроль наявності/вчасного надходження архівація)Документообіг на Ел платформахВиписка ДовіреностейВимоги до кандидата:• Повна вища /середня освіта;• Досвід роботи на посаді бухгалтера не менше 2-х років;• Впевнений користувач основних бухгалтерських програм, ПК (1С 7.7) Клієнт-банк);• Кадрове діловодство.Особисті якості:• відповідальність,• уважність,• порядність,• акуратність.Обов'язки:• Ведення управлінського та бухгалтерського обліку;• Забезпечення правильності і своєчасності надходжень документів від покупців та постачальників Акти звірки Умови роботи: 5-ти денний робочий тиждень з 9:00-18:00 або 8:00-17:00.Гнучкий графік.Деталі при співбесіді.Місце знаходження офісу:м.Київ, вул. Євгена Маланюка,114-БНадсилайте будь ласка резюме.