Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор линии в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор линии в Киеве"

16 555 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Оператор линии" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 08.05.24, по профессии Оператор линии в Киеве открыто 3 вакансий. Для 66.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.7+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 15.7+ грн, и 0% с зарплатой 10.7+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Оператор линии в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Оператор линии в Киеве.

Сравнение средней зарплаты по запросу "Оператор линии" в Киеве с основными городами страны

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Оператор линии" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Моторист. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25125 грн. На втором месте - Водитель автопогрузчика с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Химик с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Оператор на вхідну лінію квест-кімнати
, Київ, Київська область
Розглядаємо кандидата на вакансію оператора в квест-кімнату Вимоги:охайний виглядкомунікація з людьми досвід роботи на телефонних продажах буде перевагоюбазові навички ПКУмови роботи:графік 5/2 з 8 до 18:00комфортний офіс поряд з метростабільна ставка + % з продажуОбов’язки:прийом вхідних/відгуки дзінків та онлайн-замовлень на квестиспілкування з клієнтами у месенджерах та по телефонутелефонні продажізаповнення звіту по продажах
Менеджер по роботі з клієнтами, оператор call-центру, (віддалено)
, Київ, Київська область
!!! ЦЯ ВАКАНСІЯ НЕ ПЕРЕДБАЧАЄ ВКЛАДЕННЯ !!!Ми - "Джейві" вже понад 6 років у сфері аутсорсингу та товарного напрямку, вважаємо що головна цінність компанії саме в наших людях, у Вас буде можливість стати частиною сильної компанії яка задає тренди.Наразі відкрита вакансія в аутсорс відділі «Менеджер по роботі з клієнтами»ОбовʼязкиВаша основна задача це інформування наших клієнтів (тепла база) про послуги нашої компанії. (Ринок нерухомості СНД (крім рос та білорус))ГрафікВіддалений режим роботи 5/2 пн-пт 08:00—15:00 (1 год обіду).Заробітна плата90 грн година + % + Бонус;Гарантований дохід з першого місяця від 14 000 грн другий місяць від 25 000ВимогиДля роботи потрібен стабільний інтернет, ПК або ноутбук, та навушники з мікрофоном;Володіння рос мовою;Впевнені навички роботи з ПК;Беремо тільки з 18 років;Мінімальний досвід роботи (готові розглянути без досвіду на іншу посаду).Чому саме ми?Карʼєрне зростання, реальний приклад коли вже з 1 місяця новачок стає старшим зміни.Корпоративна культура яку Ви ще не бачили: івенти, корпоративні мовні курси, спортзал, фітнес.Ми робимо все щоб Ви почували себе комфортно із задоволенням сідали в лінію.Стань частиною сильної команди, чекаю на твій відгук!)
Касир АЗС (ст. м. Деміївська)
, Київ, Київська область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Касира АЗС».З нами ви отримаєте:офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;оплачувану відпустку та лікарняний;відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;професійний та кар'єрний ріст.Вашими основними завданнями будуть:здійснювати ефективні продажі нафтопродуктів, скрапленого газу, супутніх товарів та послуг на АЗС;здійснювати облік нафтопродуктів, грошових коштів, талонів/скрейч карток, супутніх товарів та інших матеріальних цінностей;дотримуватися всіх вимог законодавства щодо касової дисципліни;забезпечувати зберігання нафтопродуктів, скрапленого газу, матеріальних цінностей та супутніх товарів;дотримуватися стандартів обслуговування клієнтів в торговельній залі.Ми очікуємо від вас:повна загальна середня освіта;увага до деталей, активність та ініціативність;високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість;впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Локації:м. Київ, пр. Валерія Лобановського, 115.Направляйте резюме або заповнюйте коротку анкету та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги!Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України. Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
Оператор лінії (з навчанням)
, Київ, Київська область
Запрошує на роботу співробітників, на посаду «ОПЕРАТОР ЛІНІЇ» (з навчанням).Обов'язки:· Виробництво продукції на верстатах та устаткуванні (навчаємо).· Дисциплінованість, порядність, відповідальність.· Пропонуємо:· Графік: понеділок - п'ятниця з 8.00 до 17.00 · (сб., нд вихідний).· Стабільна виплата З/П (2 рази на місяць) + премії. 18 000 - 26 000 грн. / за месяц· Комфортні умови: місце відпочинку, прийому їжі (мікрохвильова піч, хололодильник), роздягальня, душова.Адреса: вул. Волинська 65 (р-н аеропорту Жуляни, 10-15 хв пішим кроком від станції Київ-Волинський).
Менеджер по роботі з клієнтами (вхідна лінія, чати, м.Дарниця)
, Київ, Київська область
Інтернет-магазин дитячих іграшок, лідер у своїй галузі, понад 10 років на ринку України, у зв’язку з активним зростанням та розвитком компанії відкриває конкурс на вакансію «Оператор call-центру» на постійну роботу в офіс з нестандартним графіком (5 днів на тиждень, Сб та Нд робочі).Основні завдання перед вами:Консультування наших клієнтів щодо асортименту дитячих іграшок по телефону та у чатах;Проведення замовлень у нашій CRM;Робота із супровідною документацією.Деякі твої виражені сторони:Високий рівень самодисципліни, відповідальності та прагнення робити свою роботу на професійному рівні;Стресостійкість та готовність навчатися новому;Позитивний настрій щодо життя та оптимізм;Є бажання заробляти;Володіння ПК на рівні «впевнений користувач».Те, що виграють співробітники, які працюють з нами:Веселий, молодий та доброзичливий колектив, допоможе тобі швидше влитися у роботу;Підтримка та навчання керівника;Виплата ЗП до 5 числа кожного місяця;Заробітна плата починає активно зростати пропорційно до рівня твоєї компетенції та ефективності (на це йде в середньому близько 3-х місяців).Графік роботи — 5 днів на тиждень (Сб, Нд, Пн, Вт, Ср) з 9-00 до 18-00, вихідні Чт та Пт (з часом буде можливість брати інші дні).
Оператор лінії на фарм виробництво (Куренівка)
, Київ, Київська область
Обов’язки:· Ведення технологічного процесу· Заповнення супутньої документації в ході технологічного процесу· Участь у профілактичних та планових ремонтах обладнання· Контроль за справним станом обладнання· Забезпечення безперебійної роботи устаткування протягом зміни· Дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку та вимог з охорони праці та пожежної безпекиМи пропонуємо:• Офіційне працевлаштування• Графік роботи 2/2 (07:00-19:00; 19:00-• Високий рівень ЗП 24 000 - 25 000 грн• Оплачувані лікарняні та відпусткаМісце розташування: Копилівська 38.Детальніше за телефоном: +38*********77
Оператор установок та ліній оброблення пиломатеріалів
1056, Броварська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 16000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1056/1 Оператор стрічкової пилорами. Контактний телефон фахівця Броварської філії КОЦЗ (093) 8272078 Тетяна Миколаївна.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Вахтовий метод роботиСоціальні переваги:надання житлаОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відсутність шкідливих звичок
Оператор автоматичних та напівавтоматичнихліній верстатів та установок
ТОВ "ВТФ"ЕКМІ", Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Проводить технологічні процеси наповнення та етикетування готової продукції на автоматичних, напівавтоматичних лініях, верстатах та установках. Виявляє та усуває неполадки в роботі устаткування. Контактний телефон 00673206892Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місціОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Без шкідливих звичок.
Оператор фарбувально-сушильної лінії та агрегата
1052, Білоцерківська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 13003 грнОписОсновні функціональні обов'язки:1052/1 обслуговування фарбувально-сушильної лінії та агрегата. Робота з порошковою фарбою та пульверизатором. Фізичне навантаження. Наявність медичного огляду. Контакт роботодавця: 098-558-67-02. БЦ філія КОЦЗ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):без шкідливих звичок
Оператор конвеєрної лінії устаткування
ТОВ "ІНДЕКС-ТРЕЙДІНГ", Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Оператор виробничої лінії. Запуск обладнання відповідно до параметрів замовлення. Контроль якості продукції, що випускається. Працювати згідно технічного процесу підприємства. Всьму навчають на підприємстві. Довідки за телефоном 00638944969Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Оператор виробничої дільниці
ТОВ "ТЕХНОКОМ", Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписОсновні функціональні обов'язки:1064/2Виконувати обов'язки оператора виробничої дільниці на підприєстві полімерних виробів.Графік роботи позмінний 12/12, денні та нічні зміни.Звертатись на співбесіду за тел. 050 353 06 07 ВадимВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Виконувати обов'язки оператора виробничої дільниці на підприєстві полімерних виробів.Графік роботи позмінний 12/12, денні та нічні зміни.Звертатись на співбесіду за тел. 050 353 06 07 ВадимОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):пунктуальність, відповідальність
Оператор виробничої дільниці
1067, Обухівська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 7200 грнУ тому числі основна: 7200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Запобігає, виявляє та усуває технологічні відхилення і технологічні несправності в роботі різних агрегатів.Оперативно вмикає, перемикає і вимикає апарати, агрегати та прилади.Налагоджує окремі прилади релейного захисту, автоматики, сигналізації та вторинної комутації та усуває їх несправності.Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уважність
Оператор лінії у виробництві харчової продукції (хлібопекарно-макаронне та кон- дитерське виро
1052, Білоцерківська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 11000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1052/6 виконання робіт по налаштуванню та обслуговуванню поточно-автоматичних ліній по виробництву макаронних виробів або обладнання для змішування і пакувально-фасувальних автоматів. Досвід роботи з технікою, робота потребує фізичних навантажень. Режим роботи: 8.00-20.00, 20.00-8.00 - робота в 2 зміни, 2 дні через 2 дні. Наявність медичного огляду. Домовлятись про зустріч тільки по дзвінку за тел. 067-342-47-01 Наталія Василівна.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: режим роботи 2 дні через 2 дніУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи
Оператор виробничої дільниці
1052, Білоцерківська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 13000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:оператор виробничої лінії снеків: запуск, обслуговування та поточний ремонт електроустаткування для виготовлення снеків (устаткування фасування, транспортування, екструдери, печі тощо). Знання металообробки та електроустаткування. Домовлятись про зустріч за тел.: 067-459-62-10 Тетяна. Контактний тел. Білоцерківської філії КОЦЗ (04563)5-96-11 Вікторія, Леся.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Оператор формувальної машини
279, ГОЛОСІЇВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 9000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Оператор лінії з виробництва пластикових стаканів. Формування пластикової тари, налаштування обладнання, контроль процесу виготовлення продукції.Голосіївське управління КМЦЗ: 00675207428Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місціПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи на виробництвіОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Порядність, відповідальність, без шкідливих звичок