Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Педагог в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Педагог в Киеве"

13 003 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Педагог" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Педагог в Киеве открыто 129 вакансий. Для 38% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 5.8+ грн. 23.3% объявлений с зарплатой 8.2+ грн, и 16.3% с зарплатой 13.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Педагог в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Педагог в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Учитель немецкого языка. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 16000 грн. На втором месте - Автор студенческих работ с зарплатой 14084 грн, а на третьем - Исследователь с зарплатой 14000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Вчитель англійської у Таїланді
, Киев
Connect Abroad Corporation пропонує роботу вчителем англійської мови у Таїланді.Вимоги • English B1 and above• вища освітаОбов'язки 1. 8 робочих годин в день2. субота-неділя вихідні3. робота з дітьми Умови • Зарплата 1200-2000 доларів на місяць • Робочий контракт до 1 року (з правом подовження)• Початок роботи кожного місяця• Офіційне оформлення документів Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Вчитель англійської у Вєтнамі
, Киев
Connect Abroad Corporation пропонує роботу вчителем англійської мови у В'єтнамі.Вимоги1. English B1 and above2. вища освітаОбов'язки• 8 робочих годин в день• субота-неділя вихідні• робота з дітьмиУмови1. Зарплата 1400-1600 доларів на місяць2. Робочий контракт до 1 року (з правом подовження)3. Початок роботи кожного місяця4. Офіційне оформлення документів. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Викладач (вчитель) німецької або англійської мови в онлайн школу
VIRA Online Language School, Київ
Онлайн школа іноземних мов VIra Online Language School, місією якої є академічне навчання іноземних мов на сучасній мовній платформі з методикою навчання та методичною підтримкою власника школи кожного учня, відкриває вакансію - Викладача АНГЛІЙСЬКОЇ, НІМЕЦЬКОЇ мов для роботи індивідуально та в парах.Роздивляємо співпрацю з студентами-лінгвистами старших курсів та викладачами-пенсіонерами!- Ваша місія та цілі збігаються з місією нашої школи?- Ви любите викладати іноземну мову та маєте диплом викладача?- У Вас є бажання професійно розвиватися та поєднувати корисне з приємним?- Ви відповідальний, пунктуальний та лояльний педагог?- Ви готові прислухатися до колег та працювати у команді?- Ви не боїтеся створювати нові проекти та використовувати сучасні онлайн платформи і інструменти?Тоді VIra Online Language School рада прийняти Вас до своїх лав.Для викладачів ми пропонуємо: готових до навчання учнів, згідно з Вашим гнучким графіком занять часткова чи повна зайнятість своєчасну виплату винагороди навчання на сучасній платформі, що звільнить Вас від рутинної перевірки домашніх завдань мінімізацію часу на підготовку до уроку, використовуючи сучасні технології підвищення кваліфікації за методикою викладання приємне спілкування з однодумцями методичну підтримку власника школиЗаробляйте та удосконалюйтесь разом з нами!Плата: 170 грн. за урок/60 хвилин. Оплата за 60 хв. залежно від рівня студента.Обов'язки: викладання іноземних мов онлайн через - Месенджер + сучасна мовна онлайн платформа, що підтримує 11 іноземних мов.Умови: з вашого боку - НАЙГОЛОВНІШЕ УМОВИ, РОЗДІЛЯТИ ЦІННОСТІ КОМПАНІЇ, РЕАЛЬНЕ БАЖАННЯ ПРАЦЮВАТИ В КОМАНДІ, хороший доступ в Інтернет та досвід роботи індивідуально і в парах (послуга ПАРНИЙ ІНДИВ) з учнями від 8+.Прохання перед відправкою резюме відвідати наш сайт www.virainfo.comРезюме викладачів, які раніше не відвідали наш сайт та не ознайомилися з місією школи, не розглядатимуться!
Вчитель англійської у Камбоджі
, Киев
Connect Abroad Corporation пропонує роботу вчителем англійської мови у Камбоджі.Вимоги1. English B1 and above2. вища освітаОбов'язки• 8 робочих годин в день• субота-неділя вихідні• робота з дітьмиУмови1. Зарплата 1400-1600 доларів на місяць2. Робочий контракт до 1 року (з правом подовження)3. Початок роботи кожного місяця4. Офіційне оформлення документів. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Викладач іноземної мови
, Київ, Київська область
Український освітній центр шукає викладачів з англійської, німецької, польської, іспанської мов на групові та індивідуальні заняття.Умови співпраці:Працюємо онлайнГрафік формуємо під вас.Оплата стабільнаУроки вчитель готує сам, в залежності від цілей і рівня клієнтаВимоги:Рівень вище середньогоВільний час Вміння працювати і з дорослими, і з дітьми Стабільний доступ до інтернету️Наявність комп‘ютера/планшета для проведення занять.Якщо зацікавлені, то звертайтесь. Будемо дуже вдячні!
Викладач іноземних мов для дітей та підлітків
Центр сімейного дозвілля (ФОП Кобець О.С.), Київ
Викладач іноземних мов для дітей та підлітківОпис вакансіїУ зв’язку з відкриттям Центру сімейного дозвілля в Голосіївському районі м. Києва (проспект Науки) запрошуємо на роботу в нашу дружню команду викладача іноземних мов (англійська основна) для дітей та підлітків. Досвід роботи бажано від 1 року. Кого ми чекаємо:Людину, яка любить англійську і володіє нею на високому рівні;Ініціативну, творчу, активну, життєрадісну людину, яка любить дітей, хоче та вміє їх навчати;Має досвід викладання та вміння спілкування з дітьми, яка отримує задоволення від цього, відчуває дітей;Людину, яка вміє в ігровій формі проводити заняття з дітьми, готувати їх до школи або до іспитів.Основні задачі:підготовка та якісне проведення занять з дітьми;проводити індивідуальні та групові заняття;супроводжувати учасників в навчанні: мотивувати, підтримувати, допомагати;орієнтованість на результат, а також на інтерес дитини та її батьків.Вимоги:вища освіта;досвід роботи з дітьми (бажано);грамотна мова (володіння українською мовою);поважне ставлення до особистості дитини;відповідальність, порядність, стресостійкість, доброзичливість, пунктуальність та дисциплінованість.Що ми пропонуємо:Часткова зайнятість (гнучкий графік). Графік роботи оговорюється. З/п за домовленістю (оговорюється на співбесіді). Премії за результатами роботи. Комфортні умови праці, хороша зарплата, дружній колектив, своєчасна оплата.Будемо раді Вас бачити!
Викладач англійської мови
Flash, Київ
Команда Школи англійської мови FLASH у пошуку амбітних та талановитих викладачів!Якщо ти викладач англійської мови, який вміє передавати знання студентам та легко знаходиш спільну мову з дітьми — тоді WELCOME ON BOARD!Ми дуже чекаємо на тебе якщо ти хочеш викладати англійську цікаво та професійно (методиці ми навчаємо, а ти маєш бути готовим пройти підготовчий курс), гарно володієш англійською мовою — мінімум А2, філолог, лінгвіст за дипломом або студент останніх курсів філологічного факультету, прагнеш кар'єрного зростання та розвитку.Ми гарантуємо:роботу у цікавому та дружньому колективі;викладання офлайн (район Виноградар), можлива повна та часткова зайнятість;викладання онлайн усім віковим категоріям (при бажанні);зручний schedule;офіційне працевлаштування;ЗП 20 000 грн і більше (залежно від навантаження), можливість напряму впливати на рівень своєї ЗП;кар'єрне зростання.Надсилай резюме вже сьогодні!
Педагог раннього розвитку
, Київ, Київська область
Ми — дружня, креативна команда Школи усного рахунку Соробан. Наша мета — розвиток мислення та розкриття творчого потенціалу дітей від 5 до 12 років. Якщо Ви хочете, щоб наші діти всебічно розвивалися — приєднуйтесь до нас!Школа усного рахунку Соробан оголошує набір на вакансію педагог розвитку дітей, для роботи в м.Києві.Вимоги до кандидатів:вища освіта, переважно — дошкільне виховання або вчитель початкових класів з досвідом роботи, соціальні педагоги, та психологи,досвід проведення занять в дитячих центрах або дитячих садах, школах,енергійність, креативність, любов до дітей,інтелігентність, почуття гумору,вміння спілкуватися з батьками,вільне володіння УКРАЇНСЬКОЮ мовою.Обов’язки:підготовка і проведення занять (в групах до 10 дітей),спілкування з батьками,Умови роботи:офіційне працевлаштування,стабільна зарплата,додаткові бонуси на преміїособистий кабінет для проведення занять,готова навчальна програма для роботи,велика кількість навчального матеріалудружний, веселий колективРайони роботи:ОболоньПознякиАкадеммістечкоОсокоркиПечерськТеремкиТроєщинаСолом’янкаШевченківський+38********10 Наталія
Педагог раннього розвитку
, Київ, Київська область
Опис вакансіїМи — дружня, креативна команда Школи усного рахунку Соробан. Наша мета — розвиток мислення та розкриття творчого потенціалу дітей від 5 до 12 років. Якщо Ви хочете, щоб наші діти всебічно розвивалися — приєднуйтесь до нас!Школа усного рахунку Соробан оголошує набір на вакансію педагог розвитку дітей, для роботи в м.Києві.Вимоги до кандидатів:вища освіта, переважно — дошкільне виховання або вчитель початкових класів з досвідом роботи, соціальні педагоги, та психологи,досвід проведення занять в дитячих центрах або дитячих садах, школах не менше 1 року,енергійність, креативність, любов до дітей,інтелігентність, почуття гумору,вміння спілкуватися з батьками,вільне володіння УКРАЇНСЬКОЮ мовою.Обов’язки:підготовка і проведення занять (в групах до 10 дітей),спілкування з батьками,Умови роботи:офіційне працевлаштування,100% оплачувану відпустку згідно законодавства України,стабільна зарплата,додаткові бонуси на преміїособистий кабінет для проведення занять,готова навчальна програма для роботи,велика кількість навчального матеріалудружний, веселий колективє можливість навчати свою дитинуМісце роботи:ПознякиОболоньАкадеммістечкоОсокоркиПечерськТеремкиТроєщинаСолом’янкаШевченківський+38********10 Наталія
Викладач (методи навчання)
266, ДНІПРОВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Викладач захисту України, здійснює теоретичну і практичну підготовку студентів відповідного навчального курсу,циклу дисциплін. Планує матеріал,використовує ефективні форми,методи педагогічної роботи.Конт. тел. відділу кадрів (067) 984 53 40 Тетяна ГригорівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи
учитель английского языка онлайн
, Київ, Київська область
Нужен преподаватель в онлайн школу английского языка. Работа онлайн, по нашим материалам.Урок длится 50 минут, есть индивидуальные и групповые занятия.Преподавание на английском и украинском языках.З/п 200-220 грн в зависимости от количества часов ,опыта , навыков.. Готовы взять без опыта работы, но ответственного, любящего детей и с большим желанием развиваться.Нужны преподаватели как на полную ставку, так и частичную занятость (от 6 учеников)Высылайте резюме либо краткую информацию о себе:возрастопытсвободные для работы часы (сколько готовы взять студентов)
Викладач англійської мови (онлайн)
, Київ, Київська область
Викладач англійської мови (онлайн)Шукаємо perfect match в нашу teachers dream team Уже 10+ років ми в Englishdom допомагаємо студентам досягати їхніх цілей та мрій англійською. За цей час ми випустили 50К студентів, зібрали команду викладачів із 1000+ людей from all over the world та увійшли до списку 100 кращих EdTech-проектів Європи. І ми не збираємося зупинятися Наші вчителі — не просто репетитори, а частина великої dream team. Тому ми шукаємо наш perfect match teacher — людину, яка не просто має диплом та вміє пояснити різницю між Past Simple та Present Perfect, а стає для студентів справжнім mate.Чого ми очікуємо від нашого perfect match:любите англійську і володієте нею на високому рівні;маєте досвід викладання або репетиторства;знаєте, як привести студента до результату;постійно розвиваєтеся і прокачуєте свої скілли.Чому у нас станеться match?є готова система для навчання (онлайн платформа) — методологія, вправи, автоперевірка домашки;підготовка до уроку займає 15 хвилин;рейт в рамках ринку + бонуси;стабільне завантаження — більше не потрібно шукати студентів самостійно;гнучкий графік роботи (full/part-time, ранок чи вечір, будні чи вихідні);50% компенсації міжнародної сертифікації викладачів.А ще:вмотивовані студенти, які чекають на заняття зі своїм teacher match;підтримка особистого куратора і менеджера з адаптації;навчання і обмін досвідом з європейськими викладачами та native speakers;ком’юніті з 1000+ вчителів.A piece of formal conditions:робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний інтернет is a must);усі уроки — 1 на 1 зі студентом;тривалість 1 уроку — 50 хвилин.Відчуваєте, що між нами станеться метч? Залиште нам свої контакти і ми зв’яжемося з вами протягом 24 годин via email.Hope to see you soon!
Педагог соціальний
275, СВЯТОШИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 7000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Педагогічна освіта та досвід роботи;уміння та бажання спілкуватися з дітьми, створювати сприятливий психологічний мікроклімат в установі;грамотна українська мова;інноваційний підхід та використання новітніх методик, досвід роботи,з питань вакансії та запису на співбесіду тел.(097) 593-02-85Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: немаєПрофесійні компетенції (знання, навички):педагогічна освіта та досвід роботи;уміння та бажання спілкуватися з дітьми, створювати сприятливий психологічний мікроклімат в установі;грамотна українська мова;інноваційний підхід та використання новітніх методикОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальне ставлення до роботи
Учитель фізики та математики в міжнародну школу
Британська міжнародна школа, Київ
Британська міжнародна школа у зв'язку з розширенням штату оголошує конкурс на позицію Вчитель фізики та математики. Дата виходу на роботу - 19 серпня 2024Вимоги:вища педагогічна освіта;викладання на високому професійному рівнідосвід роботи у школілюбов до дітейорієнтація на результатбажання працювати у міжнародному середовищіОбов'язки:викладання фізики та математики за стандартами української програмиведення шкільної документаціїучасть у розробці індивідуальних програмУмови:повна зайнятістьконкурентна зарплатавулиця Толбухіна 45офіційне працевлаштуванняміжнародне середовищеЯкщо вас зацікавила дана вакансія, будь ласка, надсилайте своє резюме.*Будь ласка, зауважте: Наша школа прагне забезпечити та сприяти добробуту дітей та молоді та очікує, що всі співробітники поділять це зобов’язання. Кандидати повинні бути готові надати рекомендаційні листи з попередніх місць роботи та надати довідку з МВС про несудімість
Викладач німецької мови
Intelekt_hub, Київ
Ви цілеспрямований, амбітний та ініціативний кандидат. Ви хочете працювати онлайн та отримувати додатковий дохід від репетиторства з німецької для будь-якого віку. У Вас є мінімальний досвід викладання (бажано). Ви любите навчати та готові приділяти роботі від 10 год на тиждень у будь-який зручний для Вас час.Дана посада передбачає повне розуміння відповідальності, що буде лежати на Вас за знання Вашого студента. Для нас важлива Ваша пунктуальність та дисциплінованість. Ми вважаємо неприпустимим відміну заняття за 5-10 хв до заняття з боку викладача або ж учня. Оплата праці корегується в залежності від годин роботи. Найменша оплата - 200 грн/год (індивідуальне заняття рівень А1), найбільша - 2400 грн/год (групове заняття 10 учнів рівень С1). Все залежить від типу заняття (індивідуальні, парні або ж групові) та від кількості учнів. Якщо Вас цікавить детальніше про оплату праці - напишіть мені сюди та я надішлю Вам файл з нашими цінами.Ми пропонуємо Вам:- стабільний потік учнів;- оплату праці 2 рази на тиждень;- повністю віддалену роботу;- вільний графік роботи;- дружню команду.Вже чекаю на Ваш відгук на вакансію! 
Викладач французької мови
Intelekt_hub, Київ
Ви цілеспрямований, амбітний та ініціативний кандидат. Ви хочете працювати онлайн та отримувати додатковий дохід від репетиторства з французької для будь-якого віку. У Вас є мінімальний досвід викладання (бажано). Ви любите навчати та готові приділяти роботі від 10 год на тиждень у будь-який зручний для Вас час.Дана посада передбачає повне розуміння відповідальності, що буде лежати на Вас за знання Вашого студента. Для нас важлива Ваша пунктуальність та дисциплінованість. Ми вважаємо неприпустимим відміну заняття за 5-10 хв до заняття з боку викладача або ж учня. Оплата праці корегується в залежності від годин роботи. Найменша оплата - 200 грн/год (індивідуальне заняття рівень А1), найбільша - 2400 грн/год (групове заняття 10 учнів рівень С1). Все залежить від типу заняття (індивідуальні, парні або ж групові) та від кількості учнів. Якщо Вас цікавить детальніше про оплату праці - напишіть мені сюди та я надішлю Вам файл з нашими цінами.Ми пропонуємо Вам:- стабільний потік учнів;- оплату праці 2 рази на тиждень;- повністю віддалену роботу;- вільний графік роботи;- дружню команду.Вже чекаю на Ваш відгук на вакансію!
Викладач іспанської мови
, Київ, Київська область
Ми — провідний освітній заклад, що працює на корпоративному та загальноосвітньому рівнях протягом 9 років. З нашою запатентованою комунікативною методикою викладання Raccoon ми успішно навчаємо 7-ми мовам у трьох містах: Києві, Вроцлаві, Варшаві, а також онлайн по всьому світу. Ми шукаємо талановитих викладачів для нашої класної команди!Якщо ви маєте бажання розвиватися та працювати з міжнародним колективом, ми надамо вам всю необхідну підтримку та навчимо нашим методикам.Наші Тічер-менеджери завжди будуть на зв’язку, готові допомогти вам у роботі. Наразі ми співпрацюємо з відомими компаніями, такими як ДіяБізнес, Твій Лікар, Smartass, Love Epil, Весела Пані та багатьма іншими.Вимоги:• Вільне володіння іспанською мовою (рівень B2-C1)• Досвід викладацької роботи (не менше 1 року)• Потрібна сертифікація• Якщо атестації немає, то філологічна освіта в галузі лінгвістики є обов’язковою• Людина, яка володіє основами комунікативного підходу до навчання• Активна, творча, цілеспрямована та захоплена роботою людинаЩо ви отримуєте:• Досвідчена та висококваліфікована команда;• Конкурентоспроможна та стабільна заробітна плата;• Лояльний і розуміючий керівник;• Робота дистанційно або з офісу школи, що знаходиться в м. Київ, Солом’янський район (м. Вокзальна)• Гнучкий графік: мінімум 16 робочих годин на тиждень (найчастіше заняття після 15:00);• Усі матеріали та навчання надає школа• Витрати на курси та сертифікацію покриває школа• Бонуси та нагороди за саморозвиток та самоосвітуБажаєте працювати в дружній команді? Прагнете до стрімкого розвитку та підвищення посади? Готові користуватися знижками від партнерів школи Smartass, Love.Epil, Krasivo.Project та інші? Чекаємо саме на тебе! Бажаєте стати частиною нашої команди? Надсилайте своє резюме
Педагог-організатор
279, ГОЛОСІЇВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 9603 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Здійснює зв'язок, взаємодію педагогічного колективу з дитячими та юнацькими організаціями закладу, сприяє розвитку самодіяльності,навичок самоврядування, утвердження в дитячому колективі принципів демократії, гуманізму, пріоритетності загальнолюдських цінностей; сприяє впровадженню кращих народних традицій, звичаїв, обрядів, вихованню поваги до рідної мови; надає допомогу у проведенні організаційно-масової та культурно-освітньої роботи в дитячих організаціях.(ЗЗСО № 9).Голосіївське Управління: 00675207428Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Викладач (методи навчання)
ШЕВЧЕНКО АНАСТАСІЯ ОЛЕГІВНА, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:навчання дорослих та дітей іноземної мови у групах та індивідуально .тел.00988882425Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеПрофесійні компетенції (знання, навички):Освіта не має значення, володіти вільно іноземними мовами
Викладач (методи навчання)
ДЕМ'ЯНОВА ЕРІКА СЕРГІЇВНА, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 13000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Вчитель англійської та інших іноземних мов для дітей та дорослих. Конт 00681131441Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:ІншеКоментар: за домовленістюУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):вільне володіння іноземних мов