Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по обучению в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер по роботі з клієнтами, спеціаліст техпідтримки клієнтів
ТОВ" Евеліс ЛТД", Київ
Запрошуємо Вас стати частиною Sales Department на позиції менеджера по роботі з клієнтами зі знанням англійської мови (Sales Agent), в одній із найбільших бірж криптовалют у Сполучених Штатах за обсягом торгів — Coinbase.Якщо Ви з легкістю знаходите спільну мову з людьми, вмієте продавати що завгодно — наша пропозиція для Вас!Якщо у Вас відсутній успішний досвід роботи в сфері продаж — це не проблема, ми надаємо повне навчання, а також можливість почати свою роботу в нашій компанії з позиції асистента одного із топових сейлів, у якого можна отримати та перейняти успішний досвід.Що ми пропонуємо:повне навчання в сфері продажу послуг і можливість розпочати кар'єру щоденна практика англійської мови з носіями необмежений рівень доходу прозора система бонусів своєчасна виплата заробітної плати у USD постійна підтримка менеджерів проектуТип работи: у ПномпеньТип зайнятості: лише повнаГрафік роботи: 5 робочих днів по 8 годинОформлення:Всі витратити на авіаквитки, візові сбори та повне відшкодування несе Компанія! Компанія напдає житлоЗаробітна плата: Ставка 800−1000 USD/month+ комісіонні щоденно (у середньому на одного продвийя може приходити біля 3000−15000 USD/month).Вимоги до кандидата:вільне володіння англійською мовою (від B2/Upper-Intermediate), читання та письмо .готовність робити та приймати велику кількість дзвінків в день готовність до телефонних продажів. товариськість, стресостійкість, наполегливість розуміння маркетінгу цифрової валюти (блокчейн).Якщо у Вас є досвід роботи в кол-центрах, в Customer Service чи в продажах — Ваш відгук ми розглянемо в першу чергу!Обов’язки:опрацювання вхідних запитів, продаж послуг щодо цифрових валют спілкування по телефону з клієнтами. служба підтримки спілкування через Інтерент. Увага! Якщо Ви готові пройти етапи відбору на вакансію, то переконайтесь, що у Вас встановлені додатки Viber, SkypeЗалиште свій відгук на цьому сайті або WhatsApp +380987464198У випадку, якщо Ваше резюме нас зацікавить, ми зв’яжемось з Вами протягом 2−5 робочих днів.
ФАХІВЕЦЬ З ФАРМАКОНАГЛЯДУ ТА ІНСТРУКЦІЙ ДЛЯ МЕДИЧНОГО ЗАСТОСУВАННЯ
КУСУМ, Київ
ТОВ «Гледфарм ЛТД» входить до групи фармацевтичних компаній «Кусум», що є одним із лідерів у виробництві лікарських препаратів в Україні, Індії та низці інших країн. Наші продукти широко представлені в усіх регіонах України та експортуються до інших країни світу, і ми продовжуємо розширювати нашу присутність на різних ринках світу. Надійність та стабільність компанії доведена часом, а якість продукції досягається злагодженою роботою команди справжніх професіоналів.Запрошуємо Вас стати частиною потужної команди та обійняти посаду Фахівець з фармаконагляду. Обов’язки:формування/оновлення інструкцій для медичного застосування лікарських засобів;формування/оновлення основних документів з фармаконагляду (РОЗБ, ПУР, ДОКД);підтримання належного функціонування системи фармаконагляду заявника. Вимоги:вища медична/фармацевтична освітадосвід роботи у фармацевтичній компанії (фармаконагляд, клінічні дослідження) або лікарем буде перевагою;уважність і відповідальністьаналітичний склад розумузнання законодавчої, регуляторної бази в сфері фармаконаглядузнання англійської мови на рівні Upper-Intermediate levelособисті якості: стресостійкість, відповідальність, уважність, прагнення до професійного розвитку, вміння працювати в режимі багатозадачностівисокий рівень володіння програмами Microsoft Office (Word, Excel, Power Point)вміння працювати з медичними науковими пошуковими інтернет-базами та сайтами провідних міжнародних регуляторних агентств.Умови роботи:офіційне працевлаштування згідно з вимогами КЗпПконкурентна заробітна платамедичне страхуваннякорпоративний мобільний зв’язокпостійне навчання та підвищення професійного рівнядружній колектив, який завжди готовий допомогти та підтриматирозташування офісу: Київ, Дарницький район, вул. Алма-Атинська.Приєднавшись до нас, Ви отримаєте:конкурентну, офіційну заробітну платуоплачувану відпустку та інші соціальні бонусимедичне страхуванняможливість професійного та кар’єрного розвитку.Якщо Ви хочете розділити цінності Компанії «Кусум», готові розвиватися й рухатися до успіху, приєднуйтеся до нашої команди, відправляйте резюме*. За умови, що Ваше резюме відповідає зазначеним критеріям, ми обов’язково зв’яжемося з Вами для проведення співбесіди.
Менеджер по продажам, дилер
Zakupka com, Київ
Работа дилера заключается в привлечении новых клиентов на наш ресурс. Процесс продаж прост и не требует личного контакта, достаточно иметь офис и телефон.Zakupka.com – это площадка для создания интернет-магазина.Нашими услугами уже более 4-х лет успешно пользуются тысячи компаний, которые разместили около 3,5 млн товаров.Ежедневная посещаемость портала более 130 тысяч человек.Местоположение дилера не имеет значения – находясь в любом городе, вы можете совершать продажи по всей Украине в телефонном режиме.Требования к дилеру:- ИП или юрлицо;- опыт активных продаж рекламно-информационных услуг или смежных с ними не менее года;- компания имеет возможность выделить как минимум одного сотрудника, который прошел обучение по всем возможностям, сервисам и платным услугам портала.Обязанности: Вы предлагаете компаниям разместить информацию о своих товарах или услугах в каталоге Zakupka.com , а также создать свой сайт (zakupka.com/reklama-site/tariff/).Мы создаем все условия для развития бизнеса наших Дилеров:- вознаграждение в размере до 60% от стоимости проданных услуг;- закрепление персонального менеджера и тренера;- доступ к специально разработанной CRM-системе и базе компаний Zakupka.com;- обучение, аттестация и дальнейшее постоянное сопровождение ваших специалистов;- маркетинговая поддержка.
Спеціаліст по роботі з програмою Excel (викладання на курсах)
Тренд навчальна студія, Київ
Для викладання на курсах Ексель запрошуємо спеціаліста з високим рівнем програми Excel та надбудов ексель . Знання - на рівні застосування у фінансово-економічній сфері, аналітиці.Навчання проводиться онлайн. Для дорослих слухачів.Вимоги: Знання та досвід застосування Excel – просунутого рівня користувача Також, потрібен викладач по excel на рівні застосування макросів та power biДосвід викладання - не обов'язковийВажливими є досвід та рівень роботи з ексель.І - бажання навчати інших Обов’язки: Підготовка методичного матеріалу (базові файли, презентації, зразки та приклади по фінансово-економічним розрахункам)Проведення навчання на курсах «Ексель просунутого рівня»Приклади навчальних програм на сайті: trend-ua.club/profi-excel.htmltrend-ua.club/programuvannja-vba-excel.htmltrend-ua.club/kurs-power-bi.htmlУмови роботи: Заняття проводяться онлайнвиїзні заняття - на території замовника в КиєвіНавчання з групою - 3-5 чол. або індивідуально в робочі та вихідні дніНавчальне навантаження не постійне, залежить від кількості заявок на курсиЗарплата - від кількості проведених уроків
Фахівець з кадрового адміністрування
Дарниця, Київ
Вимоги: Вища освіта; Досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років в крупних компаніях (виробництво, рітейл); Бажано досвід роботи в програмі SAP; Знання кадрового діловодства та трудового законодавства України. Довіряємо: Оформлення переведення до іншого підрозділу або на іншу посаду Складання та коригування графіка відпусток Отримання графіка відпусток від структурних підрозділів, складання зведеного графіка і його коригування, доведення графіків до відома керівників структурних підрозділів, контроль за додержанням графіків відпусток протягом року. Складання і коригування графіка відпусток керівників Оформлення відпустки На підставі записки про надання відпустки внесення запису в особову картку дати влаштування на підприємство, виду відпустки, дати виходу й повернення з відпустки та за який період вона надається. Підрахунок дотримання тривалості відпустки 14 днів. Записування в журналі реєстрації відпусток Письмове повідомлення працівників про дату початку відпустки Перенесення щорічної відпустки (заяви від працівників, накази) Участь в HR проектах. Гарантуємо: Офіційне працевлаштування, дотримання усіх гарантій, згідно з КЗпПУ; Медичне страхування; Роботу в прогресивній компанії, що постійно розвивається; Можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту; Дружній та натхненний колектив.
Спеціаліст з лазерної епіляції
Естетика тіла (ФОП Кошова О.В.), Київ
Спеціаліст з лазерної епіляціїРобота на сучасному безболісному діодному лазері останнього покоління — приносить тільки позитивний ефект і задоволення! Клієнти будуть Вам дякувати за класну і корисну процедуру =)вимоги:КомунікабельністьДосвід роботи з видалення волосся, косметологічними процедурами (Буде плюсом)Відсутність шкідливих звичок.Доглянутість, охайність.Грамотна моваГотовність до повної зайнятості в студії.Умови роботи:Ми пропонуємо роботу в красивій, нової студії.Отримання робочого місця «під ключ»: новітнє безболісне сертифіковане обладнання;забезпечення клієнтами;укомплектоване всім необхідним робоче місцематеріалами високої якості;молодий дружний колектив.Підвищення кваліфікаціїЩо конкретно потрібно робити Вам, Ваші реальні завдання:1. Якісно проводити консультації і процедури, аналізуючи потреби Пацієнтів.2. Формувати довіру і лояльність Пацієнтів до центру і фахівця.3. Говорити з пацієнтом на зрозумілій для нього мові, візуалізувати і доносити повну інформацію.4. Забезпечити Пацієнтів якісною послугою.5. Працювати в команді з фахівцями-колегами.6. Піклування про кожного пацієнта.7. Надання послуг лазерної епіляції та лазерної косметології.8. Консультування і ведення клієнтів з метою отримання результату.9. Підбір і рекомендації домашнього догляду.10. Підтримка чистоти і порядку на робочому місці.Що ми пропонуємо зі свого боку:Заробітна плата від 17000 до 30000 грн. у місяць. Наша система мотивації побудована прозоро і зрозуміла для всіх наших співробітників. Ми із задоволенням докладно розповімо Вам про неї на співбесіді. Ми також відкриті для обговорення Ваших побажань.Графік роботи: 3/3 з 8: 00−20: 00Кожен фахівець покроково проходить навчання в центрі, що виключає стрес і нерозуміння процесів.Наш дружний колектив запрошує Вас в свою команду!
Фахівець з підготовки тендерних заявок
Сів Трейд, Київ
Компанія виробник «UkrCossacks» оголошує про відкриття вакансії фахівець з підготовки тендерних заявок у зв’язку із розширенням штату.Шукаємо тих, хто готовий взяти на себе відповідальність за участь у виробництві та реалізації високоякісного, функціонального та зручного одягу. Відповідальність, точність та вміння працювати в умовах високого тиску та воєнного стану — ось те, що робить нашу команду сильною.Вимоги до кандидатів:1. Володіння Excel на високому рівні.2. Здатність до точного й акуратного оформлення документів без помилок.3. Суворе дотримання термінів.4. Готовність до навчання.5. Відповідальність, уважність, вміння працювати в команді.6. Стресостійкість, та вміння працювати у режимі многозадачності.Освіта:Студенти 3−5 курсів ВНЗ, а також випускники. Спеціальність не є вирішальною; цінується бажання навчатися.Додаткові переваги:1. Досвіду у подачі тендерних заявок;2. Досвід праці на виробництві.Основні обов’язки:Підготовка та подача документів для тендерів.Аналітична інформація щодо торгів.Взаємодія з відділами компанії.Підтримання документації.Умови роботи:1. Рівень заробітної плати від 15 000,00 до 25 000,00 грн.2. Робота в дружньому колективі.3. Можливості для розвитку.4. Мотивуючий рівень зарплати.5. Офіційне працевлаштування.6. Корпоративні пільги.Чекаємо з нетерпінням на ваше резюме із зазначеним рівнем бажаної заробітної плати.Термін розгляду до 3 робочих днів. Якщо ви не отримали відповідь від менеджера з персоналу протягом цього часу, це означає, що ми розглянули ваше резюме, але на даний момент у компанії немає вакансій, які відповідають вашому досвіду та побажанням.
РОБОТА з проживанням. Фахівець з м'яса (Голосіївський р-н.)
, Київ, Київська область
Компанія NOVUS - сучасна торговельна мережа України з міжнародним досвідом та європейською якістю запрошує до своєї команди: Фахівця по роботі з м'ясомМрієш розвиватися у сфері торгівлі та будувати свою кар’єру? Тоді скоріше приєднуйся до нашої команди! На цій посаді ти будеш:Обробляти худобу та птицю всіх видів;Готувати м'ясні напівфабрикати (фарш, рулети);Оформлювати вироблену продукцію для видачі її на вітрину; Чому саме NOVUS?Ми любимо свою роботу і поважаємо наших співробітників;Заохочуємо до навчання і надаємо можливість кожному працівнику кар’єрно зростати й вдосконалювати свої навички;Наші магазини стабільно працюють і готові надавати робочі місця (зокрема переселенцям, людям з особливими потребами, студентам, тощо) Переваги роботи в NOVUS:Своєчасна та стабільна заробітна платня;Офіційне працевлаштування;Допомога з житлом для іногородніх;Безкоштовне харчування;Безкоштовне навчання та кар’єрне зростання Наш ідеальний кандидат: Активний та комунікабельний;Має досвід роботи з продуктами харчування (буде перевагою);Відповідальний та уважний Для запису на співбесіду телефонуй за номером +38***********99 або надсилай своє резюме.Приєднуйся до команди Вартових довіри NOVUS!
Спеціаліст або помічник в напрямку вентиляції та кондиціанування
, Київ, Київська область
У зв'язку із постійним зростанням об'ємів по напрямку вентиляції та кондиціанування (чистки систем вентиляції та кондиціанування, монтаж та сервіс) потрібні спеціалісти та помічники в даній отраслі, які стануть невід'ємною частиною нашого дружного колективу. В залежності від досвіду ти можеш налаштовувати роботу або допомагати в її виконанні. Вимоги до кандидатів:-досвід роботи в кліматичній або вентиляційній сфері (вітається)-вміти працювати з електроінструментом-бути готовим до виїзду у відрядження в межах області-мати досвід водіння та дійсне водійське посвідчення категорії В-вміти розставляти пріоритети-відповідальність-пунктуальність-вміння працювати руками-аналітичний склад розуму-опрятна зовнішність-швидка здатність до навчанняЗі свого боку ми забезпечуємо достойну і вчасну заробітню плату, можливість професійного і кар'єрного зростання, офіційне працевлаштування, спецодяг, лікарняний, відпустку та премії.
Рекрутер (з навчанням)
, Київ, Київська область
Ми є молодою компанією, що швидко розвивається в сфері рекрутингу і реклами, і налічує понад 100 відданих своїй справі та висококваліфікованих спеціалістів різного рівня.Наразі ми розвиваємось та розширюємо свої відділи. Тому, ми в пошуку молодого та перспективного колегу до нашого колективу, на посаду "Помічника HRD"Опис вакансії: Допомога керівнику;Бути першою лінією відбору кандидата;Робота з різноманітними Job-сайтами;Запрошення кандидата на співбесіду;Перевіряти достовірність інформації вказаної кандидатом;Зустрічати кандидата і проводити до керівника на співбесіду;Базове ведення звітностей.Від нас, в свою чергу, ти отримаєш:постійний розвиток та стрімкий кар'єрний зрістграфік: пн-пт 9:00-19:00фіксована ставка у розмірі 20000 грн + KPIофіційне працевлаштування. Піклуємося про співробітників:є велика кухня де можна посидіти з друзямив офісі є зона для відпочинку з книжками та ігровими приставками, щоб ніхто не нудьгувавна кухні завжди є чай, кава, гранола, молокоми надаємо корпоративну знижку 50% на обіди з ресторануВіддаленого формату немає!
Фахівець по роботі з клієнтами управління розвитку платіжного бізнесу
ПрАТ «Банк Фамільний», Київ
Команда ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» запрошує фахівця по роботі з клієнтами управління розвитку платіжного бізнесуРобота у ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» це:• комфортний офіс з тренажерним залом за 50 метрів від м. Деміївська;• медичне страхування рівня ІТ-компаній;• 5-денний робочий тиждень;• навчання та участь у семінарах за кошти банку;Та звісно, що наша особлива «Фамільна» атмосфера)На Вас чекає:• супровід підписаних договорів з постачальниками з метою підвищення прибутковості від збору платежів за цими договорами;• забезпечення взаємодії відповідних структурних підрозділів Банку з постачальниками послуг при укладанні договорів та їхньому технічному підключенні;• формування пакету документів, необхідного для підписання договору з постачальником;• проведення ідентифікації, верифікації та вивчення клієнтів Банку;• формування звітних форм за укладеними договорами.У нашого кандидата є:• вища освіта не нижче рівня бакалавра;• вміння дипломатично спілкуватися з клієнтами;• високий рівень виконавської дисципліни;• грамотна усна і письмова українська мова;• уважність при роботі з документами і фінансовою інформацією;•досвідчений користувач MS Office (Word, Excel).Надсилайте Ваше CV! Ми впевнені, що Ви шукали саме цю вакансію)
Фахівець з належної перевірки клієнтів
ПрАТ «Банк Фамільний», Київ
Команда ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» запрошує фахівця з проведення належної перевірки клієнтівРобота у ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» це:•комфортний офіс з тренажерним залом за 50 метрів від м. Деміївська;•медичне страхування рівня ІТ-компаній;•працевлаштування згідно з КЗпП України;•графік роботи: 5/2, з 09.00 год. до 18.00 год.;•навчання за кошти банку.Та, звісно, що наша особлива «Фамільна» атмосфера)Вашими завданнями буде:•ідентифікація клієнтів та їх представників;•формування та надсилання запитів на отримання документів;•перевірка отриманих документів;•внесення інформації про клієнтів у програмне забезпечення;•підготовка та відправка партнерам пакету документів, необхідного для ідентифікації та верифікації банку.У нашого кандидата є:•вища освіта (не нижче рівня бакалавра);•досвід з проведення належної перевірки клієнтів від 1 року;•уміння вести ділову кореспонденцію;•уважність і скрупульозність в роботі з документами.Надсилайте Ваше CV! Ми впевнені, що Ви шукали саме цю вакансію)
Фахівець по роботі з банківськими установами і фінансовими компаніям управління розвитку платіжного бізнесу
ПрАТ «Банк Фамільний», Київ
Команда ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» запрошує фахівця по роботі з банківськими установами і фінансовими компаніям управління розвитку платіжного бізнесуРобота у ПрАТ «БАНК ФАМІЛЬНИЙ» це:•комфортний офіс з тренажерним залом за 50 метрів від м. Деміївська;•медичне страхування рівня ІТ-компаній;•5-денний робочий тиждень;•навчання та участь у семінарах за кошти банку.Та, звісно, наша особлива «Фамільна» атмосфера)Вашим завданням буде:•супровід підписаних договорів з партнерами Банку, направлення партнерами Банку відповідних повідомлень щодо підключення нових сервісів;•забезпечення підключення Постачальників послуг населенню до партнерської мережі;•моніторинг планових показників роботи банків-партнерів за місяць/квартал: обороти, кількість транзакцій, дохід від співпраці;•взаємодія/координація з відповідальними підрозділами і виконавцями з боку банку та його партнерів.У нашого кандидата є:•вища освіта (фінансово-економічна або технічна);•банківський досвід роботи;•уважність при роботі з документами та фінансовою інформацією;•вільне володіння українською мовою;•високий рівень виконавської дисципліни;•впевнений користувач ПК: MS Office (Word, Excel, Outlook).Надсилайте Ваше CV! Ми впевнені, що Ви шукали саме цю вакансію)
Спеціаліст з обробки заявок
, Київ, Київська область
Ми — аутсорс компанія "AMC Bridge" і на даний момент, шукаємо спеціаліста з обробки заявокУмови роботи:Фіксована ставка 20 000 + %Графік роботи пн-пт 9:00-18:30Надаємо житло для співробітниківНавчання оплачується Обов'язки: обробка вхідних заявок консультація клієнтів по готовій структурі Вимоги:Бажання багато зароблятиНаполегливість та ініціативністьВідповідальність! Знаходимось неподалік від м.Поштова ПлощаДля запису на співбесіду або додаткових запитань пишіть в телеграм за номером: +38************51
спеціаліст з підбору персоналу
, Киев
Потрібні співробітники в офіс. Корпоративне навчання. Можливий гнучкий графік. Високий стабільний дохід. Тел.: (098)568-07-93, (доп. контакт 095 2833693)
Головний спеціаліст з міжнародного співробітництва
Відділ міжнародного співробітництва Держгеокадастр, Київ
Відділ міжнародного співробітництва Держгеокадастру шукає співробітника на посаду головного спеціаліста.Ми пропонуємо чудову можливість для старту кар'єри молодого міжнародника. Відділ міжнародного співробітництва успішно реалізує спільні проекти зі Світовим банком, Агентством США з питань міжнародного розвитку (USAID), Японським агентством міжнародного співробітництва (JICA), а також ведеться співробітництво з міжнародними організаціями, як Європи так і світу.Ми пропонуємо:дружній колектив;конкуренту заробітну плату;навчання взаємодії із СЕД;участь у міжнародних проектах.Від Вас необхідно:знання англійської не нижче рівня В2;бажання навчатись та розвиватись;навички ділового листування;знання другої іноземної мови буде плюсом.Якщо у Вас є бажання впливати на майбутнє країни, завжди хотіли спробувати взяти на себе функції проектного менеджера або займатись залученням та реалізацією проектів міжнародної технічної допомоги — у Вас є чудовий шанс розпочати Вашу кар'єру держслужбовця.Для отримання додаткової інформації надсилайте резюме (англійською) на пошту відправити резюме (надаємо відповідь протягом доби)Чекаємо на Вас!
Фахівець по роботі з м'ясом та напівфабрикатами (Виноградар)
, Київ, Київська область
Компанія NOVUS — сучасна торговельна мережа України з міжнародним досвідом та європейською якістю запрошує до своєї команди:Фахівця по роботі з м’ясом та напівфабрикатамиМрієш розвиватися у сфері торгівлі та будувати свою кар'єру? Тоді скоріше приєднуйся до нашої команди!На цій посаді ти будеш:Готувати м’ясні напівфабрикати (фарш, рулети);Оформлювати вироблену продукцію для видачі її на вітрину;Контролювати якість продукції та терміни придатності;Працювати з професійним інвентарем;Покращувати вміння та навички роботи щодо обробки м’яса;Підтримувати чистоту і порядок на робочому місці.Чому саме NOVUS?Ми любимо свою роботу і поважаємо наших співробітників;Заохочуємо до навчання і надаємо можливість кожному працівнику кар'єрно зростати й вдосконалювати свої навички;Наші магазини стабільно працюють і готові надавати робочі місця /зокрема переселенцям, людям з особливими потребами, студентам, тощо/Переваги роботи в NOVUS:Своєчасна та стабільна заробітна платня;Офіційне працевлаштування;Допомога з житлом для іногородніх;Безкоштовне харчування;Безкоштовне навчання та кар'єрне зростанняНаш ідеальний кандидат:Активний та комунікабельний;Має досвід роботи з продуктами харчування /буде перевагою/Відповідальний та уважнийГрафік роботи: 4/4 з 7:00 до 18:00.Для запису на співбесіду телефонуй або пиши на Viber чи Telegram.
Специалист по продаже, аренде элитной недвижимости, с опытом, Высокий%
, Київ, Київська область
Работа в LUX-ESTATE Наша цель — быть лучшими специалистами в сфере элитной и коммерческой недвижимости. Для достижения этой цели важную роль играют сотрудники компании. Одним из основных наших преимуществ является профессиональный, стабильный коллектив. Мы рады видеть в своей команде таких же целеустремлённых, энергичных и уверенных в своем успехе людей. На сегодняшний день условия рынка недвижимости требуют высокий профессионализм, самоотдачу и постоянную инициативу. Мы, в свою очередь, обеспечиваем своим сотрудникам сложные и интересные задачи, возможности для профессионального роста, участие в крупных проектах. Управление персоналом Lux-Estate основано на инновационных технологиях и индивидуальных особенностях каждого сотрудника, что позволяет им максимально быстро и эффективно выстраивать свою карьеру.В связи с расширением отдела загородной недвижимости LuxEstate открывает вакансию:Брокер загородной недвижимости!Приглашаем в свою команду брокера по элитной загородной недвижимостиТребования:У Вас Есть Автомобиль?У Вас есть опыт работы в недвижимости, (опыт в недвижимости)?Вы хорошо владеете навыками переговоров и продаж?Вы получаете удовольствие от решения вопроса клиента и достижения результата?Вы ответственны, коммуникабельны, с активной жизненной позицией?Вы ответили на вопросы «Да»? — мы ждем ваше резюме.Обязанности:Работа с базой клиентов входящими и исходящими звонками Продажа и аренда загородной элитной недвижимостиПроведение показов объектов недвижимости;Изучение рынка загородной элитной недвижимостиПолный цикл ведения клиентаРабота в CRM ОтчетностьУсловия: Мы предлагаем одни из лучших условий на рынке Высокий уровень дохода в соответствии с результатами;Известное имя и репутация компании, работа в команде с инновационным подходом и методикой;Постоянный гарантированный объем работы (объекты, клиенты);Современный офис в бизнес-центре Киева (ст.м. Печерская)Наличие качественной базы данных и бизнес-связей;Дружный коллектив профессионалов; Удобный график работы.Юридическая и маркетинговая поддержка, обучение, тренинги, сертификация Мы ждем активного, готового работать и зарабатывать человека, который станет частью команды LuxEstate!luxestate.kiev.ua/vakansii-luxestate
Фахівець з публічних закупівель
1064, Бучанська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 25000 грнУ тому числі основна: 25000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1064/1-планування закупівель та формування річного плану закупівель в електронній системі закупівель;-здійснення вибору процедури закупівлі;-проведення процедур закупівель/спрощених закупівель;-забезпечення укладання рамкових угод;-забезпечення складання, затвердження та зберігання відповідних документів з питань публічних закупівель, визначених Законом України «Про публічні закупівлі»;Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місціПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання Закону України «Про публічні закупівлі».-Наявність сертифікату про успішне проходження тестування уповноважених осіб
Фахівець з радіаційного та хімічного захисту
279, ГОЛОСІЇВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:СПІВБЕСІДА В КАБ. №9. ЗА КОНТРАКТОМЗАРОБІТНА ПЛАТА ЗАЛЕЖИТЬ ВІД МІСЦЯ ПРОХОДЖЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ.ХІМІК ПОСТУ РАДІАЦІЙНОГО ТА ХІМІЧНОГО СПОСТЕРЕЖЕННЯвміти користуватися приладами радіаційної та хімічної розвідки, дозиметричного контролю, засобами індивідуального захисту, отримати завдання на проведення спостереження, знати межу зони відповідальності поста, маршрут руху, періодичність здійснення вимірювань, порядок оповіщення і зв'язку; Голосіївське управління: 00675207428, 00442570165Вид трудового договору:строковийРежим роботи:Ненормований робочий часУмови організації праці:ІншеСоціальні переваги:інше; доставка до роботи/з роботи; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; надання житла; оплата харчування; професійний розвиток; страхування життяКоментар: Можливість навчання за кордоном