Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Уборщик в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Уборщик в Киеве"

9 400 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Уборщик" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Уборщик в Киеве открыто 114 вакансий. Для 45.6% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 5.0+ грн. 14% объявлений с зарплатой 9.2+ грн, и 13.2% с зарплатой 7.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Уборщик в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Уборщик в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Уборщица в школу. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 11625 грн. На втором месте - Уборщица на неполный день с зарплатой 10150 грн, а на третьем - Уборщик служебных и производственных помещений с зарплатой 8885 грн.

Рекомендуемые вакансии

Прибиральник територій ( Борщагівка)
КП "Фармация", Київ
КП «Фармація» запрошує на роботу прибиральника території на аптечну базу за адресою: вул. Пшенична, 16 ( Борщагівка)Умови роботи:прибирання території; графік роботи понеділок — п’ятниця; офіційне працевлаштування, оплачувана відпустка, офіційна заробітна платаВимоги:працьовитість; досвід роботи з бензокосою обов'язково; акуратність, ввічливість; без шкідливих звичокБудемо раді бачити Вас в нашій команді! 
Прибиральники
, Київ
Пропонуємо роботуПРИБИРАЛЬНИКІВм. Київ.Денні/нічні/добові зміни.Оплата після зміни.З/пл: від 9000 грн/місяць.
Прибиральник/прибиральниця
, Київ, Київська область
У зв'язку з розширенням штату клінінгова компанія запрошує до колективу:- прибиральників;-прибиральниць.Локація: метро СвятошиноГрафік: Індивідуальний2/2 3/3 8:00 по 20:00 або з 09:00 до 21:00Що ми пропонуємо?- Стабільна виплата заробітньої плати (щотижневі аванси)-Своєчасна виплата заробітньої плати;-Кар’єрне зростання в компанії;-Підтримка на всіх етапах роботи;-Заохочувальні бонусні програми та премії;-Допомога з житлом.
Прибиральник, прибиральниця (с. Нові Петрівці)
ТОВ «Чистий Погляд», Київ
Клінінгова компанія запрошує до колективу прибиральників та прибиральниць.Умови: Графік роботи:- 8:00-20:00 (є нічні та добові зміни)ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ГРАФІК РОБОТИЩо ми пропонуємо?- Своєчасна виплата заробітньої плати;- Кар’єрне зростання в компанії;- Підтримка на всіх етапах роботи;- Заохочувальні бонусні програми та премії;- Можливість працювати недалеко від дому;- Допомога з житлом.
Прибиральники офісних приміщень
, Київ, Київська область
Клінінгова компанія у зв'язку із розширенням шукає співробітників на посаду прибиральник. Об'єкти знаходяться за адресою бульвар Тараса Шевченка графіки зранку та 12.00 - 17.00Проспект Перемоги, 50 - графік роботи гнучкий пн-птЗаробітна плата оговорюється
Прибиральник службових приміщень
275, СВЯТОШИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Прибирання шкільних приміщень, контактний телефон:(097)223-37-77Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: немаєПрофесійні компетенції (знання, навички):9132(7), прибиральник службових приміщеньОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальне ставлення до роботи
Уборщик производственных и служебных помещений
ФОП Ачкасов Є.А., Київ
УборщикБельгия, Беккеворт-Динст (Bekkevoort)Официальное европейское оформление А1, с мед. страховкой. Оплата: 11 € / час. График: пн.-пт., сб. - по необходимости, вс. – выходной. 8-10 час/день. 180-200 час/месяц. Жилье: Предоставляется 350€/месяц. Дом, 2 человека в доме. Спецодежда: Не предоставляется. Если есть возможность - иметь с собой. Доставка на работу: Предоставляется бесплатно. Автомобиль, механика. Опыт: Обязателен от 1 года. Знание языка: английский на уровне А2 (обязательно!). Обязанности: Обязательно чистоплотность (внешний вид и в доме, где проживает). У одной обязательно наличие прав кат. В. Убирать в не жилых помещениях (кафе, офис банки, подъезды в 2-х этажных домах в частном секторе, автосалон KIA).️ Документы: Польская рабочая виза, карта побыта Польши, паспорт ЕС, загранпаспорт био.Пишите в Viber, WhatsApp
Прибиральники, двірники
, Київ, Київська область
Робота! Прибиральники, двірники (м. Київ). Добові зміни. Тел. 063-790-40-57.
Прибиральник службових приміщень
БУЧАНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №5, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1064/2Виконувати обов'язки прибиральника службових приміщень, вологе та сухе прибирання в приміщені школи, підримка чистоти.Домовлятись на співбесіду за номером тел. 099 627 70 31 Павло АнатоліївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захистуПрофесійні компетенції (знання, навички):Виконувати обов'язки прибиральника службових приміщень, вологе та сухе прибирання в приміщені школи, підримка чистоти.Домовлятись на співбесіду за номером тел. 099 627 70 31 Павло АнатоліївнаОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):охайність
Прибиральники
, Київ
Прибиральники паркінгуДля обслуговування нового житлового комплексу в районі Святошино.Офіційне оформлення.Житло не надаємо.
Прибиральники
, Київ
Прибиральники будинкуДля обслуговування нового житлового комплексу в районі Святошино.Офіційне оформлення.Житло не надаємо.
Прибиральник приміщень в клінінгову компанію
ТОВ «Арома Клін», Київ
Прибиральники приміщень потрібні в клінінгову компанію    ГР: з 8.00 до 20.00 або з 20.00 до 8.00 або подобово.    Оплата щоденно.   район Борщаговка, ул. Леся Курбаса
Прибиральник,прибиральниця Деміївка
, Київ, Київська область
Запрошуємо до нашого колективу:- прибиральників/прибиральницьУмови:Графік роботи 2/2 або 3/3 (з 08:00 до 20:00)ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ГРАФІКЛокація: м. Київ Пр-кт НаукиЩо ми пропонуємо?Своєчасна виплата заробітньої плати;Кар’єрне зростання в компанії;Підтримка на всіх етапах роботи;Заохочувальні бонусні програми та премії;Можливість працювати недалеко від дому.
Прибиральник/ця у ТРЦ "Ультрамарин" та ТРЦ "Cosmo MULTIMALL"
, Київ, Київська область
У ТРЦ «Ультрамарин» та ТРЦ «Cosmo MULTIMALL» у зв’язку з розширенням штату запрошуємо на роботу Прибиральника/цюВимоги:Досвід роботи у сфері клінінгу буде перевагою;Акуратність, відповідальність, порядність.Обов’язки:Вологе та сухе прибирання (зони загального користування, вхідні групи, санвузли);Миття підлог на підлогомийних машинах;Підтримка санітарних норм.Умови роботи:Офіційне оформлення згідно з КЗпП;Стабільну вчасну виплату заробітної плати.Місце роботи та графік роботи:ТРЦ «Ультрамарин» (вул. В. Липківського, 1-А, м. Вокзальна) 7/7 з 8:00 до 20:00ТРЦ «Cosmo MULTIMALL» (вул. В. Гетьмана, 6-А, м. Шулявська) 3/3 з 7:00 до 21:00Якщо ви відповідаєте вимогам та бажаєте приєднатися до нашої команди, будь ласка, звертайтесь за телефоном +38 067 459 26 97 Варвара.
Прибиральник,прибиральниця проспект Науки
, Київ, Київська область
Запрошуємо до нашого колективу:- прибиральників/прибиральницьУмови:Графік роботи 2/2 або 3/3 (з 08:00 до 20:00)ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ГРАФІКЛокація: м. Київ Пр-кт НаукиЩо ми пропонуємо?Своєчасна виплата заробітньої плати;Кар’єрне зростання в компанії;Підтримка на всіх етапах роботи;Заохочувальні бонусні програми та премії;Можливість працювати недалеко від дому.
Прибиральник службових приміщень
279, ГОЛОСІЇВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Прибиральник приміщення в магазин "ТРАШ".Якісне і своєчасне прибирання торгового залу і адміністративно-побутових приміщень.Вологе прибирання; Миття фасадних вікон (за необхідністю).Голосіївське Управління КМЦЗ: 00675207428.Контактна особа: 00501952831 - НАТАЛЬЯ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: Умови роботи: з 7.00 до 18.00 робочий день, зручний графік (2/2, 3/3, погоджуємо додатково )Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):порядність, відсутність алкогольної залежності.
Прибиральник службових приміщень
1056, Броварська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Прибиральник службових приміщень відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення апарату Березанської міської ради та її виконавчого комітету. Робота на 0,5 ставки. Вологе та сухе прибирання службових приміщень. Догляд за кімнатними рослинами. За більш детальною інформацією звертатись до Березанського управління Броварської філії КОЦЗ за тел.095-623-75-60.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Порядність
Прибиральник в супермаркети
ДК Персонал., Київ
Потрібні прибиральники в супермаркети.Робота по Києву і області.Д/Р не вимагається.Зміни з 08:00 до 20:00 або з 20:00 до 08:00.Графік вільний.Розрахунок відразу після зміни 350 грн. За місяць у середньому 10000-11000 грн.Бажано дзвонити.
Прибиральники
, Київ
ПРИБИРАЛЬНИКИВ клінінгову компанію ALMA FACILITY.Гр/роботи: позмінний, вахтовий, частковий.З/пл: від 10500 грн.Компанія надає хостел поруч з роботою.
Прибиральник
ТОВ "УКРКЛІНТАЙМ", Київ
Вимоги, побажання: потрібен працівник складського приміщення, активний, відповідальний, без шкідливих звичок Обов'язки: Прибирання складського приміщення, прибирання прибудинкової території, сортування картону та пластику, миття складу підлогомиючою машиноюУмови: графік роботи з 7.00 до 16.00 , дві суботи в місяць чергування на складі з 9.00 до 13.00. Територіально метро Тараса Шевченка Телефон для звʼязку 0997240259 Олена