Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Зубной техник в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Зубной техник в Киеве"

16 250 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Зубной техник" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Зубной техник в Киеве открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 19.9+ грн. 50% объявлений с зарплатой 21,3+ грн, и 0% с зарплатой 15.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Зубной техник в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Зубной техник в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Фармацевтический представитель. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 24959 грн. На втором месте - Медицинский представитель с зарплатой 22125 грн, а на третьем - Бактериолог с зарплатой 21000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Зубний технік, гіпсовщик
Люмі-Дент, ТОВ, Київ
У зв’язку з розширенням в нашу дружну сім'ю — професійну команду мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» — потрібен зубний технік (гіпсовщик).Мережа стоматологічних клінік «Люмі-Дент» є найбільшою на Правому та Лівому берегах і входить в трійку найбільших стоматологічних приватних установ — має в складі 23 лікарських кабінета, включаючи 6 хірургічних відділень.У клініках працює суперсучасна цифрова зуботехнічна лабораторія з повним циклом новітньої цифрової стоматології: фрезером останнього покоління — Imes Icore, внутрішньоротовим цифровим сканером 3 Shape, позаротовим цифровим сканером Medit і 3-D принтером Formlabs. Ці технології дозволяють виготовляти будь-які види зубних протезів найкращої якості.Наша мережа клінік «Люмі-Дент» — лідер по зубній імплантації в Україні — це визнають українські постачальники імплантів MegaGen, Straumann, Nobel. Щодня виконуємо не менше 8 операцій по імплантації зубів.Наша команда — професіонали своєї справи, ми не шкодуємо коштів для підвищення рівня кваліфікації фахівців кожного ранга.Вимови:Досвід роботи в гіпсовці та робота з артикулятором;Дисциплінованість, акуратність;Уважність до деталей;Вміння працювати в команді;Бажання розвиватися.Обов’язки:Замішування гіпсу;Виготовлення гіпсових моделей (розбірних та не розбірних);Загіпсовка в артикулятор;Розпилювання гіпсових моделей;Чітке виконання технологічних етапів;Виконання роботи у встановлений термін.Ми пропонуємо:Молоду та дружню команду;Можливість постійного навчання та розвитку;Кар'єрне зростання;Конкурентноздатна та своєчасна заробітна плата;Офіційне працевлаштування; Графік роботи — 5/2, з 9 до 18.Якщо в описі Ви побачили себе, то надсилайте свої резюме до нас на пошту або телефонуйте за номером: 063-629-10-29 (Анна).Ми чекаємо на Вас!Посилання на наш сайт - www.lumident.kiev.ua/?
Чекаємо в нашу команду зубного техніка -гіпсовщика!
, Київ, Київська область
Робота в сучасній лабораторії з новітніми матеріалами та обладнанням з можливістю просування, а також отримання нових знань та досвіду.Требования:відповідальний підхід до роботи та до термінів виконання робіт;уважність;Умови роботи: За можливості забезпечити робочий процес самостійно, графік узгоджується, неділя- вихіднийОбов’язки:виготовлення моделей для знімного та незнімного протезування, загіпсування в оклюдатори, артикулятори.Робота з нами — можливість рости та розвиватися спільно!
Требуется зубной техник
, Київ, Київська область
Требуется зубной техник для не съемного протезирования. Детали по указанному номеру, лучше в Вайбер. Опыт работы не обязательно.Есть возможность обучится работе в екзокад , возможно сразу после колледжа , делать модели и так далее
Зубний технік кераміст/знімне протезування
, Київ, Київська область
В зуботехнічну лабораторію потрібен зубний технік кераміст/знімне протезування.Комфортні умови праці,дружній та доброзичливий колектив.Достойна заробітня плата.Більш детально про роботу звертайтесь по номеру телефону.