Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Артист оркестра в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Артист оркестру першої категорії (клавішні)
ДП "ДАО "РадіоБенд Олекснадра Фокіна", Київ
Вимоги: Повна вища музична освіта і стаж роботи в оркестрі не менше 3-х років на посаді артиста оркестру другої категорії.Обов'язки: Якісне виконання сольних партій та імпровізацій на інструментах своєї групи;– високий рівень індивідуальної виконавської майстерності та оркестрової виконавської культури;– досконале володіння навиками читання оркестрових партій з листа;– участь у звукозаписах, радіопередачах та відкритих концертах, як в умовах студії, так і на гастролях. Умови: Заробітна плата –11700грн. разом з податками; повна зайнятість; офіційне працевлаштування на державне підприємство.
Артист оркестру вищої категорії (труба)
ДП "ДАО "РадіоБенд Олекснадра Фокіна", Київ
вимоги:Повна вища музична освіта і стаж роботи в оркестрі не менше 3-х років на посаді артиста оркестру першої категорії.обов`язки: Якісне виконання сольних партій та імпровізацій на інструментах своєї групи;– високий рівень індивідуальної виконавської майстерності та оркестрової виконавської культури;– досконале володіння навиками читання оркестрових партій з листа;– участь у звукозаписах, радіопередачах та відкритих концертах, як в умовах студії, так і на гастролях.умови: Заробітна плата – 12600 грн. разом з податками; повна зайнятість; офіційне працевлаштування на державне підприємство.
Артист оркестру першої категорії (тромбон)
ДП "ДАО "РадіоБенд Олекснадра Фокіна", Київ
Вимоги, побажання: Повна вища музична освіта і стаж роботи в оркестрі не менше 3-х років на посаді артиста оркестру другої категорії.Обов'язки: Якісне виконання сольних партій та імпровізацій на інструментах своєї групи;– високий рівень індивідуальної виконавської майстерності та оркестрової виконавської культури;– досконале володіння навиками читання оркестрових партій з листа;– участь у звукозаписах, радіопередачах та відкритих концертах, як в умовах студії, так і на гастролях.Умови: Заробітна плата –11700грн. разом з податками; повна зайнятість; офіційне працевлаштування на державне підприємство.