Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель командировки в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Водитель командировки в Киеве"

17 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Водитель командировки в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Водитель командировки в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Дальнобойщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 38777 грн. На втором месте - Автомаляр на сто с зарплатой 31667 грн, а на третьем - Автомаляр с зарплатой 28251 грн.

Рекомендуемые вакансии

Монтажники-макетники для виготовлення вивісок
, Київ, Київська область
«Новий Час РВК» — виробник зовнішньої та інтер'єрної реклами. Комплексне рекламне оформлення магазинів, ресторанів, клінік, банків. Це повний цикл виготовлення реклами, від розробки дизайн-макета, виготовлення реклами, монтаж вивісок, гарантії на продукцію та послуги, сервісне обслуговування вивісок.Нам потрібні макетники та монтажники для виготовлення вивісок та рекламних конструкцій, роботи достатньо. Приходьте на співбесіду, поговоримо, ви побачите хто ми, ми побачимо який ви спеціаліст.Вимоги:• Досвід роботи виробництва реклами від 1-го року;• Вміння читати конструктивні рішення;• Мати навики в електриці, підключати вивіски до мережі;• Освіта середня спеціальна;• Пріоритет для кандидатів — водійське посвідчення категорії "В";• Швидкість та акуратність в роботі, пунктуальність та відповідальність до своїх обов'язків.Умови роботи:• Робота в стабільній компанії;• Графік роботи понеділок — п`ятниця з 9:00 до 18:00;• Субота — за домовленістю;• При відсутності роботи на виробництві компанія платить 50% від денної ставки спеціаліста;• Заробітна плата два рази на місяць.Обов’язки:• Виготовлення рекламних конструкцій;• Монтаж вивісок по Києву;• Відрядження по Україні;• Виготовлення об'ємних букв;• Виготовлення інтер'єрної реклами.
Автосервіс. Перевезення
, Київ
На постійну роботу потрібенВОДІЙ категорії "С" на авто (іномарку)Робота по Україні, постійні відрядження.З/ПЛ договірна.Наявність Д/РОБОТИ по "дальнобою" обов'язковa.Телефонувати з 9.00 до 17.00:098-151-77-88 Юрій; 098-151-77-98 Сергій
Водій категорії С (вахтовий метод)
, Київ, Київська область
Потрібні водії, кат. «С, С1» на тентовані автомобілі МАН. ВІДРЯДЖЕННЯ ПО УКРАЇНІ. Графік роботи 2 тижні працюємо/2 тижні вдома. Або варіант повного робочого місяця з відпочинком 2 тижні. На співбесіді розказуємо різні варіанти. Є ДУЖЕ ГНУЧКІ графіки роботи.Автомобілі обладнані спальниками та автономними обігрівачами, системами моніторингу GPS. Офіційне працевлаштування. Своя ремонтна база. Інструктаж. Навчання.ВОДІЙ НЕ ПРИЙМАЄ УЧАСТІ В РЕМОНТІ АВТОМОБІЛЯ, АЛЕ ПОВИНЕН РОЗУМІТИ ЩО І ДЕ ЗНАХОДИТЬСЯ НА АВТО. Виплата зарплати 2 рази на місяць. Зарплата вказана РЕАЛЬНА, яку 100% ви отримаєте, а не 100000 грн для того, щоб набити кількість дзвінків. Не ведіться на великі зарплати-ЇХ ВАМ НЕ ЗАПЛАТЯТЬ, тому що роботи мало у всіх, і у всіх плюс мінус однакові пробіги в звязку з ситуацією в країні.Вимоги до кандидатів:1) Знання технічної частини автомобіля.2) Уміння розтентувати-затентувати автомобіль, закріпити вантаж кріпильними ременями. ЯКЩО НЕ ВМІЄТЕ МИ ВАС НАВЧИМО :) 3) Оформлення ТТН5) Чистота, охайність, відсутність шкідливих звичок (прохання не турбувати якщо були 130 стаття).6) Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 6 місяців. Резюме вказуватиме максимально багато інформації про себе. І, де працювали за якими напрямами.Офіс знаходиться у м. Київ. Телефонувати за номером телефону: 09******38, 073 157 45 85 Ольга менеджер по роботі з персоналом. з 9 до 18.00 (неділя вихідний)
Водій категорії "СЕ"
, Київ, Київська область
Водій-далекобійник ( категорія "СЕ") , напівпричіп-фургон,ворота,(можливо вахтовим методом) робота по Україні, офіційне працевлаштування, гідна та своєчасна оплата праці. РЕГУЛЯРНІ ВИХІДНІ, відпустка, страхування водія, оплата паркування та відрядження.Швидкість руху вибирає водій. Досвід роботи від 2-х років.
Водій вантажівки
, Київ, Київська область
Потрібні водії, кат. «С, С1» на тентовані автомобілі МАН. ВІДРЯДЖЕННЯ ПО УКРАЇНІ. Графік роботи 2 тижні працюємо/2 тижні вдома. Або варіант повного робочого місяця з відпочинком 2 тижні. На співбесіді розказуємо різні варіанти. Є ДУЖЕ ГНУЧКІ графіки роботи.Автомобілі обладнані спальниками та автономними обігрівачами, системами моніторингу GPS. Офіційне працевлаштування. Своя ремонтна база. Інструктаж. Навчання.ВОДІЙ НЕ ПРИЙМАЄ УЧАСТІ В РЕМОНТІ АВТОМОБІЛЯ, АЛЕ ПОВИНЕН РОЗУМІТИ ЩО І ДЕ ЗНАХОДИТЬСЯ НА АВТО.Виплата зарплати 2 рази на місяць. Зарплата вказана РЕАЛЬНА, яку 100% ви отримаєте, а не 100000 грн для того, щоб набити кількість дзвінків. Не ведіться на великі зарплати-ЇХ ВАМ НЕ ЗАПЛАТЯТЬ, тому що роботи мало у всіх, і у всіх плюс мінус однакові пробіги в звязку з ситуацією в країні.Вимоги до кандидатів:1) Знання технічної частини автомобіля.2) Уміння розтентувати-затентувати автомобіль, закріпити вантаж кріпильними ременями.ЯКЩО НЕ ВМІЄТЕ МИ ВАС НАВЧИМО :)3) Оформлення ТТН5) Чистота, охайність, відсутність шкідливих звичок (прохання не турбувати якщо були 130 стаття).6) Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 6 місяців. Резюме вказуватиме максимально багато інформації про себе. І, де працювали за якими напрямами.Офіс знаходиться у м. Київ. Телефонувати за номером телефону: 09******38, 073 157 45 85 Ольга менеджер по роботі з персоналом. з 9 до 18.00 (неділя вихідний)
Інженер з ремонту побутової техніки
ROST GROUP, Київ, Київська область
Преміум-бренд побутової техніки запрошує у свою сервісну команду інженера з ремонту.Основні обов’язки:виконання платних і гарантійних ремонтів побутових приладів на виїзді у клієнтів (виїзд на службовому автомобілі компанії);встановлення і підключення побутових приладів;ремонт побутової техніки в майстерні (рідко, якщо ремонт неможливо виконати у клієнта вдома);навчання та консультації споживачів з використання побутової техніки (технічні питання з обслуговування приладів, налаштування і т.д.);взаємодія з підрозділом операційної підтримки сервісу для планування та виконання робіт, замовлення запчастин та інше;оформлення і здачі звітності за виконані роботи та використані запчастини;приймання оплати від клієнтів через портативний РРО, здача звітів та виручки;підбір і продаж запчастин, аксесуарів і побутових приладів (якщо старий прилад не ремонтопридатний);утримання в чистоті та порядку, комплектності та справності ввіреного автомобіля, форми, інструменту та обладнання.Вимогидосвід з ремонту побутової техніки;вища технічна освіта (бажано), технічна освіта загалом (бажано);досвід використання комп’ютерних систем діагностики, електронних систем зберігання техдокументації;вітається досвід керівництва майстрами сервісного центру;вітається досвід роботи з первинними бухгалтерськими документами;англійська на рівні читання і розуміння технічної документації;досвід з програмами MS Office та 1С (бажано);клієнтоорієнтованість («любов до людей», бажання допомогти)вміння спілкуватися з клієнтами по телефону;комунікабельність, відкритість і позитивний настрій;добре поставлена мова;відповідальність, здатність до роботи «в команді»;здатність до навчання, здатність слухати та радитися з іншими;здатності до аналізу і вміння пропонувати та приймати рішення;готовність до відряджень в інші міста (Житомир, Черкаси, Чернігів);наявність водійських прав категорії B.Ми пропонуємо:Можливість впливати на збільшення власного заробітку (квартальна премія, % від продажів);Офіційне працевлаштування за трудовим договором;Режим роботи: пн-пт з 09:00 до 18:00;Службовий автомобіль, форма, інструмент;Медичне страхування.Запрошуємо в команду професіоналів своєї справи!
Водій експедитор
, Київ, Київська область
Транспортній компанії потрібен водій-експедитор для доставки кондитерських виробів в торгові мережі України. 15−30 точок на маршруті, касу збирати не потрібно. 3−4 виїзди на тиждень - відрядженняВимоги:права B або С1,без проблем зі здоров’ям;знання тех. частини автомобіля; готовність до відряджень по Україні;при необхідності допомога при завантаженні авто.Умови:авто Мерседес Спрінтер, ночує у водія, обслуговується на власному СТО;робота 3−4 дні на тиждень, графік не нормований,ЗП від 22000грн в залежності від кількості виїздів.Телефонувати з 10:00, +38(098)525−24−24
Водій автотранспортних засобів
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 13500 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Знати та виконувати правила дорлжнього руху, вимоги технічної безпеки при технічному обслуговуванні та збереженні транспортнх засобів. Відрядження по Києву та Київській області. Категорія В або Д. Державна установа. Контракт. Проведення конкурсу. Надається юроньРезюме надсилати на ел. адреса. тел. (097)9800706- Юрій МиколайовичВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):хороша фізична формаОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):пунктуальність, порядність
Інженер з налагодження й випробувань
, Київ, Київська область
Інженер з налагодження й випробувань в компанії Plantara Planatara, провідний постачальник обладнання для виготовлення бруківки та бетонних виробів, оголошує про вакансію для кваліфікованого Інженера з налагодження й випробувань. Про нас: Planatara - це інноваційна компанія, що спеціалізується на розробці та постачанні передового обладнання для виробництва бруківки та бетонних виробів. Ми прагнемо до постійного вдосконалення наших технологій та надаємо найвищу якість обладнання на ринку. Вимоги:Досвід роботи в області налагодження та випробувань промислового обладнання, перевага - у сфері будівельних матеріалів.Знання технічних процесів виробництва.Вміння працювати з електронними та механічними системами.Високий рівень відповідальності та організованості.Водійське посвідчення категорії "В" "С1"Бути готовим до частих відряджень в межах України. Обов'язки:Налагодження та випробування обладнання для виробництва бруківки та бетонних виробів.Виявлення та усунення технічних недоліків та несправностей.Проведення технічного аналізу результатів тестувань.Співпраця з інженерами розробки для вирішення технічних проблем. Ми пропонуємо:Гнучкий графік роботи.Віддалену роботу.Гідну оплату праці, яка буде обговорюватись з кандидатом особисто.Повну компенсацію всіх витрат, пов'язаних з відрядженнями.Службовий автомобіль для зручних та комфортних поїздок.Навчання та підтримка в професійному розвитку.Приєднуйтеся до нашої динамічної команди, щоб спільно рухатися вперед у світі будівництва та технологій! Planatara чекає саме на вас, щоб разом створювати майбутнє будівництва!
Водій автотранспортних засобів
1052, Білоцерківська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 6500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:вантажні перевезення зернової продукції по району, області, території України великими вантажівками з причепом, напівпричепом. Наявність водійських прав категорії "С" та "Е". Заробітна плата відрядна. Досвід роботи від 2 року. Наявність медичного огляду. Співбесіда за тел.: 093-022-93-29 Тарас Леонідович. Контактний телефон Білоцерківської філії Київського ОЦЗ (04563)5-96-11 Вікторія, Леся. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:ІншеКоментар: відрядження по району, області, УкраїніУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):наявність водійського посвідчення категорій "С" та "Е"
Ведучий менеджер з продажу, керівник напрямку
Корпорация Пневмотек, Київ
Ми, КОРПОРАЦІЯ «ПНЕВМОТЕК», розширюємо наш відділ продажу та шукаємо ефективного менеджера з розвидку, орієнтованого на результат. Нам потрібен високомотивований спеціаліст, що усвідомлює пряму залежність величини свого власного доходу від результатів своєї ж роботи.Коротко про нас:Корпорація «Пневмотек» є офіційним і єдиним представником компанії SMC Corporation (Японія) в Україні — світового лідера на ринку пневматичного обладнання та пневматичних систем для промислового використання. Корпорація працює на ринку України з 2002 року і зарекомендувала себе, як надійний партнер та роботодавець (строк роботи наших менеджерів — від 5 років).Наші клієнти:Промислові підприємства України, виробники машин та обладнання, системні інтегратори та інжинірингові компанії.Коротко про функціонал:Активна робота з пошуку нових клієнтів, поглиблення взаємин з існуючими;Пошук осіб, що приймають рішення та/або впливають на рішення щодо роботи з постачальниками відповідно до продуктової лінійки Корпорації.Призначення та проведення зустрічей з потенційними та існуючими клієнтами;З’ясування ситуації, проблематизація та формування релевантних комерційних пропозицій клієнтам;Здійснення консультацій по продуктовій лінійці Копорації;Організація документального супроводу угод з клієнтами;Звітність згідно корпоративних стандартів.Вимоги до кваліфікації кандидата:Вища освіта (бажано технічна);Успішний досвід активних прямих b2b продажів (бажано досвід продажу засобів промислової автоматизації);Досвід проведення зустрічей, презентацій, формування пропозицій, з урахуванням потреб та проблематики клієнта;Водійське посвідчення категорії «B» (стаж водіння від 1 року — обов’язково);Готовність до відрядженьМи пропонуємо:Систему підготовки по комерційній та технічній частині;Адаптацію при безпосередній участі Керівника відділу продажу;Роботу з продуктом, за який Вам точно ніколи не буде соромно;Базу потенційних клієнтів з відомим оцифрованим потенціалом;Зручний комфортний офіс, організоване робоче місце (ноутбук, телефон, корпоративний зв’язок);Службовий автомобіль для відряджень;Високий рівень доходу, що залежить від результату (ставка за результатами співбесіди - від 32 000 до 40 000 грн)«13-та» зарплата;П’ятидневний графік роботи з 8:30 до 17:30;Офіційне працевлаштування, відпустки, лікарняні згідно з КЗпП України.Місце розташування корпоративного офісу: м. Київ, вул. Електротехнічна, 44-Б (Деснянський район).
Менеджер з продажів вантажної авто-техніки, причепів, напівпричепів
ТОВ «Автокомпоненти «АВТЕК», Київ
Менеджер з продажів вантажної авто-техніки, причепів, напівпричепів Автомобільна компанія «Автек» оголошує конкурс на заміщення вакантної посадиМенеджер по продажам вантажної авто- техніки, причепів, напівпричепів Основні вимоги:Вища технічна освіта;знання автомобільного ринку, особливостей збуту;досвід активних продажів в даному сегменті від 2-х років ;високі комунікативні навички, досвід ведення успішних перемовин;актівнівність, амбіційність, цілеспрямованість, енергійність;наявність водійських прав категорії «В».Обов’язки:продаж причепів. напівпречепів, автотехники;виконання планів продажів;пошук нових клієнтів, технічне консультування, заключення договорів;супровід клієнта — повний «клієнтський шлях» (в тому числі контроль виконання договорних зобов’язань);можливі відрядження.Компанія пропонує:перспективу професійного і кар'єрного зростання;конкурентний рівень заробітної плати і можливість працівника впливати на рівень власного доходу;соціальный пакет;цікавє корпоративне життя;команда професіоналів;офіс знаходиться на Південній Борщагівці за адресою: вул. Пшенична, 9 БЦ «Автек». Поруч: зупинка міської і приміської електрички «Борщагівка» і трамвая — зупинка вул. Сім'ї Сосніних. Також 408 і 401 маршрутки. Від зупинок 10 хв. пішки до офису.З/П 30 000 — 90 000 грн Ольга
Спеціаліст або помічник в напрямку вентиляції та кондиціанування
, Київ, Київська область
У зв'язку із постійним зростанням об'ємів по напрямку вентиляції та кондиціанування (чистки систем вентиляції та кондиціанування, монтаж та сервіс) потрібні спеціалісти та помічники в даній отраслі, які стануть невід'ємною частиною нашого дружного колективу. В залежності від досвіду ти можеш налаштовувати роботу або допомагати в її виконанні. Вимоги до кандидатів:-досвід роботи в кліматичній або вентиляційній сфері (вітається)-вміти працювати з електроінструментом-бути готовим до виїзду у відрядження в межах області-мати досвід водіння та дійсне водійське посвідчення категорії В-вміти розставляти пріоритети-відповідальність-пунктуальність-вміння працювати руками-аналітичний склад розуму-опрятна зовнішність-швидка здатність до навчанняЗі свого боку ми забезпечуємо достойну і вчасну заробітню плату, можливість професійного і кар'єрного зростання, офіційне працевлаштування, спецодяг, лікарняний, відпустку та премії.
Водiї на мiкроавтобуси по Европi
Дутчак М.В, Київ
Потрібні водії для роботи на вантажних мікроавтобусах до 3-х тонн "RENAULT MASTER " по Європі. Вимоги: наявність закордонного паспорта обов'язково, наявність водійського посвідчення категорії "В" , працьовитість, без шкідливих звичок, досвід роботи або водіння мікроавтобуса обов'язково. Обов'язки: транспортування вантажів на вантажних мікроавтобусах по Європі. Умови роботи: Зарплата від 60 000 гривен на місяць ( виплачується  на банківську картку).Робота офіційна ( по робочій польській візі)Графік роботи: три тижні відрядження-10 днів на відпочинок. Робочий одяг за рахунок роботодавця. Видаються кошти на відрядження на житло та харчування за рахунок роботодавця.
Потрібен виконроб на буд ділянку, відрядження!
, Київ, Київська область
В будівельну компанію потрібен виконробВимоги:кваліфікаційна освіта не нижче технікумадосвід роботи від 3рьох років, на загально будівельних роботахдисципліна до себе та вимоги до робітників по дисципліні та охорони працібажання навчатиськомандна робота на результатмісцероботи: відрядження по Україні, західна частина Українижитлом забезпечуємзаробітна плата 30000 грн + відрядні 300грн/доба = +-37500
Водій
Державна циркова компанія України, Київ
Вимоги, побажання: Державному підприємству потрібен водій для керівникаОбов'язки: забезпечення технічно-справного стану автомобіля; дотримання ПДР; вміння проводити дрібний ремонт, заміну паливно-мастильних рідин;Умови: ненормований робочий день; короткострокові відрядження по Україні (1-3 дні); бажане проживання в районі Солом’янської, Севастопольської площі; обов’язкова наявність дійсного військово-облікового документа
Требуется водитель
, Київ, Київська область
Требуется водитель категория С для работы по Украине(командировки). Звонить по номеру06*********50
Водій вантажного автомобіля
, Київ, Київська область
Транспортна компанія проводить додатковий набір водів вантажних автомобілів мерседес 814.Робота у сфері вантажних перевезень по Києву та Київський області, відрядження по Україні.Від кандидата потрібні посвідчення водія категорії С. Знання пдр, знання м.Київ та Київської області, хороші навички водіння автомобіля, чесність,порядність та бажання працювати і заробляти.
Водій
, Київ
На постійну роботу потрібенВОДІЙ категорії "С"На авто (іномарку).Робота по Україні, постійні відрядження.ЗАРПЛАТНЯ договірна.Наявність Д/РОБОТИ по "дальнобою" обов'язковa.Дзвонити з 9.00 до 17.00.
Водій кат Е по УКРАЇНІ
ПП «Будпостач», Київ
Торгова компанія БУДПОСТАЧ запрошує до співпраці ВОДІЯ кат Е, Вантажні перевезення.Наші вимоги:Досвід від 2 років на вантажному автотранспорті.Досвід керування авто — Man Євро5Добросовісність, чесність, порядність, стабільність, відсутність шкідливихФункціонал:Здійснення вантажоперевезень по УкраїніДоставка товару компаніїРобота на авто компаніїМи пропонуємо:Офіційне працевлаштування в одній із найбільших Торгових компанійГрафік роботи: повна зайнятість, відрядження по УкраїніОфіц. оформлення, соцпакет, соцгарантії, стабільність!Гідна заробітна плата ставка+добові+грн/км+комерційний вантажГотові розглянути водіїв з усієї України!Чекаємо на дзвінок! Крокуємо разом до перемоги!Звертайтеся за контактним телефоном: Олександр, (050) 419 56 01, (067) 593 54 55