Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Рабочий в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Рабочий в Киеве"

14 983 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Рабочий" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Рабочий в Киеве открыто 528 вакансий. Для 26.5% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.6+ грн. 24.8% объявлений с зарплатой 15.7+ грн, и 14% с зарплатой 12.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Рабочий в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Рабочий в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Специалист по качеству. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 27500 грн. На втором месте - Водитель автопогрузчика с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Химик с зарплатой 25000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Робочий на склад (ст.м. Либідська)
Територія мінімальних цін, Київ
Територія мінімальних цін — це мережа магазинів одягу, взуття і аксесуарів для всієї родини, яка на ринку вже 14 років.В свою дружню команду запрошуємо Робітника складу!Якщо Ви маєте:Середню спеціальну освіту;Досвід роботи не обов’язковий, головне — бажання навчатися та працювати;Готовність до фізичних навантажень;Уміння працювати в команді;Відповідальність, уважність, пунктуальність.Ваші завдання:Участь у розвантажувально-навантажувальних роботах;Розміщення та зберігання товару на складі;Допомога у кліпсуванні товару;Переміщення товару в торгівельний зал;Участь у вибіркових і планових інвентаризаціях;Підтримання порядку на складі.Ми гарантуємо:Фіксована ставка та додаткові бонуси;Зручний графік роботи: 9:30 — 21:00, 3/2;Копроративні знижки у розмірі 20%;Оплачуваний випробувальний термін та навчання;Конкурентну та своєчасну заробітну плату;Роботу в команді професіоналів.Наша основна мета — це надати можливість всім людям, незалежно від рівня доходів, виглядати гарно та стильно, тому ми цінуємо кожного покупця і вкладаємо багато сил та любові у розвиток магазинів.З радістю чекаємо на Ваш дзвінок чи/та резюме!
Робочий на виробництво
ТОВ "Роллотекс", Київ
ТОВ "Роллотекс"  шукає робітників на виробництво ролет, жалюзі, сіток:Слюсар з механоскладальних робіт(складання ролет, жалюзі)Оператор з різки тканини(для тканинних ролет)Укладальник-пакувальник готових виробівВимоги:бажання працювати,якісно і вчасно виконувати поставлені задачі,забезпечити високу якість виконаної роботи.Умови роботи:графік роботи: 5-тиденний робочий тиждень, з 08:00 до 17:00заробітна плата: на час навчання (1 міс.) - 12000 грн.,після навчання - від виробітку (20000 +)Обовязки:складання ролет, жалюзі, сітокрізка тканини,знання повного асортименту тканин,облік тканин,догляд та збереження отриманих матеріалів,регламентне обслуговування столів з різки тканини,пакування готової продукції.
Робочий в садовий центр
, Київ, Київська область
Садовий центр "НАТАЛІС" на Теремках (парковка МЕТРО) шукає робочого(05**********77 МаринаВимоги:фізично міцнийбез шкідливих звичоквідповідальнийОбов'язки:вантажити рослинизбирати замовленняполивати рослинипідтримувати порядок на майданчикуінші підсобні роботиУмови:800-900 грн/день (17000-19000 на місяць)Офіційне працевлаштування, регулярні преміїРобочий тиждень 5/2 чи 6/1 в залежності від сезону
Рабочие на бетонные работы З/п каждый день
, Київ, Київська область
Требуются рабочие на бетонные работы с опытом работы. З/п сдельная оплата каждый день. Или 800-1000грн оплата каждый день. Инструмент мой. Жилья сейчас нет. на следующем объекте будет.
Рабочий-печатник, от 25 000 грн
ООО, Омега Плюс, Киев, Київ
Приглашаем к сотрудничеству Печатника, с опытом работы.Обязанности: работа на широкоформатном принтере.Компания предлагает:Стабильную работу в развивающейся компании;Удобный график работы с Пн по Пт ( с 9 до 18 );ЗП от 25 000 грн ( по результату собеседования ).По работе обращайтесь: 068-021-84-9З (Юлия Викторовна)
Робочий у сервісну бригад (клінер, прибиральник)
, Київ, Київська область
Клінінговій компанії у сервісну бригаду потрібні співробітники.Обов’язки:Проведення різноманітних клінінгових робіт в офісних приміщеннях, житлових будинках, магазинах та інших об'єктах(генеральні та післябудівельні прибирання, хімчистка меблів, миття вікон, тощо). Виконання завдань відповідно до вимог технічної документації3. Бережне відношення до техніки та обладнання.4. Доброзичливе ставлення до клієнтів та колег.Вимоги:Бажання працювати та розвиватися;2. Відповідальність та уважність до деталей;3. Готовність до фізичних навантажень;4. Здатність працювати в команді;Умови роботи:Офіційне працевлаштування;Графік 5/2, вихідні плаваючі;Стабільна заробітна плата від 15000,00(в залежності від досвіду) Можливі відрядження декілька разів на рік (оплачуються додатково).Розвозка на об'єкт зі складу та назад до складу. Склад знаходиться на м. Чернігівська.Бажано з досвідом роботи, але якщо Ви його не маєте, але прагнете працювати, ми всього навчимо. Контактна особа — Ахмедова Саміра 095 648 25 38. Дзвонити з 10:00 до 19:00
Робочі,бригади робочих
, Київ, Київська область
На виробництво в Київську область ,Броварський район, с Гоголів потрібні робітники, бажано , 2-3 чоловіка ,з досвідом роботи в деревопереробку. , Умови роботи: 6- денний робочий день ,виробничі потужності знаходяться в закритих приміщеннях,,закрита охороняєма територія,своєчасна заробітна плата . Проживання за рахунок компанії в гуртожитку,з окремими кімнатами ,кухнею ,душем ,туалетом,горяча,холодна вода ,пральна машина .
Робочий-фасувальник
ООО «Фомальгаут - Полимин», Київ
ТОВ «Фомальгаут Полімін» запрошує на роботу робочих-фасувальників. Основні задачі та обов’язки:приготування та розфасування різних сумішей;наповнення у мішки сухих сумішей;Основні вимоги:фізично сильні чоловіки, без шкідливих звичок, бажаючі заробляти гроші;особисті якості: порядність, ретельність, вміння працювати в колективі.Ми пропонуємо: гідну та своєчасну оплату праці;часткову компенсацію обідів.Якщо Вас зацікавила вакансія в нашій компанії, телефонуйте за тел. ... КсеніяВиробництво знаходиться за адресою: м. Київ, район Південної Борщагівки вул. Пшенична 2А.
Робочий в цех в Чернівці, Шукаємо в Київі Безкоштовне Житло!
, Київ, Київська область
Компанія ТОВ «Вікна Стиль" м. Чернівці - провідний виробник та продвець металопластикових конструкцій. У зв"язку з розширенням запрошує працівників на виробництво металопластикових конструкцій,Робота зі склом, прості та складні конструкціі, робота по виготовленню дверних та віконних конструкцій, робота з фурнітурою, порізка, штапікування, складання.Забезпечення високої якості та точності виготовлення продукції;Виконання роботи відповідно до вимог безпеки та стандартів якості.Вимоги:Без досвіду роботи або з досвідом на аналогічній посаді;Здатність працювати в команді та дотримуватися виробничих стандартів;Відповідальність та уважність ;Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату від 20000 грн.;БЕЗКОШТОВНЕ ЖИТЛО ;БРОНЮВАННЯ ПРАЦІВНИКІВ;Оплачуване навчання;Особливі умови для працівників з досвідом;Можливість професійного зростання та розвитку;
Робочий на виробництво
, Київ, Київська область
Компанія - провідний виробник рекламно-торгівельного обладнання з 20-річним досвідом на ринку України.В зв'язку з розширенням серійного виробництва запрошуємо: Робочих в цех .Що потрібно робити:Пайка низьковольтних ланцюгів навісного електричного монтажу (світлодіодні стрічки, лінійки, кластери, готові блоки керування - контролери, димери, блоки живлення та ін).Складання конструкцій (склеювання, складання на різноманітне кріплення таких матеріалів як - композит, ПВХ, акрил, ДСП, МДФ, алюміній та ін.Нескладні складальні операції, упаковка та зачистка.Ми пропонуємо: Теплий та просторий цех.Графік роботи 8.00 - 17.00, пн-суб.Заробітна плата від 250*******00 грн. (розмір ставки залежить від складності їх і швидкості виконання).Можливі переробки, які оплачуються окремо.Поопераційна організація (кожен виконує лише певні операції)
Робочий на виробництво, розкрійник плівки ПВХ
, Київ, Київська область
Ми компанія Комільфо, і ми робимо класні натяжні стелі для наших клієнтів по всій Україні!)Шукаємо в нашу команду розкрійника на виробництво. Робота легка і зрозуміла — розкрій матеріалів (плівка ПВХ) згідно креслення.Вимоги:Якісно, вчасно та у термін виконати доручену роботу.Умови роботи:Робота постійнаПовний робочий день з 9:00 до 18:00. 2 чергові суботи в місяць з 09.00−14.00. Взимку — опалення котлом у цеху тепло, влітку працює кондиціонер.Заробітну плату від 18 000 грн (на випробувальному терміні) без затримок. Середня зарплатня наших співробітників 20000−30000 грн.Кава, чай у необмеженій кількості, брендовані футболки для роботи.До війни у нас було веселе корпоративне життя!) Після перемоги знову почемо активно відпочивати: квести, пейнтбол і не тільки!)Місцерозташування офісу: 10 хвилин від м.Святошино або м.НивкиХочеш працювати у нас або у тебе залишилися ще питання? Надсилай своє резюме!)
Робочий хімчистки
, Київ, Київська область
Вакансія: Робочий хімчисткиХімчистка «Чистка та Шиття» ТЦ «Gorodok gallery»Шукаємо активних та відповідальних людей на посаду: -Працівника хімчистки -Приймальник/ця -Апаратчик хімічного чищення -Швея/КравецьОбов’язки:Приймати та видавати замовленняВиконання чистки та прання різних видів одягу та текстилю з використанням відповідних засобів та технікиДотримання вимог щодо якості обробки та часу виконання замовленьЗбереження чистоти та порядку на робочому місціВимоги:Бажання працювати та вчитисяУважність до деталей та відповідальне ставлення до виконання обов’язківЗдатність працювати в команді та виконувати поставлені завданняГотовність працювати в режимі, що може включати в себе вечірні та вихідні зміниМи готові взяти на роботу кандидатів без досвіду, кандидатам з досвідом особливі умови 06******79 Артем.
Робочий в ландшафтну компанію (від 1000 грн/день)
, Київ, Київська область
Потрібен працівник на работу по благоустрою та озелененню. Графік 4-5 рабочих днів на тиждень. Досвід роботи обов'язковий.Основні роботи:Підготовка і укладка газонаМонтаж систем поливуСтрижка рослин і газонівВисадка рослин і прополка клумбРобота з грунтом і іншими інертними матеріаламиОплата раз на два тижні, перший тиждень 800 грн день, з другого тижня від 1000 грн залежно від Вашої кваліфікації Подробиці по телефону
Робочий на деревообробне виробництво
, Київ, Київська область
У компанію OWT потрібен столяр на деревообробне виробництвоРобота на постійній основі.Іногороднім надається житло.Заробітна плата —1000−2500 грн/деньРобота вахтовим методом (20/10)!За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном:
Робочий, оператор на автомобільний завод Volkswagen у Словаччину
, Київ, Київська область
Робота в Словаччині на автомобільному заводі Volkswagen.Кадрове агентство ТОВ "ЗА КОРДОН ЛЕГКО" набирає персонал для нашого замовника зі Словаччини для роботи на автомобільному заводі.Місто: поруч з Братиславою.Потрібні оператори на виробництво, обов'язки: монтаж автомобілів (робота в кузовному цеху, цеху фарбування, виробництво панорамних вікон)здійснення робіт з монтажу та демонтажку, робота у стоячому положенніздійснення вантажно-розвантажувальних робіт.Беремо кандидатів без досвіду роботи!Опис роботи: Керівник групи направляє та допомагає співробітникам на роботі — спочатку працівник навчається всім операціям, пов’язаним із виробництвом, після цього працівник допускається до робочого процесу (ви збираєте окремі деталі у виготовлений автомобіль, ви збираєте шасі та двигун, збираєте деталі салону автомобіля, тощо).Умови роботи та заробітна плата:Зарплата від 1373 євро на місяць — без урахування понаднормованої роботи (оплата щотижня).Зарплата від 1600 євро на місяць — з урахування понаднормової роботи;Графік: 6 днів на тиждень, 7.5 годинний робочий день (160 годин на місяць). Трьохзмінний графік роботи: Ранкова: 6:00 — 14:00, Після обідня: 14:00 — 22:00 Нічна: 22:00 — 06:00. Перерва: 30-ти хвилинна обідня перерва та перерва на перекус 5 хвилин.Житло надається безкоштовно!!!Є платні обіди.Знання словацької мови не потрібно!Зі свого боку ми забезпечуємо:Персонального україномовного координатора.Трансфер до роботи.Безкоштовне житло.Офіційне оформлення та оформлення документів.За детялями дзвоніть менеджерам відділу рекрутингу центрального офісу, м. Київ:+380442225859+38********81 (Viber/WhatsApp/Telegram)+38********62+38********51Графік роботи центрального офісу: Пн. — Пт.: з 10:00 до 19:00, Сб. — Нд.: вихідний.Адреса: м. Київ, вул. Хрещатик, 44-Б, оф. 207 (ст. м. Хрещатик).Ліцензія Міністерства соціальної політики України № 938 від 29.08.2016 р.
Робочий, пакувальник, сортувальник на ферму в Англію (Великобританія)
, Київ, Київська область
Набір на роботу в Великобританію (Англія, Північна Ірландія, Шотландія, Уельс) на сільськогосподарські ферми.Початок роботи: червень 2024 року.Оформлення робочої візи займає 6-8 тижнів!Робота в теплицях закритого типу (+ 23, 25, 27 градусів) на зрізанні грибів та інших видах с/г продукції. Також робота на пакхаузах — складах зібраної продукції на лініях упаковки. У парниках на полях з квітня місяця починається сезон збору м’якої ягоди (малина, полуниця), салатів, капусти.Увага: у Нас є робота в Великобританії цілий рік!!!Вимоги:освіта та досвід не потрібно (є навчання на фермі);знання мови не потрібне (є україномовні координатори);відсутність порушень паспортного режиму із ЄС;відсутність відмов у візі та міграційних порушень в Великобританії;відповідальність та бажання працювати.Обов’язки:з другої половини квітня і на початку травня — висадка розсади та збір сезонних продуктів у теплицях та на полях у парниках (гриби, салати, зелень, томати «чері», огірки, солодкий перець, цибуля, полуниця, малина та ін. овочі, фрукти і ягоди);робота на пакхаузах (упаковка зібраної продукції на лінії у виробничих складах агрогосподарства);відвантаження готової продукції зі складу (чоловіки).Зарабітна плата і умови (2200−2900 EUR/міс.):10.42 GBP, фунтів стерлінгів (близько 14 $) на годину на банківський рахунок або чеком. Овертайми (години понад норму), як правило, до +50% до ставки.заробітна плата виплачується кожного тижня;проживання надається роботодавцем у караванах (мобільних будинках, в яких є кухня, душ/туалет та спальня), також друзі/сім'ї можуть проживати разом в одному каравані; вартість проживання становить 40−50 фунтів на тиждень;умови проживання та роботи контролюються окремим спеціальним органом;графік роботи 5−6 днів на тиждень, 8−12 годин на день, залежить від погоди, сезонності тощо; години роботи зазначені у контракті, який підписується кандидатом та роботодавцем; на тиждень працюють мінімум по 39 годин.харчування власним коштом, що становить біля 30 фунтів на тиждень; роботодавець забезпечує щотижневий безоплатний виїзд на закупівлю продуктів до супермаркету;медичне страхування (на першу допомогу та виклик швидкої допомоги);роботодавець надає відгуки та рекомендації для подальшого працевлаштування.УВАГА: Усі умови роботи, проживання, страхування тощо. прописини у робочому контракті! 100% гарантія відповідності всіх умов!Оформлюємо візу: Сезонна робоча віза Великобританії терміном на 6 місяців (та, що раніше була Tier 5).Подача на візу відбувається через візові центри Великої Британії, які знаходяться в таких містах:Київ;Варшава;В інших країнах Євросоюзу.УВАГА: Після співбесіди та вибору ферми Ви можете обрати найближчий до себе візовий центр!Можливість вильоту: 6−8 тижнів (вибір ферми та співбесіда, оформлення роботодавцем усіх необхідних для офіційного працевлаштування документів, подання на візу, отримання візи у візовому центрі Великобританії).Документи від кандидата: закордонний паспорт, внутрішній національний паспорт, ідентифікаційний код.До погодження з роботодавцем Ви не сплачуєте нічого, жодних авансових платежів не робите!Подати заявку, або дізнатися деталі можна у менеджерів відділу рекрутингу центрального офісу:+38 (044) 222 58 59+38 (063) 062 068 1 (Viber/WhatsApp/Telegram)+38 (095) 798 886 2+38 (096) 001 295 1Адреса: м. Київ, вул. Хрещатик, 44-Б, оф. 207 (ст. м. Хрещатик).Ліцензія Міністерства соціальної політики України № 938 від 29.08.2016 г.
Робочі
, Київ
Робочі в цехУ зв'язку з розширенням виробничих потужностейна підприємство потрібні працівники!ГР/РОБОТИ позмінний (3 дні/3 ночі/3 вих.), зміна: 8.00-20.00.Склад: денні зміни: 8.00-20.00; сб, нд - вих.Виробництво знаходиться в с. Зазим'я Броварського району.Розвозка з м. Бровари.Іногороднім - безкоштовне житло.З/пл: від 18000 грн + додаткові премії.
Робочі на склад
, Київ
Запрошуємо на роботу (Київ, вул. Зв'язківців)РОБІТНИКІВ НА СКЛАДНа неповну зайнятість, вечір: з 16.00 до 21.00.З/пл: 100 грн/година (оплата 1-2 рази/місяць).
Рабочий на склад
Нужен рабочий на склад,пятидневка,з.п каждую пятницу,можно без опыта работы.Звоните
Робочий в приватний дім під києвом. Вахта. Проживання.
Приватний будинок під Києвом Шукаємо працівника. Робота по господарству Прибирання конюшні, годування собак, стригти газон та подібне. Ми даємо житло за потреби з ваною, інтернетом, міні кухня. Робота вахта. Графік треба розмовляти з кожним індивідуально. Орієнтовно 700грн в день.