Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Декоратор в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Швея, мастер по ручному пошиву и декору, дизайнер декоратор, вышивальщ
, Київ, Київська область
Требуется швея на процесс ручного пошива и декорирования танцевальных костюмов - поклей страз, пришивание аппликаций и кружев, пришив кнопок и т д. Можно с минимальным опытом пошива, всему научим. Работа за машинками не требуется. Работа в комфортабельном офисе, 5 мин от м палац украина, предпочтение отдаем кандидатам, проживающим в пешей доступности. График работы пн-пт 9:00 - 19:30, есть перерыв на обед, ставка 12000 грн. Требования: исполнительность, ответственность, усидчивость, аккуратность в работе, любовь к творчеству, хорошее зрение. Только некурящие кандидаты! Ограничений по возрасту нет. Стажировка оплачивается с первого дня. Высылайте ваши резюме или пишите на вайбер по указанному номеру телефона. Ждем вас в нашей дружной команде!
Декоратор, художник
Майстерня декору «Marmolata», Київ
Marmolata – студія декоративних покриттів для стін. Працюємо з 2019 року. Наша спеціалізація – оздоблення інтер’єрів. Ми займаємось створенням та нанесенням декоративних штукатурок. Продаємо матеріали для декорування. Студія-відомий в Україні виробник трафаретів. Наш відправити резюмеВимоги:Художня освітаЗнання основ колористикиБазові знання програм Corel Draw, Adobe Illustrator, PhotoshopВміння переключатись між задачамиБажання вчитись та розвиватисьОбов’язки:Розробка декоративних покриттів Виготовлення зразків для об’єктів Тонування фарб та матеріалівПродаж та консультація по оздоблювальним матеріаламВиїзди на об’єкти Стане перевагою:Знання базових технік декорування предметів інтер’єруДосвід роботи з декоративними матеріаламиВміння вести соцмережіПроведення майстер-класів по декоруУмови:Навчання технікам декору в процесі роботи40 % робочого часу - комп’ютерРобота в офісі-майстерні поруч з метро Лук’янівськаРобочий день з 9.00-18.00. Вихідні – субота та неділяЗарплата за результатами співбесідиНаявність портфоліо обов’язкова. Надсилайте його та резюме на відправити резюме або телеграм  +380682013205
Менеджер-консультант в салон
, Київ, Київська область
Команда VELUR DECOR запрошує в команду відповідального та комунікабельного менеджера-консультанта для роботи в нашому салоні декоративної штукатурки у місті Київ.Вимоги:Досвід роботи на посаді менеджера / адміністратора, від 1 року;Вища або середня освіта;Відмінні комунікативні навички;Вміння консультувати клієнтів і допомагати їм у виборі продукції.Обов’язки:Консультація клієнтів щодо вибору декоративної штукатурки;Проведення демонстрацій та презентацій продукції;Підтримка порядку в салоні;Ведення обліку замовлень та робота з клієнтською базою;Активний пошук нових клієнтів та партнерів.Ми пропонуємо:Гідну заробітну плату та бонусну систему;Можливості для професійного зростання та розвитку;Дружній колектив та комфортні умови праці.Бажаєте працювати в нашій команді, відразу телефонуйте!
Менеджера з продажів
, Київ, Київська область
Компанія Art Decor відкрила пошуки у свою команду менеджера з продажів!Вітаю ,мене звати Альона, HR компанії Art Decor, я у пошуках менеджера, який стане частиною великої команди, яка вже 10 років займається виготовленням комплектуючих для натяжних стель!Що я очікую від тебе:Високого рівню комунікабельності;Мати досвід роботи у стельовій сфері та мати базу клієнтів(Бажано);Навички роботи у програмах будування Easy Ceiling, AutoCAD. Якщо ти вперше чуєш назву програм, але маєш бажання розвиватись я готова навчити всьому, щоб ти відчував себе як риба у воді).За які заслуги ти будеш отримувати заробітну плату:Збільшення бази клієнтів (робота з теплою базою);Опрацювання замовлень клієнтів;Будування креслень, виставлення рахунків, допомога у виборі комплектуючих;Ведення комунікації з клієнтами по viber/telegram.Які умови?5-денний графік роботи (Офіс працює з 8.00 до 18.00);Заробітна плата; на випробувальний термін ставка 20 000грн. Після проходження % від продажу;Офіс за адресою: П. Борщагівка, вул. Соборна 3;Колектив, який стане твоїми друзями.Що для цього потрібно?Навички користування ПК та програм (Excel, Google Docs);Бажання навчатись та розвиватись з компанією;Відправити своє резюме, щоб отримати роботу, на яку будеш готовий їхати навіть на 8:00)З нетерпінням чекаю саме твого резюме! Якщо після прочитання умов у тебе виникли додаткові питання, я готова відповісти на них
Менеджер Call-центру
, Київ, Київська область
Відкрита вакансія Менеджера Call-центру:Компанія Art Decor займається виготовленням та встановленням натяжних стель з 2014 року, та входить в «ТОП 5» компаній-інсталяторів Києва!В зв’язку із зростанням та розширенням компанії, у свою команду шукаємо працівника на вакансію Менеджера Call-центру.Що входить до обов’язків менеджера:Приймати вхідні дзвінки:реєструвати та обробляти заявки;консультувати клієнтів щодо послуг компаній і їх вартості;інформувати стосовно стану прийнятої заявки.робити попередні прорахунки для клієнтіввести облік заявок і клієнтів в системі та таблицяхЩо для цього потрібно?Високий рівень комунікабельності.Знання української мови.Бажання навчатись та працювати.Добре знання комп’ютера і програм (CRM, Excel, Google Docs).! Досвід роботи вітається, але не є обов’язковим - ми навчимо всьому необхідному!Які умови роботи?5-денний графік роботи (Контакт-центр працює з 8.00 до 18.00).Заробітна плата: ставка 15000 грн. + відсотокОфіс за адресою: П. Борщагівка, вул. Соборна 3Дружній колектив та безкоштовна кава/чай)Якщо Ви маєте бажання працювати, розвиватися та заробляти - приєднуйтеся до нашої команди!