Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Офисный работник в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Офисный работник в Киеве"

12 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Офисный работник" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Офисный работник в Киеве открыто 5 вакансий. Для 40% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 23,4+ грн. 20% объявлений с зарплатой 17.1+ грн, и 20% с зарплатой 19.2+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Офисный работник в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Офисный работник в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Специалист по работе с клиентами. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 30500 грн. На втором месте - Администратор офиса с зарплатой 21700 грн, а на третьем - Администратор стоматологической клиники с зарплатой 20000 грн.

Рекомендуемые вакансии

робота в таксі -авто своє
, Київ, Київська область
.Зареєструватись для роботи в таксі у різних містах України: Києві ,Білій-Церкві ,Бровари ,Ірпінь, Буча ,Вишневий, Бориспіль , Одесі, Дніпрі, Кривий Ріг, Запорожжі, Полтаві, Лубнах, Кременчуці, Вінниці, Сумах, Черкасах, Чернігові, Тернопіль, Луцьк.Для реєстрації в таксі - надішліть фото; 1 фото зовнішнього вигляду Вашого авто; 2 стор. техталону; 1 стор водійського удост. № телефону який буде при Вас під час роботи. і ми Вам назад надішлемо налаштування позивного; щоб правильно записати Ваші дані. Просимо Вас на сайті в розділі робота, заповнити "форму онлайн реєстрації" на сайты avangard-taxi.robota-v-taksi/ вкажіть місто для роботи ! набирає водіїв з особистими автомобілями.-для вивезення замовлень по всьому місту та навколишньому передмістю.- замовлення є цілодобово (працюєте/підробляєте коли Вам зручно- немає прив'язки до офісу- поповнення комісійних (через термінали) що дуже зручно,- без безкоштовних замовлень, без чергових змін, без обов'язкових замовлень та умов роботи,У нас є знижки на дизель ,газ ,бензин для наших водіїв !
Работа в такси 65% от кассы! эксклюзив: ПОСУТОЧНАЯ АРЕНДА!
, Київ, Київська область
Служба Такси «808» предлагает на выбор водителя работу на условиях:Работа на наших парковых автомобилях с покрытием затрат компаниейРабота на арендованом у нас автоРабота на нашем автомобиле «под выкуп»Условия работы на наших парковых автомобилях:Комфортабельные автомобили:1.Toyota Corolla 2016-2018, Volkswagen Polo Sedan 2018-2019, Skoda Fabia 2012-2016. Машины на механической коробке передач с кондиционерами.2. График работы на выбор водителя: 6/1; сутки-сутки; два-два;3. Обслуживание автомобиля, мойка за счет компании;4. Гарантированно обеспечим заказами (максимальный простой от заказа к заказу не превышает 15 минут);5. Выплата сразу после смены! ;6. Иногородним помогаем с проживанием;7. Мы ездим по полосе общественного транспорта(в мирное время);8. Самая маленькая комиссия с заказов;Требования к кандидату:стаж работы водителем в такси необязателен;водительский стаж не менее 2 лет;пунктуальность и дисциплинированность;опрятный внешний вид;желание работать и зарабатывать.готовы взять студента.Условия работы:Сопровождение и поддержка квалифицированными логистами 24/7;Обеспечение телефоном с GPS-навигатором(по наличию);Для удобства водителей у нас 2 офиса на правом и левом берегу г. Киева.Работаем каждый день! Без выходных!Детальная информация по телефону: ( 06**********00 Антон
Работа в лицензированной службе ТАКСИ «808». Ежедневные выплаты!
, Київ, Київська область
В связи с расширением автопарка приглашаем водителей в Лицензированную службу ТАКСИ «808» для работы на авто компании.Офис находиться в Соломенском и Дарницком районах г КиевУсловия работы на наших парковых автомобилях:· Удобное расположение автопарка. 1 мин ходьбы от метро Берестейская; и 10 мин от м Черниговская· Комфортабельные автомобили: Комфортабельные автомобили: Kia Rio 2013 Без пробега!, Toyota Corolla 2016−2018, Volkswagen Polo Sedan 2018−2019, Skoda Fabia 2012−2016. Машины на механической коробке передач. Все автомобили оснащены работающим кондиционером!· График работы посменный 12ч день/ночь. Суточный график;· Закрепление водителя за определенным авто и работа со сменщиком; Поддержка и сопровождение квалифицированными логистами 247;· Оплата каждый день в конце смены ;· Гарантированно обеспечим заказами (максимальный простой от заказа к заказу не превышает 15 минут);· Оформление без вступительного взноса и залога!Требование к кандидату1. Стаж работы в Такси – Необязателен;2. Водительский стаж не менее 2 лет;3. Пунктуальность и дисциплированность;4. Иметь желание Работать и Зарабатывать.o 2 Офиса по городу Киев на правом и левом берегу.o Работаем каждый день! Без выходных!o Для постоянных водителей имеется возможность Аренды авто, а также аренды с правом Выкупа!Детальная информация по телефону: (06**********00 Владислав.
Бухгалтер 1С в офис
Компанія «ВашаОдежа», Київ
Срочно требуется Бухгалтер со знанием 1С бухгалтерии, знание ПК и офисной техники : телефон, факс, ксерокс. Если большой опыт, - по з/п договоримся.Зарплата 30 000 тыс. грн.По вопросам работы  (044) 3642399 Юлия. 
Адміністратор-секретар в офіс
ФОП Коваль Інна Миколаївна, Київ
Потрібен адміністратор-секретар в офіс Оплата 20000-25000 грн.Повна зайнятістьВ офіс потрібен співробітник для прийому дзвінків, зустрічі клієнтів , для роботи з документами та персоналом.Функціонал:- приїом дзвінків;- вміння користуватись ПК на рівні впевненого користувача; - організаційна робота з персоналом.Вимоги:- комунікабельність; - чесність;- відповідальність;- бажання навчатись та працювати на результат.Пропонуємо- графік з 9.00 до 18.00, 5/2, можливий індивідуальний;- дружній колектив;- стабільну, своєчасну оплату;- навчання та підтримку.
Робота! Прибиральниця в офіс на ранок! м. Палац Україна
, Київ, Київська область
Потрібна прибиральниця в офіс на неповний день!метро Палац Україна, вул. Предславинська Графік роботи:5/2 (сб. і нд. вихідні);зміна прибрала - пішла;Обов'язки:основне сухе та вологе прибиранняприбирання сан вузліввинести сміттяЗП 4500 тис. грн/місяцьЗа більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном
Робота в охороні.
, Київ, Київська область
Потрібен охоронник. Шевченківський р-н. Офіс. Графік роботи - 2/4, інший зручний. Комфортні умови. Стабільна оплата. т. 05******52.
администратор для работы в офисе
, Київ, Київська область
Адміністратор торговельного залу АЗСОклад+бонусиУкрнафта Гірнича промисловість; більше 1000 співробітниківПовна зайнятість. . Середня спеціальна освіта.Відгукніться на вакансію, щоб бути серед перших!Користувач 1СЗнання законодавства УкраїниРобота в командіАдміністративна роботаГрамотна усна та письмова моваПродажПрийом товаруІнвентаризаціяПродаж продовольчих товарівПродаж непродовольчих товарівПозитивне мисленняТолерантністьПоказати всі навичкиОпис вакансіїВже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України.Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді — сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об'єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Адміністратора торговельного залу АЗС».З нами ви отримаєте:офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні;програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС;оплачувану відпустку та лікарняний;відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників;корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток;професійний та кар'єрний ріст.Вашими основними завданнями будуть:забезпечення повного асортименту та належної кількісті товарів у магазині, прийом та оприбуткування товарів;забезпечення своєчасної обробки та передачі документів, що стосуються роботи магазину;здійснення контролю відповідності цін на товари;організація належного зберігання товарів на АЗС;проведення інвентаризації товарів.Ми очікуемо від васвищу освіту за професією навички роботи з торгово-технологічним обладнанням магазину АЗС;знання касового обладнання та програми 1С;знання нормативно-правових актів та документів з державного регулювання функціонування підприємств торгівлі та організації продажу продовольчих та непродовольчих товарів;вільне володіння грамотною письмовою та усною українською мовою;впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші.Направляйте резюме та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги!Звертаємо Вашу увагу, що зворотний зв’язок за результатами розгляду на вакансію надається протягом тижня в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.Направляючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних компанією «Укрнафта» в рамках чинного законодавства України. Компанія «Укрнафта» гарантує конфіденційність звернень та переговорного процесу при відборі кандидатів на вакансію.
Робота в Ізраїлі, в будинки пристарілих (бейт авот)
, Київ, Київська область
Ви зараз нічого не платите. Вакансії є безкоштовними відповідно до закону про посередництво в працевлаштуванні. Велика кількість вакансій та роботи: на будівництво, в ресторани (помічники поварів, сушисти, на воки, офіціанти, мийники посуду, прибиральники) робітники заводів фабрик, будинки пристарілих. пекарні, кондитерські фабрики, супермаркети , прибирання будинків, офісів, готелів, кафе. Вакансія: різноробочий на підприємство графік роботи 5-6 днів на тиждень 8-10-12годинний графік роботи Заробітна плата 2500$-4000$ доларів (від 11$ і вище) оплачуваний проїзд до роботи та назад. З нашої сторони: •Консультування з питань проходження митниці, перебування в країні та легалізації, подання пакету документів для подання до державного органу, допомога в купівлі дешевих квитків, підготовка екскурсій, бронювання хостелу, зустріч в аеропорту, заселення у квартиру. •Працевлаштування у містах Ізраїлю (Петах-Тиква, Тель-Авів, Бат-Ям, Ор-Єгуд, Ашкелон, Рішон Ле Ціон, Нетанія, Тверія та ін.) •При необхідності змінюємо роботу протягом усього перебування в Ізраїлі. Контакти: За детальною інформацією пишіть на: WhatsApp +38**********21, +38**********36 Viber +38**********85 Лілія, Алекс і ми Вам перетелефонуємо! Ізраїль Петах Тиква, Хаїм Озер 22 фірма -АВОДА ІЛ ліцензія 234567 від 22 05 2018
Робота в Охороні Київска Обл Вахта с Харчуванням
, Київ, Київська область
Ми пропонуємо роботу охоронцям за графіком роботи:- Вахтовий режим 15 15, 20 10 (охорона аграрного сектора, охорона промислових підприємств) від 500 гривень за зміну з харчуванням- Денний (охорона магазину) заробітна плата від 600 гривень зміну- Добовий режим 1 2 (охорона бізнес центру, охорона готелів, охорона будівельних об'єктів) від 600 гривень за зміну- Режим роботи 2 2 (охорона офісів, охорона будівельних об'єктів) від 600 гривень за зміну- Охоронець ГШР, змішаний графік зарплата від 700 гривень за зміну- Охоронець водій, змішаний графік зарплата від 900 гривень за змінуМи гарантуємо:офіційне працевлаштування з першого дня-Своєчасне заробітну плату-форменная одяг за собівартістю-комфортність умови роботи
Офісні працівники
, Київ
Шукаємо молодих, енергійних пенсіонерів, можливо військовихДля роботи в офісі.Нескладний функціонал.Можливий підробіток.Заробіток: до 18000 грн.
Офісні працівники
, Київ
Активні ПЕНСІОНЕРИ, чи є ще порох в порохівниці?ПІДРОБІТОК в офісі для вас.Оплата: до 15000 грн + премії.
Шукаємо співробітника для роботи в офісі, офіційно
, Київ, Київська область
Шукаємо співробітника для роботи с клієнтами, можливо без досвіду. Шукаємо активну, комунікабельну, цілеспрямовану людину. Ставка 10.000 грн +%. Офіційне працевлаштування надаємо. Реальна заробітна плата 20.000+. Робота с 9-30 до 18 будні дні.
Співробітник в офіс
Агенство нерухомості «Шлях додому» (ФОП Іванчук Н.П.), Київ
Умови:1.Робота сучасному, комфортному офісі;2. Зп + преміі;3. Можливість кар'єрного росту та збільшення З.П.;4. Ви будете працювати з людьми, документами, інформацією;5. Сучасне та лояльне керівництво, команда однодумців, що закохані в те, чим займаються.Що очікуємо від Вас:1. Пунктуальність та дисциплінованість2.Вміння працювати у високому темпі та з великою кількістю інформації;3. Ініціативність;4. Добре розвинені аналітичні, інтелектуальні здібності;5. Вміння працювати з документами;6. Вміння швидко вчитися7. Уважність до деталей;8. Самоорганізація, адаптивність, здатність до швидкого навчання;9. Готовність чути та виконувати поставлені задачі вчасно:)Ваші ключові ЗАДАЧІ:-Взаємодія з командою: організація та контроль, присутність, фіксація інформації та передача завдань у роботі;-Аналіз та заповнення документів;-Слідкування за рекламними джерелами;-Анкетування та аналіз клієнтів;-Також можливі інші завдання, залежно від ситуації.Зацікавила дана вакансія? Надсилайте  Відгуки і резюме на електронну пошту! Розглянемо!
Робота Київ, терміново потрібні співробітники.
, Київ, Київська область
Ми компанія Самсона ( м.Київ ).Працюємо на ринку протягом багатьох років. Ми дуже швидко розвиваємося та набираємо шалених обертів. У зв’язку з маштабуванням нашої компанії, запрошуємо до команди Менеджера по роботі з клієнтами. Саме тобі ми можемо запропонувати:• Графік ( 9:00-18:00 );• Стабільну високу заробітну плату, та премії • Професійний розвиток та підтримка від керівництва компанії;• Безкоштовне навчання• Робота у затишному офісі Що потрібно робити, займаючи цю посаду:• здійснення дзвінків по гарячій базі клієнтів• листування з клієнтами• Працюємо в CRMЩо вимагається від тебе:• Високий рівень комунікативних навичок;• Пунктуальність та відповідальністьДля більш детальної інформації пишить та запитуйте
Робота! Прибиральниця в офіс на ранок! вул.Десятинна(центр)
, Київ, Київська область
ОПИСПотрібна прибиральниця в офіс на ранок!Час роботи :з 06:30 до 09:30Графік: 5/2 (сб,нд-вихідні)Обов'язки:Сухе та вологе прибирання офісуПротирання пилуПрибирання с/вЗП 7500 грн/місяцьЛокація: вул. Десятинна (Поруч з Софіївської площею)За детальною інформацією - телефонуйте
Работа в офисе с еженедельными выплатами
, Київ, Київська область
Предлагаем работу в офисе, в центре города. Выплаты каждую неделю. Ставка 100$+ %Бесплатное обучениеКарьерный ростБесплатное жильёКрутой коллектив Хочешь развиваться, работать в крутой компании и зарабатывать сколько хочешь а не можешь? Давай к нам в командуЗвони: 09******06
Робота в Офісі КиЇв
, Київ, Київська область
ВИМОГИ: • Готові взяти студента, досвід не обов'язковий. • Графік роботи - 5дн/тиждень, вихідний (сб-нд) день. • Приділяти роботі 10 годин на добу. ОБОВ'ЯЗКИ: • Ведення чатів і листування. • Виконання поставлених задач. МИ ПРОПОНУЄМО: • 3П в середньому 800$ . • Навчання з нуля (приймаємо на роботу навіть без досвіду). • Заробіток обраховується (завжди готівкою )в доларах, тобто не чутливий до коливань курсу. • Аванс кожний понеділок
Акаунт-менеджер( Робота в офісі /чеської,іспанської,словадською мовою)
, Київ, Київська область
Компанія- ProfiChoice у пошуку комунікабельних та цілеспрямованих працівників.Мрієш про роботу без дрес-коду і без штрафів, і при цьому добре заробляти?Тоді тобі до нас! Залиш заявку і наш HR-менеджер звяжеться з тобою!Вимоги:Базове знання мови( або хоча б однієї з мов);Організованість, грамотність, націленість на результат;Любиш спілкуватись з людьми та отримуєш від цього задоволення;Пошук та робота з постійними клієнтами;Прийом та супровід замовлень від клієнтів;Робота на результат;Ми гарантуємо:Стабільний дохід та можливість впливати на його зростання;Велику базу кліентів;Оплачуване стажування з першого дня;Крутий молодий та дружний колектив, який підтримує та допомогає;Зручний графік (є декілька варіантів);Можливість працювати не дивлячись на ситуацію в країні.З нами ти матимеш гарантовану ставку в розмірі 30.000 незалежно від виконаної роботи.Якщо цікаво про нас дізнатися більше, то пиши щодо умов, в телеграм.
Работа в Израиле. Прямой работодатель.Делаем приглашение.Легализация
, Київ, Київська область
Работа в Израиле. Тpeбуются рaзнopабочие на фaбрики, зaводы, уборки,стройка ,в гостиницы и рестораны я в Изpаиле в такие города как: Хайфа, Герцилия, Эйлат, Тель-АвивЗаpплатa oт 3500$ дo 4000$, завиcит oт количества oтpабoтанных чаcoв и выбpанной вами вaкaнсии. Актуально для семейных пар, женщин, мужчин .Почему именно Израиль?Высокая оплата труда, отсутствие языкового барьера, Легализация,Страхования , выход на работу через 1-2 дня после прилёта, широкий выбор вакансий.Tрeбовaния:— наличиe дeйствующегo загранпacпорта — отвeтcтвeнноe и добрoсoвeстнoe отношение к работе,— исполнительность, легкая обучаемость, творческий подход к работе— готовность к физическому труду— образование и опыт работы не требуются— знание языка не требуетсяОбязанности:— работа на конвейере— уборка помещений— сортировка, упаковка, проверка, погрузка изделий—мыть посуду—раскадывать товарУсловия:— оплата труда почасовая— выплата зарплаты раз в месяц— предоставляется жилье, питание— рабочий день 8 - 10 часов, шесть дней в неделю, суббота – выходной.Компания НЕ оплачивает проезд до места работы. Все расходы по перелёту несёт работник.- почасовая оплата: от 35 шекелей в час - рабочие дни: 24-26 рабочих дней в месяц - предоставляется проживание: 3-4х комнатные квартиры (в комнате по 2 чел.), оплата месяц, вычет из зарплатыОбращайтесь по телефону, консультация Бесплатная.Контакты:Телефон: +38********44Владислав Фридман Сайт: www.fridman.companyВремя работыВс - Чт 10:00 – 19:00Пятница 10:00 – 15:00 Суббота Выходной Наш офис: 144 Menachem Begin, Tel-Aviv, Israel, 67067