Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Начальник отдела страхования в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Керівник відділення банку
Universal Bank, Київ
Створюйте майбутнє разом з нами. Універсал Банк — це банк який робить звичайні банківські продукти цифровими.Ми —надійний банк, що більше 20 років працює на ринку України.Наше бачення — органічне зростання, що базується на бездоганній репутації та високому професіоналізмі нашої команди.Основні обов’язки:керівництво та організація роботи відділення Банку;організація залучення нових клієнтів з метою збільшення клієнтської бази та депозитного портфелю відділення;контроль за комплексним та якісним обслуговуванням клієнтів Банку;контроль здійснення ідентифікації клієнтів та первинного фінансового моніторингу;залучення клієнтів фізичних осіб та юридичний осіб;організація роботи відділення щодо виконання планових показників по двом напрямкам роздрібний бізнес та корпоративний бізнес;рганізація та забезпечення якісного сервісу клієнтів.Основні вимоги до кандидатів:вища освіта (магістр, спеціаліст);стаж на керівній посаді у банку не менше 3-х років;досвід у залученні ключових клієнтів — ЮО та ФО;досвід в обслуговуванні ВІП клієнтів фіз.осіб та великих корп.клієнтів;знання нормативної бази НБУ;клієнтоорієнтованість;спрямованість на результатвідповідальністьвисокий рівень комунікаційних навичок.Чому кандидати обирають Універсал Банк:Люди — наш головний капітал. Успіх банку — тисячі особистих та професійних успіхів кожного. Коли розвиваються співробітники — розвивається Універсал Банк.Ми пропонуємо:офіційне працевлаштування з першого робочого дня;стабільний графік роботи — 5/2 з 9:00 до 18:00;комфортні умови роботи в команді професіоналів, готових ділитися досвідом, навчати та підтримувати з першого дня;турбота про твоє здоров'я — в нашому Банку діє програма медичного страхування співробітників;розвиватися— відвідуючи тренінги та конференції, обмінюючись досвідом з колегами тощо; позитивну робочу атмосферу;Хочеш дізнатись більше підписуйся на нашу сторінку в Instagram @_universalban
Head of Engineering FPV direction (TAF Drones)
Netpeak, Kyiv, Ukraine
Ми, Netpeak Talent, — рекрутингова агенція від Netpeak Group.Допомагаємо нашому клієнту TAF Drones, компанії з розробки та виробництва БПЛА знайти досвідченого Head of FPV Engineering із досвідом керування виробництвом FPV дронів.Чому варто працювати в TAF Drones?TAF Drones вже зараз виготовляє 5 тисяч БПЛА на місяць та має певні налагоджені процеси, але зараз виходить на новий рівень систематизації та розвитку. TAF Drones має такі амбітні цілі: 1. Вийти на виготовлення 10 000 БПЛА на місяць.2. Запускати нові продукти в рамках стартап-студії по БПЛА.3. Відкрити найпотужніший R&D центр в країні та забезпечувати високу якість поточних та нових продуктів.4. І в результаті стати найпотужнішим та найкращим виробником БПЛА в країні. Твої скіли: Глибокі технічні знання конструкції FPV дронів та літаків. Досвід керування виробництвом від 100 fpv коптерів в тиждень. Технічне розуміння додаткового обладнання для FPV — ретранслятори, базові станції, плати ініціації, LoRa протокол та інші умовні нестандартні частоти.  Команда чекає від тебе: Налаштування виробництва 500 одиниць FPV коптерів на тиждень.Налаштування виробництва 100 одиниць FPV літаків на тиждень.Технічна розробка та модифікації наявних FPV виробів.Контроль якості та створення технічної документації. Ми пропонуємо: Офіційне оформлення згідно КЗпП, оплачувана відпустка — 18 робочих днів, 5 оплачуваних лікарняних на рік, та 11 державних вихідних.Медичне страхування, що дає змогу почувати себе захищено та комфортно. Оплату — ставку + щомісячний бонус.Можливість працювати з будь-якого куточка країни, але з відрядженнями по Україні. Швидке прийняття рішень та тестування ідей — відсутність зайвої бюрократії та мікроменеджменту.Робота в компанії, у якій тебе чують і до тебе прислухаються, а керівник відкритий до діалогу та пропозицій. Ще важливо: Окрім описаних вище навичок, ми шукаємо людину, яка має сильну орієнтацію на результат, готова бути відвертою з колегами та відповідальною за свою роботу. Якщо ти відчуваєш, що ці якості тобі відгукуються — надсилай нам своє резюме! :)
User Acquisition Manager
Vizor Games, Kyiv
We're currently looking for a a User Acquisition Manager (Google Ads)! Опыт middle Технологии Google Ads / English level B1 (at least) / Tableau / Power BI What are you working on? The name of the project(s): Marketing Genres: Casual Platforms: Mobile, iOS, Android For which tasks (responsibilities)? Developing and ensuring compliance with the overall strategy and channel-specific launch/management/campaign optimization algorithms Being responsible for the correct and complete operation of channel-specific project analytics/strategy/user acquisition Manage budgets and achieve ROI goals. Organize tests of new tools and features on the Google Ads platform. Participate in market and competitor research, be familiar with UA trends. Negotiate with key partners. Systematizing and improving approaches to user acquisition and decision-making: developing the channel with the help of the analytics team. Collaborating with the creative production team and the product team to identify channel growth opportunities. What kind of professional are we looking for? UA experience in IT/game dev/internet marketing. Experience with Google Ads. Educational background in physics & mathematics or technical education. Ability to make data-driven decisions. English level B1 (at least). Experience working with large amounts of information. Knowledge of MS Excel, Tableau, Power BI. Ability to communicate, clearly express your thoughts, convey complex things in simple words, and present the results of your work in the form of well-written and easily understood reports. What are the conditions and bonuses? We are inspired by each other! We share experiences, exchange ideas, discuss them, and then immediately implement them. And the results exceed all our expectations. Our care department works hard to make sure that you hear the word «care» more often than you think about it. The starter kit includes health insurance, paid sick leave, vacation, 4 sick days per year as well as sports and fitness reimbursement. And last year, we also added psychological support for our employees. We offer everything you need for professional development: specialized conferences, workshops, internal English, and much more. All you need is the desire to grow, and in our turn, we will give you the opportunity. Plus, we also have employee referral bonuses, bonuses for your birthday and other events in your life, and much more.
Завідувач відділу "М'ясний"
, Київ, Київська область
Керівники в наших супермаркетах амбітні, але дуже людяні. Вони ставлять зрозумілі цілі й справедливо контролюють їхні досягнення, розвивають та мотивують своїх людей. Приєднуйтесь!Для роботи вам знадобляться:Вміння керувати командою в галузі ритейлуРозуміння операційних процесів у супермаркеті, ОР обвалювальником м’яса.Активна життєва позиція, прагнення досягати високих результатівВашими основними обов’язками будуть:Керування командою, мотивація і розвиток професійних навичок співробітниківФормування заявок на поставку товарів та контроль їхнього виконанняЗабезпечення високого рівня обслуговування Гостей супермаркетуПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Страхування життя.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Чекаємо на ваше резюме!Телефонуй: (090) 909-76-89 ОленаЗ повагою, HR-команда «Сільпо»
Керівник з інформаційної безпеки (дочірня компанія) в м. Київ
Vodafone, Київ
Vodafone Україна — компанія світового рівня, що займає провідні позиції у сфері технологій та телекомунікацій, впроваджує інновації у всіх напрямках діяльності. Запорукою успіху нашого бізнесу є співробітники. Запрошуємо доєднатися до професійної команди відповідального та результативного лідера, відкритого до викликів та амбітних проектів в сфері інформаційної безпеки.Обов’язки:Участь в інформаційно-аналітичному забезпеченні прийняття рішень керівництвом з метою зниження ризиків інформаційної безпеки в дочірній компаніїОрганізація розробки вимог і участь у впровадженні комплексної системи захисту інформації дочірньої  компаніїУправління проектами, узгодження і проведення заходів, спрямованих на підвищення рівня інформаційної безпекиНадання рекомендацій щодо формування політики інформаційної безпеки, організація розробки і впровадження внутрішніх нормативних документів щодо забезпечення інформаційної безпеки, захисту конфіденційної інформації і безпеки інформаційних системОрганізація проведення класифікації інформації, ведення обліку конфіденційної інформації та такої, що становить комерційну таємницю, категорування інформаційних ресурсів і об'єктів, забезпечення доступу власникам і розпорядникамОрганізація процесу виявлення загроз, участь у визначенні та аналізі ризиків інформаційної безпекиРозробка вимог та технологій здійснення контролю щодо збереження, множення, переміщення, знищення документів, які містять інформацію, що підлягає захистуОрганізація та контроль над функціонуванням процесу надання доступу до інформації та інформаційних ресурсів, які підлягають захистуОрганізація роботи відділу із забезпечення функціонування інформаційних систем контролю і обробки інформації доступу, виявлення і запобігання вторгнень, і розгалуження доступу до ресурсів ІС, що знаходяться в розпорядженніОцінка відповідності рівня інформаційної безпеки компанії вимогам міжнародних стандартів ISO — 27000, NIST, SANS і SOX — 404. Планування і забезпечення проведення систематичних перевірок, розробка програм моніторингу інформаційної безпеки компанії і безпеки інформаційних системРозробка заходів, спрямованих на виявлення та недопущення випадків порушень правил інформаційної безпеки, організація та проведення службових розслідувань фактів порушеньОрганізація розробки вимог, впровадження і забезпечення експлуатації спеціалізованих засобів криптографічного захисту інформаціїРозробка і впровадження програм інформування і навчання співробітників компанії з питань безпеки та захисту інформаціїУчасть у плануванні та здійсненні заходів із забезпечення безперервного функціонування компанії, відновлення її роботи в разі аварійних і надзвичайних ситуаційСпостереження, розробка/ проведення навчання співробітників безпеки. Підвищення обізнаності про інформаційну безпеку в компаніїВимоги:Досвід роботи в галузі управління ризиками, інформаційної безпеки від 5 роківГлибоке знання законів і нормативних актів, що стосуються інформаційної безпекиГлибоке знання політик, процедур і програмГлибоке знання систем інформаційних технологій і загроз кібербезпекиТехнічна підкованість та розуміння сучасних і майбутніх технологійВиняткові організаційні навички, здатність вирішувати складні проблемиІнноваційне мислення і лідерство зі здатністю керувати і мотивувати міжфункціональні міждисциплінарні командиВиняткові навички усного, письмового та міжособистісного спілкування зі здатністю передавати почуття терміновості для досягнення відповідних дій і відповідей від інших для вирішення проблемВільна розмовна та письмова англійськаМи пропонуємо:Роботу в проактивній та сильній командіПрозорість рішень та відкритість в комунікаціїМожливість кар'єрного розвиткуОфіційне працевлаштування, соціальні гарантіїГнучкий графік роботиМедичне корпоративне страхування та оздоровленняБезкоштовний мобільний зв’язокВигідний тарифний план для сім'їПрофесійне навчання за рахунок роботодавцяАктивне корпоративне життяЯкщо тебе зацікавила дана позиція, надсилай резюме з очікуваннями заробітної плати.
IT Infrastructure Solution Engineer
ROST GROUP, Київ, Київська область
An international insurance company is inviting an IT Infrastructure Solution Engineer to join its team!Key Responsibilities: Provide guidance and oversight in design, planning, and implementation of global and regional infrastructure initiatives. The role requires close workings across multiple IT departments with Development and AMS teams to address their needs through the delivery of platforms and automation to support the Application LifecycleCo-ordinate infrastructure related activities for teams across multiple data centers in addition to overseeing the process of provisioning, obsolescence management, patching, monitoring, backup, and other related activities. Work with technology partners to ensure timely delivery of commitments. Essential Business Experience and Technical Skills:Required:Education in Information Technology, Business Information Systems, or similar disciplineExperience in a similar role:Working knowledge of the following technologies:Microsoft Active DirectoryOperating systems – Windows/Linux/Unix/ESXiNetworking - TCP/IP, TLS, DNS, HTTP(S), SSH, FTP and client-server commsConfiguration Management – (SCCM)Administration with Windows/Linux/Unix based enterprise applicationsShell scripting (PowerShell)Unix/Linux/Windows tools installations and configurations including network knowledge and database experience (Apache, Tomcat, HTTP, Oracle, MySQL)Administration with Windows based enterprise applicationsStrategic and creative thinker with strong problem-solving skills and ability to lead & work as part of a creative teamAttention to detail: dedication to quality and excellent documentation skills are keyTeam Player & Hands-on work style with advanced communication and collaboration skillsExperience working with global teams; ability to influence as well as providing guidance and communication to such teams.Proactive in nature: can-do attitudeService Now SolutionPreferred:Experience working with Agile development methodologies.Knowledge of ALM Toolsets (Jira, Bitbucket, Service Now)Databases – (Oracle, My SQL, MSSQL, DB2)Software development experience including using Agile methodologies.Familiarity with Hyperconverged systems (VxRail)Familiarity of Storage Area NetworksFamiliarity with Backup Technologies (Rubrik, Evault)Work conditions:international company;official employment according to the Labor Code of Ukraine;social package including medical insurance, life insurance, critical illness insurance, passive war risks coverage for the employee and their closest relatives, gym reimbursement, work from home compensation etc.;annual salary review;annual bonus based on performance;access to educational courses and platforms; In-house mentoring programs;possibility of remote work;new office in the city center;schedule from Monday to Friday from 8:30 to 17:30.Send your resume!
Директор з персоналу
Оптіма-фарм, ЛТД, Київ, Київська область
Компанія запрошує до участі в конкурсі на вакантну посаду керівника відділу персоналу.Основні функціональні обов’язки:Розробка і впровадження hr-стратегії в роботі з торговим персоналом: пошук і підбір, адаптація нових співробітників, мотивація тощоСупровід команди менеджерів з персоналу (планування, організація, мотивація, контроль і координація їх роботи)Виконання KPI показників згідно цілей компаніїАналіз ринку праці та тенденцій розвитку рітейлуУчасть у HR-проєктах компаніїВимоги до претендента:Досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х роківНаявність власного авто буде перевагоюУспішний досвід пошуку альтернативних каналів залучення кандидатівВолодіння управлінськими якостями та високим рівнем організаторських здібностейВміння працювати в умовах багатозадачності та націленість на результатКомпанія пропонує:Офіційне працевлаштування та умови згідно з КЗпПГрафік: пн.-пт., з 9.00 до 18.00Комфортний та сучасний офіс на правому березі КиєваГібридний формат роботи Корпоративне медичне страхуванняКомпенсацію проїзду та мобільного зв’язкуЗалишайте відгук на вакансію, і наш рекрутер зв’яжеться з Вами найближчим часом!
Директор відділення
1350, ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ*, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 48794 грнУ тому числі основна: 34122 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Забезп.організацію роботи відд.,виконання особистихта командних КРІ.Забезп.підготовку звітності ,формквання прогнозів таприйняття рішень,базуючись на аналітичній інформації про показники відд.(дашборди ,статистичні сторінки тощо).Забезп.функціонування,організувати наявність рекламноїпродукціїта контролювати чистоту і порядок у відділенні .Забезп.залучення нових клієнтів на комплексне обслуг.в Банк ,збільшення клієнтської бази юрид.та фіз.Надсил.резюме на: Ганна(075)ДарницькийВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Навички активних продажів,ефективної комунікації та проведення презентацій,Знання продуктів,послуг та сервісів банку в частині продажів,обслуговування та кредитування клієнтів,Розуміння специфіки ринку,роботи й умов обслуговування та кредитування клОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Ведення переговорів , орієнтація на результат,вміння працювати в команді , ефективна комунікація,побудова контактів ,дотримання процедур та правил .
Бухгалтер (податковий відділ)
Ашан Рітейл Україна, Київ, Київська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду бухгалтера з податкового обліку.Чим потрібно займатись?Заповнювати та аналізувати Декларації по ПДВСкладати Декларації по податку на землюСкладати декларації по податку на нерухомістьСкладати та аналізувати Декларації по ресурсних платежахСтворювати податкові декларації з екологічного податкуСтворювати та реєструвати податкові накладніАналізувати імпорт/експорт, створювати додатки до ПН, вести реєстр справок резидентностіРобити вибірку та аналіз документів для ТЦОЦе про Вас?Маю знання ПКУЗнаю основи МСФЗ (буде перевагою)Вмію працювати та аналізувати дані в електронному кабінеті платника податківВмію працювати в команді, відстоювати свою думку та брати на себе відповідальністьМаю бажання вчитися та розвиватисяЗ нами Ви зможете:Офіційно працевлаштуватись — жодних конвертів, 100% біла зарплатаОтримувати індивідуальні та колективні преміїОтримати соціальний пакет: медичне страхування, пільгове харчуванняМати право на всі види відпусток, які гарантовані законодавствомНавчатись та ділитись досвідомДолучитись до добрих справ: благодійні акції та ініціативиГрафік роботи 5/2, з 09:00 до 18:00, гібридний формат роботи (після випробувального терміну - віддалений, за погодженням з керівником).
Заступник начальника відділу
ПРАТ "КИЇВСЬКИЙ КПК" ПРАТ "ККПК", Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 30000 грнУ тому числі основна: 25000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Заступник начальника відділу капітального будівництва. Розроблення, складання планів капітального будівництва, поточного, перспективного проектування, введення в експлуатацію основних виробничих фондів, капітального і поточного ремонтів Конт. 00457276156Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; професійний розвиток
Директор (начальник) департаменту
ПРАТ "КИЇВСЬКИЙ КПК" ПРАТ "ККПК", Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 35000 грнУ тому числі основна: 29200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Директор департаменту логістики. Розвиток та координація роботи транспортної, складської та розподільчої логістики, виробничого напрямку підприємства. Конт 00457276156Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; професійний розвиток
Директор (начальник) департаменту
ПРАТ "КИЇВСЬКИЙ КПК" ПРАТ "ККПК", Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 35000 грнУ тому числі основна: 29200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Директор департаменту закупок. Управління закупівлями, визначення стратегії, тактики і детального плану закупок та розширення асортименту. Організація ефективної роботи працівників підрозділу. Планування та виконання плану закупівель, системний контроль. Конт 00457276156Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; професійний розвиток
Заступник начальника управління (самостійного) - начальник відділу
ПРАТ "КИЇВСЬКИЙ КПК" ПРАТ "ККПК", Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 35000 грнУ тому числі основна: 29200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Заступник начальника управління з інформаційних технологій. Розроблення проектів, технічних вимог, технічних завдань та інших необхідних документів для розробки та експлуатації рішень інформаційних технологій. Конт. 00457276156Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; професійний розвиток
Начальник відділу (Ашан Глушкова)
Ашан Рітейл Україна, Київ, Київська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду Керівника відділу Хімія та Косметика Чим потрібно займатись?Організація та контроль роботи відділуУправління персоналом відділуКонтроль дотримання санітарно-гігієнічних нормВедення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризаційВиконання планових показниківПідготовка та здача звітностіАналіз асортименту та продажівЦе про Вас?Маю лідерські якості та вмію приймати рішенняМаю досвід управління командоюМають досвід роботи в рітейлі (буде перевагою)З нами Ви зможете:Офіційно працевлаштуватись — жодних конвертів, 100% біла зарплатаОтримувати індивідуальні та колективні преміїОтримати соціальний пакет: медичне страхування, пільгове харчуванняМати право на всі види відпусток. які гарантовані законодавствомНавчатись та ділитись досвідомДолучитись до добрих справ: благодійні акції та ініціативиЗа деталями звертайтеся за телефоном 00675507793 або на Пункт обслуговування клієнтів магазину «Ашан Глушкова».
Заступник керівника відділу непродовольчі товари (Ашан Біличі)
Ашан Рітейл Україна, Київ, Київська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду Заступника керівника відділу непродовольчі товари (Ашан Біличі).Чим потрібно займатись?Організація та контроль роботи відділуУправління персоналом відділуКонтроль дотримання санітарно-гігієнічних нормВедення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризаційВиконання планових показниківПідготовка та здача звітностіАналіз асортименту та продажівЦе про Вас?Маю лідерські якості та вмію приймати рішенняМаю досвід управління командоюМають досвід роботи в рітейліЗ нами Ви зможете:Офіційно працевлаштуватись — жодних конвертів, 100% біла зарплатаОтримувати індивідуальні преміїОтримати соціальний пакет: медичне страхування, пільгове харчуванняМати право на всі види відпусток, які гарантовані законодавствомНавчатись та ділитись досвідомДолучитись до добрих справ: благодійні акції та ініціативиЗа деталями звертайтеся за телефоном 00673227675 або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Біличи".
Заступник начальника відділу в супермаркет (Ашан Глушкова)
Ашан Рітейл Україна, Київ, Київська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду Заступника керівника відділу (Ашан Глушкова).Чим потрібно займатись?Організація та контроль роботи відділуУправління персоналом відділуКонтроль дотримання санітарно-гігієнічних нормВедення товарно-матеріального обліку, проведення інвентаризаційВиконання планових показниківПідготовка та здача звітностіАналіз асортименту та продажівЦе про Вас?Маю лідерські якості та вмію приймати рішенняМаю досвід управління командоюМають досвід роботи в рітейліЗ нами Ви зможете:Офіційно працевлаштуватись — жодних конвертів, 100% біла зарплатаОтримувати індивідуальні та колективні преміїОтримати соціальний пакет: медичне страхування, пільгове харчуванняМати право на всі види відпусток. які гарантовані законодавствомНавчатись та ділитись досвідомДолучитись до добрих справ: благодійні акції та ініціативиЗа деталями звертайтеся за телефоном +38067 550 77 93 або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Глушкова".
Заступник керуючого магазином (Ашан Вільямса)
Ашан Рітейл Україна, Київ, Київська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду заступника керуючого магазином Ашан ВільямсаЧим потрібно займатись?Організовувати та контролювати роботу відділів в супермаркетіУправляти персоналом відділівКонтролювати дотримання санітарно-гігієнічних нормВести товарно-матеріальний облік, проводити інвентаризаціїВиконувати планові показникиГотувати та здавати звітністьАналізувати асортимент та продажіЦе про Вас?Маю лідерські якості та вмію приймати рішенняМаю досвід управління командоюХочу розвиватись в комерції та маю досвід роботи в гіпермаркеті чи супермаркетіЗ нами Ви зможете:Офіційно працевлаштуватись — жодних конвертів, 100% біла зарплатаОтримувати індивідуальні та колективні преміїОтримати соціальний пакет: медичне страхування, пільгове харчуванняМати право на всі види відпусток. які гарантовані законодавствомНавчатись та ділитись досвідомДолучитись до добрих справ: благодійні акції та ініціативиЗа деталями звертайтеся за телефоном +38067 550 77 93 або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Глушкова".
Головний бухгалтер (громадське харчування, послуги) Печерський р-н
Рекрутингова агенція Фортуна, Київ
В один із підрозділів холдингу, який займається організацією заходів (банкетів), шукаємо Головного бухгалтера (з обов'язками ведення управлінського обліку) Пропонуємо:Комфортний офіс в Печерському районіПрофесійний колектив Перспективи кар’єрного ростуВідсутність затримок у виплаті ЗП Чай, кава, обід за рахунок компаніїОфіційне оформлення згідно КзпП УкраїниГрафік роботи — Пн-Пт з 9:00 до 18:00 Вимоги:Аналогічний досвід роботи від 2 роківЗнання Excel (впевнений користувач), 1С 8Розуміння структури побудови P&L та СF Фундаментальні знання бухгалтерського та податкового обліку, досвід роботи з РРОПрактичні навички в плануванні прогнозного податкового навантаженняДосвід роботи з акцизами (горілчані вироби)Системний підхід до аналізу проблематики та формування варіантів для вирішення таких проблемАналіз змін законодавства в контексті виду діяльностіОбов'язки:Ведення бухгалтерського обліку компаній, які обслуговують бізнес із організації івентів та громадського харчування. 6 компаній +1 ФОП (2 платники ПДВ на загальній системі оподаткування, решта не платники ПДВ на загальній системі оподаткування. ФОП - 3 група) Складання регулярних бухгалтерських, податкових та управлінських звітівВідслідковування стану розрахунків з бюджетом, розрахунків з орендодавцями, по комунальним платежам, охороні, тощоПідтримання в робочому стані розрахункових рахунківВедення управлінського обліку P&L та СFВимоги, побажання: Обов'язки: Умови: 
Головний Бухгалтер АЗС Акциз
, Київ, Київська область
Компанія шукає відповідального співробітника на посаду Головного Бухгалтера, який буде одним цілим з командою та працюватиме на благо підприємства.Компанія ТОВ Валентина 20620454Тільки закінчилась планова податкова перевірка ,передача всіх справ буде від Фінансового директора та головного бухгалтера ,штат бухгалтерії 7 чоловік Компанія Розвивається з кожним роком, є перспектива кар'єрного зростання і Збільшення ЗП, компанія має різні види діяльності,!Наша Компанія займається реалізацією гуртом і в роздріб паливномастильних матеріалів на власній мережі АЗК по Київській області.Імпортуємо Дизпаливо, Бензин, Газ самостійно з Польші, Литви потрібен досвід у супроводі бухгалтерського обліку у імпорті.У нас свої 4 АЗС AVIA Польский бренд, АЗК знаходяться в Київській області, маємо власний автопарк бензовозів та газовозів .ДОСВІД РОБОТИбухгалтерський, податковий, управлінський облік юридичної особи, (загальна система з ПДВ).Акцизелектронне адміністрування ПДВоблік коштів підприємства;авансові звітиакти звірок із клієнтами.банківські операції, «Клієнт — банк»,облік основних засобівбухгалтерський та товарний облік руху матеріалівоблік товарів на складіоблік дебіторської та кредиторської заборгованостіформування та подання податкової, статистичної звітностізвіт про прибуток та збитки підприємства (управлінський),Повний бухгалтерський та податковий облік по всіх ділянках;Робота з договорами.Вимоги по роботі :1С: 8M.E.DOK;АкцизУправлінський облікОфісна техніка.Вища Профільна освіта;Знання засад бухгалтерського та податкового законодавства України;Досвід роботи на цій посаді більше 5-ти років;Робота з первинною бухгалтерською документацією;Досвідчений користувач MS Office (Excel, Word, Outlook, Power Point);Увага до деталей, робота з великою кількістю інформації.Вміння працювати в команді;Комунікабельність, відповідальність за роботу;Врахування складських залишківВиконання доручень Засновника та ДиректораУмови роботи:Постійна робота;5-денний робочий тиждень: з 9.00 до 18.00;Підприємство знаходяться в Києві, Дніпровський район, вул. Раїси Окіпной 4 бЄ ще 5 бухгалтерів на підприємствіКомпанія пропонує:Офіційне працевлаштування;Стабільна виплата ЗарплатиСоціальні гарантії згідно із законодавством України;Професійне зростання та можливість розвиткуКорпоративний мобільний зв’язок, інтернетМолодий та дружний колектив.
Продавець відділ Стелажний
, Київ, Київська область
У нашій великій родині завжди раді талановитим і наполегливим! Тож якщо ви енергійні, ввічливі, вам подобається спілкуватися з людьми — приєднуйтеся!Вашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування ГостейПередпродажна підготовка і викладка товаруКонтроль якості та термінів придатностіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!Телефонуй: (09**********60, ТетянаЗ повагою, HR-команда «Сільпо»