Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Охранник сторож в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Охранник в ночную смену
Орион-Эксперт, ТОВ, Киев, Київ
Срочно требуется охранник (сторож) для контроля порядка в служебном помещении. Приветствуется отсутствие криминального прошлого и вредных привычек.Оплата труда около 20 тыс грн в месяц - по количеству рабочих смен. По работе звоните, т. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Анна Викторовна)
Охоронець (сторож) у ніч
Автотранспортна компанія - ФОП Белошенко А.К., Вся ; Київська область; Київ
з/п від 20 000 грн.Охоронець на склад (нічні зміни) . Робота в теплі, обхід території не потрібний.Зарплата сплачується завжди вчасно. З оформленням чи без.По роботі телефонуйте: Вікторія Вікторівна: 0505 740 238 (з Пн по Пт)..
Сторож, охранник (суточный график)
Компанія «ВашаОдежа», Київ
Условия работы: Комфортное рабочее место,График работы:• Суточные изменения ½, 1/3 (сутки 1700 грн.) Выплачивается понедельно.Обязанности: КПР, обход территории, сохранение материальных ценностей на охраняемой территории.По вопросам работы (044) 3642399 Юлия.
Охоронець на невелику промзону
, Київ, Київська область
Невелика промзона, на ній розташовується СТО та складські приміщення.Є сторожка з ліжком, холодильником, телевізором тощо.Початок зміни о 8:00. 2 зміни – робота. Здача зміни о 8:00 через 2 дні.Після 4 дні вихідних.На місяць виходить 10-11 змін.1 зміна – 700 грн.ОБОВ'ЯЗКИ:Контроль пожежної безпеки.Відкриття / закриття воріт на ніч та під час повітряної тривоги.Увімкнення/вимкнення освітлення.Контролює відвідувачів внутрішнього двору.Контроль автомобілів, що заїжджають у двір.Стежити за паркувальними місцями на вулиці.Прибирання території (листя, сніг та ін.)Підтримувати чистоту (сторожка, котельня, з/в, бокс, ТП, двір, вулиця)Поливати рослини у дворі та на вулиці – при необхідності.Передавати справи наступному за зміною охоронцеві у належному стані.