Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Энергетик в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Энергетик в Киеве"

15 059 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Энергетик" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 16.04.24, по профессии Энергетик в Киеве открыто 6 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.9+ грн. 16.7% объявлений с зарплатой 12.5+ грн, и 16.7% с зарплатой 14.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Энергетик в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Энергетик в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Инженер-электронщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Инженер-конструктор с зарплатой 23279 грн, а на третьем - Инженер-проектировщик с зарплатой 22500 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Провідний інженер з валідації
Дарниця, Київ
Вимоги: Повна вища освіта (Інженер-біотехнолог, хімік-технолог, інженер-технолог); Досвід роботи в фармкомпанії як технолог, також досвід по роботі з обладнанням чи/або системами для виробництва ЛЗ; Знання законодавчої бази, необхідні для здійснення покладених функцій GMP, ISO, ISPE, PIC/S, PDA Впевнений користувач ПК Англійська (обов'язково), інші мови романо-германської групи — вітаються, східні мови — вітаються Довіряємо: Розробка протоколів валідації процесів, процесів очистки, фільтрації та інші Проведення тестів з валідації процесів, процесів очистки, фільтрації та інші Розробка звітів з валідації процесів, процесів очистки, фільтрації та інші Розробка аналізів ризиків Розробка документації з валдіації Розробка документації відділу валідації Робота з технологічними документами Розрахунок критеріїв очистки обладнання Гарантуємо: офіційне працевлаштування, дотримання усіх гарантій, згідно з КЗпПУ; медичне страхування; роботу в прогресивній компанії, що постійно розвивається; можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту; дружній та натхненний колектив; цікаві завдання, насичений темп роботи у режимі багатозадачності.
Юрист практики корпоративного права та M&A
GOLAW, Київ, Київська область
Вітаю, шановні кандидати. Мене звати Ольга, я менеджер з персоналу юридичної компанії GOLAW. Хочу запропонувати Вам ознайомитись з вакансією «Юрист (практика корпоративного права та M&A)»ПРО КОМПАНІЮМи провідна юридична компанія, яка працює на ринку з 2003 року та надає професійну юридичну допомогу в різних секторах економіки. Компанія входить в ТОП-4 кращих юридичних компаній України та працює з найцікавішими кейсами.Основні вимоги:Вища юридична освіта у провідному ВНЗ України;Від 2 років професійного досвіду роботи в юридичній фірмі;Практичні знання з корпоративного та комерційного права, банківського та фінансового права, питань регулювання та комплаєнсу;Досвід в консультуванні IT-компаній та компаній з відновлювальної енергетики буде перевагою;Вільне володіння англійською мовою є обов’язковою вимогою;Комп’ютерна грамотність.Особисті якості:Відмінні навички складання та формування юридичних документів;Аналітичне мислення, вміння аналізувати ризики;Високі навички комунікації та самопрезентації;Високі організаторські навички та тайм менеджмент;Мотивований, гнучкий командний гравець.Робочі обов’язки:Консультування юридичних та фізичних осіб з питань корпоративного, комерційного та нормативного права;Підготовка корпоративних документів і підзаконних актів, розгляд та складання договорів різного типу;Консультації з питань міжнародного корпоративного права та корпоративного управління, валютного регулювання та фінансового моніторингу;Проведення юридичних досліджень і розслідувань.Ми пропонуємо:Конкурентна заробітна плата (регулярний перегляд заробітних плат та мотиваційних пакетів, які включають в себе компенсацію навчання та підвищення кваліфікації, відвідування спортзалів, медичне страхування тощо);Зручний сучасний офіс в самому центрі Києва (є можливість гібридного формату роботи за необхідності, офіс знаходиться в діловому центрі столиці, поруч станції метро Арсенальна та Печерська);Професійне зростання та кар'єрні можливості (тут Ви знайдете найкращих менторів, під кожного співробітника створюється індивідуальний план розвитку та кар'єрний план, дотримуючись якого Ви зможете швидко пропрацювати зони росту та отримати бажане підвищення. В компанії діє прозора політика партнерства. Наші юристи регулярно відвідують професійні заходи у якості спікерів);Дружня робоча атмосфера, командна робота; Внутрішні корпоративні заходи (компанія неодноразово визнавалась кращим роботодавцем року);Прохання зазначати в супровідному листі або в резюме рівень володіння англійською мовою та бажаний рівень заробітної плати.
Провідний інженер з експлуатації та обслуговування електрообладнання
Дарниця, Київ
Вимоги: Професійно-технічна освіта; Наявність допуску з електробезпеки 4 група до та понад 1000В; Досвід роботи на аналогічній позиції в промислових компаніях фармацевтичної, харчової, хімічної галузі від 3-х років; Навички користування вимірювальними приладами; Вміння та навички користування вимірювальними приладами та навчання інших; Вміння читати та креслити принципові та монтажні електричні схеми; Орієнтуватись в видах, марках і призначенні електроматеріалів та електрообладнання, вміти підбирати необхідне або аналоги та робити замовлення; Навики роботи в системі SAP; Вміння організовувати роботу та контролювати її; Знання принципів і методології ощадливого виробництва, 5С, 5Why, А3 та інших практик Lean; Впевнений користувач ПК; Знання програм AutoCAD, Splan. Довіряємо: Технічне обслуговування РП-10кВ, ТП-10/0,4кВ; Ведення системи ППР; Організація ремонту та обслуговування промислового електричного обладнання, РП, ТП, розподільчих електрощитів, щитів освітлення; Контроль та керування роботою електромеханіків; Ведення технічної документації; Написання інструкцій з експлуатації та ремонту електрообладнання; Ведення експлуатації джерел безперебійного живлення та дизель-генераторів; Креслення схем. Гарантуємо: Офіційне працевлаштування, дотримання усіх гарантій, згідно з КЗпПУ; Медичне страхування; Роботу в прогресивній компанії, що постійно розвивається; Можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту; Дружній та натхненний колектив.
Ищем мастера SPA массажа
, Київ, Київська область
Вакансия: Массажист SPA/Мастер спа процедур в мобильный массажный сервисМы ищем молодую, позитивную и активную, которые хотят принести радость и комфорт людям через массажные и спа процедуры. Важно иметь хорошую энергетику и готовность делиться ощущением любви и заботы.Образование в данной сфере необязательно, так как мы предоставляем обучение. Мы готовы работать с теми, кто еще не имеет опыта, но полон энтузиазма и желания развиваться в этой области.График работы будет гибким и основан на вашем удобстве. Мы ценим ваше личное время и стараемся создать оптимальные условия для работы мастера.Зарплата будет выплачиваться сразу после оказания процедуры и зависит от уровня профессионализма. Диапазон оплаты составляет от 500 до 1000 грн за процедуру.Для того чтобы претендовать на эту работу, просто отправьте нам сообщение в Telegram. Наш менеджер свяжется с вами для обсуждения всех деталей и проведения собеседования.Пожалуйста, не звоните нам, так как вначале нам нужно ознакомиться с информацией о Вас, которую Вы нам отправите в месенджер. Благодарим за понимание.Мы с нетерпением ждем ваших сообщений и надеемся на сотрудничество с вами в нашем мобильном массажном сервисе.+38********36Telegram г.Киевул.Бассейная 2аФОП Бойко О. В.
Інженер енергетик кошторисник ,конструктор щитового обладнання Инженер-энергетик,
Группа Компаний ЭРА, Київ
Інженер-енергетикЗ досвідом  роботи по збірці електрощитів.Инженер-электрик (энергетик) конструктор по щитовому оборудованиюКиев, улица Тимошенко 21/19 (Левка Лукяненка)м.МінськаТребуемый опыт работы: 1-3 годаПолная занятость, полный деньВ связи с расширением штата в ведущую электротехническую компанию города Киева требуется инженер-конструктор электрощитового оборудования (низковольтного оборудования). Проектирование и изготовление электрощитов (РУ-0,4;ВРУ, ГРЩ,АВР; щиты автоматики, конденсаторные установки, ЩК, ЩЭ, ЩР, ЩО) для жилого строительства.ТребованияОпыт работы по проектированию и изготовлению электрощитового оборудования;Высшее техническое, профильное образование;Знание нормативной документации (ПУЭ, ГОСТ, др.).Знание MS Office,1C, AutoCAD. Разработка схем. Знания ведущих торговых марок автоматики и других комплектующих.Ответственность, внимательность и пунктуальность;Обязанности:Расчет плановой себестоимости электрощита до 0,4 кВ. согласно схемы заказчика.Составление спецификаций оборудования и расходных материалов для производства электрощитового оборудованияПодготовка и согласование спецификации и конструктива изделия с заказчиком. Выбор оптимального оборудованияЗаказ комплектующих и запуск в работу щита согласно схемы и спецификации.Техническое сопровождение, контроль качества сборки и сроков изготовления щитов.Техническая консультация клиентов по готовому оборудованию компании.Техническая поддержка отдела продаж.Условия работы:ЗП ставка, премии, соц пакет.дружный коллектив;офис  м.Минскаяоформление согласно КЗоТ;корпоративная связьпятидневная рабочая неделя, полный рабочий день 9:00-18:00;возможность развития и карьерного роста;полноценно оплачиваемый испытательный срок в 2 месяца.Записаться на собеседование и по дополнительным вопросам обращайтесь по телефону. Вячеслав Леонидович.06713497210931087959
Інженер-енергетик
266, ДНІПРОВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 16000 грнУ тому числі основна: 16000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Провідний інженер енергетик. Огляд, перевірка, ремонт електроустаткування, заявки на його ремонт, ліміти енергоспоживання та приєднання додаткових потужностей до електричних і теплових мереж, планово-запобіжних і поточних ремонтів матеріалів, запасних частин, інструментів, вимірювальних приладів тощо Конт. тел. (067) 989 43 90 Надія ГригорівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Головний енергетик
278, ОБОЛОНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 9280 грнУ тому числі основна: 9280 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Розробка планів робіт, проведення ремонтів і випробувань апаратури, забезпечення електроенергією будівель і споруд; виконання робіт по монтажу, ремонту та обслуговуванню обладнання, перевірка схем підключення електроустаткування; контроль показників засобів обліку, розробка схем підключення нових споживачів, введення в експлуатацію електромереж та вузлів обліку. Домовленість про співбесіду за тел. (044)4303448 - Олена Миколаївна. Додаткова інформація: Оболонське управління КМЦЗ, тел. (067)5207458 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутніПрофесійні компетенції (знання, навички):Група з електробезпеки - 4, 5. Знання постанов, розпоряджень, наказів, методичних та нормативних матеріалів щодо експлуатації енергетичного обладнання та комунікацій.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Вміння аналізувати та узагальнувати інформацію, самодисципліна, цілеспрямованість. наполегливість та емоційна врівноваженість.
Головний енергетик
266, ДНІПРОВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 19437 грнУ тому числі основна: 119437 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Якісне і своєчасне обслуговування енергетичного, метрологічного,устаткування підприємства. Проведення поточних ремонтів енергетичного та газового обладнання.Контактний телефон:(044) 207-85-51 Галина ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи
Енергетик цеху
266, ДНІПРОВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 13233 грнУ тому числі основна: 13233 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Знає та застосовує в діяльності організацію енергетичного забезпечення виробництва в галузі та підприємстві.Тел. (044) 207-85-51, (044)207-85-20 Галина ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи
Запрошуємо на роботу вантажника вул.Волинська ,34/1
, Київ, Київська область
Запрошуємо на роботу вантажника до оптово-роздрібного складу ,що розташован на оптоао-роздрібній базі "Волинська"в м.Києві. Режим роботи 5-6 днів на тиждень з 5:20-16:00.В 5:20 вже потрібно почати робити. Оплата по понеділках за тиждень із розрахунку 1000 гривень на день. Робота: розвантаження з авто , переміщення на склад , сортування та завантаження покупців продукти харчування. Вимоги : фізична витривалість , пунктуальність , без шкідливих звичок , порядність . Випробувальний термін два тиждня. Тел: 09*********44
Інженер-електрик, керівник проектів (енергетичне будівництво)
ТОВ «Смарт Енерджі Сервіс», Київ
Вимоги:вміння читати та креслити електричні схеми, проводити розрахунки струмів навантаження, підбір елементів захисту електрообладнання та мереж;навички організації безпечного виконання електромонтажних робіт;навички ведення технічної документації;Навички:базовий рівень використання програм Microsoft Office (Word, Excel, Visio);ведення проєктів, таких як: будівництво ПС-110/35/10кВ з реконструкцією мереж; реконструкція ТП; реконструкція мереж 0,4 кВ.Додаткова інформація:Досвід роботи в галузі енергетики від 5 років.Водійське посвідчення категорії В.Заробітна плата договірна по результатам співбесіди
Енергетик
ПРАТ "КИЇВСЬКИЙ КПК" ПРАТ "ККПК", Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 33100 грнУ тому числі основна: 27600 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Забезпечує безперебійне енергопостачання споживачів, безпечну роботу устаткування, машин та механізмів, дотримання вимог Правил технічної експлуатації електричних станцій та мереж, правил безпеки та пожежної безпеки. Конт. 00457276156Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток
HR-директор
Навигатор, рекрутинговая компания, Київ
Наш клієнт, багатопрофільний холдінг (енергетика, інженерія, будівництво, івент-діяльність, юридичні послуги тощо), запрошує в один із своїх напрямків HR директора.Основні обов'язки:створення HR-відділу в компанії з нуля, вибудова процесів; організація процесу найму і адаптації персоналу (в підпорядкуванні є рекрутер); впровадження системи оцінки персоналу, впровадження профілів компетенцій; розробка та впровадження системи мотивації (матеріальної і нематеріальної); підтримка корпоративної культури компанії і позитивного духу;робота по попередженню конфліктів в командах.Вимоги до кандидатів:Вища освіта + спеціалізовані курси з HR;5+ років досвіду на керівній ролі у відділі персоналу;Глибокий досвід з вирішення конфліктів (психологічна додаткова освіта);Впевнений користувач MS Office;Особисті якості: націленість на результат, ініціативність, відповідальність, багатозадачність, високі комунікативні навички.Ми пропонуємо:при прогресі на данній посаді - карьєрний ріст до HRD холдінгу;гідний рівень заробітної плати (в диапазоні від 60000 до 90000 грн., залежить від рівня кандидата);роботу в команді супер-професіоналів.Адреса робочого місця: р-н метро ЗвіринецькаРежим роботи: нормований, гібридний форматНадсилайте Ваше резюме на відправити резюме
Продавець-касир у продуктовий маркет, вул. Ревуцького, 12/1
, Київ, Київська область
«THRASH! ТРАШ!» - мережа продовольчих магазинів, яка входить до групи компаній «Фоззі».Запрошуємо до нашого колективу продавця-універсала в магазин НАДАЄМО БРОНЬ ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ!Довіряємо тобі наступні задачі:робота із касовим апаратом (навчаємо, не страшно, якщо ніколи не працював);переміщення товару із складу у торг.зал (фізичні навантаження);підтримання порядку в торговому залі;ввічливе обслуговування покупців;здійснення викладки товару на вітрину, відповідність цінників.Працюючи в THRASH! ТРАШ! ти гарантовано отримуєш:офіційну заробітну плату без затримок, яка виплачується 2-чі на місяць;навчання з "0", ми не вимагаємо досвід роботи;зручний графік роботи;робота поруч із домом;оплачувані лікарняні, відпустки;стрімкий кар'єрний розвиток;оплачуване навчання/стажування.Щодо вакансії телефонуй: +38********75, ТетянаАбо натискай "Відгукнутись" і заповнюй анкету в чат-бот і ми зв'яжемось з тобою!
Інженер-електрик з налагодження РЗіА (по Україні, бронь)
, Київ, Київська область
Обовязки:Виконувати пусконалагоджувальні роботи електротехнічного обладнання ТП (РТП) 0,4-110 кВ, (налагодження електромеханічних та мікропроцесорних захистів, телемеханіки, систем дугового захисту, схем оперативного струму та ін.)Випробовувати високовольтне обладнанняНалагоджувати канал звязкуАналізувати проектну та робочу документаціюСкладати та вносити коригування до електричних схем за результатами налагодження РЗіАРозраховувати значення струмів КЗ, визначати умови селективності релейного захистуСкладати акти та протоколи приймально-здавальних випробувань.Вимоги:Вища технічна освітаДосвід роботи від 1 року на посаді інженера РЗАДосвід роботи із високовольтним обладнанням 0,4- 110 кВДосвід налаштування та обслуговування електромеханічних та мікропроцесорних захистівГотовність до відряджень по УкраїніПосвідчення водія кат. ВБажана наявність автомобіля
Потрібен інженер-електрик з експлуатації електроустановок
, Київ, Київська область
Потрібен інженер-електрик з експлуатації електроустановок в м. Київ. Також потрібен технік- електрик. На постійну роботу. З/п від 13000 грн. Організація державна. Соціальний пакет.
Ищу няню для сына 3,5 года
, Київ, Київська область
Пишите. Свой номер телефона дам в личных сообщениях. Ищем друга для нашего сыночка. График работы с 10 до 19. По дням это вс, пн, вт , чт. Но можем обсудить другие дни которые больше вам подходят. Находимся в ликограде. Для нас важно найти своего человека.Доброго , кто любит животных , растения. Кто умеет заинтересовать ребенка увлекательной игрой. Важно чтоб у вас были свои детки. Мальчик хорошо разговаривает , любит играть в машинки и много времени проводить на улице (гуляем утром два часа и вечером два часа)спокойный , стеснительный, добрый, сочувствующий. Очень тонко чувствует энергетику людей. Присылайте свое фото и опыт работы в личные сообщения. Так же скидывайте свою страничку в соц сетях.
Провідний інженер відділу проектування, розробки та інтеграції програмних продуктів
Головний сервісний центр МВС, Київ, Київська область
Головний сервісний центр МВС запрошує долучитися до своєї команди на посаду провідного інженера відділу проектування, розробки та інтеграції програмних продуктівПосадові обов'язкиучасть у розробці технічних завдань для реалізації програмних продуктів;тестування, впровадження програмних продуктів;участь в проєктуванні архітектури програмних продуктів;дослідна експлуатація та аналіз працездатності програмних продуктів;участь в аналізі вимог та пропозицій щодо поліпшення функціонування створених програмних продуктів; підготовка електронної документації, що описує функціонування програмних продуктів;створення протоколів інформаційної взаємодії між інформаційними системами. Вимоги- освіта не нижче молодшого бакалавра, бакалавра (перевагою буде освіта у галузі знань інформаційних технологій);- знання законодавства у сфері інформатизації;- вміння працювати в команді.Ми гарантуємоОфіційне працевлаштуванняСтабільну та своєчасну виплату заробітної платиВідпустки та соціальні пільги згідно із законодавствомНормований робочий графікP.S. Резюме направляти на Ми зацікавлені тільки в довготривалій та плідній співпраці!
Персональний асистент Президента компанії, Помічник керівника
Навигатор, рекрутинговая компания, Київ
Наш клієнт, багатопрофільний холдінг (енергетика, інженерія, будівництво, івент-діяльність, юридичні послуги тощо), запрошує в свою команду Асистента Президента (Помічник керівника).Вашими обов'язками буде:організація і координація поточної роботи керівника зі співробітниками, діловими партнерами, клієнтами;ведення документів, що стосуються діяльності директора;забезпечення договірного документообігу;здійснення контролю за виконанням розпоряджень директора;написання листів, запитів, наказів та інших документів, за необхідності;пошук необхідної керівнику інформації;робота з вхідною та вихідною кореспонденцією і базою даних;виконання особистих доручень керівника;організація забезпечення офісу канцтоварами, витратними матеріалами;організація заходів і свят;аналітика законодавства та підготовка юридичних висновків з питань діяльності компанії;допомога колегам юристам/адвокатам з юридичними питаннями. Вимоги до кандидатів:Вища освіта (юридична, економічна – буде плюсом);2+ років досвіду на посаді асистента першої особи компанії;Впевнений користувач MS Office;Знання англ.мови буде перевагою;Особисті якості: скурпулезність, націленість на результат, відповідальність, багатозадачність, високі комунікативні навички.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування; Роботу в команді професіоналів.Адреса робочого місця: метро Звіринецька· Зарплата: 30000 – 45000 грн. (по результатам співбесіди)· Випробувальний термін 2 місяцяРежим роботи: гібриднийНадсилайте Ваше резюме на відправити резюме або телефонуйте, Наталія.
Продавець-консультант в магазин RED м.Шулявка, вул. Вадима Гетьмана, 1
Ми - мережа магазинів дискаунтерів в Києві та області, в зв’язку з відкриттям нового магазину за адресою вул. Вадима Гетьмана, 1, м.ШулявськаЗАПРОШУЄМО в команду ПРОДАВЦЯ-КОНСУЛЬТАНТА.Розглядаємо кандидатів на діючий магазин:ТЦ Globus, 2 лінія, вулиця Майдан Незалежності, 1В магазинах «red» завжди ШИРОКИЙ ВИБІР стильного брендового одягу, взуття, парфумерії, прикрас, аксесуарів та предметів домашнього текстилю. Мода, стиль, доступна ціна, європейська якість та ненав'язливе обслуговування - це те, що робить наші магазини унікальними і неповторними!МИ - КЛІЄНТООРІЄНТОВАНІ, ДРУЖЕЛЮБНІ, ЗАЦІКАВЛЕНІ, - І МИ ТАКІ КОЖНОГО ДНЯ!Для тебе у нас:Гнучкий графік роботи: У нас працюють і студенти, і молоді мами, - індивідуальний підхід до кожного співробітника робить це можливим.Можливість отримати перший досвід роботи: з радістю приймемо в свою родину співробітників без досвіду роботи.Стабільна і своєчасна виплата заробітної плати. Оплачувана відпустка і лікарняний.Кар'єрний ріст: В нашій команді всі керуючі магазинів - вчорашні продавці - консультанти. І це не все! Кожен співробітник має можливість приймати участь в чесному конкурсі на відкриту посаду в Компанії.Кар'єра в RED - це реальність!Програма лояльності для співробітників: картка лояльності RED, яка дозволяє купувати речі в наших магазинах зі знижкою. А ще ми даруємо подарунки на День народження, піклуємося про здоров'я співробітників і маємо безліч цікавих мотиваційних програм.Навчання та розвиток: в компанії створена система навчання працівників, первинна адаптація, система наставництва, програм індивідуального розвитку.Проходження стажування на діючих магазинах мережі. А ще ми маємо «Корпоративну бібліотеку».Корпоративна культура. Ми прагнемо щоб в нашій Компанії, в кожному її підрозділі, панувала атмосфера справжньої сім'ї. СІМ'Я - це єдиний командний дух, місце, де кожен може відчувати себе потрібним. Ми хочемо, щоб співробітники приходили на роботу з радістю та завжди відчували підтримку один одного. Ми весело відпочиваємо на корпоративах, приймаємо участь в забігах та інших активних заходах.Чого очікуємо від Вас:Бажання працювати в сфері fashion retail;Бажання отримувати нові знання і розвиватися.Вашими основними обов'язками будуть:Консультація покупців (не прямі продажі);Розрахунок на касі;Робота з товаром;Підтримка чистоти на робочому місці.Запис на співбесіду за телефоном +38 (06**************93, ОлександрRED family чекає на Вас!