Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Медрегистратор в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Медрегистратор
Клиника доктора Василевича, Київ
Требования:Без вредных привычек!Обязанности:Работа с оргтехникой, обеспечение учёта и приёма граждан.Условия:Постоянная работа. Ставка. Премии. 8-часовой рабочий день. 2 выходных на неделю. Праздничные дни. Собственный соцпакет.Возможность понедельной оплаты труда.Лучшим сотрудникам предоставляются путевки на оздоровление за границу, а иногородним -оплата арендованного жилья.Карьерный рост.
Адміністратор, медреєстратор
Мед+Ок, Київ
Требования, пожелания: Условия: Мережа медичних клінік МЕД+ОК запрошує на роботу адміністраторів медичної клінікиBимоги: Приємна зовнішність, вміння грамотно розмовляти, Ввічливість, вміння згладжувати конфліктні ситуації, пунктуальністьУмови роботи: графік роботи по змінному 5/2, робочий графік.будні з 9−00 до 19−00 та субота з 10−16Обов’язки: адміністратор, медреєстратор телефонні дзвінки, спілкування з клієнтами, запис, консультації, медична документаціїтериторіально медичний центр з відкритою вакансією — м Житомирськанаш сайт — medspravki.com.ua/
Адміністратор готелю
, Київ, Київська область
Готельно-ресторанний комплекс «ONOVO Dendra Hotel» запрошує на роботу до свого великого колективу для роботи на рецепції.Вимоги:володіння програмою Fidelio (буде перевагою) та робота з фіскальними реєстраторами+Checkboxвпевнений користувач ПК: MS Word, MS Excelхороші навички управління процесами та персоналом (від 10 чоловік)вміння контролювати декілька процесів одночасно та завжди знаходити можливості для досягнення найкращих результатівведення звітностідосвід роботи від 1 року на аналогічній позиції (вітається)грамотна усна та письмова моварозмовна англійська (додаткові мови перевага)вміння працювати в командіпрезентабельний охайний зовнішній виглядмедична книжкаОбов’язки:зустріч та поселення гостейреєстрація гостейконсультування гостей з питань перебування в готелі та сервісубронювання номерів та їх контроль на сайті готелюробота з Exely (Travelline)проведення оплати, прийом дзвінків, електронна поштаcтеження за порядком та дотриманням усіх правил та вимогУмови роботи:Графік роботи змінний — 3/3, з 08:00 до 20:00.Заробітна плата: ставка 1400грн/день.
Реєстратор медичний
279, ГОЛОСІЇВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 9112 грнУ тому числі основна: 9112 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Готує медичні справи до розгляду запрошених на комісію, складає списки осіб, які не з'явились на огляд, підшиває медичні справи, заповнює та готує протокольні журнали, складає протоколи, проводить інвентаризацію медичних справ.Голосіївське Управління : 00675207428.Контактна особа - Марина Олександрівна : 00442932166.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеПрофесійні компетенції (знання, навички):Впевнений користувач ПК: Word, Exel, Google doc., електронна пошта.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Комунікабельність, вміння працювати з людьми, привітність, чуйність, життєрадісність, доброзичливість, уважність, порядність, чесність, відповідальність, здатнісь до навчання.