Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кальянщик в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Кальянщик в Киеве"

15 421 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Кальянщик" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Кальянщик в Киеве открыто 63 вакансий. Для 27% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15.5+ грн. 22.2% объявлений с зарплатой 13.6+ грн, и 15.9% с зарплатой 17.4+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Кальянщик в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Кальянщик в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Туристический агент. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Сушист с зарплатой 21718 грн, а на третьем - Повар в ресторан с зарплатой 20567 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Наглядач/комендант в хостел! Без досвіду/для ВПО/пенсіонерів. Київ
, Київ, Київська область
Потрібен комендант у готель-хостел з проживанням. Ця вакансія ідеально підійде для іногородніх, ВПО, може бути чудовим варіантом для пенсіонерів та інших людей, які шукають стабільну роботу.Ми пропонуємо заробітню плату від 8 000 до 15 000, діє гнучка система премій та безкоштовне проживання.Вимоги:Доброзичливість та вміння створювати добрі стосунки з колегами та гостями.Ми віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичок.Можна без досвіду роботи (навчимо всім нашим знанням, наставник завжди з вами на зв’язку)Обов’язки:Заселення людей, що знову прибули та виселенняПрибирання, прання постільної білизни у пральній машиніВедення облікової документаціїСтворення доброзичливої атмосфери та затишкуКонтроль дотримань мешканцями правил поселенняУмови роботи:Гнучкий графік роботи (6/1), вихідні за домовленістю.Для цієї вакансії потрібне обов’язкове проживання у хостелі.Своєчасна виплата заробітної плати без затримок.Вакансія термінова і розпочати роботу можна дуже швидко. Не зволікайте телефонуйте!
Охоронник/ Без досвіду роботи/Новобіличі/ Академмістечко
, Київ, Київська область
Супермаркет Фора за адресою м. Київ, вул. Академіка Булаховського, 3аОхоронникаЗаробітна плата від 14 500 грн + премії ОФІЦІЙНЕ працевлаштуванняПерспектива КАР'ЄРНОГО зростанняЗНИЖКА до дня народження та інші ДОДАТКОВІ ПРОПОЗИЦІЇ для співробітників компаніїГнучкий графік роботи Розглядаємо кандидатів навіть без досвіду роботи!
Робота без досвіду Київ Для Переселенців / Іногородніх / ВПО
Franklin hostel, Вся ; Київська область; Київ
Оголошення від приватної особи (не агенція)Робота без досвіду Київ Для Переселенців / Іногородніх / ВПОАдміністратор / Покоївка у гуртожиток ( Хостел )Досвід не потрібен . Робота дуже проста , всьому навчимо і покажемоВакансія термінова, можна приступити вже прямо зараз .Обов'язки:• Зустріч і заселення нових мешканців.• Прибирання та прання постільної білизни з використанням пральної машини.Вимоги:• Обов'язкове проживання в нашому гуртожитку. Відмінні умови.• Відсутність шкідливих звичок.• Відповідальність , доброзичливість , порядністьУмови:• Графік вихідних уточнюється окремо.• Заробітна плата від 16000 грн. і більше• Надання безкоштовного місця для проживання.Приймаємо дзвінки з 8:00 до 22:00 Щоденно з понеділка по неділю.Зателефонуйте та запишіться на співбесіду прямо зараз!
Робота без досвіду Продавець/Комплектувальник Ашан Кільцева
, Київ, Київська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ПРОДАВЦЯ / КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКА (Ашан Кільцева)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Ввічливе обслуговування клієнтівВикладку товару згідно стандартів компаніїКонтроль якості та термінів придатності товаруДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Кільцева".
Робота без досвіду Кухар Ашан Біличі
, Київ, Київська область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду КУХАРЯ (Ашан Біличі)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Приготування кулінарної продукціїДекорування готових страв для подачі на вітринуПрезентаційна викладка продукції на вітринуДотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном або на пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Біличі".
Кальянщик в закладах преміум сегменту
, Київ, Київська область
Пропонуємо роботу кальянщиком, для роботи в закладах преміум сегменту. Від нас: * Безкоштовне харчування; * Конкурентна заробітна плата, чайові від гостей (15 000— 25 000 ₴) залежно від кількості проданних кальянів;Побажання до кандидатів:* Вік від 18 років; * Відповідальність, охайність, комунікабельність, енергійність, привітність, бажання працювати в команді.
Оператор чату без досвіду
, Київ, Київська область
Компанія ТОВ "MaxIT GROUP" пропонує вакансію Оператора Чату Підтримки. Приєднуйтесь до нашої глобальної команди, яка постійно розвивається!Посада: Оператор Чату ПідтримкиУмови:- Зарплата: від 20 000 + % гривень.- Графік роботи: 5/2 з 10:00 до 18:00.- Можливість працювати без досвіду.- Надання необхідного обладнання та навчання оплачуване Ви отримаєте можливість працювати у дружньому колективі, набути цікавий досвід та вдосконалити свої навички . Ми віримо в розвиток кожного співробітника і пропонуємо можливості кар'єрного зростання.Не упустіть шанс стати частиною команди ТОВ "MaxIT GROUP" - надішліть свою заявку вже сьогодні!
Продавець на пекарню без досвіду роботи РусанівкаБерезняки
, Київ, Київська область
Шукаємо продавця на пекарнюВашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування ГостейПередпродажна підготовка і викладка товаруКонтроль якості та термінів придатності Від нас:Стабільна зарплатаТільки офіційне працевлаштуванняГрафік роботи 4/2.Оплачуване стажуваннястанція метро Лівобережна, Русанівська набережна, 10Телефонуйте 05*********17.
Кальянщик ( Кальянний майстер). ( ЗП+%+чай щодня від 1300грн ). Центр.
, Київ, Київська область
Запрошуємо в свою команду: Кальянщика. Ставка 400грн+ 50 грн від кожної фруктової чаші +20грн.від* кальяну, хороші чаєві. В середньому від 1300-2000 за зміну.Ставка та % виплата щодняДружній колектив, смачне харчування... графік 10.00-22.00. Позмінно. Побажання до кандидатів: з 18 років!!!Відповідальність, охайність, бажання працювати та бажано з досвідом роботи. Тел. 09******40
Комендант в хостел. Без досвіду
Столиця Затишку, Київ
Комендант в готель-хостел з проживанням в місті Києві.Без досвіду! Безкоштовне проживання!Чудовий варіант для переселенців, ВПО, іногородніх та пенсіонерів!Обов’язки:Заселення, виселення гостейВедення документаціїЗдійснення прибирання, прасування і прання білизни в пральній машиніКонтроль дотримання мешканцями правил поселення.Вимоги:Ми віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичокДоброзичливість та вміння створювати добрі стосунки з колегами та гостямиМожна без досвіду роботи (навчимо всім нашим знанням, наставник завжди з вами на зв’язку)Для цієї вакансії потрібне обов’язкове проживання у хостелі.Ми пропонуємо:ЗП 8000−14000грн своєчасна та точна виплата без будь-яких затримокГрафік роботи (6/1), вихідні за домовленістюБезкоштовне та комфортне проживання в хостелі.Вакансія термінова і розпочати роботу можна дуже швидко.Телефонуйте ....
Требуется кальянщик
, Київ, Київська область
Пропонуємо роботу кальянщиком, для роботи в закладах преміум сегменту. Від нас: * Безкоштовне харчування; * Конкурентна заробітна плата, чайові від гостей (15 000— 25 000 ₴) залежно від кількості проданних кальянів;Побажання до кандидатів:* Вік від 18 років; * Відповідальність, охайність, комунікабельність, енергійність, привітність, бажання працювати в команді.
Кальянщики на сезон
, Київ, Київська область
Кальянщик на сезон на летку!Желательно с опытом!
Робота Кальянщик
, Київ, Київська область
Это по поиску персонала, пример :Ресторани преміум сегменту в пошуках кальянного майстраМи шукаємо відповідальних та доброзичливих молодих людей з 18 років. Мотивованих самовдосконалюватися разом з нашою командою. Бажано з досвідом, але це не стане перешкодою, якщо ви швидко вчитеся.Обов’язки :Підтримання чистоти на робочому місці;Надання гарного кальянного сервісу нашим гостям;Заправка та видача кальянів;Консультування гостей, щодо смаків та нашого асортименту.Після проходження співбесіди, буде вирішено який саме ресторан вам підходить більш за все.09******41 Олександр
Требуется Кальянщик в «pear bar»
, Київ, Київська область
Приглашаем в нашу команду , Кальянщика в новое заведение «pear bar»Ставка 700 грн+ % + чаевые. Выплаты зарплаты ежедневные Дружный коллектив , график 5/2 Мы находимся в центре Киева Если вас заинтересовала вакансия , звоните или пишите на телеграмм
Требуется Кальянщик в бар
, Київ, Київська область
Дружелюбнуя и благоприятная атмосфера в коллективе.Высокая заработная платаОплачиваемая стажировка Ждем вас !
Кальянщик-офіціант
, Київ, Київська область
Кальян-бар Вуголь шукає кальянщика.Локації : м.АрсенальнаПроживання поруч великою перевагою.Графік: 3-6 змін на тиждень(за вашим бажанням є можливість коригувати)11:00-22:00Оплата: 35-50грн година(за результатом співбесіди) + 4% від продажів кальянів ,бару, кухні Середня зп в день: від 1000 грн +-, не враховуючи чайовіОбучаємо, якщо чогось не вмієте)Обовʼязки :-володіння меню-видача продукції-обслуговування гостейСкидайте ваші резюме в інстаграм.ВАЖЛИВО:-в резюме вкажіть ваш вік, місце проживання , досвід, ваше фото
Работа кальянщик левый берег
, Київ, Київська область
Требования Заведение G-Sky на левом берегу ищет кальянщика с опытом работы от одного года!Нам нужен активный, коммуникабельный командный игрок , которий знает технологию приготовления кальянов.Если вы готовы работать и обслуживать большой поток людей, то мы ждем вас в своей команде.Возраст от 19Со своей стороны мы предлагаем:-Своевременная выплата зарплаты ( два раза в месяц) 850/cмена+чай-Бесплатное питание-Гибкий графикЕсли вас заинтересовало наше предложение — звоните все расскажем более детально 09******32
Робота - Прибиральниця - Без досвіду
, Київ, Київська область
Група «Ковальська» — національний лідер з виробництва будівельних матеріалів та провідний девелопер, запрошує на роботу ПрибиральниківОбов’язки:Якісне прибирання приміщень та прилеглої територіїДотримання правил санітарії та гігієни в приміщенняхУмови роботи:Офіційне працевлаштування та соціальні гарантіїПовністю «біла» заробітна плата: 10 000 — 11 200 грн/міс чистими, виплата 2 рази на місяць, завжди вчасноМедичне страхування, спецодягПрацівникам з інших міст — надаємо житлоГрафік та місце роботи (локації на вибір):Видубичі, вул. Будіндустрії, 7 — Пн-Пт, 7:00−15:00 (виробниче приміщення)Осокорки, вул. Єлизавети Чавдар, 3 — Пн-Пт, 8:00—15:00, Сб — 8:00−13:00Позняки, вул. Драгоманова, 10, Пн-Пт, 8:00−15:00, Сб, 8:00−13:00 (ЖК «Телескоп»)Солом’янка, вул. Липківського, 37-Б (найближче метро Вокзальна), Пн-Пт, 8:00−15:00, Сб, 8:00−13:00 (ЖК «Династія»)Поділ, вул. Червонопільська, 2-Г (ЖК «Паркова вежа»)Цікавить робота в стабільній компанії, що є лідером ринку?Телефонуйте або пишіть у Viber!
ПЕКАР ПІЦИ, без досвіду в супермаркет (Нивки)
, Київ, Київська область
Запрошуємо ПЕКАРЯ З ПРИГОУВАННЯ ПІЦИ в наш супермаркет, бульвар Павла Вірського* офіційне/неофіційне працевлаштування* зп від 16 500 грн/міс + бонуси* графік роботи 2/2,3/3 по 12 год* дружній колектив* подальший розвиток в компанії* повний соц пакетТелефонуйте , 09*********10 - Анастасія
Робота сушист без досвіду 1000 грн/день Осокорки
, Київ, Київська область
Привіт) Ми компанія Sushi-Point. Шукаємо у свою команду сушиста без досвіду, всього навчимо)м. Осокорки, вул.Чавдар,18Обов'язки:- Робити заготовки- Крутити роли - Підтримувати чистоту на робочому місці Вимоги: - Охайність- Комунікабельність Пропонуємо:- Графік з 10:00 по 22:00/позмінно - Безкоштовне харчування - Класних колег Для запису на співбесіду пишіть/телефонуйте: 06******88 - Марія З повагою, Sushi-Point