Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Адвокат в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Адвокат в Киеве"

9 084 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Адвокат" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, по профессии Адвокат в Киеве открыто 6 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.0+ грн. 16.7% объявлений с зарплатой 11,0+ грн, и 16.7% с зарплатой 4.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Адвокат в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Адвокат в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Начальник юридического отдела. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 24000 грн. На втором месте - Судебный эксперт с зарплатой 20000 грн, а на третьем - Юрист с зарплатой 13457 грн.

Рекомендуемые вакансии

Помічник адвоката/юриста/адміністратор офіса
Правовід, Київ
Невелика юридична  організація шукає працівника с вищою  юридичною освітою на посаду , яка суміщує обов'язки   помічника адвоката/юриста та адміністратора офіса . Враховуючи  сітуацію шукаємо працівника який мешкає в Голосіївському районі біля Голосіївської площі. Співбесіда обов'язкова та буде призначена за розглядом резюме. Необхідно мати опит роботи за фахом юриста 2-3 роки ( складання юридичних документів , робота з базами , судовою практикою та нормами права ) , а також вміння(бажання) бути хозяйкою в офісі . Графік роботи звичайний . Для полегшення комунікації вкажіть в резюме номер особистого телефону.
Помічник адвоката
Адвокатське бюро «Катерини Анфьроової», Київ
Вимоги до кандидата: досвід на посаді юриста, помічника юриста/адвоката від 1 року;Обов'язки: для початку - складання нескладних процесуальних документів, пошук законодавства, кур'єрські обов'язки тощо. Пізніше самостійне  ведення нескладних справ.Условия: офіс у бізнес центрі, частина часу саму у офісі (для отримання завдання), участь разом з адвокатом у деяких справах (допомога адвокату).Ви отримаєте: безцінний досвід юриста в різних галузях справи тощо.за деталями. телефонуйте, ...
Юрисконсульт
ТОВ «Автокомпоненти «АВТЕК», Київ
ЮрисконсультВимоги:вища освіта (юридична);досвід роботи за напрямком «Нерухомість» від двох років;наявність свідоцтва на право займатися адвокатською діяльністю (бажано);має знати: містобудівельна діяльність, цивільне, господарське право та процес; питання оподаткування, адміністративне право та процес; тендерне законодавство;навички/досвід побудови юридичної стратегії та тактики захисту інтересів компанії.досвідчений користувач ПК: MS Word, MS Excel, PowerPoint Правових баз, знання програмних продуктів 1С вітається.Соціальні навички:розвинені аналітичні здібності, логіка; посидючість, клопітливість, увага до деталей;ініціативність, старанність, стресостійкість, виключна юридична грамотність, креативність мислення; навички ділового листування та складання документів;навички ведення ділових бесід і переговорів загострене почуття справедливості та чесність.Умови роботи:Холдинг «AVTEK», вже понад 27 років є одним із лідерів на ринку вантажної техніки повного циклу, а також стрімко розвивається на рику девелопменту.Ми — надійний партнер в реалізації найскладніших викликів на сьогоденні.Пропозиції щодо умов роботи:повна зайнятість (40 годинний робочий тиждень з двома вихідними — субота, неділя), робота в офісі;зарплата своєчасно та в залежності від кваліфікації та досвіду;професійна, дружня команда, керівник, який радо ділиться своїми знаннями, допомагає і сприяє постійному зростанню кваліфікації як свого колективу, так і окремо кожного;Обов’язки:договірна робота (розробка, правова експертиза, погодження, укладання договорів підряду/субпідряду, поставки, оренди, надання послуг, ЗЕД і т.д.);погодження з контрагентами; супровід оформлення прав на нерухоме майно, земельні ділянки; отримання необхідних дозвільних документів для здійснення будівництва, введення його в експлуатацію, реєстрацію речових прав;моніторінг змін у законодавстві в сфері нерухомості, земельного права, девелопменту, будівельної діяльності; супровід перевірок контролюючих та правоохоронних органів (у т.ч. — органів державного архітектурно-будівельного контролю), підготовка відповідей на їх запити та вимоги, адміністративне та судове оскарження їх рішень та дій;претензійна робота, досудове врегулювання конфліктів договірних та позадоговірних відносин (складання претензій, позовів, заперечень, апеляційних та касаційних скарг та інших процесуальних документів);супровід виконання судових рішень;вирішення корпоративних питань за потребами компанії: підготовка протоколів, рішень;підготовка висновків з правових питань, що виникають в діяльності Компанії та аналіз ризиків.
Провідний спеціаліст з питань захисту інформації
Головний сервісний центр МВС, Київ, Київська область
Головний сервісний центр МВС запрошує долучитися до команди державних службовців на посаду провідного спеціаліста з питань захисту інформаціїПосадові обов'язкисупроводження процесів створення та експлуатації комплексних систем захисту інформації;участь у підготовці технічних завдань;участь в організації використання кваліфікованих електронних довірчих послуг в Головному сервісному центрі МВС;підготовка проєктів відповідей на звернення та запити громадян, підприємств та організацій, народних депутатів України, посадових осіб, адвокатів. Вимоги- вища освіта: бакалавр, магістр (перевагою буде вища освіта у галузі знань інформаційних технологій);- знання законодавства у сфері інформатизації;- вміння працювати в командіМи гарантуємоОфіційне працевлаштуванняСтабільну та своєчасну виплату заробітної платиВідпустки та соціальні пільги згідно із законодавствомНормований робочий графікРезюме направляти на Ми зацікавлені тільки в довготривалій та плідній співпраці!
Старший юрист юридичного відділу загальних питань
Ашан Рітейл Україна, Київ, Київська область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду старшого юриста юридичного відділу загальних питаньЧим потрібно займатись?Погоджувати договори поставки обладнання, товарів, витратних матеріалів, договорів послугСупроводжувати перевірки (держпродспожслужба, ринковий нагляд)Виконувати рішення, приписи держорганівОскаржувати рішень про застосування санкцій в адміністративному та судовому порядкуВести претензійно-позовну роботу (стягнення дебіторської заборгованості, оскарження неправомірних рішень державних органів)Надавати відповіді на запити державних органів, адвокатські запити, листи постачальників тощоПогоджувати умови проведення акцій, інших рекламних матеріалівЦе про Вас?Маю вищу юридичну освітуМаю досвід роботи у сфері господарського, цивільного, адміністративного права, супроводу перевірок, погодження договорів, в т.ч. зовнішньоекономічнихЗнання англійської мови на середньому рівніМаю право на заняття адвокатською діяльністюГотова (-ий) працювати на результатРозвинуті лідерські якості та вміння приймати рішення
Помічник адвоката
Адвокатське бюро Анни Ляшенко, Київ
Вимоги, побажання: Прийом резуюме триватиме з 09.04.24. по 19.04.24. Резюме, відправлені пізніше, розглядатись не будуть. Вимоги:1. Знання військового, цивільного, сімейного права; цивільного та адміністративного процесів.2. Вміння стисло викладати думки на папері.3. Вміння ставити себе на місце довірителя і розробляти стратегію поведінки.4. Вміння робити презентації, працювати в Канві або інших графічних редакторах.5. Бути активним користувачем соц.мереж.6. Бути оформленим як ФОП.Умови роботи:щоденна дистанційна роботаПерший тиждень — безкоштовне стажуванняоплата ФОП.Обов’язки:Складання письмових консультацій, документів (позовів, адвокатських запитів);ведення реєстру кореспонденції;оформлення обкладинок, презентацій;пошук судової практики, її аналіз, аналітичне письмове узагальненняу відгуку на вакансію напишіть, будь ласка, слова «хочу в команду».Обов'язки: Умови: 
Персональний асистент Президента компанії, Помічник керівника
Навигатор, рекрутинговая компания, Київ
Наш клієнт, багатопрофільний холдінг (енергетика, інженерія, будівництво, івент-діяльність, юридичні послуги тощо), запрошує в свою команду Асистента Президента (Помічник керівника).Вашими обов'язками буде:організація і координація поточної роботи керівника зі співробітниками, діловими партнерами, клієнтами;ведення документів, що стосуються діяльності директора;забезпечення договірного документообігу;здійснення контролю за виконанням розпоряджень директора;написання листів, запитів, наказів та інших документів, за необхідності;пошук необхідної керівнику інформації;робота з вхідною та вихідною кореспонденцією і базою даних;виконання особистих доручень керівника;організація забезпечення офісу канцтоварами, витратними матеріалами;організація заходів і свят;аналітика законодавства та підготовка юридичних висновків з питань діяльності компанії;допомога колегам юристам/адвокатам з юридичними питаннями. Вимоги до кандидатів:Вища освіта (юридична, економічна – буде плюсом);2+ років досвіду на посаді асистента першої особи компанії;Впевнений користувач MS Office;Знання англ.мови буде перевагою;Особисті якості: скурпулезність, націленість на результат, відповідальність, багатозадачність, високі комунікативні навички.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування; Роботу в команді професіоналів.Адреса робочого місця: метро Звіринецька· Зарплата: 30000 – 45000 грн. (по результатам співбесіди)· Випробувальний термін 2 місяцяРежим роботи: гібриднийНадсилайте Ваше резюме на відправити резюме або телефонуйте, Наталія.
Content manager
ГО «Бренд Юкрейн», Київ
BRAND UKRAINE шукає Content manager для реалізації міжнародних проєктів організаціїBRAND UKRAINE — це громадська організація, створена, щоб допомогти Україні стати улюбленим брендом, lovemark для всього світу. Ми втілюємо міжнародні комунікаційні проєкти для розвитку іміджу України у світі, а також забезпечуємо професійну підтримку урядових інституцій України у сфері стратегічних комунікацій, аналізу даних та розробки контенту. Ми створюємо екосистему офіційних англомовних сторінок України Ukraine.ua та War.ukraine.ua з мільйонними охопленнями в провідних соцмережах та адвокатуємо імідж нашої країни у світі.Що ми очікуємо?Вміння писати різні тексти медійного спрямуванняЗнання та володіння інфраструктурою соцмереж (Instagram, Facebook, Tik-Tok, Linkedin, X). Досвід Youtube та створення сценаріїв для відео, а також журналістський досвід буде перевагоюГрамотне володіння письмовою українською та англійською мовамиВільне орієнтування в трендах соцмереж, а також соціальних, політичних, культурних процесів в Україні та світіСистемне мислення та вміння аналізувати інформаціюКомунікабельністьВміння працювати зі стейкхолдерамиТайм-менеджмент та вміння концентруватися на головномуНеконфліктність і стресостійкістьСпроможність приймати рішення і брати на себе відповідальністьВміння керувати ризиками та змінамиБажання робити внесок у перемогу України тим, що вмієш робити найкращеВміння та досвід надихати, мотивувати та розвивати команду, з якою працюєшВоля до постійного вдосконалення своїх навичок і знаньОсновні обов‘язки:Виготовлення текстового контенту для потреб організації (соцмережі, сайти, презентації, проєктний та промо контент)Первинний контроль якості контентуПостинг в соцмережіДотримання планів та графіків виробництва контентуВедення аналітики соцмереж та підготовка звітівУчать в креативі і підготовці контент-планівПошук інсайдів, комунікація зі стейкхолдерами, опрацювання прес-релізівОбов‘язкові вимоги: Досвід профільної роботи у сфері медіа, комунікацій, громадських організацій, державних установ — не менше 2 років. Ведення власних контентних проектів (наприклад, каналів в Telegram) буде перевагою. Відмінне володіння українською мовоюВільне володіння англійською мовою (не нижче рівня С1) та досвід створення успішного медійного контенту англійською мовою. Знання додаткової іноземної мови буде перевагоюВміння писати грамотні, цікаві, захоплюючі тексти різних форматів. Вміння робити графічний чи відеоконтент для соцмереж буде перевагою.Розуміння зовнішньої політики України та міжнародного контекстуДосвід самостійної проектної контентної роботи (аналітика і дослідження, планування, координація кросплатформеного контенту і т.д.) буде перевагою.Робота з нестандартними ринками (Африка, Азія) буде перевагоюДосвід створення контенту для таргетованих кампаній (Meta, Google, Linkedin, Tik-Tok) буде перевагоюУмови роботи:BRAND UKRAINE укладає договір про надання послуг з фізичною особою-підприємцем ІІІ групи з відповідними КВЕДамиМожливий віддалений формат роботиОплата за результатами співбесідиРозширення горизонтів професійного та особистісного зростанняКоманду вмотивованих і професійних людей, які створюють середовище, сприятливе для розвиткуДосвід роботи з сучасними міждержавними інституціями, українськими зовнішніми стратегічними комунікаціями, іноземними стейкхолдерами на найвищих державних рівняхКонкурентна оплата послугЗдорова атмосфера в командіСучасний офіс в центрі КиєваCV, мотиваційний лист та конкурсну пропозицію  надсилайте на відправити резюме з темою листа «Content manager Brand Ukraine».
SMM-manager Ukraine.ua
ГО «Бренд Юкрейн», Київ
BRAND UKRAINE шукає SMM-manager для реалізації проєкту Ukraine.ua (офіційні сайти України та офіційні сторінки України в соцмережах)BRAND UKRAINE — це громадська організація, створена, щоб допомогти Україні стати улюбленим брендом, lovemark для всього світу. Ми втілюємо міжнародні комунікаційні проєкти для розвитку іміджу України у світі, а також забезпечуємо професійну підтримку урядових інституцій України у сфері стратегічних комунікацій, аналізу даних та розробки контенту. Ми створюємо екосистему офіційних англомовних сайтів України Ukraine.ua та War.ukraine.ua з мільйонними охопленнями в провідних соцмережах та адвокатуємо імідж нашої країни у світі.Що ми очікуємо?Впевнене володіння інструментами та розуміння роботи соцмереж (Instagram, Facebook, TikTok, Linkedin, X). Досвід роботи з YouTube буде перевагоюГрамотне володіння письмовою українською та англійською мовамиВільне орієнтування в трендах соцмереж, а також соціальних, політичних, культурних процесах в Україні та світіСистемне мислення та вміння аналізувати інформаціюКомунікабельністьПроактивністьВміння працювати зі стейкхолдерамиТайм-менеджмент та вміння концентруватися на головномуНеконфліктність і стресостійкістьСпроможність приймати рішення і брати на себе відповідальністьВміння керувати ризиками та змінамиБажання робити внесок у перемогу України тим, що вмієш робити найкращеВміння та досвід надихати, мотивувати та розвивати команду, з якою працюєшВоля до постійного вдосконалення своїх навичок і знаньОсновні обов‘язки:Виготовлення текстового контенту для соцмереж – тексти для публікацій різного формату (від коротких твітів до експлейнерів на картках), сценарії для відео. Взаємодія з відеоінженерами, дизайнерами, контент-менеджерами для створення матеріалів та постановка ТЗПостинг в соцмережі, модерація сторінокДотримання планів та графіків виробництва контентуВедення аналітики соцмереж та підготовка звітівУчасть в креативі і підготовка контент-планівКомунікація зі стейкхолдерамиОбов‘язкові вимоги: Досвід профільної роботи у сфері медіа, комунікацій, громадських організацій, державних установ — не менше 1 року. Ведення власних контентних проєктів (наприклад, каналів в Telegram) буде перевагою. Відмінне володіння українською мовоюВільне володіння англійською мовою (не нижче рівня С1). Знання додаткової іноземної мови буде перевагоюВміння писати грамотні, цікаві, захоплюючі тексти різних форматів. Вміння робити графічний чи відеоконтент для соцмереж буде перевагою.Розуміння зовнішньої політики України та міжнародного контекстуРобота з нестандартними ринками (Африка, Азія) буде перевагоюУмови роботи:BRAND UKRAINE укладає договір про надання послуг з фізичною особою-підприємцем ІІІ групи з відповідними КВЕДамиМожливий віддалений формат роботиКонкурентна оплата за результатами співбесідиРозширення горизонтів професійного та особистісного зростанняКоманду вмотивованих і професійних людей, які створюють середовище, сприятливе для розвиткуДосвід роботи з сучасними міждержавними інституціями, українськими зовнішніми стратегічними комунікаціями, іноземними стейкхолдерами на найвищих державних рівняхЗдорова атмосфера в командіСучасний офіс в центрі КиєваCV, мотиваційний лист та конкурсну пропозицію надсилайте на відправити резюме з темою листа «SMM Ukraine.ua».