Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Технолог мясного производства в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Инженер технолог

Смотреть статистику

Лаборант технолог

Смотреть статистику

Сменный технолог

Смотреть статистику

Технолог деревообработки

Смотреть статистику

Технолог ЖБИ

Смотреть статистику

Технолог колбасного производства

Смотреть статистику

Технолог косметического производства

Смотреть статистику

Технолог машиностроитель

Смотреть статистику

Технолог мебельного производства

Смотреть статистику

Технолог молочного производства

Смотреть статистику

Технолог обувного производства

Смотреть статистику

Технолог общественного питания

Смотреть статистику

Технолог пекарного производства

Смотреть статистику

Технолог пивовар

Смотреть статистику

Технолог питания

Смотреть статистику

Технолог пищевого производства

Смотреть статистику

Технолог по бетону

Смотреть статистику

Технолог полиграфического производства

Смотреть статистику

Технолог производства

Смотреть статистику

Технолог рыбного производства

Смотреть статистику

Технолог сварочного производства

Смотреть статистику

Технолог фармацевтического производства

Смотреть статистику

Технолог хлебобулочных изделий

Смотреть статистику

Технолог хлебопекарного производства

Смотреть статистику

Технолог швейного производства

Смотреть статистику

Технолог ювелирного производства

Смотреть статистику

Технолог-калькулятор

Смотреть статистику

Технолог-программист

Смотреть статистику

Технолог-программист станков с ЧПУ

Смотреть статистику

Химик технолог

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Начальник производства оборудования из нержавеющей стали
ТОВ «Володимир, Лтд», Київ
Производственное предприятие приглашает Начальника производстваТребования: ПК, AutoCad, ВО (техническое, желательно КПИ), ОР руководства производством металлоизделий и управления людьми не менее 5-ти лет. Глубокие знание технологии обработки листового металла (н/ж), аргонной сварки; знание принципов работы станков с ЧПУ AMADA (гильотина, гибочный, координатно-пробивной), фрезерные, токарные.Устойчивость в стрессовых ситуациях, ответственность, умение самостоятельно принимать решения, порядочность, пунктуальность, грамотностьбез частой смены мест работыбез вредных привычекКиевская пропискаОбязанности:обеспечение соблюдения технологической и рабочей дисциплины в цеху,своевременное выполнение производственных заданий.учет движения продукции по процессам (рубка, гибка, пробивной, токарный, фрезерный, сварка, сборка)внесение изменений в тех. документацию (КД, работа с конструкторами)знание технических характеристик оборудования, правила его технич. эксплуатацииорганизация обучения навыкам смежных специальностей по тех.процессам (взаимозаменяемость)контроль качества выпускаемых изделийэффективное использование оснастки, инструмента, производственной площади, оборудования;в случае производственной необходимости: принять меры по перестановке кадров и перестройке производственного процесса.Работа направленная на результат.Условия: оф. трудоустройство, Заработная плата по договоренностиотпуск , больничные5/2, время работы: с 8.00 до 17,30Компенсируем проезд от м. Нивки к работе и обратноwww.volodimir.com.uaт. 050 332 98 26 вайбер, телеграмм, скайпОбязательные требования к резюме:Образование;Опыт работы и функциональные обязанности
Операційний менеджер / Операційна менеджерка м’ясного виробництва
Wine Bureau, Киев
Wine Bureau — ключовий український імпортер вина та міцного алкоголю, крафтового пива та безалкогольних напоїв, здорової їжі та аксесуарів.Ми віримо в здорові продукти, тому співпрацюємо з найкращими фермерами та виробниками України й світу.У нас: ОрганікаНаші виробники пройшли або проходять органічну сертифікацію, дотримуються екстенсивних технологій. Нам важливо, щоб фермери «горіли» своїми господарствами та прагли вдосконалювати їх, створюючи гідні умови утримання тварин. ПартнерствоЗнаємо всіх фермерів особисто, регулярно буваємо на фермах. Розроблюємо стандарти чесних і здорових продуктів разом із виробниками — без ГМО, стимуляторів росту, синтетичних амінокислот та інших хитрощів. Відповідальне фермерствоРаціон тварин — 90% рослинні корми, виготовленні на фермі. Вільний випас, постійний доступ до пасовищ та природних водойм, контроль умов утримання тварин. Не тільки LocalПрямий імпорт від топових господарств із США, Нової Зеландії, Японії. Перший офіційний постачальник яловичини ваґю від Numamoto Selection, Miyazaki. Власне виробництвоУсі складники м’ясних напівфабрикатів лише з полиць goodwine, а рецепти від шефів. Нуль підсилювачів смаку та консервантів. Ми в пошуку людини, якій цікаво відповідати за різноманітні процеси та знаходити способи їх оптимізації.Робота включає: Забезпечення ефективності роботи відділу та виробництва м'яса; Аналіз продажів, залишків, рентабельності, знижок, списань, ефективності підрозділів та формування звітів по даним показникам; Створення та актуалізація технологічних карт; Інвентаризацію залишків відділу м'яса goodwine, м'ясо виробництво; Прорахунок собівартості, ціноутворення товару на полиці та оптових пропозицій; Взаємодія з постачальниками, оформлення договорів; Заведення нових контрагентів та договорів в базу; Контроль первинної документації. Що ми очікуємо від тебе: Любов до категорії; Розуміння WMS систем; Знання Excel & Word; Вміння працювати зі звітами (в тому числі з PowerBI); Високу організованість та самостійність в роботі, уважність до деталей. Ми гарантуємо: Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії; Стабільний дохід: на термін випробовування 40 000 гривень, після 55 000 гривень; Роботу з продуктом безкомпромісної якості; Ресурси для професійного розвитку; Команду фанатиків своєї справи.Локація: М. Тараса Шевченка, Межигірська 82Графік: 5/2 з 09:00 до 18:00Чекаємо на твоє резюме :)
технолог м'ясного виробництва
, Киев
Підприємство запрошує в свою команду. Вимоги: - досвід з виробництва ковбасних виробів; - розуміння технології виробництва м'ясних напівфабрикатів та тушонки; - здатність до креативного та інноваційного мислення. Оплата - відповідна. МР: м. Київ, район Севастопольської площi. Тел.: (067)568-37-44, (доп. контакт 093 6519330)
Технолог м'ясного виробництва
, Київ
Підприємство запрошує в свою командуТЕХНОЛОГА М'ЯСНОГО ВИРОБНИЦТВАВимоги:досвід з виробництва ковбасних виробіврозуміння технології виробництва м'ясних напівфабрикатів та тушонкиздатність до креативного та інноваційного мисленняМ/р: м. Київ, район Севастопольської площі.ОПЛАТА ВІДПОВІДНА.Телефонувати, пн-пт, з 10.00 до 17.00.