Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Резчик в типографию в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Резчик в типографию в Киеве"

17 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Резчик в типографию" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Резчик в типографию в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15.3+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.2+ грн, и 0% с зарплатой 11.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Резчик в типографию в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Резчик в типографию в Киеве.

Рекомендуемые вакансии

Різальник-оператор різальних машин у поліграфію (житло)
Друкарня Вольф, Київ
Для іногородніх є житло за рахунок компанії!Хочеш працювати з лідером? Друкарня Вольф - відома  друкарня, яка працює як на українському, так і на міжнародному ринку.Ми - будемо раді прийняти у свої ряди активну, націлену на результат людину, яка зможе зробити нашу команду ще кращою!На виробництво ми запрошуємо на роботу Різальника поліграфічної продукції з досвідом роботи у постдрукарський цех Наші вимоги:досвід роботи на різальному постдрукарському обладнанні;наше обладнання машини: PERFECTA 115, Perfecta 115 TV, PERFECTA 115 TVC, POLAR 78 ED, Seypa TV 115. відповідальність, дисциплінованість, акуратність, уважність, старанність;Натомість ти отримаєш: зручний графік: 3/3 день/ніч з 8.00 до 20.00 та з 20.00 до 8.00 ; заробітна плата залежить від виробітку; гарний колектив:Для іногородніх надаємо житло за рахунок компаніїМи знаходимося на вул. Івана Виговського (Маршала Гречка), 13Хочеш дізнатись про нас більше?Заходь на наш сайт: wolf.uaМи в соцсмережах: facebook.com/print.wolf/Наше виробництво:youtube.com/watch?v=IGtEnkO0XecШвидше відправляй резюме:  відправити резюме Телефонуй!  067 322 63 53  Юлія, менеджер з персоналуПрацюй з лідером!
Резчик в типографию
Издательство Виктория, Київ
ВимРабота резчиком в типографиюпорезка рекламной полиграфииопыт работы Polar 76( возможно обучение )отпуск , оплата больничного, премииработа с 8.00 до 18.00 оги, побажання: Обов'язки: Умови: