Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа автозапчастей в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа автозапчастей в Киеве"

15 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Продажа автозапчастей" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Продажа автозапчастей в Киеве открыто 5 вакансий. Для 40% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.8+ грн. 40% объявлений с зарплатой 19.2+ грн, и 20% с зарплатой 27,3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Продажа автозапчастей в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Продажа автозапчастей в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Трейдер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 37250 грн. На втором месте - Снабженец с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Специалист отдела закупок с зарплатой 24750 грн.

Рекомендуемые вакансии

Требуется продавец удаленно
, Київ, Київська область
Требуется продавец в интернете, продажа автозапчасти ( можно без опыта работы. Ваша задача давать рекламу авто на всех рекламных площадках которые знаете( марки которые разбираем дам) Вам набирает клиент вы в свою очередь меня и я говорю наличие и цену, и при продаже деньги скидываю на карту или при встречи. Что не ясно набирайте расскажу
Продавец-консультант в компанию ClipsS
, Київ, Київська область
В быстро развивающуюся компанию Автокрепежа ClipsS требуется Продавец-консультант, мы собираем эффективную команду!!Пожелания:активность;ответственность;пунктуальность;стрессоустойчивость;желание общатьсяМы обеспечим:бесплатное и полноценное обучение;стабильный доход;официальное трудоустройство;молодой и дружный коллектив;возможность карьерного роста.Мы находимся: г. Киев, ул. Вереснева, 24 (Гипермаркет Автозапчастей).г.Киев,ул. Перова 19 пав 3-4Сайт: clipss.com.uaГрафик работы: 5:2 , 9:00—18:00.Детали по телефону +38********84 (с 10:00 до 17:00)Контактное лицо Станислав Валерьевич
Менеджер з підбору автозапчастин
РІАЛАВТОПАРТС, Київ
Вимоги: Вища або середня-спеціальна освіта.Знання побудови автомобіля.Бажання стати фахівцем в області підбору та продажу автозапчастин.Впевнений користувач ПК.Відповідальність, комунікабельність.Обов'язки: Підбір та продаж запчастин.Оформлення замовлень.Консультування покупців.Прийом, видача товару.Участь в тендерахУмови: Зручний графік роботи пн-пт з 09:00 до 18:00.Можливість поєднувати навчання та роботу.Ставка + % від продажу.Ми пропонуємо цікаву і перспективну роботу в затишному офісі у центрі міста. (Печерський район).
Менеджер по автозапчастинам СТО .
, Київ, Київська область
На СТО Автореверс потрібен менеджер, ученик, консультант з підбору авто запчастин та роботи з клієнтами. Обов'язки: Консультування клієнтів щодо вартості робіт Пошук, підбір, закупівля запчастин та витратних матеріалів, необхідних для ремонту автомобілів. Від вас бажання та вміння працювати. Повний робочий день, Якщо у вас є досвід у цій сфері і ви впевнені у своїх силах, любите порядок, чесність, і справедливість телефонуйте . Місце роботи м. Київ Троєщина Зарплата ставка плюс відсоток або відсоток від каси або від чистого прибутку деталі по телефону. З усіх питань звертатись за тел. показати номер 06******61 Дмитро Миколайович.
Менеджер з підбору та продажу автозапчастин
, Київ, Київська область
СТО "Volvo Майстерня" (Деснянський р-н, м.Київ) запрошує до нашої команди екперта з підбору автозапчастин та їх продажу для автомобілів Volvo. Знання конструкції цієї марки автомобіля є пріорітетними. Ви не продаєте запчастини, не шукаєте клієнтів. Ви підбираєте та продаєте нашим клієнтам необхідні запчастини для ремонту автомобілів Volvo у нас на СТО.Обов'язки:Прийом дзвінків від клієнтівприймання автомобіля від клієнта відповідно до правил нашого СТОПошук необхідних запчастинСтворення рахунків та подальше узгодження з клієнтомНадання якісних та професійних рекомендацій клієнту щодо необхідних запчастинВимоги до кандидатів:Знання конструкції автомобіля на високому рівні (бажана технічна освіта)Досвід роботи від 2 років та знання оригінальних та не оригінальних каталогів з підбору автозапчастинВпевнений користувач 1С та Microsoft OfficeОрієнтація у брендах та виробниках автозапчастинНавички телефонних переговорів з клієнтами, грамотне обґрунтування та донесення інформації до клієнтаЩо ми пропонуємо:З/п (ставка) + % від кількості оброблених заявок. Заявки є завжди. Необхідна Ваша мотивація та швидкість обробки заявок. На адаптаційний період за Вами буде закріплений наставник.Робочий графік Пн.-Пт. з 9:00 до 18:00Дружній, сучасний колектив, комфортний офісМожливість фінансового та професійного росту Більше про нас є на нашому сайті - volvomaster або в інстаграм - volvo.mastersПриєднуйтесь до нашої команди Volvo Майстерні. Телефонуйте +38************88 (Олександр) або відгукуйтесь тут.
Комірник, працівник складу
, Київ, Київська область
Вакансія: КомірникМи, компанія з продажу автомобільних автозапчастин «БЦ Автотрейд, ТОВ», шукаємо в команду відповідального та організованого комірника.Вимоги до кандидата:Досвід роботи у складській логістиці від 1-го року (бажано).Знання комп’ютера на рівні базового користувача.Уважність, відповідальне ставлення до роботи.Відсутність протипоказань щодо фізичної праці.Наявність оригіналів документів обов’язкових для офіційного працевлаштування.Ми пропонуємо:Офіційне оформлення, відповідно до чинного Законодавства.Заробітна плата: 18 000 грнГрафік роботи: Пн.-Пт. З 9:00−17:00Навчання та професійний розвиток.Вашими обов'язками будуть:Контроль за залишками товарів на складі, упаковка та відправка (Нова пошта, Укрпошта).Прийом, видача та збереження товарів на складі;Ведення обліку в системі складського обліку;Забезпечення порядку на складі.Адреса складу: м.Київ, вул.Промислова 1.Якщо ви відповідаєте вимогам і бажаєте приєднатися до нашої команди зателефонуйте за номером для запису на співбесіду.
Менеджер з продаж автозапчастин до вантажних автомобілів
, Київ, Київська область
Магазину автозапчастей, требуется менеджер по продажам автозапчастей к грузовым автомобилям европейского производства, Man, Daf, Mercedes, Volvo, Iveco, Scania, Renault.
Менеджер ( учень )
, Київ, Київська область
На СТО Автореверс требуется учень (менеджер по автозапчастинам) , навчимо покажимо, робота на троещині,по зарплатиі перший місяць 15000 гр другий 20000 третій на процент, якщо ви впевнені в свойх силах то може бути зразу процент, все залежить від вас, телефонуйте запитуйте, додаткова інформація по телефону.
Менеджер з продажу на авторозбірку
, Київ, Київська область
Ми шукаємо енергійну та цілеспрямовану людину для роботи у нашій авторозбірці. Якщо ви комунікабельний, вмієте переконувати та зацікавлені у автомобільній індустрії, приєднуйтеся до нашої команди!Вимоги:Досвід роботи у автомобільній сфері;Гарні комунікативні навички;Вміння працювати в команді;Знання основ автомобільної техніки.Обов'язки:Проведення активних продажів автозапчастин;Обслуговування клієнтів в офісі та за телефоном;Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату (оклад + % від продажів);Дружній колектив;Можливість професійного зростання.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди, телефонуйте!Місце роботи: Соломʼянський р-н, вул. Проспектна 7
Открыта вакансия Менеджер по продаже автозапчастей!
, Київ, Київська область
Гаряча вакансія! Менеджер з продажу автозапчастин! Умови роботи: Максимально комфортні, обладнаний автомагазин на авторинку "Жуляни", 6 днів на тиждень. Зарплата не обмежена, від 20000грн, залежатиме від прикладених Вами зусиль! Ставка + добрий відсоток! Вимоги до кандидата: - Швидкий підбір автозапчастин у різних програмах; - Упевнений користувач ПК, excel, tec dok, і т.д. Обов'язки: - активні продажі, пошук та залучення нових клієнтів; -живе приємне спілкування з клієнтами; виявлення потреб та їх задоволення; - обробка замовлень інтернет-магазину; - Контполь дебіторської заборгованості; -складський облік; - Рішення гарантійних звернень та рекламацій.