Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по продаже грузовых автомобилей в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по продаже грузовых автомобилей в Киеве"

16 817 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер по продаже грузовых автомобилей" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 08.05.24, по профессии Менеджер по продаже грузовых автомобилей в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 19,7+ грн. 0% объявлений с зарплатой 17.0+ грн, и 0% с зарплатой 17.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по продаже грузовых автомобилей в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по продаже грузовых автомобилей в Киеве.

Сравнение средней зарплаты по запросу "Менеджер по продаже грузовых автомобилей" в Киеве с основными городами страны

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Менеджер по продаже грузовых автомобилей" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Менеджер по продаже грузовых автомобилей" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продаж автозапчастин до вантажних автомобілів
, Київ, Київська область
Магазину автозапчастей, требуется менеджер по продажам автозапчастей к грузовым автомобилям европейского производства, Man, Daf, Mercedes, Volvo, Iveco, Scania, Renault.
Автослюсар. Автомеханік вантажних автомобілів. Власний автопарк.
, Київ, Київська область
Запрошуємо на постійну роботу автослюсарів, автомеханіків для проведення поточного ремонту власного автопарку вантажних автомобілів з досвдом роботи. Гарні умови праці, спецодяг. Оплата почасова - ви самі регулюєте свій дохід. Графік роботи - з понеділка по суботу, можливо вахтовим методом ( для іногородніх надаємо житло). ЗП 150-200 грн(в середньому 40000-50000 грн. за місяць). За додатковою інформацією телефонуйте, надам відповіді на всі запитання.
Слюсар-електрик з ремонту торгово-промислового обладнання
, Київ, Київська область
АГРОМАТ — це національна мережа роздрібних та оптових магазинів, яка спеціалізується на плитці, сантехніці та підлоговому покритті, і є беззаперечним лідером у своєму сегменті на українському ринку. З моменту заснування ми прагнемо до інновацій та вдосконалення, щоб забезпечити наших клієнтів високоякісною продукцією та сервісом.Ми пишаємося тим, що створюємо дружнє середовище для всіх співробітників, включаючи ветеранів, людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб. Ми відкриті до кандидатів без досвіду, вірячи, що кожен заслуговує на можливість реалізувати свій потенціал.АГРОМАТ — переможець премії HR-brand у номінаціях Digital HR та Інновації в HR.Якщо ви поділяєте наші цінності і готові внести свій вклад у розвиток лідера українського ринку, тоді запрошуємо Вас долучитися на посаду-Слюсара-електрика з ремонту торгово-промислового обладнання.Ми пропонуємо:офіційне працевлаштування з першого робочого дня;стабільна та своєчасна виплата заробітної плати;відшкодування пального;амортизація власного авто;гнучкий графік роботи ;підтримка працівників у складних життєвих умовах;корпоративні знижки на страхування та медичне обслуговування в одній з провідних мереж;знижки співробітникам на товари компанії;можливості для особистісного та професійного зростання.Основні вимоги:досвід роботи за професією;загальна технічна грамотність;відповідальність.Основні обов’язки:ремонт та технічне обслуговування торгово-промислового обладнання;виконання ремонтних робіт згідно з технічною документацією;дотримання вимог безпеки праці та норм праці.Цікаво? Направляй своє резюме прямо зараз або телефонуй!