Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по оптовым продажам мебели в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по оптовым продажам мебели в Киеве"

20 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по оптовым продажам мебели в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по оптовым продажам мебели в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Менеджер отдела оптовых продаж. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 22000 грн. На втором месте - Менеджер по оптовым продажам обуви с зарплатой 20750 грн, а на третьем - Менеджер по оптовым продажам одежда с зарплатой 20250 грн.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажу. Експерт з продажу нерухомого майна компанії
, Київ, Київська область
Ми, компанія- забудовник в пошуках енергійного та мотивованого Експерта з продажу власного нерухомого майна. Наша компанія спеціалізується на наданні послуг з продажу квартир, машино-місць, комерційної нерухомості і т.інш.Маємо 400+ об'єктів для продажу.Наш ідеальний кандидат:Живе у Києві або зовсім поручМає досвід роботи в продажах від 1 року.Має високий рівень комунікації, вміє спілкуватися з людьми різного рівняОрієнтований (а) на результат, а не на час роботи.Не обмежується щомісячною зарплатою.Активний, ставить цілі та досягає їх!Вміє швидко обробляти інформацію та хоче розвиватися і рости професійноЩо ми пропонуємо:400+ ВЛАСНИХ ОБ'ЄКТІВ (квартири, танхауси, комерція, паркомісця, земельні ділянки тощо).Повний фул контенту (якісні фото, відео, планування) об'єктів.Сучасний офіс у центрі з переговорними та всіма зручностями для клієнтів та співробітників.Надаємо всі інструменти (ноутбук, моб. зв’язок, CRM програму).Розміщення об'єктів на ТОП порталах за рахунок компаніїСучасну систему навчання (Семінари, Конференції за рахунок компанії).Послуги штатоного юриста.Прозору систему мотивації та преміювання.