Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа рекламы в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа рекламы в Киеве"

15 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Продажа рекламы" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Продажа рекламы в Киеве открыто 45 вакансий. Для 31.1% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 17.5+ грн. 26.7% объявлений с зарплатой 22.5+ грн, и 11.1% с зарплатой 12.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Продажа рекламы в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Продажа рекламы в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Трейдер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 37250 грн. На втором месте - Снабженец с зарплатой 25000 грн, а на третьем - Специалист отдела закупок с зарплатой 24750 грн.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажу (з навчанням, ст. м. Золоті Ворота)
, Київ, Київська область
Агентство нерухомості «FlatPrime» відкриває вакансію «Менеджер по роботі з клієнтами в сфері нерухомості (оренда, продаж)».Робота з нами це:Фомування власного бізнесу в рамках Компанії.Необмежений дохід.Особистісний ріст.Для своїх співробітників Компанія надає:підтримку на старті від досвідченого наставника, керівника;навчить заробляти;кар'єрне зростання;повну базу об'єктів нерухомості;комфортабельні офіси в історичній частині Києва;повний юридичний супровід;Чого ми чекаємо від тебе:націленість на результат та розвиток;досвід роботи — не обов’язковий. Ми навчимо тебе всьому, що вміємо самі!презентабельність;грамотна мова;харизматичність;комунікабельність.Записатися на співбесіду можна за тел.09*********47 ЛюдмилаСпівбесіди відбуваються за адресою: м. Київ, вул. Івана Франка, 15А
Менеджер з продажу (Кав'ярні, Магазини)
, Київ, Київська область
Компанія Kolos — Шукає Менеджера з Продажу в Сегменті — Кавʼярні, Магазини, HoReCa (Група — продукти харчування: Сендвічі, Тости, Роли в лаваші, Салати, Боули, .)Компанія займається поставкою продуктів харчування до Кавʼярень, Магазинів, Готелів, Ресторанів, АЗК.Шукаємо менеджера з продажу Вимоги до кандидата:Досвід роботи в продажах продуктів харчування (HoReCa, Кавʼярні, Магазини) від 1 року;Вміння зрозуміти та освоїти ринок, в якому потрібно працювати;Вміння конструктивно проводити переговори та працювати з запереченнями;Бажання заробляти;Направленість на результат.Знання продажів та навички роботи з клієнтамиВпевнений користувач комп’ютера, Exel, 1С ;Обов’язки:Активний пошук нових клієнтів (Кавʼярень, Магазинів, Ресторанів, Готелів) Ведення переговорів з клієнтами та укладання угод;Планування та контроль продажів;Виконання інших завдань, пов’язаних з роботою відділу продажів.Ми пропонуємо:роботу в стабільній компанії з дружнім колективом;можливість професійного та кар'єрного зростання;Компанія надає всі можливі інструменти для вашої комфортної роботи. Оплата праці відбувається на основі «ставки» + % від продажів. (без обмеження кінцевої суми)Офіс компанії знаходиться за адресою: м. Либідська, вул. В. Васильківська, 143/2 Інтервал ПлазаВідправляйте резюме або телефонуйте 09******30
Менеджер з продажу , менеджер с продажи.
, Київ, Київська область
Ищем менеджера с продаж в строительную фирму , продажа материалов , поиск объектов , сопровождение клиента в телефонном режиме .Место положение метро Житомирская , улица Львовская .График работы с 10:00 до 18:00 .По любым вопросам звоните .Заработная плата достойная , все зависит от Вас .
Менеджер з продажу
ТОВ «Віакон Україна», Київ
Вимоги, побажання: Впевнений користувач ПК, включаючи роботу з MS Office.Досвід роботи в сфері продажу  - від 1 років.Високі комунікативні навички та вміння будувати довгострокові відносини з клієнтами.Аналітичне мисленняІніціативність, та активна соціальна позиціяОбов'язки: виконувати узгоджений план продажупідтримувати і розширювати мережу клієнтівзбільшення обʼємів продажуконтроль своєчасного повернення коштів за поставлену продукціюактивний пошук та просування продукції на ринку.підтримка існуючого клієнтського портфеля та розширення клієнтської бази.консультування клієнтів з питань технічних характеристик продукції.співпраця з іншими відділами компанії для забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів.Умови: Повний робочий день, понеділок - п'ятниця.Заробітна плата обговорюється індивідуально, залежно від досвіду та навичок кандидата, але базова вказана.Офісна робота з можливістю відряджень.Корпоративні тренінги та розвиток кар'єри.
Требуется менеджер по продажам в интернет магазин
, Київ, Київська область
В интернет-магазин спортивной обуви требуется менеджер. График работы 09:00-18:00 ежедневно.Территориально-Радужный массив,Воскресенка.Мужчина/женщина- не имеет значение. Умение выставить объявление на торговой площадке В задачи входит - ежедневное выставление объявлений + прием заказов с них. Каждый забранный заказ+50 грн к зарплате -ставке.Ставка 500грн.в день(выплата ежедневно), оплата за выполненный заказ(продажу)(Норма заказов в день +-15-50 заказов. Меньше 10 заказов НЕ бывает). Ждём Ваше резюме в Вайбер либо на олх.(Кратко о себе ФИО,возраст, фото, место проживания, прошлые места работы.
Менеджер з продажу (B2B та B2C)
УКСПАР, Київ, Київська область
Ми запрошуємо до своєї команди «Менеджера з продажу сантехнічного обладнання».Докладніше про нас на офіційному сайті - Вимоги :досвід роботи у продажу не менше 2-х років;здатність переконувати;аналітичний склад розуму;ініціативність та наполегливість;оптимізм та стресостійкість;комунікабельність;навички роботи із запереченнями;вміння працювати в команді;знання офісних програм MS Word, Excel;знання 1С 8.х;бажання працювати та заробляти;активна життєва позиція.Обов'язки :планувати та організовувати свій робочий день;продажи (B2B та B2C);холодні та гарячі дзвінки;ведення переговорів та ділових переписок;оформлення договорів постачання;супровід виписаних рахунок фактур та комерційних пропозицій.Наші умови :Компенсація транспортних та представницьких витрат;Комфортні умови роботи (корпоративний зв'язок, робоче місце, офіс);Виплата заробітної плати у строк без затримок;Навчання, тренінги;Службове розвезення.Заработная плата - від 30000 до 50 000 грн. (% від продажів)P.S. Якщо все вищезгадане про Вас, тоді запрошуємо до нашої команди.Ми знаходимося за адресою :Офіс / Склад - м. Київ, Дарницький р-н, Бортничі, вул. Левадна, 30 (Лівий берег).Зателефонуйте (067) 238-10-06 і запишіться на співбесіду або надсилайте ваші резюме на e-mail: Гарантія, конфіденційність.
Менеджер з продажу
ТОВ «Комплексні аграрні системи», Київ
ТОВ «Комплексні аграрні системи» є лідером серед компаній, що надають послуги з обслуговування аграрного сектору.Наразі відкриваємо вакансію «Менеджера з продажу» та запрошуємо на роботу людину з активною життєвою позицією.У нас завжди «СЕЗОН» і дуже багато цікавої роботи) !Вимоги до кандидата:Відкритість та готовність до навчанняДосвід роботи в продажах від 6 місяців!Відсутність страху «Холодних» дзвінківВміння налагоджувати та підтримувати відносини з клієнтамиОбов’язки:Розміщення рекламних матеріалів на різних майданчиках та месенджерахРобота з готовою базою клієнтів (тепла та холодна)Пошук нових клієнтівКонсультування клієнтів, проведення переговорів, підготовка комерційних пропозицій, виставлення рахунківВ середньому, початківець у відділі продажів заробляє 30 тис. грн, а профі від 60 тис. грн. Ставка 17000 грн + % від продажів. Межі немає, все залежить від твоєї мотивації, ефективності та кількості закритих угод!Умови роботи:ПН-ЧТ (9:00- 18:00), п'ятниця (9:00- 17:00) (сб-нд вихідні)Комфортний теплий офіс з власнім генераторомЧітка система мотиваціїМожливість професійного росту та розвиткуЛояльне керівництво та дружня атмосфера, раді допомагати один одномуМожливість навчання за рахунок компанії (курси, тренінги)
Менеджер з продажу
Айкю Дистрибуція, Київ
Ми ― дистриб’ютор активного мережевого обладнання та програмного забезпечення для систем відеоспостереження. Ми працюємо вже більше 15 років і знаємо все про традиції та новинки у галузі відеоспостереження.Цікавить ця сфера? Хочете бути у нашій команді?Маємо відкриту вакансію:Що буде входити в обов’язки?Просування на ринку України найновіших та передових продуктів (IP-відеоспостереження, відеоаналітики та СКДПошук та побудова довгострокових ділових відносин з партнерамиУчасть у профільних виставках, конференціях, навчальних вебінарах іноземних постачальниківЯким ми бачимо нашого кандидата?Обов'язково:Здобув вищу освіту (технічну, економічну)Вільно працює у програмах MS Office (плюсом буде віртуозне створення презентацій), 1C та ZoomЗдатен якісно підтримувати комунікації з діючими та новими партнерамиАктивний, орієнтований на результат, системний, ініціативний, інтелігентний, порядний та відповідальнийБажано:Знає  англійську Має успішний досвід проєктного продажу B2BЩо ми пропонуємо?Офіційне працевлаштування згідно з КЗпПМожливість професійного зростання (навчання у навчальних центрах світових виробників обладнання та програмного забезпечення)Високий рівень зарплатиПрогресивна система бонусівСоціальний пакет, оплата мобільного зв’язку, палива та ін. Дружня та сприятлива атмосфера в колективіЗручне розташування офісу біля м. Тараса ШевченкаМожливість працювати в офісі та віддалено.Якщо Ви відповідаєте опису нашого кандидата, надсилайте своє резюме із супровідним листом вже зараз. Обов’язково вкажіть рівень бажаної заробітної плати.
Менеджер з продажу
Raqs Academy, Київ
Вимоги, побажання: Досвід роботи онлайн-продавцем або інтернет-маркетологом не менше 1 року.Знання англійської (розмовляти не доведеться, тільки друкувати, можна користуватися перекладачем).Уміння користуватися штучним інтелектом.Швидке навчання та бажання бути в тренді новинок.Навички роботи з соціальними мережами: IG, Facebook, TikTok (знання YouTube - бонус).Високі організаторські здібності.Навички проведення маркетингових досліджень.Стресостійкість.Творчі здібності (бажано, особливо якщо є досвід у танцювальній сфері).Обов'язки: Пошук потенційних клієнтів онлайн.Підтримання відносин з потенційними та постійними клієнтами.Виконання плану продажу.Поширення контенту на різних каналах: IG, FB, TikTok, Youtube, email, торгівельні майданчики та форуми.Впровадження нових трендів, генерація ідей щодо покращення контенту.Робота з наявним контентом, створення ідей для його презентації.Знаходження нових каналів, майданчиків та інструментів для комунікації з цільовою аудиторією.Тижневий звіт у п'ятницю про виконану роботу і план на наступний тиждень.Взаємодія з відеоредактором, генерація ідей для нових відео.Умови: Гнучкий графік роботи.Можливість працювати онлайн з будь-якого місця у світі.Фіксована зарплата + відсоток за досягнення плану продажів.
Менеджер з продажу (В2В, дод. обладнання для автомобілів)
Агент Трейд, Київ
Компанія «Agent Car Security» є провідним постачальником товару та послуг з безпеки та тюнінгу автомобілів (автобезпека, мультимедіа, відеореєстратори та інше).Обов’язки:Проведення переговорів на рівні власників бізнесу, директорів, осіб що приймають рішення (ЛПР: відділ постачання тощо)Збільшення території покриття та підключення нових контрагентівВиконання поставлених цілей, задач та планів продажів (B2B)Підтримувати постійний контакт з ТОП-клієнтамиКонтролює відвантаження продукції клієнтам, оплату покупцями товарівСкладання звітностіРобота в СRMВимоги:Досвід роботи у продажах В2В від 1-го року — БУДЕ ПЕРЕВАГОЮДосвід роботи в програмах 1С,Word,Excel, СRMВміння вести переговори та домовлятися про умови співпраціДобре розвинені комунікативні та організаційні навичкиБажання працювати та розвиватися в автомобільній галузіНаявність водійського посвідченняМи пропонуємо:Графік роботи: 5/2 з 9:00—18:00Комфортне робоче місце, корпоративний зв’язок, службове автоОфіційне працевлаштування та соціальні гарантіїМожливість кар'єрного та професійного розвиткуРобота тільки з якісним продуктом.Робота у стабільній компанії-лідері своєї галузі, що постійно розвиваєтьсяЯкщо ви відповідаєте вимогам та бажаєте розвиватися в сфері оптових продажів, надсилайте своє резюме та приєднуйтесь до команди Agent Car Security!
Менеджер з продажу
, Київ, Київська область
«Зерелліум"-лідер у сфері розробки та видання програмного забезпечення, розташована в інноваційному ІТ-хабі міста.Наша компанія була заснована у 2012 році й з того часу стабільно розвивається. Зараз у нас понад 6000 клієнтів з різних куточків світу. Робота в «Зерелліум» — це можливість брати участь у створенні майбутнього та робити вагомий внесок у розвиток сучасних технологій. Ми прагнемо залучати та розвивати талановитих фахівців, які ділять нашу пасію до інновацій та досягнень в ІТ-сфері.Зараз ми потребуємо МЕНЕДЖЕРА З ПРОДАЖУ в нашу команду, у зв’язку з розширення клієнтської бази.Що Ти отримаєш співпрацюючи з нами:Стабільну роботу в компанії, де цінують своїх співробітників.Заробітну плату від 30 000 гривень.Премії та вчасні виплати.Роботу де Ти реально зможеш заробляти без «стелі», розвиватися професійно і просуватися в кар'єрі. Ми даємо тобі: навчання, інструменти, дружню команду і досвідченого наставника.Вимоги:Навички переговорів та уміння переконувати.Досвід роботи в продажах буде плюсом.Володіння навичками роботи з Windows і ведення клієнтської бази.Вища або середня освіта.Буде великим плюсом досвід B2B продажів, ІТ-продуктів, рекламних продуктів.Приєднуйся до нашої команди. Залишай відгук.
Керівник відділу експортних продажів українського представництва
KF Group, Київ, Київська область
Європейський виробник широкого спектру технічної продукції (B2B, B2C, industrial) оголошує конкурс на посаду керівника відділу експортних продажів українського представництва. Обов'язки: Участь у формуванні стратегії розвитку бізнесу компанії Організація планування та виконання планових показників збуту продукції Планування, підготовка та управління експортними операціями Дослідження зарубіжних ринків збуту. Моніторинг конкурентного середовища за великим асортиментом номенклатурних виробів. Організація пошуку зарубіжних контрагентів, залучення та утримання клієнтів. Створення та розвиток клієнтської бази, побудова дилерської мережі за кордоном, розвиток взаємовідносин, надання технічної та методологічної підтримки продажів, просування продукту по всіх каналах збуту (В2В, В2С, В2G, DIY). Проведення переговорів та здійснення замовлень, укладання договорів та зовнішньоторговельних контрактів. Планування та організація роботи з розвитку та просування брендів. Організація та участь у міжнародних виставках. Вимоги: Досвід роботи у сфері активних продажів, ЗЕД (експорт, імпорт), робота в іноземній компанії є конкурентною перевагою. Навички організації проектних продажів, роботи з мережами DIY. Знання ринку будівельних матеріалів, досвід проведення маркетингових досліджень, організація міжнародних виставок. Володіння іноземною мовою (англійською) на вільному рівні, друга іноземна є конкурентною перевагою. Самостійність, активність, комунікабельність, відповідальність, орієнтація на результат, загальнолюдські пріоритети. Умови: Офіційне оформлення, соціальні гарантії, корпоративний пакет, впорядкований офіс, дружній доброзичливий колектив. Заробітна плата за результатами співбесіди, додаткова мотивація — за підсумками діяльності. Випробувальний термін 3 місяці.
Менеджер з продажу
Optima Hotels & Resorts, Київ, Київська область
Найбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels and Resorts», що надає послуги високого рівня у сфері гостинності, працює за провідними європейськими стандартами обслуговування гостей, оголошує відкритим пошук на вакансію «Менеджер з продажу» (текстильна група)Основні вимоги:Досвід роботи в активних продажах від 1 року ;Клієнтоорієнтованість, стресостійкість та відповідальність;Бажання працювати у режимі багатозадачності, аналізувати великі об'єми інформації.Уміння вести переговори та виявляти потреби. Презентувати продукти компанії через телефонні, відео дзвінки та особисті зустрічі.Впевнений користувач ПК MS Office.Досвід роботи і рітейлі буде перевагою.Готовність до відряджень.Посадові обов’язки:Активні продажі текстильної продукції новим та існуючим компаніям;Збільшення обсягів продажів;Організація та проведення ділових зустрічей, презентацій, складання комерційних пропозицій для потенційних клієнтів, укладання договорів.Участь в тендерах.Дослідження та аналіз ринку текстильної продукції.Ми пропонуємо:Стабільна заробітна плата;Можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку;Офіційне працевлаштування;Робота у команді професіоналів.Офіс р-н Позняки (трансфер від ст.м. Позняки та ст.м. Лівобережна)Ми в соціальних мережах:TelegramСвій відгук без резюме ви можете залишити: OptimaJobBotНаша сторінка на FacebookМи обов’язково зв’яжемося з вами.
Менеджер з продажу (В2С)
FlexReality, Київ
Flex Reality — IT-компанія, яка займається розробкою інноваційних продуктів в сфері віртуальної та доповненої реальності, а також розробкою IT рішень для різних сфер бізнесу.Один з наших флагманських продуктів — це AR Book! Унікальне рішення для галузі освіти, яке є лідером в цій галузі.AR Book cхвалено для використання в освітньому процесі, так як отримав Гриф Міністерства освіти і науки України! А також ведеться робота по співпраці над інтеграцію з державним освітнім проектом «Мрія».Пропонуємо тобі приєднатися до нашої команди в якості Менеджера з продажу В2СДо обовʼязків буде входити:Продаж інноваційного продукту AR Book (тепла база)Розвиток та підтримка відносин з клієнтамиПроведення зустрічей та презентацій в онлайн форматіВедення звітності та робота із СRМ системоюПроведення перемовин, укладання угод із клієнтамиДокументальний супровід угод.Вимоги до кандидата:Досвід роботи в активних продажах до 1 рокуДосвід в B2С продажахВолодіння знаннями та навичками продажівВміння проводити презентації продукції та послугГарно розвинені комунікативні та презентаційні навичкиВміння ефективно планувати і організовувати свою роботуНаціленість на результат, проактивність, самоорганізованістьВільне спілкування українською мовою;Ми пропонуємо:Якісний маркетинг, який допомагає та сприяє продажамПовний курс навчання по продуктах компаніїСвоєчасну виплату зарплатніМожливість для самореалізації та професійного ростуПідтримку на всіх етапах роботиЦікаві on-line тімбілдингиГрафік роботи пн-пт, 8-годинний робочий деньФормат роботи — віддалений (розглядаємо кандидатів з будь-яких міст України)І найголовніше Ви станете частиною великого проєкту, в якого на меті стоїть модернізація навчального процесу в Україні та за її межами шляхом діджиталізації!Скоріше тисніть «Відгукнутись» :)
Менеджер з продажу реклами
ТОВ BFG Promotion, Київ
Оператор з зовнівшньої реклами запрошує на роботу менеджера з продажу. Обов'язки: пошук  клієнтів для розміщення на наших площинах, розмішення по баїнгу, супровід клієнтаУмови: ставка+%, офіс в центрі міста ( поруч метро), робочий день з 9 до17. 
Менеджер з продажу (зоотовари)
Animal Products Group Ukraine, группа компаний, Київ
Опис вакансіїКомпанія APG Ukraine є ексклюзивним дистриб’ютором продукції відомих західних брендів зоотоварів для домашніх улюбленців. Нам 22 роки. Шукаємо позитивних, активних колег для роботи в b2b. Ми допоможемо з навчанням по продукції та адаптацією в компанії.Умови праці:офіційне працевлаштуванняграфік роботи Пн. — Пт. з 9.00 до 18.00100% офісна роботановий офіс біля метро Іподром в новому ЖКсвоєчасна оплата: ставка + бонус.Чим Ви будете займатися:телефонна комунікація через систему Binotelкомунікація через електронну поштувиписка замовлень в системі 1с, формування повного пакету документів.контроль відвантажень, виконання умов.Побажання до кандидата:вміння працювати в 1Свільне володіння українською мовоюдосвід роботи менеджером телефонних продаж-консультантом, менеджером інтернет-магазину, торговим представником, бренд менеджеромпрофесійні навички: ефективна комунікація планування, організація робочого процесу, робота в командіособисті та ділові якості: професіоналізм, наполегливість, цілеспрямованість, організованість, багатозадачність, швидке навчання, такт і оптимізмбажання розвиватися у продажахНадсилаючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних в рамках чинного законодавства України.Звертаємо Вашу увагу, що зворотній зв’язок за результатами розгляду відгуків на вакансію надається в разі позитивного рішення по Вашій кандидатурі.
Менеджер з продаж
, Київ, Київська область
Мы компания Sigma На данный момент знаходимся в поиске сотрудников, которые открыты для всего нового на должность менеджер по продажам.Зарплата от 30 000 грнПлюс процент от продаж, розыгрыши.Условия работы:График 52 с 10:00 до 19:00, часовой перерыв.Дружный коллектив.От вас требуется:ответственностьпунктуальность коммуникабельностьЖдем именно вас!
Менеджер з продажу (В2В)
Rezult Ukraine, Київ, Київська область
Компанія Rezult, яка реалізує продукцію найпотужнішого виробництва в Україні деревних плит (МДФ, ХДФ), ламінованої підлоги, паркетної дошки, пиломатеріалів, опалубної плити, СLT ( дерев'яне домобудівництво) запрошує - Менеджера з продажу.Обов'язки:збільшення обсягу продажів -залучення нових партнерів, побудова довгострокових відносин;моніторинг ринків і аналіз конкурентів в країнах розвитку і присутності продажів;підготовка та проведення презентацій, перемовин с потенційними клієнтами;підготовка комерційних пропозицій, укладання зовнішньоекономічних контрактів;супроводження угоди: погодження та затвердження необхідної документації, контроль платежів, дотримання умов контрактів, контроль за відвантаженням;контроль кредиторської/дебіторської заборгованності.Що для нас важливо:успішний досвід активних продажів у В2В сегменті (знання певної товарної групи буде перевагою: пиломатеріали/МДФ/ вагонка/інженерна паркетна дошка/опалубна плита)знання основ експортних операційдосвід активного пошуку і залучення клієнтів (наявність напрацьованої клієнтської бази буде перевагою)вільне володіння діловою англійською (письмова та усна)-обов'зковоМи готові запропонувати:роботу в стабільній компанії, яка постійно розвивається і вдосконалює свої бізнес-процеси, яка вже має свою власну історіюцікаві амбітні задачі, можливість професійного росту, участь у закордонних виставках, відрядженняофіційне працевлаштування та виплату заробітної платикомфортне робоче місце в центріШановні кандидати!Чекаємо ваші резюме з побажанням заробітної плати.
Менеджер з оренди та продажу нерухомості (ст. м. Золоті Ворота)
, Київ, Київська область
Агентство нерухомості FlatPrime — одна з самих великих і успішних компаній, запрошує на роботу ріелтора — експерта по купівлі/продажу квартир!Ми шукаємо молоду та амбітну людину, яка має бажання розвивати свою кар'єру в сфері нерухомості. Успішний кандидат повинен мати високу комунікабельність та бажання навчитися продавати нерухомість.Дохід ріелтора — % від комісії.Вимоги:відповідальність, динамічність, цілеспрямованість;високий рівень комунікабельності та навичок продажу;бажання вчитися, розвиватися та заробляти;презентабельний зовнішній вигляд;Умови роботи:гнучкий графік роботи;своя власна школа ріелторів;повна юридична та інформаційна підтримка;офіси європейського рівня в історичному центрі міста;професійний і кар'єрний ріст;повна база об'єктів нерухомості;Обов’язки:робота з базою даних, розміщення реклами;консультація клієнтів з приводу оренди, купівлі, продажу нерухомості;організація та проведення переглядів;Ми пропонуємо:високий дохід та бонусну систему;цікаву роботу в команді професіоналів;розвиток кар'єри та можливості для саморозвитку;повну підтримку та навчання від компанії;Якщо ти маєш високий рівень комунікабельності та бажання розвиватися в сфері нерухомості, надсилай своє резюме.Будемо раді зустрічі з тобою! Стань частиною нашої команди!Співбесіди проходять за адресою: вул. Ірининська 5/24.Менеджер з персоналу Людмила, тел. +38 06*********28
Менеджер з продажу
Файно Сервіс, Київ
Менеджер з продажуОсновні обов’язки:Залучення нових клієнтів: робота на тендерних майданчиках та участь в аукціонах, самостійний пошук.Розрахунок пропозицій (виручка, деталізована собівартість, рентабельність), формування комерційних пропозицій для клієнтів.Підготовка тендерної документації для участі в державних та комерційних тендерах.Спілкування із потенційними замовниками клієнтами.Проведення зустрічей на території клієнтів, презентація компанії та її послуг, попередня оцінка і переговори перед формуванням пропозицій.Погодження і підписання договорів з новими клієнтами.Планування продажів, аналітика, звітність.Вимоги до кандидата:Успішний досвід у продажах — обов’язково, досвід участі у державних комерційних тендерах — бажано (готовність освоїти даний напрямок у стислий термін, якщо досвід участі в тендерах відсутній).Впевнений користувач MS Office (Exсel, Word, PowerPoint, Outlook).Готовність до відряджень в межах України. Кандидатів, не готових до цієї умови, прохання не надсилати резюме.Вміння ефективно використовувати робочий час та дотримуватись дедлайнів.Здатність до самостійного навчання, прагнення до професійного вдосконалення.Умови роботи:Заробітна плата за результатам співбесіди.Навчання за рахунок компанії, можливість юридичного супроводу участі в державних тендерах.Графік роботи пн-пт 09:00—18:00, передбачені відрядження.Випробувальний термін 3 місяці. Потім можливо працювати віддалено за погодженим графіком.