Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Страховой агент в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

ФАХІВЕЦЬ З ФАРМАКОНАГЛЯДУ ТА ІНСТРУКЦІЙ ДЛЯ МЕДИЧНОГО ЗАСТОСУВАННЯ
КУСУМ, Київ
ТОВ «Гледфарм ЛТД» входить до групи фармацевтичних компаній «Кусум», що є одним із лідерів у виробництві лікарських препаратів в Україні, Індії та низці інших країн. Наші продукти широко представлені в усіх регіонах України та експортуються до інших країни світу, і ми продовжуємо розширювати нашу присутність на різних ринках світу. Надійність та стабільність компанії доведена часом, а якість продукції досягається злагодженою роботою команди справжніх професіоналів.Запрошуємо Вас стати частиною потужної команди та обійняти посаду Фахівець з фармаконагляду. Обов’язки:формування/оновлення інструкцій для медичного застосування лікарських засобів;формування/оновлення основних документів з фармаконагляду (РОЗБ, ПУР, ДОКД);підтримання належного функціонування системи фармаконагляду заявника. Вимоги:вища медична/фармацевтична освітадосвід роботи у фармацевтичній компанії (фармаконагляд, клінічні дослідження) або лікарем буде перевагою;уважність і відповідальністьаналітичний склад розумузнання законодавчої, регуляторної бази в сфері фармаконаглядузнання англійської мови на рівні Upper-Intermediate levelособисті якості: стресостійкість, відповідальність, уважність, прагнення до професійного розвитку, вміння працювати в режимі багатозадачностівисокий рівень володіння програмами Microsoft Office (Word, Excel, Power Point)вміння працювати з медичними науковими пошуковими інтернет-базами та сайтами провідних міжнародних регуляторних агентств.Умови роботи:офіційне працевлаштування згідно з вимогами КЗпПконкурентна заробітна платамедичне страхуваннякорпоративний мобільний зв’язокпостійне навчання та підвищення професійного рівнядружній колектив, який завжди готовий допомогти та підтриматирозташування офісу: Київ, Дарницький район, вул. Алма-Атинська.Приєднавшись до нас, Ви отримаєте:конкурентну, офіційну заробітну платуоплачувану відпустку та інші соціальні бонусимедичне страхуванняможливість професійного та кар’єрного розвитку.Якщо Ви хочете розділити цінності Компанії «Кусум», готові розвиватися й рухатися до успіху, приєднуйтеся до нашої команди, відправляйте резюме*. За умови, що Ваше резюме відповідає зазначеним критеріям, ми обов’язково зв’яжемося з Вами для проведення співбесіди.
Охоронник ст.м.Оболонь
, Київ, Київська область
Охоронники в «Сільпо» – це агенти з безпеки. Щодня вони виконують вкрай важливу місію – стоять на варті миру та спокою Гостей і співробітників.Їхні уважні очі бачать все: кожен куточок магазину, товар на полиці, особисті речі наших Гостей та колег по роботі.Безпека – то їхнє друге ім’я, а перше – охоронник.Тож якщо ви уважні, енергійні, вам подобається спілкуватися з людьми – чекаємо на ваше резюме! Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуй: (09**********64З повагою, HR-команда «Сільпо»
Охоронник в супермаркет
, Київ, Київська область
Охоронники – це агенти з безпеки. Щодня вони виконують вкрай важливу місію – стоять на варті миру та спокою Гостей і співробітників. Їхні уважні очі бачать все: кожен куточок магазину, товар на полиці, особисті речі наших Гостей та колег по роботі. Безпека – то їхнє друге ім’я, а перше – охоронник. Тож якщо ви уважні, енергійні, вам подобається спілкуватися з людьми – чекаємо на ваше резюме!Приєднуйтесь до команди * Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.* Будьте здорові. Страхування життя.* Зберігайте баланс. Можливий індивідуальний графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.* Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.* Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.* Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.* Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.* Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать.* Їжте смачно. Знижки на власне виробництво (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).
Юрист, Комплаєнс- менеджер
СК «Експо Страхування», Київ
Вакансія – Юрист ; Комплаєнс-МенеджерДосвід роботи – бажано не менше 2 років у страхуванніБажано знання страхових продуктів: майнове страхування, страхування відповідальності, автострахування, ОСЦПВ, туристичне страхування, страхування вантажів та відповідальності перевізників, медичне страхування.Вміння працювати в команді, делікатність по відношенню до колег та клієнтівСамостійність та висока відповідальність за прийняті рішення.Акуратність у підготовці документів, пунктуальністьЗнання основ фінансового моніторингуОсновні функціональні обов'язки:Повне юридичне забезпечення, супроводження діяльності страхової компанії, в тому числі:- забезпечення взаємодії з органами державної влади (підготовка відповідей на запити, підготовка документів для розширення ліцензії на здійснення страхової діяльності, тощо);- розробка, участь у розробці внутрішніх розпорядчих і регламентуючих документів (положення, інструкції, накази, розпорядження з будь-яких напрямків діяльності, у тому числі пов’язаних із забезпеченням діяльності регіональної мережі (оренда, розміщення реклами, банківські послуги, співпраця, агентські та інші види послуг), претензійна діяльність, пов’язана із відповідними договорами; тощо);- правове супроводження укладання та виконання цивільно-правових, господарських договорів;- юридичне супроводження страхової діяльності, а саме участь у розробці типових договорів страхування з різних видів страхування, внутрішніх документів, безпосередньо пов’язаних із здійсненням страхової діяльності; - погодження із страхувальниками індивідуальних умов страхування, змін до типових договорів страхування;- правове супроводження врегулювання збитків;- здійснення діяльності щодо стягнення збитків у порядку суброгації;- супроводження судових процесів;- виконання функцій комплаєнс-менеджменту..Резюме надсилати з позначкою "Юрист"Контактний тел. –... Світлана Петрівнаexposk.com.ua, E-mail: відправити резюме
Контент-менеджер в м. Київ
Vodafone, Київ
Vodafone Україна — компанія світового рівня, що займає провідні позиції у сфері технологій та телекомунікацій, впроваджує інновації у всіх напрямках діяльності.Щодня ми працюємо над впровадженням амбітних проектів. Саме тому Vodafone Україна — це не лише телекомунікації, а й новітні технології, зокрема Cloud Services, Big Data, IoT, Smart City.Обов'язки:Додавання та редагування існуючої інформації на сторінках сайтуПідтримка розробки функціональностей сайту силами підрядниківОптимізація роботи сайту та забезпечення виконання робіт для підвищення надійності системКонтроль та координація інформаційного наповнення сайту компаніїВзаємодія з агенціями щодо розробки, розвитку, просування та інших активностей з сайтами компанійУчасть в розробці та налаштуванні систем аналітики та моніторингуАналіз та прогнозування трафіку корпоративних сайтів компаніїРозробка та реалізація SEO стратегії просування сайтів компаніїВзаємодія з агентствами: написання ТЗ, координація роботи, контроль термінів і якостіПобудова регулярних звітів, дашбордівВимоги:Досвід роботи контент-менеджером або seo-спеціалістомДосвід роботи з інструментами: Google Analytics, Google Tag ManagerДосвід seo-оптимізації сайтівДосвід написання ТЗ для робіт по сайтуВища освітаМи пропонуємо:Колектив однодумців, прозорість рішень та відкритість в комунікаціїОфіційне працевлаштування, соціальні гарантіїГнучкий графік роботи та віддалені робочі дні31 календарний день відпусткиМедичне корпоративне страхування та оздоровленняБезкоштовний мобільний зв’язокВигідний тарифний план від Vodafone для сім'їПрофесійне навчання за рахунок роботодавцяАктивне корпоративне життяЯкщо тебе зацікавила дана позиція, надсилай нам своє резюме з очікуваннями заробітної плати.
Охоронник від 900грн/день (Оболонь)
, Київ, Київська область
Охоронники в «Сільпо» – це агенти з безпеки. Щодня вони виконують вкрай важливу місію – стоять на варті миру та спокою Гостей і співробітників.Їхні уважні очі бачать все: кожен куточок магазину, товар на полиці, особисті речі наших Гостей та колег по роботі.Безпека – то їхнє друге ім’я, а перше – охоронник.Тож якщо ви уважні, енергійні, вам подобається спілкуватися з людьми – чекаємо на ваше резюме! Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуй: (09*******64З повагою, HR-команда «Сільпо»
Охоронець (-ця) ст. м. Оболонь
, Київ, Київська область
Охоронники в «Сільпо» – це агенти з безпеки. Щодня вони виконують вкрай важливу місію – стоять на варті миру та спокою Гостей і співробітників.Їхні уважні очі бачать все: кожен куточок магазину, товар на полиці, особисті речі наших Гостей та колег по роботі.Безпека – то їхнє друге ім’я, а перше – охоронник.Тож якщо ви уважні, енергійні, вам подобається спілкуватися з людьми – чекаємо на ваше резюме! Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:· Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.· Будьте здорові. Страхування життя.· Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.· Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.· Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.· Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.· Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.· Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.· Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.· Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Телефонуй: (09*********64З повагою, HR-команда «Сільпо»
Creative Director
Viseven Group, Kyiv
Viseven Group — міжнародна MarTech компанія, що спеціалізується на інтерактивному контенті та хмарних рішеннях для глобальних фармацевтичних компаній з 2009 року. Постійне зростання та саморозвиток закладені в нашій корпоративній ДНК. Наші унікальні розробки та підходи активно використовуються більш ніж у 50 країнах світу. Рішення Viseven представлені на великих галузевих заходах у Барселоні, Філадельфії, Лондоні тощо.Команда, яка швидко зростає, включає понад 700+ висококваліфікованих технічних і нетехнічних експертів: front- і back-end розробників, BA фахівців та менеджерів, які створюють, локалізують і налаштовують програми у 8 офісах по всьому світу.Опис ролі:Viseven шукає досвідченого креативного директора, який забезпечуватиме, щоб кожен елемент візуального контенту відповідав бренду компанії та резонував із цільовою аудиторією.У ролі креативного директора ви управлятимете командою проєктних менеджерів, графічних, відео- та 3D-дизайнерів. Спільно ви будете розробляти та втілювати дизайнерські рішення, що підсилюватимуть впізнаваність бренду, забезпечуючи високий рівень задоволення клієнтів та досягаючи значних бізнес-результатів. Ця посада вимагає поєднання творчого бачення зі стратегічним мисленням. Ви будете керувати розвитком дизайнерських послуг компанії, забезпечуючи їх відповідність цілям компанії.Обов'язки:Розробка та реалізація інноваційних концепцій та дизайнів, які сприяють розвитку бренду в різних проєктах, гарантуючи, що вони не лише відповідають бізнес-цілям, а й перевершують їх.Створення візуально переконливих наративів шляхом створення впливових історій, які резонують на цифрових, друкованих та медійних каналах.Забезпечення послідовності та узгодженості бренду:- Забезпечення відповідності всіх творчих результатів корпоративної ідентичності та цінностей бренду організації;- Підтримка узгодженості на всіх платформах і у всіх матеріалах;- Забезпечення якості матеріалів, що надаються клієнтам.Розуміння дизайнерських тенденцій, технологій та методологій. Застосування цих інсайтів для забезпечення актуальності та конкурентоспроможності бренду.Керування процесом дизайну на всіх етапах: від досліджень та ідей, макетів і концепцій до реалізації в готову до запуску кампанію, за допомогою команди.Керівництво та співпраця з креативною командою:- Аналіз поточних підходів, візуалізація та внесення пропозицій щодо вдосконалення;- Визначення сильних і слабких сторін, а також прогалин у навичках, які потребують уваги;- Керівництво, наставництво та мотивація різноманітної команди креативних спеціалістів, забезнепення сприятливого та колаборативного середовища, яке сприяє інноваціям та креативності.Ефективна співпраця на крос-функціональному рівні:- Участь у сесіях брейнштормінгу з клієнтами та творчою командою;- Побудова та підтримка міцних відносин за допомогою ефективної комунікації та прозорості;- Тісна співпраця з маркетинговим та бренд-стратегічним відділом для вдосконалення та розвитку візуальної стратегії бренду та меседжів;- Тісна співпраця з відділом по роботі з клієнтами для просування дизайнерських послуг та демонстрації того, як інші відділи можуть скористатися його експертизою.Підвищення прибутковості відділу шляхом аналізу прибутковості та ідентифікації областей, де можна знизити витрати та покращити ефективність.Необхідний досвід та навички:10 років відповідного досвіду, з яких 5+ років на посаді креативного директора в агентстві або корпоративному середовищі.Глибоке розуміння маркетингових принципів та найкращих практик, включаючи знання маркетингових каналів (діджитал, друкованих, медійних), стратегій контент-маркетингу, клієнтських персонажів та досвіду.Досвід роботи на творчих посадах (діджитал маркетинг, графічний дизайн, продакшн-арт).Досвід створення маркетингових/рекламних кампаній.Досвід створення інтегрованого контенту для всіх маркетингових каналів: діджитал, соціальні мережі, платні медіа, мобільні, офлайн та друковані.Якісне портфоліо, що демонструє підтверджений досвід розробки інноваційних та візуально привабливих концепцій і дизайнів.Здатність керувати та наставляти високоефективні, різноманітні команди дизайнерів.Творче бачення, орієнтоване на бізнес-цілі.Здатність розуміти потреби клієнта та перетворювати їх на ефективні творчі рішення.Досвід управління проєктами з фокусом на креативному напрямку.Здатність стратегічно мислити та перетворювати творче бачення у здійсненний план.Відмінні навички комунікації та співпраці для ефективної роботи як крос-функціонально, так і з партнерами агенції.Навички сторітелінгу - вміння створювати історії, які резонують з аудиторією через різні канали.Володіння англійською мовою на рівні Upper-Intermediate та вище.Що ми пропонуємо?Команда має для нас велике значення, тому ми цінуємо її та надаємо можливість кожному ділитися своїм баченням, втілювати власні ідеї, зростати у професійному середовищі, зберігаючи баланс між роботою та особистим життям.Приєднавшись до Viseven, ви отримаєте:· Конкурентоспроможну винагороду та регулярний перегляд заробітної плати· Професійне та кар'єрне зростання· Оплачувану відпустку - 18 робочих днів на рік (20 робочих днів після 2 років співпраці)· Лікарняний без підтверджуючих документів - 4 робочих дні на рік· Документально оформлений лікарняний - 20 робочих днів на рік· Відпустку по сімейних обставинах - 3 оплачуваних робочих дні (у разі одруження, народження дитини або тяжкої втрати)· Комплексне медичне страхування (включаючи курс массажів та фізіопроцедур)· Курси вивчення англійської мови· Можливість участі в професійних форумах і конференціях· Регулярні корпоративні заходи та тімбілдінги· Досвідчену команду та дружню атмосферу· Приємне робоче середовище: комфортний, повністю обладнаний офіс та можливість працювати вдома
Шукаємо страхових агентів
, Київ, Київська область
Компанія Інконтакт розширює бізнес та шукає страхових агентівІнконтакт надає своїм клієнтам найкращі пропозиції від надійних українських та міжнародних страхових компаній. Ми співпрацюємо з лідерами страхового ринку і маємо широку продуктову лінійку, що відповідає вимогам найвибагливіших клієнтів та партнерів.Головною цінністю Інконтакт є наша команда професіоналів. Адже завдяки досвідченому та згуртованому колективу ми досягаємо своїх цілей, а наші клієнти завжди отримують те, на що розраховують, і навіть більше!Кого ми шукаємо?· Має успішний досвід роботи в страховому бізнесі;· Має напрацьовану клієнтську базу. В чому полягатиме Ваша робота?· Пошук потенційних клієнтів;· Укладання договорів страхування або передача контактів клієнтів в наш контакт-центр;Що Ви отримаєте, працюючи з нами?· Низькі тарифи та висока комісійна винагорода;· Підтримку та супровід нашим контакт-центром;· Пропозиції які задовільнять всіх ваших клієнтів;· Своєчасні виплати винагороди. УмовиДистанційна робота, гнучкий графікЯкщо Вас зацікавила наша пропозиція, чекаємо на Ваш відгук!
охоронник в супермаркет
, Київ, Київська область
Охоронники – це агенти з безпеки. Щодня вони виконують вкрай важливу місію – стоять на варті миру та спокою Гостей і співробітників. Їхні уважні очі бачать все: кожен куточок магазину, товар на полиці, особисті речі наших Гостей та колег по роботі. Безпека – то їхнє друге ім’я, а перше – охоронник. Тож якщо ви уважні, енергійні, вам подобається спілкуватися з людьми – чекаємо на ваше резюме!Приєднуйтесь до команди* Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.* Будьте здорові. Страхування життя.* Зберігайте баланс. Можливий індивідуальний графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.* Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.* Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.* Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.* Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.* Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать.* Їжте смачно. Знижки на власне виробництво (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).
Охоронник
Сильпо, Київ
Охоронники в «Сільпо» – це агенти з безпеки. Щодня вони виконують вкрай важливу місію – стоять на варті миру та спокою Гостей і співробітників. Їхні уважні очі бачать все: кожен куточок магазину, товар на полиці, особисті речі наших Гостей та колег по роботі. Безпека – то їхнє друге ім’я, а перше – охоронник. Тож якщо ви уважні, енергійні, вам подобається спілкуватися з людьми – чекаємо на ваше резюме!Приєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Страхування життя.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Більше про роботу в «Сільпо» на нашій сторінці у Facebook: .facebook.com/SilpoJobs/ З повагою, HR-команда «Сільпо»