Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по продажам рекламы в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по продажам рекламы в Киеве"

17 282 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер по продажам рекламы" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Менеджер по продажам рекламы в Киеве открыто 40 вакансий. Для 35% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 17.5+ грн. 27.5% объявлений с зарплатой 22.5+ грн, и 10% с зарплатой 12.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по продажам рекламы в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по продажам рекламы в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

На гистограмме изображено сравнение средней зарплаты по запросу "Менеджер по продажам рекламы" со средней зарплатой в административных центрах за прошлый месяц.

Рекомендуемые вакансии

МЕНЕДЖЕР з продажу по роботі з клієнтами
, Київ, Київська область
ПОСАДА: Спеціаліст з продажу та закриття угодЗаробітна плата: 15000 плюс відсотокМісто КиївТип зайнятості: повний деньДосвід роботи: потрібнийПро вакансію:- Продажі автокосметики великий асортимент, захисні просочення для одягу, взуття, для дому та для будівельних об'єктів.- робота з постійними клієнтами, жодних холодних дзвінків. Інформування клієнтів про нові продукти та спеціальні пропозиції.Пропозиція клієнтам, які вже купували щось у нас, дорожчих продуктів та послуг. Ви отримаєте докладні інструкції, що саме говорити, як вести переговори з клієнтом, відповідати на ті чи інші питання, заперечення тощо.Супровід та консультування клієнтів. ведення клієнтської бази, обліку роботи з клієнтами.Щоденний звіт про виконану роботу. Заробітна плата складається з базової ставки та преміальної частини, яка залежить від досягнення поставлених завдань. Верхня планка доходу практично не обмежена і залежить лише від вашої працьовитості.- Робота в офісі та на виїзді, повний робочий день.- Обов'язково буде тестове завдання та випробувальний термін.Бонуси: Навчання технологіям продажу, психології спілкування та особистої ефективності.Безкоштовна участь у тренінгах, на семінарах та в конференціях, що організуються компанією.Ця робота для вас, якщо: Ви звикли працювати на результат, а не заради галочки. Ви відповідальні та дисципліновані, вмієте ставити завдання та виконувати їх у строк. Ви вільно та впевнено спілкуєтеся з людьми. Ви володієте чи готові активно вчитися навичкам переговорів та продажів. Ви хочете багато працювати, заробляти та набувати цінних навичок. Чудово володієте ПКДодатковим плюсом для вас буде: Досвід продажів, переговорів, телефонних продажів (якщо ні – навчимо!). Проходження тренінгів особистісного зростання або тренінгів з продажу та переговорів.- Вам цікаві автомобілі та все що з ними пов'язано, збільшення продажів та бізнес.Опис компанії:Ми компанія ТОВ «Наноінжиніринг», є дистриб'юторами та офіційними представниками компаній виробників з Литви, Польщі, Німеччини, Кореї, Китаю .Поставляючи в Україну продукти провідних брендів для автомобілів, дому, взуття, одягу та будівництва, ми маємо контракти у різних сферах.Зокрема продуктів догляду за автомобілями ми маємо контракти на постачання з великими автодилерами та автосалонами по всій Україні. Також ми продаємо через масмаркети Rozetka.ua Prom.uaНаша компанія має дистриб'юторів у великих містах усієї України: Полтава, Одеса, Харків, Львів, Житомир, Дніпро, Суми. Всі наші дистриб'ютори мають першу партнерську ціну, що дозволяє їм робити рекламу, презентації та проводити навчання для своїх нових клієнтів.свої резюме надсилайте на пошту та месенджери
Ріелтор, менеджер з продажу нерухомості
, Київ, Київська область
АН "СТАТУС-КИЇВ" УСПІШНО ПРАЦЮЄ І ПОСТІЙНО РОЗВИВАЄТЬСЯ НА РИНКУ НЕРУХОМОСТІ - 20 РОКІВ!Вимоги:розглядаються кандидати з досвідом роботи у нерухомості чи продажах;вміння самостійно організовувати робочий час;бажання та вміння зрозуміти потребу клієнта;комунікабельність та вміння проводити переговори;бажання працювати для досягнення результату;цілеспрямованість, відповідальність, активна життєва позиція;володіння комп'ютером та інтернет.Обов'язки:робота з базою агентства нерухомості, здійснення дзвінків; розміщення реклами на сайтах нерухомості; пошук під покупця об'єкта нерухомості (консультація, підбір, призначення зустрічі, показ, супровід до задатку); ведення переговорів із продавцем об'єкта з метою продажу.Умови праці:офіс біля метро Лівобережна 5 минут пішки;вся необхідна для роботи оргтехніка, Інтернет;інформаційна, рекламна, юридична підтримка зі сторони агентства;стартове навчання і підтримка в робочих процессах від самого директора агентства!Для нас команда є головним ресурсом і двигуном компанії. Ми постійно навчаємо и розвиваємо, цінуємо и підтримуємо наших співробітників! У нас працюють тільки самі круті спеціалісти!Всю необхідну інформацію Ви зможете отримати при співбесіді або по телефону.Чекаємо активних людей, бажаючих заробляти великі гроші без обмежень!
Менеджер з продажу квартир в Києві (навчаємо з нуля)
, Київ, Київська область
В своїй роботі VALION робить ставку не лише на професіоналізм, але й на емпатію, тонке відчуття кожного клієнта. Ми чітко знаємо, що саме потрібно тим, хто звертається до нас, і готові втілювати мрії в життя. Проста система внутрішньої організації та дієві інструменти роблять можливою повноцінну реалізацію наших співробітників, як в рієлторстві, так і особисто. Більш того, цей процес йде паралельно з високим, необмеженим доходом! Що ми пропонуємо:Якісне навчання «з нуля». Правильна підготовка до робочого процесу є важливим кроком на шляху до успіху. Тому, в партнерстві з Міністерством Освіти України та сервісом «Dіm.Ria», ми створили професійний рієлторський інтенсив. Всього за п’ять днів ти в простій формі отримаєш знання від великої команди спеціалістів, та будеш готовий впевнено почати роботу.Підтримка на всіх етапах роботи. Досвідчений ментор, якого ми підберемо індивідуально під твої особисті якості, стане твоєю надійною підтримкою. З ним у зайвих помилок просто немає шансів!Оплачена реклама, широка база об’єктів. Для своїх співробітників ми безоплатно розміщуємо рекламу об’єктів на найпопулярніших майданчиках. Окрім того, в нашій базі активної нерухомості точно знайдеться саме те, що шукає твій клієнт.Комфортні умови роботи. VALION пропонує найкращий відсоток від кожної угоди без додаткових умов. Робочі місця знаходяться в самому серці нашої столиці, і повністю укомплектовані для твоєї роботи. Це саме той випадок, коли хочеться повернутись на роботу! Якщо у тебе є мотивація і бажання отримати необмежений дохід, ти отримуєш задоволення від активного життя та спілкування з людьми, хочеш постійно розвиватися та долати нові вершини, не гай часу – залишай своє резюме, або телефонуй за номером!
Рієлтор, менеджер з продажу квартир (навчаємо з нуля)
, Київ, Київська область
В своїй роботі VALION робить ставку не лише на професіоналізм, але й на емпатію, тонке відчуття кожного клієнта. Ми чітко знаємо, що саме потрібно тим, хто звертається до нас, і готові втілювати мрії в життя. Проста система внутрішньої організації та дієві інструменти роблять можливою повноцінну реалізацію наших співробітників, як в рієлторстві, так і особисто. Більш того, цей процес йде паралельно з високим, необмеженим доходом!Що ми пропонуємо:Якісне навчання «з нуля». Правильна підготовка до робочого процесу є важливим кроком на шляху до успіху. Тому, в партнерстві з Міністерством Освіти України та сервісом «Dіm.Ria», ми створили професійний рієлторський інтенсив. Всього за п’ять днів ти в простій формі отримаєш знання від великої команди спеціалістів, та будеш готовий впевнено почати роботу.Підтримка на всіх етапах роботи. Досвідчений ментор, якого ми підберемо індивідуально під твої особисті якості, стане твоєю надійною підтримкою. З ним у зайвих помилок просто немає шансів! -Оплачена реклама, широка база об’єктів. Для своїх співробітників ми безоплатно розміщуємо рекламу об’єктів на найпопулярніших майданчиках. Окрім того, в нашій базі активної нерухомості точно знайдеться саме те, що шукає твій клієнт.Комфортні умови роботи. VALION пропонує найкращий відсоток від кожної угоди без додаткових умов. Робочі місця знаходяться в самому серці нашої столиці, і повністю укомплектовані для твоєї роботи. Це саме той випадок, коли хочеться повернутись на роботу! Якщо у тебе є мотивація і бажання отримати необмежений дохід, ти отримуєш задоволення від активного життя та спілкування з людьми, хочеш постійно розвиватися та долати нові вершини, не гай часу – залишай своє резюме, або телефонуй за номером!
Требуется менеджер по продажам в интернет магазин
, Київ, Київська область
В интернет-магазин спортивной обуви требуется менеджер. График работы 09:00-18:00 ежедневно.Территориально-Радужный массив,Воскресенка.Мужчина/женщина- не имеет значение. Умение выставить объявление на торговой площадке В задачи входит - ежедневное выставление объявлений + прием заказов с них. Каждый забранный заказ+50 грн к зарплате -ставке.Ставка 500грн.в день(выплата ежедневно), оплата за выполненный заказ(продажу)(Норма заказов в день +-15-50 заказов. Меньше 10 заказов НЕ бывает). Ждём Ваше резюме в Вайбер либо на олх.(Кратко о себе ФИО,возраст, фото, место проживания, прошлые места работы.
Менеджер по обробці замовлень в інтернет-магазин
, Київ, Київська область
Інтернет-магазин техніки I-Techno шукає менеджера з прийому замовлень.Робота у офісі, метро Чернігівська, м. Києв.Бажанно мати досвід, але якщо його немає-все буде пояснено.Вимоги до людини:Вміння чітко й внятно розмовляти українською.Уміння працювати з комп'ютером.Пунктуальність та уважність.Обов'язкиСвоєчасна обробка поточних замовлень та вхідних дзвінків.Пакування відправлень.Поточні завдання протягом дня.ОплатаВиплачуємо заробітню плату 2 рази на місяць.Ставка 600 грн/день.Графік роботи:Пн-Пт з 9:00 до 19:00Cб з 10:00 до 17:00Нд (вихідний)
Менеджер з продажу поліграфічної продукції (з навчанням)
Друкарня Вольф, Київ
ДРУКАРНЯ ВОЛЬФ — один із лідерів поліграфічного ринку України, запрошуємо на роботу                   менеджера з продажу поліграфічної продукції вакансія для цікавих, активних, перспективних, комунікабельних та цілеспрямованих претендентів.                                                                                                   Навчаємо! офіси: м. Київ  метро Шулявська, метро Лівобережнам. Львів вул. ШевченкоОсновні функціональні обов’язки:Робота з клієнтами (ведення переговорів, проведення презентацій компанії/послуг, робота в чаті, прийом дзвінків по гарячій лінії);Виконання плану продажів.Вимоги до кандидата:Досвід продажів від 1 року. Бажано досвід у рекламі, рекламному агентстві, друкарні та видавництвах;Вища освіта;Необхідні якості: комунікабельність та відмінні комунікативні навички, цілеспрямованість, активність, відповідальність, грамотне мовлення, навички проведення телефонних переговорів, знання техніки продажів, знання української мови обов’язково!Умови роботи:Ми пропонуємо роботу у компанії міжнародного масштабу; заробітна плата ставка + відсоток 12 000грн -20 000грнзатишний офіс та кава-брейки;комфортний робочий графік з 9:00 до 18:00 або з 10:00 до 19:00 (за домовленістю).Офіси знаходиться: м. Київ м. Шулявська, вул. Олекси Тихого (Виборзька) 16/15 тел 067 363 12 12,            067 249 12 12  надсилайте резюме: відправити резюмем. Київ м. Лівобережна вул. Євгена Сверстюка 11Б тел 067 506 58 46. надсилайте резюме: відправити резюмем. Львів:  надислайте відправити резюмеМИ ЧЕКАЄМО ВАС У НАШІЙ КОМАНДІ!Працюй з лідером!Wolf.ua
Менеджер з продажу (B2B та B2C)
УКСПАР, Київ, Київська область
Ми запрошуємо до своєї команди «Менеджера з продажу сантехнічного обладнання».Докладніше про нас на офіційному сайті - Вимоги :досвід роботи у продажу не менше 2-х років;здатність переконувати;аналітичний склад розуму;ініціативність та наполегливість;оптимізм та стресостійкість;комунікабельність;навички роботи із запереченнями;вміння працювати в команді;знання офісних програм MS Word, Excel;знання 1С 8.х;бажання працювати та заробляти;активна життєва позиція.Обов'язки :планувати та організовувати свій робочий день;продажи (B2B та B2C);холодні та гарячі дзвінки;ведення переговорів та ділових переписок;оформлення договорів постачання;супровід виписаних рахунок фактур та комерційних пропозицій.Наші умови :Компенсація транспортних та представницьких витрат;Комфортні умови роботи (корпоративний зв'язок, робоче місце, офіс);Виплата заробітної плати у строк без затримок;Навчання, тренінги;Службове розвезення.Заработная плата - від 30000 до 50 000 грн. (% від продажів)P.S. Якщо все вищезгадане про Вас, тоді запрошуємо до нашої команди.Ми знаходимося за адресою :Офіс / Склад - м. Київ, Дарницький р-н, Бортничі, вул. Левадна, 30 (Лівий берег).Зателефонуйте (067) 238-10-06 і запишіться на співбесіду або надсилайте ваші резюме на e-mail: Гарантія, конфіденційність.
Менеджер з продажу
Optima Hotels & Resorts, Київ, Київська область
Найбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels and Resorts», що надає послуги високого рівня у сфері гостинності, працює за провідними європейськими стандартами обслуговування гостей, оголошує відкритим пошук на вакансію «Менеджер з продажу» (текстильна група)Основні вимоги:Досвід роботи в активних продажах від 1 року ;Клієнтоорієнтованість, стресостійкість та відповідальність;Бажання працювати у режимі багатозадачності, аналізувати великі об'єми інформації.Уміння вести переговори та виявляти потреби. Презентувати продукти компанії через телефонні, відео дзвінки та особисті зустрічі.Впевнений користувач ПК MS Office.Досвід роботи і рітейлі буде перевагою.Готовність до відряджень.Посадові обов’язки:Активні продажі текстильної продукції новим та існуючим компаніям;Збільшення обсягів продажів;Організація та проведення ділових зустрічей, презентацій, складання комерційних пропозицій для потенційних клієнтів, укладання договорів.Участь в тендерах.Дослідження та аналіз ринку текстильної продукції.Ми пропонуємо:Стабільна заробітна плата;Можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку;Офіційне працевлаштування;Робота у команді професіоналів.Офіс р-н Позняки (трансфер від ст.м. Позняки та ст.м. Лівобережна)Ми в соціальних мережах:TelegramСвій відгук без резюме ви можете залишити: OptimaJobBotНаша сторінка на FacebookМи обов’язково зв’яжемося з вами.
Менеджер з продажу (В2С)
FlexReality, Київ
Flex Reality — IT-компанія, яка займається розробкою інноваційних продуктів в сфері віртуальної та доповненої реальності, а також розробкою IT рішень для різних сфер бізнесу.Один з наших флагманських продуктів — це AR Book! Унікальне рішення для галузі освіти, яке є лідером в цій галузі.AR Book cхвалено для використання в освітньому процесі, так як отримав Гриф Міністерства освіти і науки України! А також ведеться робота по співпраці над інтеграцію з державним освітнім проектом «Мрія».Пропонуємо тобі приєднатися до нашої команди в якості Менеджера з продажу В2СДо обовʼязків буде входити:Продаж інноваційного продукту AR Book (тепла база)Розвиток та підтримка відносин з клієнтамиПроведення зустрічей та презентацій в онлайн форматіВедення звітності та робота із СRМ системоюПроведення перемовин, укладання угод із клієнтамиДокументальний супровід угод.Вимоги до кандидата:Досвід роботи в активних продажах до 1 рокуДосвід в B2С продажахВолодіння знаннями та навичками продажівВміння проводити презентації продукції та послугГарно розвинені комунікативні та презентаційні навичкиВміння ефективно планувати і організовувати свою роботуНаціленість на результат, проактивність, самоорганізованістьВільне спілкування українською мовою;Ми пропонуємо:Якісний маркетинг, який допомагає та сприяє продажамПовний курс навчання по продуктах компаніїСвоєчасну виплату зарплатніМожливість для самореалізації та професійного ростуПідтримку на всіх етапах роботиЦікаві on-line тімбілдингиГрафік роботи пн-пт, 8-годинний робочий деньФормат роботи — віддалений (розглядаємо кандидатів з будь-яких міст України)І найголовніше Ви станете частиною великого проєкту, в якого на меті стоїть модернізація навчального процесу в Україні та за її межами шляхом діджиталізації!Скоріше тисніть «Відгукнутись» :)
Менеджер по обробці замовлень в інтернет-магазин
4room, Київ
Привіт! Шукаємо в команду нову людину в наш інтернет-магазин 4room.ua. Нам потрібний менеджер по обробці замовлень.Обов’язки:оформлювати замовлення через crm-систему;слідкувати за оплатами клієнтів;уважно ставитись до кожного замовлення;комунікувати з менеджером по продажамКого ми б хотіли бачити?Базові поняття про комп’ютер та пакет Microsoft Word.Досвід роботи не важливий, як і освіта. Навчимо.Графік: 5/2 з 11 до 19, вихідні субота та неділя.ЗП: ставка 15 000 грн, 2500 премія, якщо повністю закриваємо план по замовленню.Пропонуємо:Стабільний графік та вчасні виплати заробітньої платиМолодий та дружній колективІ головне — ніяких дзвінків!Звертатись в телеграм t.me/AroomHR
Менеджер з продажу реклами
ТОВ BFG Promotion, Київ
Оператор з зовнівшньої реклами запрошує на роботу менеджера з продажу. Обов'язки: пошук  клієнтів для розміщення на наших площинах, розмішення по баїнгу, супровід клієнтаУмови: ставка+%, офіс в центрі міста ( поруч метро), робочий день з 9 до17. 
Менеджер з продажу
ТОВ «Індустрія-РС», Київ
ТОВ «Індустрія-РС» в пошуках менеджера бек-офісу (продажі)Основним напрямком діяльності компанії є продаж інженерної сантехніки (товари для водопостачання, опалення) та насосного обладнання.Компанія є виробником, представляє на ринку України власні бренди насосного обладнання, замовлені на виробничих потужностях в інших країнах (Китай, Туреччина). Своїм клієнтам ми пропонуємо повну гарантійну підтримку на наші товари і сервісне обслуговування.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштуванняГрафік роботи: Пн-Пт, 9:00-18:00 Знижки на продукцію компаніїЗатишний офіс , який заходиться в пішій доступності від м. Житомирська/Академмістечко ( 15 хв пішки)Заробітна плата : 18000 -27000 грн ( фіксована ставка + % від продажу)Професійна команда і керівництво, що підтримує та надихаєКар'єрний зрістОсновні вимоги:Досвід роботи у сфері продажів або закупівель будівельних матеріалів, послуг тощоНавички ведення телефонних перемовин з клієнтамиНавички прямих продажів/консультування/обслуговування клієнтівДосвідчений користувач ПК (MS Office), бажано досвід роботи з CRM-системамиВідмінні комунікативні навички, знання технології продажів, досвід роботи із запереченнями, здібність до навчанняОбов’язки:Робота з вхідними зверненнями клієнтів ( надаємо гарячу базу клієнтів)Онлайн заявки з інтернет-магазину; Повідомлення на email та месенджериКонсультація клієнтів, продаж продукції та супровід відвантаженьВедення первинної документаціїДосконале знання 1 С 8.3 Чекаємо на Ваші відгуки!Вікторія - ...
Менеджер по роботі з клієнтами (зовнішня реклама)
, Київ, Київська область
Опис вакансіїРекламна агенція «Фарба» шукає у свою команду активного, компетентного та відповідального менеджера по роботі з клієнтами. Послуги, які ми надаємо — широкоформатний друк (банери, наклейки), зовнішня реклама (вивіски, лайтбокси, об'ємні букви), поліграфічна продукція (візитки, флаєри, буклети).Вимоги:Досвід роботи в сфері зовнішньої реклами від 1 року, розглянемо кандидата з досвідом роботи на виробництві та бажанням розвиватисяЗнання матеріалів для широкоформатного друку та зовнішньої рекламиРозуміння технологій виготовлення зовнішньої рекламиВміння спілкуватися з клієнтами онлайн (телефон, електронна пошта, месенджери), без холодних дзвінківВільне володіння українськю мовоюВільне користування пкЗнання основ (мінімальне) програм Photoshop, CorelDRAWЗдатність швидко навчатисяЕмоційна компетентність (неконфліктність)Бажання працювати на результатОбов’язки:спілкування з клієнтами онлайн (телефон, електронна пошта, месенджери), без холодних дзвінківпрорахунок та прийом замовленьоформлення замовленьперевірка макетів (файлів) замовника на коректністьсупровід та контроль виконання замовленьМи пропонуємо:Робота в молодому колективі в офісі по вул. Радунська, 3, Троєщина.Графік пн-пт, 9:00 — 18:00.Своєчасна виплата заробітної плати.Оплата фіксованої ставки + відсоток від об'єму замовлень.Робота полягає в веденні готової бази клієнтів та нових з сайту.
Менеджер з продажу (В2В)
Rezult Ukraine, Київ, Київська область
Компанія Rezult, яка реалізує продукцію найпотужнішого виробництва в Україні деревних плит (МДФ, ХДФ), ламінованої підлоги, паркетної дошки, пиломатеріалів, опалубної плити, СLT ( дерев'яне домобудівництво) запрошує - Менеджера з продажу.Обов'язки:збільшення обсягу продажів -залучення нових партнерів, побудова довгострокових відносин;моніторинг ринків і аналіз конкурентів в країнах розвитку і присутності продажів;підготовка та проведення презентацій, перемовин с потенційними клієнтами;підготовка комерційних пропозицій, укладання зовнішньоекономічних контрактів;супроводження угоди: погодження та затвердження необхідної документації, контроль платежів, дотримання умов контрактів, контроль за відвантаженням;контроль кредиторської/дебіторської заборгованності.Що для нас важливо:успішний досвід активних продажів у В2В сегменті (знання певної товарної групи буде перевагою: пиломатеріали/МДФ/ вагонка/інженерна паркетна дошка/опалубна плита)знання основ експортних операційдосвід активного пошуку і залучення клієнтів (наявність напрацьованої клієнтської бази буде перевагою)вільне володіння діловою англійською (письмова та усна)-обов'зковоМи готові запропонувати:роботу в стабільній компанії, яка постійно розвивається і вдосконалює свої бізнес-процеси, яка вже має свою власну історіюцікаві амбітні задачі, можливість професійного росту, участь у закордонних виставках, відрядженняофіційне працевлаштування та виплату заробітної платикомфортне робоче місце в центріШановні кандидати!Чекаємо ваші резюме з побажанням заробітної плати.
Запрошуємо на постійну роботу менеджера з продажу нерухомості
, Київ, Київська область
ЧОМУ ВИ ПОВИННІ ПРАЦЮВАТИ САМЕ У НАШІЙ АГЕНЦІЇ?Ми пропонуємо БЕЗКОШТОВНЕ НАВЧАННЯ для наших співробітників.Ви навчаєтесь теорії та вже паралельно виконуєте завдання. Виходячи з досвіду ми вважаємо, що теорія без практики не можлива, відповідно і практика без теорії!Ми заохочуємо амбітних людей, які хочуть рости на посаді.МИ ОПЛАЧУЄМО всю рекламу.Ми маємо величезну клієнтську базу. ВАМ НЕ ПОТРІБНО САМИМ ШУКАТИ КЛІЄНТІВ!Повна ЮРИДИЧНА ПІДТРИМКА в роботі!Ви берете участь у всіх робочих процесах від показу до угоди!Ми вийшли на ЗАРУБІЖНИЙ РИНОК з продажу нерухомості! Ми є партнерами понад 10 найкращих забудовників Північного Кіпру та даємо можливість своїм співробітникам займатися продажем нерухомості на міжнародному рівні! Якщо Ви володієте англійською або турецькою мовою у Вас є дуже великий шанс відправитися у 4х денне ВІДРЯДЖЕННЯ ПО ПІВНІЧНОГО КІПРУ від імені нашого Агентства.ЯКІ ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОБОВ’ЯЗКИ НА ПЕРШОМУ ЕТАПІ РОБОТИ?Вивчення попиту та пропозиції на ринку нерухомості.Формування Вашої особистої бази клієнтів. Де брати Клієнтів? У нашій системі CRM, яка щодня автоматично поповнюється.Організація та проведення оглядів/показів для потенційних покупців.Організація зустрічей з власниками.p.s. Всі вищезазначені функціональні обов’язки Ви виконуєте під керівництвом вашого куратора!ЯКА ПЕРСПЕКТИВА, ЧИ Є КАР'ЄРНЕ ЗРОСТАННЯ У НАШІЙ АГЕНЦІЇ?Чим приваблива професія — рієлтор? Ви залежите самі від себе, Ваш дохід залежить прямо пропорційно від виконаної Вами роботи.ВИ САМІ ПЛАНУЄТЕ СВІЙ РОБОЧИЙ ДЕНЬ.Ще взимку Вам не потрібно писати заяви і відпрошуватися у свого керівника, щоб спекотного літа вирушить зі своїми близькими у довгоочікувану відпустку. Ви амбітна людина? Чи пропрацювали певний час у нас в Агентстві і вже впевнені в собі? Знаєте послугу, яку надаєте своїм клієнтам? Ви маєте повне право перейти на ПАСИВНИЙ ДОХІД та формувати свою команду. За Вашого бажання та виконання певних завдань ми відкриваємо Вам свій особистий офіс, де ВИ СТАНЕТЕ КЕРІВНИКОМ ФІЛІЇ НАШОЇ АГЕНЦІЇ!НЕРУХОМІСТЬ ЦЕ АПОГЕЙ ПРОДАЖУ!
Менеджер з оренди та продажу нерухомості (ст. м. Золоті Ворота)
, Київ, Київська область
Агентство нерухомості FlatPrime — одна з самих великих і успішних компаній, запрошує на роботу ріелтора — експерта по купівлі/продажу квартир!Ми шукаємо молоду та амбітну людину, яка має бажання розвивати свою кар'єру в сфері нерухомості. Успішний кандидат повинен мати високу комунікабельність та бажання навчитися продавати нерухомість.Дохід ріелтора — % від комісії.Вимоги:відповідальність, динамічність, цілеспрямованість;високий рівень комунікабельності та навичок продажу;бажання вчитися, розвиватися та заробляти;презентабельний зовнішній вигляд;Умови роботи:гнучкий графік роботи;своя власна школа ріелторів;повна юридична та інформаційна підтримка;офіси європейського рівня в історичному центрі міста;професійний і кар'єрний ріст;повна база об'єктів нерухомості;Обов’язки:робота з базою даних, розміщення реклами;консультація клієнтів з приводу оренди, купівлі, продажу нерухомості;організація та проведення переглядів;Ми пропонуємо:високий дохід та бонусну систему;цікаву роботу в команді професіоналів;розвиток кар'єри та можливості для саморозвитку;повну підтримку та навчання від компанії;Якщо ти маєш високий рівень комунікабельності та бажання розвиватися в сфері нерухомості, надсилай своє резюме.Будемо раді зустрічі з тобою! Стань частиною нашої команди!Співбесіди проходять за адресою: вул. Ірининська 5/24.Менеджер з персоналу Людмила, тел. +38 06*********28
Менеджер з продажу нерухомості
АН «Гранд Оселя» (ФОП Смалійчук О.О.), Київ
Вимоги, побажанняРієлтор, менеджер з нерухомості-   % від продажу Агенція нерухомості "Гранд Оселя" запрошує в свою команду спеціалістів з нерухомості.Якщо у Вас є досвід роботи рієлтором, ми готові розглянути індивідуальні умови співпраці віддалено. Розглянемо також кандидатів без досвіду, але з великим бажанням працювати на результат. Агенція нерухомості "Гранд Оселя" надає якісні послуги з продажу й оренди житлової та комерційної нерухомості, продажу земельних ділянок. Що отримаєш ти:офіс у Святошинському районі, з виглядом на парк, забезпечений всім необхіднимнавчання, яке дозволить швидко почати працювати та отримувати результатдохід не обмежений — високий % від кожної угоди, виплата в день угодиюридичний супровід, агенція забезпечує рекламу. сучасний та демократичний підхід в усіх питанняхпостійний супровід від керівника в робочому процесіграфік ПН-ПТ з 9:00 — 18:00дружній та веселий коллектив.Що ми очікуємо від тебе:ми готові брати без досвіду та повністю навчати, але пріоритетним буде досвід роботи в продажах, досвід живого ділового спілкування.готовність працювати з великим об'ємом інформації.вам буде легко в нас працювати, якщо Ви пунктуальні, відповідальні, швидко навчаєтесь, відчуваєте впевненість в спілкуванні з людьми.вільне володіння ПК.Що треба робити:аналізувати ринок нерухомостіпроводити переговори з власниками та покупцями;відповідати на дзвінки та повідомлення клієнтівпідбирати об'єкти нерухомості для кожного клієнтапроводити перегляди об'єктівсупроводжувати угоди, заключати договори Якщо Ви відчуваєте, що все це для Вас — дзвоніть, залишайте відгук або пишіть в вайбер, відповімо на ваші запитання та домовимось про співбесіду  
Менеджер з продажу
Файно Сервіс, Київ
Менеджер з продажуОсновні обов’язки:Залучення нових клієнтів: робота на тендерних майданчиках та участь в аукціонах, самостійний пошук.Розрахунок пропозицій (виручка, деталізована собівартість, рентабельність), формування комерційних пропозицій для клієнтів.Підготовка тендерної документації для участі в державних та комерційних тендерах.Спілкування із потенційними замовниками клієнтами.Проведення зустрічей на території клієнтів, презентація компанії та її послуг, попередня оцінка і переговори перед формуванням пропозицій.Погодження і підписання договорів з новими клієнтами.Планування продажів, аналітика, звітність.Вимоги до кандидата:Успішний досвід у продажах — обов’язково, досвід участі у державних комерційних тендерах — бажано (готовність освоїти даний напрямок у стислий термін, якщо досвід участі в тендерах відсутній).Впевнений користувач MS Office (Exсel, Word, PowerPoint, Outlook).Готовність до відряджень в межах України. Кандидатів, не готових до цієї умови, прохання не надсилати резюме.Вміння ефективно використовувати робочий час та дотримуватись дедлайнів.Здатність до самостійного навчання, прагнення до професійного вдосконалення.Умови роботи:Заробітна плата за результатам співбесіди.Навчання за рахунок компанії, можливість юридичного супроводу участі в державних тендерах.Графік роботи пн-пт 09:00—18:00, передбачені відрядження.Випробувальний термін 3 місяці. Потім можливо працювати віддалено за погодженим графіком.
Менеджер з продажу курсів віддалено
, Київ, Київська область
Вітаю! Ми компанія A-sales, аутсорс команда відділ продажів, який допомагає блогерам, онлайн-школам та експертам залучати більше студентів у свої онлайн продукти.Наші клієнти — це медійні особистості, блогери, експерти, на яких ви 100% підписані або бачили в рекомендаціях, також онлайн-школи, рекламу яких ви могли бачити в своїй стрічці або на YouTube або в інших соцмережах.Перед тим як ми опишем нашого ідеального кандидата, розповімо трішки про нас:100+ запусків провела наша команда;Більше 10 000 продажів на чек від 300 доларів зробили наші менеджери;97% клієнтів продовжують з нами співпрацю уже після першого місяця роботи, які серед них Влад Лиманюк, Яна Дога, школа крипти DOUBLETOP, Shark Trade та інші;Середня конверсія нашого відділу продажу 34,3%.Щоб й надалі перемагати, нам потрібна команда з найкращих. Тому нашому відділу не обійтися без підсилення. Зараз ми шукаємо менеджера з продажів, який прийде до нас і одразу почне бити всі рекордиМи відчуємо зв’язок, якщо ти:працюєш на результат і аналізуєш його;маєш досвід роботи від 6 місяців в В2С продажах у форматі дзвінків та листування;вільно володієш українською мовою, оскільки продажі здійснюється саме українською мовою енергійний та багатозадачний, який може здійснювати декілька дій одночасно;емпатичний, той, який вміє слухати та відчувати людей, вникати в їхню ситуацію та закривати їхні страхи, болі та заперечення;досягаючий, який прагне бути першим, адже наша команда одна із найкращих в цьому напрямку (якщо точніше, то найкраща);впевнений в собі, який завжди має оптимістичний настрій та налаштований на результат.Окрім грандіозних амбіцій та космічної мети ти знайдеш/отримаєш:Твоя зп — це відсоток від твоїх продажів, в середньому це 5%;У нас є власна крутезна система навчання та адаптації, яка одразу підсилить усі твої скіли ще до початку роботи ;Можливість кар'єрного росту до тім-ліда і керівника відділу продажу;Ми навчаємо не тільки продажам, а ще й маємо базу курсів з інших ніш, таких як крипта, таргет і т.д.;Крута команда, яка успішно працює віддалено, і кожен розуміє свою зону відповідальності, всі готові прийти на допомогу і ніхто не б'ється за лідів;Можливість працювати з крутими продуктами та топовими школами сидячи вдома в халаті та з чайочком;Кожного четверга будеш отримувати нагадування про те, що час випити кави з корицею, без цього ніяк.Наш процес рекрутингу прозорий і чіткий: інтерв'ю з рекрутером - Zoom-співбесіда з Керівником відділу продажів. Після — офер у тебе на пошті.Тепер ти знаєш про нас більшеА ми хочемо дізнатися більше про тебе: залишай відгук — і го розвивати A-Sales разомВідгукнутись можна за телеграмом - recruter_a_salesP.S. Ми розглядаємо тільки тих кандидатів, які відправляють резюме