Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Дизайнер интерьера в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Адміністратор Студії Дизайну
, Київ, Київська область
Наша студія дизайну інтер'єру та архітектури шукає талановитого адміністратора з відмінними комунікативними навичками та зацікавленістю в області дизайну. Якщо ви маєте досвід у адміністративній роботі та вас захоплює світ дизайну, це чудова можливість долучитися до нашої креативної команди.Основні вимоги:Відмінні комунікативні навички та орієнтація на клієнта.Інтерес до дизайну інтер'єру та архітектури.Досвід роботи в адміністративній ролі або сфері дизайну буде перевагою.Вміння організовувати робочий процес та керувати проектами.Базові навички роботи з комп'ютером та офісними програмами.Основні обов'язки:Управління повсякденною діяльністю студії дизайну.Ведення документації, замовлень, комунікація з клієнтами.Координація роботи дизайнерів та інших співробітників.Організація зустрічей, презентацій та заходів студії.Моніторинг виконання проектів та забезпечення високого рівня якості.Умови праці:Робочий час: з понеділка по п'ятницю, з 8:00 до 18:00.Конкурентна заробітна плата.Можливість розвитку професійних навичок у сфері дизайну.Робота в креативному та натхненному середовищі.Надсилайте своє резюме, якщо ви бажаєте стати частиною нашої динамічної та інноваційної команди!
Продавець-консультант міжкімнатних дверей. Академмістечко, агромат.
, Київ, Київська область
Компанія «Flatwood» спеціалізується на виробництві фарбованих міжкімнатних дверей. Ми виробнича компанія та працюємо без посередників.Виробляємо міжкімнатні двері за індивідуальними замовленнями, враховуючи будь-яке дизайнерське рішення, інтер'єр та смак замовника.До команди «Flatwood» запрошуємо комунікабельних творчих менеджерів до салону міжкімнатних дверей.Обов'язки:— Консультація та документальний супровід клієнтів у салоні та по телефону.— Комунікація з виробництвом та установниками дверей.— Складання та ведення звітності.Вимоги до кандидата:Знання Word, Excel. Високий рівень комунікабельності та відповідальності. Пунктуальність. Активність у продажах, орієнтованість результат. Умови роботи: Змінний графік роботи Ставка + % від продажу. Комфортні умови для роботи у салоні. Територіальне розташування- Агромат на Булаховского , . Контактний телефон: 06*********55 В'ячеслав
Менеджер з продажу b2b
Nayada, Київ
Якщо ви гарний продажник, вам подобається щось створювати корисне для людей і не подобається "розводити" їх в колцентрах, то надсилайте резюме. Наша продукція стоіть майже у всіх президентів України а також в купі загальновідомих місць. Тому ми пишаємося своєю роботою і запрошуємо вас стати частиною команди. Всі мої наявні менеджери вже давно при квартирах і автівках, деякі активно мандрують. Не телефонуйте і не пишіть ті, хто просто звик протирати штани за мінімальну зарплатню і не приносити результат. Ну а далі - стандартне бла-бла-бла...)   NAYADA — провідна компанія серед виробників перегородок та розробників креативних рішень для офісного простору та торгівельних центрів, приватних інтер'єрів. Наші проекти: ua.nayada.ua/projects/Наші компетенції:Власне виробництвоПроектуванняМонтажПроектні продажіВимоги:бажання зароблятивміння продати взимку сніг Санта Клаусу :)досвід у продажах В2В;гарні комунікативні навички;наявність власної бази клієнтів.Ваші наступні задачі:підтримка та розвіток бази клієнтів;активний пошук та залучення клієнтів (будівельні, генпідрядні компанії, архітектори, дизайнери, державні компанії, великі міжнародні компанії);визначення потреб клієнтів, вихід на ЛПР, перемовини, підготовка комерційних пропозицій;виконання планів щодо обсягів продажу та залученн нових клієнтівзвітність.Що ми пропонуємо:зручне розташування офісу за 15 хв від метро Берестейська;график роботи: 5/2, 9.00. — 18.00;стабільна заробітна плата: ставка 15000 + %; (верхньої межі нема); медичне страхування після року роботи;оплата мобильного зв’язку;оплачувана відпусткасолодкий чай, міцна кава та позитивний настрій)