Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа бухгалтером в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Удаленная работа бухгалтером в Киеве"

13 667 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Удаленная работа бухгалтером" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Удаленная работа бухгалтером в Киеве открыто 5 вакансий. Для 60% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 3.5+ грн. 20% объявлений с зарплатой 19,5+ грн, и 20% с зарплатой 9.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Удаленная работа бухгалтером в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Удаленная работа бухгалтером в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Работа набор текста удаленно. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 23000 грн. На втором месте - Удаленная работа переводчиком с зарплатой 13500 грн, а на третьем - Удаленная работа программист с зарплатой 13500 грн.

Рекомендуемые вакансии

Оператор чату зі знанням англійської мови
, Киев
У зв'язку з розширенням агентству потрібні співробітники зі знанням англійської для віддаленої роботи. Досвід роботи у сфері шлюбних послуг вітається, але не обов'язковий. Від вас рівень володіння мовою Intermediate та вище, впевнений користувач ПК, постійний доступ до інтернету через ПК або ноутбук, посидючість, відповідальність, уміння мислити нестандартно, здатність швидко приймати рішення, готовність приділяти роботі щонайменше 6 години на день. Від нас навчання, техпідтримка, своєчасна виплата зарплати, є система преміювання. Можливість поєднання з основною роботою навчанням (гнучкий графік). Чекаємо на вас у нашому дружньому колективі Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Бухгалтер по совместительству (торговля)
Квітковий магазин "Вальді", Київ
Магазину по продаже цветов требуется Бухгалтер на удаленную работу.Требования: опыт работы по специальности не менее 3-х лет, опыт полного ведения ФОП, хорошее знание компьютера для своевременной подачи всей отчетности.Мы предлагаем стабильную работу, достойную оплату труда, свободный график работы.По работе и всем вопросам обращайтесь: Зб--42--З99 - гор. тел. Анна Викторовна (Резюме не рассматриваются).
Послуги бухгалтера для ОСББ.
, Київ, Київська область
Бухгалтер для ОСББ. Надання повного спектру бухгалтерських послуг для Вашого ОСББ, ОК (обслуговуючого кооперативу), а саме: - облік нарахувань та сплати внесків співвласників на управління ОСББ, ОК; - облік витрат на управління та обслуговування діяльності ОСББ, ОК; - нарахування та виплата заробітної плати персоналу ОСББ, ОК; - формування та подання щомісячної та річної фінансової, статистичної, податкової звітності; - ведення бухгалтерського обліку за допомогою онлайн-сервісу osbb-online.com, що гарантуватиме збереження усіх облікових даних Вашого ОСББ, ОК; - контроль витрат відносно кошторису, затвердженого загальними зборами ОСББ, ОК; - консультування з інших питань щодо управління та обслуговування діяльності ОСББ, ОК; - проведення ревізії фінансової та негосподарської діяльності ОСББ, ОК з управління багатоквартирного будинку. Є можливість укладання договору із ФОПом (з відповідними кодами КВЕД), згідно якого оплата буде здійснюватися у безготівковій формі, із наданням актів виконаних робіт (наданих послуг). Також, можу допомогти у складанні кошторисів, наказів, протоколів загальних зборів, протоколів правління тощо. Гарантую конфіденційність, пунктуальність, уважність. ОЛЬГА. КИЇВ.
Бухгалтер, часткова зайнятість
Master, ЗАО, Київ
На постійне місце роботи потрібен бухгалтер на неповний робочий день (можливо віддалено за наявності власного ПК).Вимоги: середня спеціальна або вища профільна освіта, пунктуальність, відповідальність, знання ПК на рівні користувача.Умови праці: зручний гнучкий графік роботи (з можливістю планувати робочий день наперед), стабільна заробітна плата 25 000 грн. (за домовленістю).Телефонуйте у відділ кадрів: 096-550-45З1 або 066-01З-75З6 (Ірина Андріївна)
Бухгалтер за сумісництвом
Автотранспортна компанія - ФОП Белошенко А.К., Вся ; Київська область; Київ
На постійній основі потрібен Бухгалтер для віддаленого ведення діяльності компанії.Вимоги: наявність профільної освіти, досвід роботи не менше 3-х років, успішний досвід подання звітності, уважність при роботі з цифрами.Умови роботи: часткова зайнятість (за сумісництвом).З/плата – від 28 000 грн. (обговорюється особисто).По роботі телефонуйте: Вікторія Вікторівна: 0505 740 238 (з Пн по Пт).
Викладач (вчитель) німецької або англійської мови в онлайн школу
VIRA Online Language School, Київ
Онлайн школа іноземних мов VIra Online Language School, місією якої є академічне навчання іноземних мов на сучасній мовній платформі з методикою навчання та методичною підтримкою власника школи кожного учня, відкриває вакансію - Викладача АНГЛІЙСЬКОЇ, НІМЕЦЬКОЇ мов для роботи індивідуально та в парах.Роздивляємо співпрацю з студентами-лінгвистами старших курсів та викладачами-пенсіонерами!- Ваша місія та цілі збігаються з місією нашої школи?- Ви любите викладати іноземну мову та маєте диплом викладача?- У Вас є бажання професійно розвиватися та поєднувати корисне з приємним?- Ви відповідальний, пунктуальний та лояльний педагог?- Ви готові прислухатися до колег та працювати у команді?- Ви не боїтеся створювати нові проекти та використовувати сучасні онлайн платформи і інструменти?Тоді VIra Online Language School рада прийняти Вас до своїх лав.Для викладачів ми пропонуємо: готових до навчання учнів, згідно з Вашим гнучким графіком занять часткова чи повна зайнятість своєчасну виплату винагороди навчання на сучасній платформі, що звільнить Вас від рутинної перевірки домашніх завдань мінімізацію часу на підготовку до уроку, використовуючи сучасні технології підвищення кваліфікації за методикою викладання приємне спілкування з однодумцями методичну підтримку власника школиЗаробляйте та удосконалюйтесь разом з нами!Плата: 170 грн. за урок/60 хвилин. Оплата за 60 хв. залежно від рівня студента.Обов'язки: викладання іноземних мов онлайн через - Месенджер + сучасна мовна онлайн платформа, що підтримує 11 іноземних мов.Умови: з вашого боку - НАЙГОЛОВНІШЕ УМОВИ, РОЗДІЛЯТИ ЦІННОСТІ КОМПАНІЇ, РЕАЛЬНЕ БАЖАННЯ ПРАЦЮВАТИ В КОМАНДІ, хороший доступ в Інтернет та досвід роботи індивідуально і в парах (послуга ПАРНИЙ ІНДИВ) з учнями від 8+.Прохання перед відправкою резюме відвідати наш сайт www.virainfo.comРезюме викладачів, які раніше не відвідали наш сайт та не ознайомилися з місією школи, не розглядатимуться!
Головний бухгалтер (для викладання на курсах)
Тренд навчальна студія, Київ
Запрошуємо досвідченого бухгалтера для проведення курсів по бухгалтерії ТОВ і ФОП.Проведення курсів для бухгалтерів-початківців, досвідчених бухгалтерів, підприємців ФОП.Переважно, курси проходять онлайн.Навчальні програми - на сайті студії Тренд:Бухгалтерія на підприємствіПодаткова звітністьЗЕД для бухгалтераОблік для ФОПВимоги, необхідні для викладання:досвід роботи Головним бухгалтером - більше 6-ти роківвпевнені знання програми 1С:8, BASзнання податкового законодавства, знання бухгалтерії ЗЕДдосвід ведення ФОПбажання навчати іншихособиста організованість, відповідальність, дотримання погодженого графіку занятьповага до слухачівДосвід викладання - НЕ обов'язковийОбов'язки:проводити курси по бухгалтеріїоблік ФОПпідбірка методичного матеріалу для занять (зразки, приклади, задачі) та презентації для уроківнавчання онлайн за погодженими графікамиМи пропонуємо:робота, як суміщення з основною діяльністювикладання - по заявкам, неповна зайнятістьонлайн навчання або в офісі замовника в Києві - за домовленістюграфіки занять - за домовленістю, в робочі та вихідні днібажано, мати можливість проводити уроки в робочий час (2-3 год.)оплата залежить від кількості проведених уроківКандидатів розглядаємо тільки  з повним резюме.
Репетитор з англійської мови
Онлайн школа Shabadoo, Київ
Требования, пожелания: Онлайн школа розвитку для дітей та дорослих Shabadoo у пошуку репетитора з англійської мови.Напрямок нашої школи насамперед охоплює програми занять для дітей різного віку та дорослих. Онлайн школа Sabadoo не має аналогів у мережі. Це унікальна навчальна платформа, де кожен знайде цікаві заняття для розвитку та відпочинку. Sabadoo велика сім'я, ми організовуємо онлайн зустрічі за інтересами та офлайн зустрічі в різних городах та країнах світу.Ми зібрали найталановитіших фахівців та спроєктували цікаву програму навчання, для дошкільнят та дітей шкільного віку, за європейським стандартом. Чекаємо саме на тебе і будемо раді плодотворній співпраці.Графік роботи та кількість робочих часів залежить тільки від репетитора.Заняття проходять тільки в онлайн форматі.Ми чекаємо на твоє резюме*)
Викладач в школу англійської мови для діток (онлайн)
Magic English School, Київ
В школу англійської мови для діток потрібні викладачі для онлайн навчання. Нам немає значення, в якому куточку України Ви проживаєте. Заняття з дітками проводимо онлайн по всій території України.Якщо Ви - енергійна, відповідальна людина, любите англійську мову та прагнете розвитку, тоді Вам точно варто приєднатися до нашого молодого та дружного колективу!У нас всього лиш кілька обов'язкових умов:Вік - без обмежень;Повна чи неповна освіта (педагогічна/лінгвістична/психологічна);Англійська мова — рівень від B2+ (Upper-Intermediate і вище);Грамотна мова без суржику (усна та письмова);Чесність, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, пунктуальність, дисциплінованість, творчий підхід до роботи;Повага до дітей;Позитивне відношення до життя;Любити свою роботу, як любимо її ми;Бути готовим працювати на результат;Вміти знаходити контакт зі студентами (великими та маленькими);Випробувальний термін 1 міс. (!)Працюємо за методиками Кембріджського та Оксфордського Університетів. У нас Ви зможете працювати з повною (16+ годин на тиждень) або частковою зайнятістю.У Ваші обов’язки входить:Робота з дітьми (та дорослими) за повністю підготовленою програмою;Заповнення коротких Звітів після кожного робочого дня.Прагнете розвитку та стабільності?Тоді надсилайте нам своє резюме любим зручним для Вас способом — на електронну скриньку, в WhatsApp або Skype + напишіть нам, чому ми повинні взяти саме Вас та в чому Ваша основна цінність як вчителя.
Вчитель англійської мови для дітей онлайн
, Київ, Київська область
В зв’язку з розвитком та розширенням шукаємо вчителів англійської мови для дітей від 4-х років в інтерактивну онлайн школу SmartLand.Пропонуємо:оплату від 250 грн за годину заняттяроботу з дітками у міні-групахцікавий підхід до занятьроботу по готовій методиціпідтримкуможливість професійного розвиткувирішення усіх організаційних питань з учнямитренінг перед стартом роботиЗ вашого боку очікуємо:досвід від 1 рокурівень англійської мінімум В2якісне проведення уроківосвіта у педагогічній, лінгвістичній чи суміжній сфері або сертифікат викладача англійської мовинаявність ПК або ноутбука та стабільне інтернет з'єднаннятерпіння та щира любов до дітейдосвід у проведенні групових занять онлайн (буде перевагою)готовність розвиватисявідповідальність та організованістьЧекаємо на Вас у нашій особливій спільноті, де ми гарантуємо тренінг перед стартом роботи, підтримку, професійний розвиток та цікавий формат роботи.
Приходящий бухгалтер по совместительству
, Киев
На постоянной основе на работу требуется бухгалтер для удаленного ведения деятельности компании. Требования опыт работы не менее 3-х лет, успешный опыт сдачи отчетности, внимательность при работе с цифрами, знание 1С. Условия работы частичная занятость (работа по совместительству). З плата – от 30 000 грн. (оговаривается лично).Звоните 0б8 - 021 - 8Ч - 93 Юлия Викторовна . . Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Вчитель англійської мови
, Київ, Київська область
Викладач англійської мови (онлайн)Englishdom — це міжнародна онлайн-школа англійської мови, одна з лідерів на території України та Європи. Ми пишаємося тим, що за 10 років нашої роботи більше 50 000 студентів досягли своєї мети разом із 900+ викладачами Englishdom.Наші викладачі працюють за найсучаснішими технологіями. Заняття проходять на онлайн платформі Englishdom, підготовка до уроку займає лише 15 хвилин!Наш ідеальний викладач:любить англійську і володіє нею на високому рівні;має досвід викладання або репетиторства;прагне навчити і привести студента до результату;постійно розвивається і прокачує свої навички.Чому варто працювати в Englishdom?гідний рівень доходу та система бонусів;стабільне завантаження — вам більше не потрібно шукати студентів самостійно;гнучкий графік роботи (повна або часткова зайнятість, ранок чи вечір, будні дні або вихідні);онлайн-платформа ED Class — розроблені аудіо, відео програми навчання, реалізована автоперевірка домашнього завдання;мотивовані студенти, які чекають наставника для отримання знань;підтримка особистого куратора і менеджера по адаптації;тренінги, вебінари і обмін досвідом з викладачами з Європи і native speakers;спілкування в community з 900+ вчителів;50% оплата міжнародної сертифікації викладачів.Умови роботи:робота з дому (ПК/ноутбук, гарнітура і стабільний Інтернет must have!);всі уроки — 1 на 1 зі студентом;тривалість 1 уроку — 50 хвилин.Наша місія — надихаємо вивчити англійську за допомогою інноваційних технологій, занурення в мовне середовище і турботи про студентів.Хочете стати частиною команди, яка змінює життя людей завдяки знанню англійської? Ми вже чекаємо ваше резюме!
Супервайзер Call-центру зі знанням ІТАЛІЙСЬКОЇ мови
Geberich, Київ
Привіт!Вакансія "Супервайзер Call-центру зі знанням ІТАЛІЙСЬКОЇ мови" в наша компанія Geberich пропонує унікальні можливості для професійного розвитку. Нижче наведено кілька ключових моментів, які роблять цю вакансію привабливою:1. Компанія з багаторічною історією успіху: Geberich - це швейцарська компанія, яка вже багато років працює в Європі та Латинській Америці, створюючи продукти для краси та здоров'я. Це означає, що ви матимете можливість працювати у стабільній та надійній компанії з міцним корінням у бізнесі. 2. Професійний розвиток: У Geberich ми цінуємо нашу команду і постійно інвестуємо в її професійний розвиток. Наш тренінг-менеджер регулярно проводить тренінги з усіх продуктів, а також допомагає підвищити кваліфікацію операторів. У вас буде доступ до досвіду та ресурсів, необхідних для успішного виконання своїх обов'язків.3. Якість товару: Ми зосереджуємося на якості нашого товару, і це найголовніша причина нашого успіху. Ваша робота буде спрямована на розвиток компанії якій довіряють клієнти. Ви зможете бути частиною команди, яка прагне до постійного вдосконалення та досягнення успіху.4. Висока заробітна плата та бонуси: Ми пропонуємо конкурентоспроможну заробітну плату, включно з фіксованим окладом 800 € + відсоток від продажів. Стабільна виплата двічі на місяць і приємна система мотивації.5. Гнучкий графік і віддалена робота: Ми розуміємо важливість балансу між працею та особистим життям, тому надаємо змінний графік роботи 2/2 і можливість працювати дистанційно. Ви зможете організувати свій робочий час так, як вам зручно.6. Команда лідерів: Ми шукаємо професіоналів з розвиненими лідерськими та управлінськими якостями. Якщо ви хочете бути частиною команди, активно ухвалювати рішення та робити внесок в успішні результати компанії, вільно володієте італійською мовою, то ця вакансія ідеально підходить для вас.Якщо вас зацікавила вакансія "Супервайзер Call-центру зі знанням ІТАЛІЙСЬКОЇ мови" в Geberich, будь ласка, надішліть нам своє резюме та контактні дані, щоб ми могли зв'язатися з вами для подальших кроків. Ми будемо раді бачити вас у нашій команді!
учитель английского языка онлайн
, Київ, Київська область
Нужен преподаватель в онлайн школу английского языка. Работа онлайн, по нашим материалам.Урок длится 50 минут, есть индивидуальные и групповые занятия.Преподавание на английском и украинском языках.З/п 200-220 грн в зависимости от количества часов ,опыта , навыков.. Готовы взять без опыта работы, но ответственного, любящего детей и с большим желанием развиваться.Нужны преподаватели как на полную ставку, так и частичную занятость (от 6 учеников)Высылайте резюме либо краткую информацию о себе:возрастопытсвободные для работы часы (сколько готовы взять студентов)
Викладач англійської мови онлайн
, Київ, Київська область
Школа англійскої мови шукає викладача для роботи онлайн.Матеріали надаємо, проводимо навчання та підвищення кваліфікації.Ми працюємо переважно з дітьми молодшої школи, але є дорослі та різні учні.Переважно індивідуальні заняття та є групові до 5 дітей в групі.Зарплата динамічна, постійно передивляємося. Мінімально 200 грн за 50 хв уроку. Виплачується двічі на місяць. Є можливість офіційного працевлаштування (оговорюється індивідуально)Надсилайте резюме або коротко про себе:вікдосвід у викладаннівільні години для роботиз яким віком працюєте переважно
Бухгалтер віддалено
, Київ, Київська область
Бухгалтер(с досвідом роботи головного бухгалтера більше 20 років) візьму на обслуговування приватного підприємця, ФОП, ПП або юр.особу.Ведення бухгалтерського і податкового обліку, кадровий облік,подача звітності,відновлення діяльності, консультації.Розблокування податкових накладних,реєстрація і ліквідація ФОП,внесення змін, допомога в підборі КВЕД,контроль за сплатою податків.Види діяльності(виробництво,оптова торгівля,послуги, кондитер.цех,громадське харчування,поліграфія, ресторанно-готельний комплекс,туристичний збір)
Direct менеджер на удаленную работу
, Київ, Київська область
Ласкаво просимо до Ladorage!Ми шукаємо енергійного та амбіційного менеджера з продажу, і навіть якщо у вас немає досвіду, не переймайтеся – ми готові навчити вас всьому необхідному!Вимоги:Наявність телефона/ноутбукаБажання працювати та позитивний настрійКомунікабельністьУмови роботи:Віддалена роботаСплачений колективСвоєчасні виплатиБонуси та преміїОбов’язки:Спілкування з клієнтами у форматі перепискиПрезентація товаруЗдійснення продажуВедення соціальних мережЯкщо ви готові працювати з задоволенням та бажаєте приєднатися до нашої успішної команди, надсилайте своє резюме або просто залишайте контакти, і ми зв’яжемося з вами
Удаленная работа на дому
, Київ, Київська область
Ассистент для социальных сетей в рекламное агентствоМы рекламное агентство "Nova Star"(один из наших филиалов базируется в Киеве). Оказываем услуги по продвижению в социальных сетяхНа данный момент мы заинтересованы в поиске кандидатов на должность ассистента по соц. сетям Вся работа выполняется с телефона. Мы обучаем и поддерживаем на каждом этапе.Список требований:- быть активным к изучению нового навыка- коммуникабельность и открытость- ответственность за поставленную задачу Что необходимо делать:- работать с социальными сетями (до 2-х на выбор с вашим руководителем)- уметь загружать видео - заполнять отчетность- отвечать в чате в рабочее времяМы предлагаем: - быстрый рост в компании- работу на неполную занятостьЗарплата: от 10.000грн до 20.000+ при выполнении Адрес: Спортивна Площа 1А , Київ
Потрібні вчителі математики, англійської, німецької, української мови
, Київ, Київська область
В навчальному онлайн-центрі "Моя мова" відкриті вакансії для вчителів:-англійської, польської та німецької мови;-математики;-української мови; -початкових класів.Ми працюємо 4 роки. Станом на зараз у нашому центрі : 77 вчителів, більше 500 учнів,6 менеджерів.Ми працюємо дистанційно по всьому світу.Якщо ви викладач із закінченою ВИЩОЮ освітою та досвідом від 1 року, який бажає допомогти учням зрозуміти та полюбити ваш предмет, ми з нетерпінням чекаємо на вашу заявку. Долучайтеся до нашої команди та допоможіть учням досягти успіху у навчанні!
Менеджер з продажу зі знанням німецької мови
Hire Step, Київ, Київська обл
Обов’язки:Пошук та співпраця з новими клієнтами на німецько-австрійському ринку.Опрацювання запитів від клієнтів та взаємодія з відділом закупівель.Підготовка та узгодження комерційних пропозицій, включаючи ціни та умови оплати.Контроль оплат та взаємодія з митними органами.Постійна комунікація з клієнтами та внутрішніми підрозділами компанії.Пропозиції:Заробітна плата залежно від результатів та KPI, орієнтована на досягнення успіху.Можливість кар'єрного зростання до позиції Team Lead.Гнучкий графік роботи та можливість працювати віддалено.Робота в команді професіоналів, готових підтримати ваш успіх та розвиток.