Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Грузчики на склад в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Грузчики на склад в Киеве"

13 936 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Грузчики на склад" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Грузчики на склад в Киеве открыто 28 вакансий. Для 25% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 17.5+ грн. 25% объявлений с зарплатой 18.8+ грн, и 21.4% с зарплатой 14.9+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Грузчики на склад в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Грузчики на склад в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Грузчик с проживанием. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 17680 грн. На втором месте - Грузчик комплектовщик с зарплатой 17500 грн, а на третьем - Грузчик ежедневная оплата с зарплатой 17500 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Срочно нужен Грузчик на склад! Оплата сразу!
Орион-Эксперт, ТОВ, Киев, Київ
Не ниже 1500 грн. за выход! Срочно требуются грузчики на склад на дневные или ночные смены (на выбор)! Оплата сразу после работы без задержек! Можно постоянно работать или взять как подработку. По работе звоните, т. 096-З95-05-47, 066-008-24-7З (Анна Викторовна)
Вантажник на склад
, Київ, Київська область
На склад будівельних матеріалів на постійну роботу потрібні вантажники!Виплата заробітної плати своєчасна 2 рази в місяць (з початку можлива щоденна оплата)Графік 8:00 - 18:00 6/1Обовʼязки:- відвантаження продукції клієнту- фасовка сипучих матеріалів- підтримання чистоти та порядку на складіТак само великим плюсом буде якщо володієте їздою на вилковому навантажувачіРобота знаходиться за адресою Медова 5бЧекаємо на тебе)))
Вантажник на склад
ПСТ Плюс, Київ
Вимоги:досвід роботи вантажником будівельних матеріалів, бажання сумлінно працювати та своєчасно отримувати гідну оплату своєї праці.Умови роботи:з 9.00 до 18.00, субота – до 14.00 З/п обговорюється співбесіді.Обов'язки:грамотне та своєчасне виконання своїх обов'язків; прийом, відвантаження товару, підпорядкування завідувачу складу. дбайливе ставлення до товару та довіреного інвентарюРобота у районі: Нивки.М. Видубичі
ЩОТИЖНЕВІ ВИПЛАТИ! Вантажники на склад!
, Київ, Київська область
Потрібні вантажники на склад поштиУмови:Гнучкий графікНічні зміни з 19:00-8:00 або з 20:00-8:00Оплата від 17000 тис.міс.Щотижневі виплатиОбов'язки:Робота з роклоюПереміщення товару по складу (завантаження/розвантаження)Телефонуйте - 05*********38 - Владислав (Вайбер, Телеграм), або 0 800 205 635 (безкоштовно)
Вантажник на склад (метро Почайна)
, Київ, Київська область
Компанія «Пластікер Вест, ТОВ» шукає енергійних та відповідальних співробітників для зайнятості на посаді Вантажник на склад.Обов’язки:Переміщення полімерів на складі (продукція дуже легка)Вимоги:Бажання працювати у виробничій сфері та бути активним учасником команди.Вміння працювати в режимі підвищеної уваги та зосередженості.Відповідальне ставлення до виконання робочих завдань.Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату на яку ти зможеш впливати мінімально 18000 грн до 20000 грн та вище.Зручний графік роботи Пн по Пт з 8:00 до 17:00Можливість професійного зростання та розвитку в компанії.Дружну та сприятливу робочу атмосферу.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами, будь ласка, телефонуйте 06*********27 або 07*********27 Сергій
Водій вантажник на склад одягу. р-н Борщагівка. Ставка +
, Київ, Київська область
ОПИСКомпанія "Склад+" Для роботи на складі потрібен водій-вантажник, товар новий верхній одяг, ні чого шкідливого, весь товар новий з фабрик.Обов'язки:розвозка по постійному маршруту товару до магазинів;перекладання мішків на складі для сортувального цеху;перевезення між магазинами торгового обладнання; Ідеальний кандидат для нас:квапливий, дисциплінований, порядний;оболв"язково маєте права категорії В;Умови праці:робочій графік з 9:00 до 18:00 Пн-Пт ;субота-неділя - вихідні;автомобілі - Спринтера на механічній коробці передач;зп - стабільна два рази на місяць (аванс + зп), ставка 19 000 + бонуси;присутній випробувальний термін та стажування - все оплачується компанією;Місце розташування:р-н Борщагівка, вул. Сім"ї Сосніних 9;Всі подробиці за телефоном 06*******55 менеджер з персоналу.
Вантажник на склад фарби
ТОВ ТД "Промхімресурс", Київ
Потрібно 1 вантажник на склад фарби вул.Зрошувальна 11.Фізично здорові.Графік роботи: з понеділка по п’ятницю, з 9 години до 18 години. Субота та неділя вихідні.Офіційне працевлаштування, відпустка.Можна без офіційного працевлаштування.Ставка 16 000 грн.на випробувальний термін.Після закінчення 18000−20000 грн.Без шкідливих звичок.Телефонувати з 10 до 16 години з понеділка по п’ятницю за тел. 0973557213Обов’язки:склад лакофарбової продукції розвантаження-завантаження, фасування, упаковка, маркуванняУмови:Офіційне працевлаштування, відпустка річна оплачувальна, на прикінці року премія у розмірі окладуГрафік пн-пт з 9 до 18, субота-неділя вихідні.
Вантажник на склад
, Київ, Київська область
Запрошуємо вантажника на склад продуктів харчування. Безкоштовний транспорт та обіди.Місце роботи: Київська обл, Броварський р-н, с. Квітневе.
Вантажник на склад будівельних матеріалів
, Київ, Київська область
На постійну роботу!!!Шукаємо вантажника на склад будівельних матеріалів, на вантажно-розвантажувальні роботи. Київ, Позняки (лівий берег), вулиця КанальнаВчасна виплата ЗП 700грн/день+ зріст. Графік: 08-18:00(17:00)По всім питанням звертайтесь в ЛС або по телефону: 06******15
Вантажник на склад
, Київ, Київська область
Запрошуємо на посаду Вантажника.Ми пропонуємо: стабільну зарплату, обіди за рахунок компанії, безкоштовний корпоративний транспорт.*зп вказана за 15 робочих змін, можна брати і більше.Телефонуйте за номером, вказаним в оголошенні.
Грузчик на склад продуктов питания (бакалея, молочная продукция)
, Київ, Київська область
Грузчик на склад продуктов питания (бакалея, молочная продукция) возле м. Лесная. Проживание левый берег! Оплата 3200грн за 4 полных рабочих дня (пон/вт/среда/четв.) пятница пол дня. . Своевременная оплата. Просьба звонить в рабочее время.
Грузчик на склад рослин
, Київ, Київська область
Раз на тиждень для приймання товару, оплата погодинно +38***********43 Пунктуальність та відповідальність. За інформаціїєю дзвонити четвер та п'ятницю
Вантажник на склад, м. Святошино
, Київ, Київська область
Компанія «Полімерконсалтінг» шукає вантажника на склад ПВХ тканин.Вимоги до кандидата:Відповідальність, пунктуальність, уміння та бажання працюватиГотовий до фізичних навантаженьВміння працювати в командіОхайність, здоровий спосіб життяЩо буде входити до Ваших обов’язків:*вивантаження контейнерів*розподіл товару на складі після приходу контейнерів*відбір, складання, упаковка, комплектація товарів згідно з накладними*складання та підготовка товарів до відправки*вантажні — розвантажувальні роботиУмови праці: Чистий та затишний склад (10 хвилин пішки від м. Святошино)Робочі години Пн-Пт з 9:00 до 18:00Офіційне працевлаштування Своєчасна та стабільна оплатаБонуси за вивантаження контейнерівТелефонуйте:Тетяна 06******26
Потрібні вантажники на склад
, Київ, Київська область
Потрібні вантажники на склад секонд хенд. Оплата 109 грн/год. Виплачується 2 рази на місяць.09******57 Віталій
Робота Вантажник на склад
, Київ, Київська область
«ВіЯр» — національна компанія, що найкраще розуміється в тонкощах виробництва меблевих комплектуючих, адже цій справі ми присвятили 22 роки.Ми запрошуємо у команду відповідального та працелюбного Вантажника на склад меблевої фурнітури.Основні вимоги:готовність до фізичного навантаження;відсутність шкідливих звичок.Функціональні обов’язки:розвантаження меблевої фурнітури;підготовка товару до прийому;допомога в завантаженні товару на стелажну систему. Ми пропонуємо:графік: 5/2 09:00-18:00 (вихідні сб. та нд.)робота у дружньому колективі;гарні умови праці (роздягальні, кухня, душові);забезпечуємо спецодягом: літня/зимова брендована форма.своєчасна виплата заробітної плати — 19 000 грн. на випробувальний термін, після - 22 000 грн. стабільна робота в компанії, що розвивається;знаходимось за адресою: бул. Вацлава Гавела, 16безкоштовне розвезеня співробітників від ст.м.БерестейськаЯкщо Вас зацікавила наша вакансія і Ви хочете стати частиною нашої родини — телефонуйте за номером (або пишіть в Telegram / Viber): 06*********78 Марина.
Грузчик на склад
, Київ, Київська область
Ставка 15к в месяц + % Выплаты каждую неделю График 5/2 с 7 до 18 Центр Киева Дружный коллектив Tg : anileeva
ПІДРОБІТОК Вантажники на склад ! РОЗВОЗКА!
, Київ, Київська область
Шукаємо вантажників на склад в с.ЧайкиОбов'язки:Розвантаження автомобілівРозміщення товару на складі Робота з роклоюУмови роботи:Адреса: с.ЧайкиРОЗВОЗКА від м. ЖитомирськаГрафік: 8:00-19:30Можливість самостійно обирати дні в які будеш працювати (робочі дні за домовленістю);Оплата: 700 грн/зміна;Щотижнева виплати на банківську картку;Телефонуйте: 09*********81 - Дар'я або 0800205635 (безкоштовно)
Вантажник на склад медпрепаратів (87 грн/год)
, Київ, Київська область
Потрібні люди для виконання вантажних робіт на склад медпрепаратів у м. КиївАдреса: м. Київ, вул. Саксаганського та м. Київ, пров. ЧистяківськийГрафік роботи 5/2 (субота та неділя – вихідні)Зміни з 1 зміна: з 8:00 до 16:45, 2 зміна : з 11:00 до 19:45Оплата 689 грн/змінаВимоги:чоловіки, з хорошою фізичною підготовкою, для виконання вантажних робіт з продукцією по складуПрацевлаштування ТІЛЬКИ з 18 років, за договором підрядуДЗВОНІТЬ 07*********74
Вантажник грузчик на склад овочів і фруктів (Троєщіна)
, Київ, Київська область
Вимоги: Необхідний район проживання кандидата — Троєщина, Лісовий, Воскресенка! (ОБОВ'ЯЗКОВО).Умови роботи:Графік работи:Пн — Пт 05:00 до 11:00, Сб 05:00 до 11:00, Неділя -вихідний,З/п 19000 (до 23000грн, залежить від перероботок понад нормовані години)Обов’язки:Забезпечення вивантаження та навантаження товару на складі (овочі та фрукти).Прийом товару на склад від постачальників.Особливі якості:уважність, порядність, відповідальність, бажання працювати!Відсутність шкідливих звичок (паління допускається).
Робота Вантажник на склад сантехніки
, Київ, Київська область
Офіційна робота на довгостроковій основі (проводимо навчання та стажування)Запрошуємо на посаду Вантажника сантехнічного обладнання (без шкідливих звичок!)Що потрібно робити:Приймати та розвантажувати товар;Комплектувати, стікерувати;Виконувати підтримуючі роботи на складі;Забезпечувати порядок та чистоту на складі.Вимоги:Досвід роботи на складі від 1 року;Відповідальність, організованість та уважність до деталейБез шкідливих звичок;Фізична витривалість для роботи з вантажами.Ми пропонуємо:Стабільні виплати заробітної плати;Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії;Графік роботи з 8.30 до 17.30;Місце роботи: Оболонь (орієнтир Куренівські бані), вул. Пріорська 21.