Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Главный конструктор в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Инженер-технолог по пошиву одежды. Киев.
, Київ, Київська область
Инженер-технолог по пошиву одежды на киевское производство. Стаж работы в данной отрасли более 30 лет. Работу швей, портных, закройщиков и т.п. не предлагать. Спасибо за понимание.
Інженер енергетик кошторисник ,конструктор щитового обладнання Инженер-энергетик,
Группа Компаний ЭРА, Київ
Інженер-енергетикЗ досвідом  роботи по збірці електрощитів.Инженер-электрик (энергетик) конструктор по щитовому оборудованиюКиев, улица Тимошенко 21/19 (Левка Лукяненка)м.МінськаТребуемый опыт работы: 1-3 годаПолная занятость, полный деньВ связи с расширением штата в ведущую электротехническую компанию города Киева требуется инженер-конструктор электрощитового оборудования (низковольтного оборудования). Проектирование и изготовление электрощитов (РУ-0,4;ВРУ, ГРЩ,АВР; щиты автоматики, конденсаторные установки, ЩК, ЩЭ, ЩР, ЩО) для жилого строительства.ТребованияОпыт работы по проектированию и изготовлению электрощитового оборудования;Высшее техническое, профильное образование;Знание нормативной документации (ПУЭ, ГОСТ, др.).Знание MS Office,1C, AutoCAD. Разработка схем. Знания ведущих торговых марок автоматики и других комплектующих.Ответственность, внимательность и пунктуальность;Обязанности:Расчет плановой себестоимости электрощита до 0,4 кВ. согласно схемы заказчика.Составление спецификаций оборудования и расходных материалов для производства электрощитового оборудованияПодготовка и согласование спецификации и конструктива изделия с заказчиком. Выбор оптимального оборудованияЗаказ комплектующих и запуск в работу щита согласно схемы и спецификации.Техническое сопровождение, контроль качества сборки и сроков изготовления щитов.Техническая консультация клиентов по готовому оборудованию компании.Техническая поддержка отдела продаж.Условия работы:ЗП ставка, премии, соц пакет.дружный коллектив;офис  м.Минскаяоформление согласно КЗоТ;корпоративная связьпятидневная рабочая неделя, полный рабочий день 9:00-18:00;возможность развития и карьерного роста;полноценно оплачиваемый испытательный срок в 2 месяца.Записаться на собеседование и по дополнительным вопросам обращайтесь по телефону. Вячеслав Леонидович.06713497210931087959
Інженер-конструктор
КБ «Гібридні Енергетичні Рішення», Київ
  Вимоги до вакансії «Головний конструктор проекту (стартап) «Когенераційна газова установка малої потужності».Вища технічна освіта, науковий ступінь вітається.Вища спеціальна освіта за однією з трьох спеціальностей (або родинна):Компресорні установки.Електродвигуни/електрогенератори.Двигуни внутрішнього згоряння.Досвід проектування виробів машинобудування від ТЗ на розробку до запуску серійного виробництва.Умови роботи: договірніОбов’язки:Управління ходом НДДКР з основної теми.Підбір субпідрядників та співробітників.
Компанія РД шукає працівників
, Київ, Київська область
Компанія РД шукає патріотичних та відповідальних працівників.Необхідні навички:Бажання навчатися;Пунктуальність;Дотримання субординації.Буде плюсом:Досвід пайки мікросхем та силових дротів;Розвинена моторика рук.Вільні посади:інженер-технолог;інженер-конструктор;інженер-механік;конструктор;механік;технолог;монтажник;пайщик;головний монтажник;головний пайщик;програміст;радіоелектронік;радіотехнік;інженер з техніки безпеки;збиральник;головний збиральник;Для програміста потрібно володіти наступними технологіями:високий рівень роботи з Betaflight configurator (написання прошивки .hex для контролерів та створення файлів налаштувань для командної строки);прошивка ELRS на не стандартні частоти, зміна .lua скриптів.Для радіотехніка та радіоелектроніка потрібно володіти наступними навиками:налаштування та виготовлення антен на різні частоти.Для посад головного пайщика, головного збиральника та головного монтажника плюсом буде наявність досвіду керування персоналом.Також компанія РД у рамках нового проекту "Допомога ЗСУ - друга війна" приймає на роботу поранених (непридатних для продовження військової служби) або комісованих бійців ЗСУ та надає можливість справжнім патріотам продовжувати робити внесок у перемогу України.Графік роботи:З понеділка по п'ятницю з 8:00 до 18:00. (Є можливість працювати у суботу за додаткову оплату з 9:00 до 16:00).Компанія приймає на роботу з обов'язковим оплачуваним стажуванням терміном в один місяць з оплатою 21700 грн. Далі заробітня плата становить 30000 грн. + премії та надбавки за відповідальну та якісну роботу та перевиконання норми.Місце роботи поблизу м. Теремки, м. Іподром, Жуляни.Переваги роботи в компанії:Робота на перемогу ЗСУ;Отримання нових спеціальностей, навичок, професій;Кар'єрне та професійне зростання;Спрацьований колектив;Постійна та поетапна допомога та навчання;Комфортне місце роботи;Оплачуване стажування;Індивідуальний підхід до кожного працівника.Контактний телефон директора компанії (Руслан Русланович) +38************28.
Головний інженер
Національна бібліотека України для дітей, Київ
Обов'язки: Розробляє перспективні плани розвитку, реконструкції та модернізації приміщення Бібліотеки,  створення сприятливих і безпечних умов праці і високої культури надання послуг.Укладає договори з організаціями, що забезпечують охоронні, протипожежні послуги, надають комунальні послуги.Організує розробку і виконання планів впровадження нової техніки і технології, організаційно-технічних заходів.Здійснює контроль за додержанням проєктної, конструкторської і технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, пожежної безпеки, вимог органів державного нагляду за охороною праці, природоохоронних, санітарних та інших органів.Забезпечує своєчасну підготовку технічної документації (креслень, специфікацій, технічних умов тощо).Забезпечує постійне удосконалення підготовки і підвищення кваліфікації персоналу відповідно до вимог науково-технічного прогресу.Умови: Повний робочий день