Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Гид в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Гид в Киеве"

7 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Гид" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Гид в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 9.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 11.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Гид в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Гид в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Туристический агент. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 25000 грн. На втором месте - Сушист с зарплатой 21718 грн, а на третьем - Повар в ресторан с зарплатой 20567 грн.

Рекомендуемые вакансии

Автосервіс. Перевезення
, Київ
ТОВ «ТВГ «Український папір» вул. Куренівська, 2Б, 067-658-83-17потрібні:- ВОДІЇ кат. «Е» на MAN 20 т- ВОДІЙ кат. «С»- ЕКСПЕДИТОР- ВАНТАЖНИКИ- КОМІРНИКИ- УКЛАДАЛЬНИКИ-ПАКУВАЛЬНИКИ* ЗП: ВИСОКА, ГІДНА* Офіційне працевлаштування
Водій кат. Д, 33 тис.грн.
Автотранспортна компанія - ФОП Белошенко А.К., Вся ; Київська область; Київ
з/п від 33 000 грн.Для приватної компанії, яка займається організацією екскурсій та виїзних заходів, потрібен досвідчений водій кат.Д.У нашому парку 12 нових розкішних автобусів.Робота роз'їзного характеру. Зарплата більш ніж гідна, від 33.000 грн. плюс.Деталі обговоримо особисто.По роботі дзвоніть: Вікторія Вікторівна: 0505 740 238 (з Пн по Пт) 
Автослюсар
Транс Групп, Вся ; Київська область; Київ
Транспортному підприємству на постійну зайнятість потрібні АВТОСЛЮСАРІ, АВТОЕЛЕКТРИКИБажано з досвідом роботи, або великим бажанням здобути   досвід в сфері ремонту вантажних автомобілів (навчаємо).Ми пропонуємо гнучкий, зручний  графік роботи (вахта, позмінна робота (денна та нічна зміни на вибір).Кожен знайде для себе саме той графік, який його влаштує.   На нашому підприємстві існує система наставництва, а це значить, що з перших днів Ви перебуватимете під керівництвом досвідченого наставника, який розкаже, покаже, навчить!На період стажування та протягом випробного терміну заробітна плата виплачується в повному об’ємі і становить 650 євро. В подальшому Ваш дохід буде залежати від обсягів виконаних робіт (відрядна система оплати праці) і може скласти 950 євро і вище. Високопрофесійним і результативним працівникам гарантуємо гідний рівень заробітної плати, вище ринкового!!!В компанії присутня система заохочень, бонусів, премій, оплата понаднормових годин роботи тощо. Надаємо житло, компенсуємо проїзд.Чекаємо продуктивних, амбітних, наполегливих кандидатів. Будемо раді бачити Вас в своїй професійній команді. Знаходимось в смт Чабани. Для запису на співбесіду, телефонуйте: Вікторія, (067) 824 37 33.
Офіціант, гідна заробітна плата, Київ
, Київ, Київська область
Ми шукаємо дружелюбного та відповідального офіціанта для роботи в нашому ресторані.Обов’язки:Приймання та оформлення замовлень від гостей.Подача страв та напоїв.Консультація гостей з питань меню.Підтримка чистоти та порядку в залі.Вимоги:Досвід роботи на аналогічній посаді не є обов’язковим.Навички комунікації та обслуговування гостей.Охайний зовнішній вигляд.Володіння іноземними мовами буде плюсом.Графік 5/2, повна зайнятість.Ми пропонуємо:Роботу в престижному ресторані.Конкурентоспроможну зарплату та чайові.Навчання та можливість кар'єрного росту.Комфортні умови роботи.Якщо ви цінуєте якість обслуговування та маєте бажання зробити перебування наших гостей незабутнім, ми з нетерпінням чекаємо на ваше резюме.
Шукаємо майстра з ремонту гидроблоків для автоматичних трансмісії
, Київ, Київська область
В компанію з ремонту автоматичних трансмісії шукаємо спеціаліста по ремонту та діагностиці гідроблоків , мехатроників з досвідом роботи !!!Якщо ви спеціаліст в цієї області , маєте навички діагностики та ремонту гідроблоків та мехатроників , вмієте працювати діагностичним обладнанням , то ми чекаємо Вас .Ми готові запропонувати заработну плату вище риночної , як що маєте досвід данной галузі .Надаємо спецодяг , інструмент . Комфортні умови праці . Робочий графік з 9.00-18.00 та 2 робочі суботи .
Комплектувальник замовлень
Pulse-KM, Вся ; Київська область; Київ
ТОВ «Торговий дім СВР» запрошує на роботу комплектувальника замовлень на склад, розташований у районі ст. метро «Бориспільська».Ми є найбільшим оптово-роздрібним підприємством зі збуту систем інженерної сантехніки ТМ «Rozma», а також дистриб'юторами інженерної та побутової сантехніки як вітчизняних, так і іноземних виробників.На позицію «комплектувальник замовлень» ми шукаємо відповідальних, уважних і пунктуальних людей, які бажають мати стабільну та гідно оплачувану роботу.Попередній досвід не має значення. Навчання проводиться у процесі роботи.Знання систем водо та теплопостачання буде плюсом і дозволить вам швидше освоїтися на новій роботі.Основним вашим завданням на робочому місці буде збирання та комплектація замовлень.Зі свого боку ми пропонуємо:своєчасну виплату з/плати;оплачуване стажування;графік роботи 5х2, ранкова та денна зміни.Якщо вас зацікавила наша пропозиція або у вас є додаткові запитання – телефонуйте або пишіть в viber: 38(066)058-1008. Завжди раді вас чути!
Слюсар з виготовлення вузлів та деталей санітарно-технічних систем
Тиларм Секьюрити, Київ
Слюсарі з виготовлення вузлів та деталей санітарно-технічних системз/п від 25 000 грн.Повна зайнятість Офіційне працевлаштуванняКомпанія "ТІЛАРМ СЕК’ЮРИТІ" одна із провідних у місті Київ та по Україні змонтажу систем пожежної безпеки. Наша компанія на ринку 25 років, та завоювала свійавторитет завдяки професійному підходу до своєї роботи.Вакансія "Слюсар з виготовлення вузлів та деталей санітарно - технічних систем" відкритадля кандидатів з досвідом роботи в цій сфері не менш ніж 2-а роки. Ми шукаємо працівників,які вміють та мають бажання працювати.Обов'язки:- Скручування фітингів, арматури на ущільнювачі та насухо.- Гідравлічне та пневматичне випробовування всіх видів санітарно-технічного устаткування(окремих труб, елеваторних і водомірних вузлів тощо).- Розмічання труб, прокладок, отворів на трубах і фланцях.- Притирання кранів та вентилів.- Виготовляння дрібних і середніх металевих конструкцій усіх видів (кріпильні деталі,підставки, опори тощо).- Набивання сальників.- Виготовляння вузлів і деталей трубопроводів.- Виготовляння та випробовування регістрів.- Дотримання вимог щодо безпеки праці та якості виконаної роботи- Можливі командировки по всій території УкраїниВимоги:- Досвід роботи, пов’язаний з комплектацією систем водопостачання.- Досвід монтажу трубопроводу.- Навики монтажу, підключення, прокладання труб.- Досвід роботи з інженерними системами, вміння читати гідравлічні схеми- Відповідальність та уважність до деталей- Здатність працювати в командіМи пропонуємо:- Дружній колектив;- Іногороднім надається житло за рахунок компанії;- Випробний термін -1 місяць.
Гід-інструктор сплавів на SUP-дошках, надувних байдарках
Active Rest, Київ
Пропонуємо роботу гіда-інструктора сплавів на SUP дошках/ надувних байдарках.Багато подорожей, активності, свіжого повітря та спілкування з людьми.Вимоги:вміння комунікувати з людьми та бути лідером групи;вміння керувати SUP дошкою та вміння навчити цьому учасників;досвід сплавів на SUP дошках, байдарці чи каяку;бути готовим до фізичних навантажень;готовність до довгого робочого дня;Умови роботи:сезонна робота (травень-вересень) — в основному по вихідних днях.Обов’язки:дуже багато спілкуватися з людьми в групі та піклуватися про них, щоб кожен залишився щасливим після сплаву;відповідати за спорядження та працювати із ним: прийняти, зібрати, навчити ним користуватися, скласти, здати на склад;влаштовувати табір відпочинку чи ночівлі (встановити намети, розвести вогнище, приготувати їжу);дбати про загальну безпеку;організовувати вільний час та проводити відпочинок весело та активно.Якщо ти активний, спортивний, відповідальний, маєш досвід походів, маєш права та досвід водіння — телефонуй  або пиши відправити резюме
Механік з ремонту основних компонентів в м. Старі Петрівці.
, Київ, Київська область
Основні вимоги до кандидата:Освіта: технічна (обов'язково);Досвід роботи на посаді механіка з ремонту та обслуговування техніки Caterpillar і / або іншої будівельної, гірничої, кар'єрної або сільськогосподарської техніки - бажано;Досвід роботи з гідравлічними системами - буде перевагою;Вміння розуміти та читати гідравлічні схемиНаявність водійських прав: категорія В, досвід водіння;Точність, пунктуальність, сумлінність, акуратність.Основні обов'язки:Технічне обслуговування та ремонт гідравлічних аксіально поршневих та шестерних насосів ;Комп'ютерна діагностика;Пошук по каталогу (комп'ютерна програма) запасних частин;Оформлення заказ-нарядів.Компанія пропонує:Механік забезпечується: ноутбуком, смартфоном, комплектом необхідного інструменту, спецодягом; Компенсаційний пакет: медичне страхування та страхування від нещасних випадків;Випробувальний термін: 1 місяць.
Кафе на Гідропарк терміново потрібно 2 кухарі і прибиральниця.
, Київ, Київська область
У кафе на Гідропарк терміново потрібно 2 кухарі і прибиральниця. 1. Кухар гарячого цеху, досвід обов'язково, робота позмінно 2. Кухар на випічку, робота позмінно . 3. Шукаємо жіночку відповідальну та енергійну посудомийницю-прибиральницю для нашого закладу. Основні обов’язки включають миття посуду, підтримання чистоти в кухонному приміщенні та в залі. Всі питання обговорюються в тел. режимі або на співбесіді з роботодавцем КУРБОНОМ АЛІШЕРОВИЧЕМ. Час роботи закладу Пн, вт, ср, чт, пт, сб, нд. з 10.00 до 22.00
Перукар
Спритний Перукар, Київ
потрібні перукарі робота біля метро. досвід роботи від двох років, гідна ЗП, і гарний колектив. Станції метро: Житомирська, Дарниця, КПІ, Героїв Дніпра
Продавець- консультант мобільних аксесуарів MOBILE ZONA
, Київ, Київська область
Мережі магазинів Mobile Zona, у звʼязку із розширенням на постійну роботу потрібні продавці-консультанти для продажу аксесуарів до мобільних телефонів та планшетів. Наш ідеальний кандидат намагається одержати не просто роботу, а довгострокове взаємовигідне співробітництво з можливістю професійного зростання. Якщо ви маєте вдалий досвід роботи — супер. Якщо досвіду нема — ми навчимо вас безкоштовно. Одними з головних вимог до кандидату є: бажання добре працювати за гідну оплату, чесність, порядність, комунікабельність. Решті ми вас навчимо. Прохання телефонувати за номером: (09**********86.Умови праці:У нашій мережі продавець-консультант — це найважливіша ланка. Тому ми забезпечуємо вам максимально комфортні умови праці, гідний рівень доходу, бонусні програми, можливість придбати товари зі знижкою до 30%, круті тренінги від менторів, лояльне керівництво та дружню атмосферу.Вимоги:Досвід роботи в сфері продажів аксесуарів до мобільних телефонів від 1 року (не обовʼязково).Обовʼязки:Консультація покупців.Продаж аксесуарів.Встановлення аксесуарів.Надання послуг з налаштування телефонів.Підтримання чистоти у торговій точці.Умови праці:Графік роботи: з 10:00 до 21:00.Оплата праці — % від продажів, бонуси, премії.Працівники потрібні на Позняки, Нивки, Академ ГородокРівень доходу: від 24 000 до 35000 грн.Контактний телефон:(09**********86 — Іван
Доглядальниця для лежачої людини, пн-пт, м.Вишгород
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Потрібна доглядальниця для людини 56 років після інсульту (лежача)Київська область, м.ВишгородГрафік роботи: з понеділка по п'ятниці, з 8.00 до 18.00З/п:  1200 грн/день, 26 400 грн/місяцьОбов'язки: догляд за людиною, гігієнічні процедури, зміна памперсів, зміна постільної білизни, профілактика пролежнів, приготування їжі, годування, виконання призначень лікаря, реабілітація.Вимоги: досвід роботи, бажано медична освіта, сумлінність, відповідальність, не гидливість.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Укладальники-пакувальники
, Київ
ТОВ "ТВГ "Український папір" запрошуєУКЛАДАЛЬНИКІВ-ПАКУВАЛЬНИКІВОфіційне працевлаштування.ЗАРПЛАТНЯ ВИСОКА, ГІДНА.Район: вул. Куренівська 2-Б.
Технік / Сервісний інженер
, Київ, Київська область
«ВіЯр» національна компанія, що найкраще розуміється в тонкощах виробництва меблевих комплектуючих, адже цій справі ми присвятили 22 роки. Наша команда професіоналів зі спільною метою та цінностями наразі запрошує в свою команду відповідального та досвідченого Сервіс інженера на склад внутрішніх потреб.Основні обов’язки:Організація прийому техніки та проведення первинної діагностики;Ведення обліку ТМЦ на складі;Гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування техніки;Перевезення товару до сервісних центрів, та контроль термінів ремонту.Підтримка техніки в робочому стані;Ведення звітності, складання відомостей, робота в програмі 1С.Вимоги до кандидата:Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 1 року.Професійно-технічна освіта.Водійські права категорії В.Знання основ складського обліку.Впевнений користувач MS Office, (знання програми 1С — бажано).Висока відповідальність, уважність до деталей.Ми пропонуємо:графік роботи: 5/2 з 09:00 до 18:00 (сб. та нд. вихідний)гідну заробітну плату (23 000 на випробувальний термін, після випробувального —25 000);швидку адаптацію та наставництво;комфортні умови для роботи;забезпечуємо зимовим та літнім брендованим спецодягом;доброзичливе керівництво, увага до побажань і думок, можливість самореалізації.Переваги компанії:Гідна заробітна плата;Безкоштовне розвезення співробітників від ст.м.Берестейська;Корпоративні знижки для співробітників;Дружній колектив;Кар'єрне зростання.Якщо Вас зацікавила наша вакансія і Ви хочете стати частиною нашої родини — надсилайте резюме або телефонуйте за номером: 067−620−41−78 Марина.
Потрібен водій категорії С на асенізатор або гідромонітор .
, Київ, Київська область
Потрібен водій вантажного автомобіля категорії С на спецтранспорт фірми (асенізатор або гідромонітор , вантажний бус ) графік роботи пн.-пт. з 8.00 до 17.00 . З/П від 25000грн. .
Гідрогеолог
262, ДЕСНЯНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Ведення проектів замовлення послуг з гідрогеології. Написання геологічних звітів, складання карт та розрізів. Спілкування із замовниками. Резюме нанадсилати на ел адресу: . За детальною інформацією звертатись до консультанта роботодавця Деснянського управління КМЦЗ Тамари Миколаївни, тел.(067) 520 73 25. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Навики роботи зі спеціалізованими програмними пакетами (ArcGis, Mapinfo, autocad або аналоги). Впевнений користувач ПК.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Аналітичний склад розуму, відповідальність, працелюбність.
Слюсар-ремонтник
1056, Броварська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 24000 грнУ тому числі основна: 24000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконання роботи по обслуговуванню технологічного обладнання, крани, тельфери, транспортери, рольганги, гідроакумулятори, гідравлічні розподільники, гідромотори, гідравлічні дільники потоку,гідравлічні насоси, гідроциліндри, рукави високого тискуКонтактний телефон фахівця Броварської філії КОЦЗ 00442449463 Наталія МихайлівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):досвід роботи на виробництві, та досвід роботи на автонавантажувачіОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальне ставлення до роботи
Двірник
262, ДЕСНЯНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 3153 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Прибирання на території Гідропарку. За детальною інформацією звертатися до фахівця Деснянського управління КМЦЗ Наталії Вікторівни, тел. (067) 520-73-25.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутніОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):без шкідливих звичок
Зарядник вогнегасників
269, ЦЕНТРАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 12500 грнУ тому числі основна: 11261 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Заряджає і перезаряджає усі типи первинних засобів пожежогасіння, що експлуатуються на підприємстві. Перевіряє якість заряду, справність арматури і запобіжних пристроїв. Проводить гідравлічне випробування корпусів, ремонт балонів, арматури і запобіжних пристроїв. Тел.: (044)2385006Вид трудового договору:строковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці