Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник менеджера по туризму в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник менеджера по туризму в Киеве"

18 292 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Помощник менеджера по туризму" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, по профессии Помощник менеджера по туризму в Киеве открыто 3 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.1+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 19,3+ грн, и 33.3% с зарплатой 9.7+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Помощник менеджера по туризму в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Помощник менеджера по туризму в Киеве.

Рекомендуемые вакансии

Помічник HR-менеджера в "Тідіай Груп"
, Київ, Київська область
Ми рекрутингова агенція "Тідіай Груп" - запрошуємо на роботу Помічника HR-менеджераЩо ми пропонуємо:Свободу в ідеях: креатив завжди вітається;Зручний графік роботи з лояльними вихідними;Заробітну плату від 20 000 до 25 000 грн;Бонуси за кожного працевлаштованого співробітника;Робоче місце, що сприяє вашому комфорту та продуктивності;Оплачуване стажування.Що ми очікуємо від вас:Грамотно поставлене усне та письмове мовлення;Базові навички роботи з ПК;Охайний зовнішній вид;Досвід роботи з персоналом буде перевагою.Основні обов’язки включають:Спілкування з потенційними співробітниками та запрошення їх на співбесіду;Допомога в організації та проведенні процесу рекрутингу;Ведення звітності для керівництва.Залишайте свій відгук або резюме та вривайтесь у світ креативу та нових ідей!
Шукаємо ПОМІЧНИКА Оброблювача риби!!! БЕЗ ДОСВІДУ
, Київ, Київська область
Виробництво «Охолоджена риба» запрошує до своєї команди ПОМІЧНИКА ОБРОБЛЮВАЧА РИБИ.6 переваг із Департаментом виробництва Fozzy Group:· Відмінні можливості для особистого розвитку та кар'єрного зростання· Робота в дружному та сучасному колективі· Гнучкий графік роботи· Офіційне працевлаштування· Безкоштовні гарячі обіди· Гідна та стабільна оплата праціВ нашій команді ви будете:· Патрати та чистити рибу· Підготовлювати до обробкиГрафік роботи: позмінний, який включає в себе денні та нічні зміни - з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00. 1 година обідньої перерви.За 1 годину ви отримуєте - 105,9 грн, а за 1 зміну від 1160 грн.В місяць 16 змін – 18 600 грн, а за 20 змін – 21 080 грн.Ми всього навчаємо та розглядаємо кандидатів без досвіду роботи!Від Вас необхідно лише бажання працювати та розвиватися в нашій команді!Приєднуйся до команди професіоналів!Знаходимось в м.Києві, вул.Слобожанська 13. Надається безкоштовне проживання.
Робота ПОМІЧНИК ОФІЦІАНТА (Урлівська 22 м. Позняки)
, Київ, Київська область
Запрошуємо у наш ресторан ПОМІЧНИКА ОФІЦІАНТА який стане частинкою амбітної команди!· Графік роботи — гнучкий і зручний саме для Тебе, — 2/2 або 3/3 або за домовленістю з 09:00 до 17:00· Заробітна плата:(400 грн/зміна)· Локація : вул. Урлівська 22 м. ПознякиПриходь до нас! Ми для тебе підготували:· своєчасну та конкурентну заробітну плату· стабільну роботу (в цей нестабільний час ми завжди працюємо завдяки потужному генератору)· бонуси та мотиваційні програми;· ранкову каву, смачний обід та вечерю;· перспективи розвитку в мережі — можливо, саме ти наш майбутній адміністратор або менеджер;· оплачуване стажування;· мудре наставництво, професійне навчання, тренінги та корпоративи.Давайте спільно працювати, розвиватися та зростати! З нетерпінням чекаємо на твій дзвінок за номером 09******18 Ірина, або надсилай резюме, зустрінемось на співбесіді!