Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Фитнес тренер в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Мережа спорткомплексів "Спортренд"запрошує тренерів з плавання
, Київ, Київська область
Запрошуємо на роботу в наші спортивні комплекситренерів з плавання для дітей та дорослихза адресами :м.Харківськавул.Кошиця6м.Осокоркивул.Княжий затон 12Ам.Дарницябульвар Верховної ради 7А+38*********93 Анна
Пропонуємо вакансію тренер з йоги
, Київ, Київська область
Пропонуємо вакансію тренера з йоги в студії фітнесу на вул.Пчілки.Графік роботи вт/чт/сб об 11:00.Зал розрахований на кількість до 10 осіб.Від вас пунктуальність, доброзичливість, організація тренувального процесу.Звертатись за номером 09********02.
Адміністратор фітнес-клубу
, Київ, Київська область
Адміністратор фітнес-клубуМісце роботи: місто КиївКомпанія «Малибу, фітнес-клуб» шукає енергійного та відповідального адміністратора для приємного та активного робочого середовища. Ми пропонуємо можливість працювати у сфері спорту та здорового способу життя, співпрацювати з цікавими людьми та розвивати свої навички.Обов’язки:Прийом гостей та відвідувачів клубуПідтримка порядку та дисципліни в приміщенніНадання інформації про послуги та акції фітнес-клубуРеєстрація нових клієнтів та укладання договорівВзаємодія з тренерським складом та іншими співробітниками клубуВирішення конфліктних ситуацій та допомога клієнтам у вирішенні питаньВимоги:проживання поряд з клубомВища освітаВідмінні комунікативні та організаційні навичкиВміння працювати в командіБажання розвиватися та вдосконалювати свої професійні навичкиВідповідальність та уважність до деталейКомпанія «Малибу, фітнес-клуб» готова надати можливість розвитку та кар'єрного зростання для кандидата, який долучиться до нашої команди. Якщо ви готові приєднатися до нас і працювати у дружньому колективі, надсилайте ваше резюме прямо зараз!
Вакансія тренер зі стретчінгу/пілатесу/функціоналу/йоги
, Київ, Київська область
Пропонуємо вакансію тренера зі стретчінгу/пілатесу/функціоналу/йоги в студії фітнесу на Позняках.Зал розрахований на кількість до 10 осіб.Від вас пунктуальність, доброзичливість, організація тренувального процесу.Звертатись за номером 09******02.
Тренер з функціоналу , стретчінгу, пілатесу та інших групових занять
, Київ, Київська область
Мережа фітнес студій Mini Fitness запрошує до співпраці тренерів з функціоналу, стретчінгу , пілатесу, йоги , джампінгу , фітнесу та інших групових занять.Адреса м.Київ-вул. Олени Пчілки (метро Позняки)-вул.Єлизавети Чавдар (метро Осокорки)- Район River Mall( метро Осокорки)Розглянемо студентів зі спортивних ВУЗів.Задачі:- Проведення групових та індивідуальних занять-Розробка програм тренувань відповідно до потреб клієнтів Вимоги:- Досвід роботи або студенти зі спортивних ВУЗів. - Вміння працювати з різними віковими та рівневими групами - Комунікабельність та вміння працювати в команді - Проживання на Лівому березі Києва.Пропонуємо:- Конкурентну заробітну плату та систему бонусів- Гнучкий графік роботи - Повна або часткова зайнятість 09******26Аліна