Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Отоларинголог в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Отоларинголог в Киеве"

20 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Отоларинголог" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Отоларинголог в Киеве открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Отоларинголог в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Отоларинголог в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Фармацевтический представитель. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 24959 грн. На втором месте - Медицинский представитель с зарплатой 22125 грн, а на третьем - Бактериолог с зарплатой 21000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Автоэлектрик
Транс Групп, Вся ; Киевская область; Киев
Международная логистическая компания с собственным автопарком (автовозы), предоставляет комплекс услуг по автоперевозкам. Мы работаем 16 лет.Требуется: АВТОЭЛЕКТРИК  (пгт Чабаны)Вы получите:1. Стабильную высокую заработную плату:Ставка от 15000 грн. — если Вы с опытом, то может быть выше (нет задержек по ЗП, стабильно и вовремя несколько раз в месяц).Условия работы:Мы находимся рядом с метро Теремки;График работы с 8.00 до 18.00, перерыв с 13.00−14.00;Официальное трудоустройство, своевременная выплата заработной платы;Рабочий инструмент и спецодежда;Иногородним предоставляется жилье!Обязанности:Ремонт грузовых иномарок и прицепов  (автовозы и зерновозы Даф и Лор прицепы). 
Вакансія Сервісний інженер (медичне обладнання)
, Київ, Київська область
Привіт!Ми компанія «Лоран» — офіційний дистриб’ютор медичного обладнання в Україні.Про НАС | Наш САЙТМи цінуємо та розуміємо своїх співробітників, тому робимо все для комфортної роботив позитивній атмосфері і ПРОПОНУЄМО:Достойну і головне вчасну заробітну плату двічі на місяцьГрафік ПН-ПТ з 9:30 до 18:00 в сучасному БЦ з усім необхідним для комфортної роботиОфіційне працевлаштування, відпустки, лікарняніІндивідуальнийплан адаптації (знайомство з усією командою, навчання по продукції та наставник, який допоможе плавно ввійти в посаду)Професійний та карʼєрний ріст (всі наші керівники починали з лінійних посад вкомпанії)А також… корпоративну бібліотеку, уроки англійської, навчання та тімбілдінги за рахунок компаніїЩО ПОТРІБНО РОБИТИ:Інсталювати обладнання у медичних установах по всій території УкраїниНавчати медичний персонал роботі з обладнаннямНадавати гарантійне та постгарантійне обслуговування (ремонт та діагностика)Працювати з технічною документацією (в тому числі англійською мовою)ЩО ДЛЯ НАС ВАЖЛИВО:Технічна освітаНаявність водійських прав категорії В та досвід водінняПрактичний досвід користування MS OfficeЗнання англійської мови буде перевагоюПрактичні навички ремонту електронікиДосвід роботи на аналогічній посаді від 1 рокуРазом з нами ви зможете надавати можливість лікарю застосовувати передові технології, роблячи медичну допомогу доступною кожному пацієнту!Ми обов’язково надамо фідбек, якщо ваше резюме відповідає портрету нашого кандидата, протягом 10 днів.
Інженер електроніки, 3D-друку, моделювання у сервісний центр
Беттертон, Київ
Ми — Беттертон, мережа ЛОР-центрів і Центрів слуху за 10 років відкрили 8 філіалів в Україні:81% наших пацієнтів звертаються тільки до нас;запис до лікарів і спеціалістів розписана на 3 тижні вперед;ми одні з лідерів в Києві по к-ті позитивних відгуків — 4,9 балів з 5 можливих;за минулий рік наші центри відвідали більше 32 000+ осіб.Ми шукаємоСЕРВІСНОГО ІНЖЕНЕРА до нас у Команду, якому подобається ремонтувати, робити руками, розбиратися у питаннях технічного ремонту та супроводу.Ми пропонуємо Тобі:Гарантовану фінансову подушку на період адаптації (обговорюємо — в залежності від рівня досвіду роботи);Після адаптації (три місяці) ти отримуватимеш свій % від виконаних робіт, при цьому матимеш свою гарантовану ставку. Середній дохід наших інженерів 22 500 грн., а максимальна зарплата — сума, яка напряму залежить від твого таланту, якості та напрацьованої швидкості виконаної роботи. Ти дізнаєшся про це, коли знайомишся з Командою.Графік з 09:30 до 18:30, 2 вихідні дні на тиждень.Сервісний центр у пішій доступності від метро: «Нивки»Сильна молода команда однодумців.Першого тижня ми покроково введемо Тебе на посаду, а на перший місяць за Тобою буде закріплений більш досвічений інженер, який зацікавлений у Твоєму результаті.Робота у сертифікованому сервісному центрі за стандартами ISO 9001 (Міжнародна система менеджменту якості).Вже набридло читати? ХОЧЕШ до нас у КОМАНДУ? Роби відгук на Вакансію, і ми з Тобою зв’яжемося.Зі свого боку для нас важливо, щоб Твоїми відзнаками були: БАЖАННЯ ПРАЦЮВАТИ і показувати РЕЗУЛЬТАТ, а не шукати причини, чому не вдається виконати поставлену задачу, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, акуратність, системність, розуміння цінності та важливості Командної роботи.Твої щоденні ЗАВДАННЯ (по кожному пункту є зрозумілі інструкції ЩО і ЯК робити):Провести діагностику та ремонт сучасних цифрових слухових апаратів, а також забезпечити їхнє гарантійне та постгарантійне обслуговування;Виготовити вручну або допрацювати після 3Д-друку індивідуальні вкладки для слухових апаратів з м’якого силікону або твердого акрилу;Зробити вручну або допрацювати після 3Д-друку індивідуальні захисні беруші;Виготовити (допрацювати після 3Д-друку) корпус для внутрішньовушного слухового апарату.Самостійно вести звітність своєї роботи, допомагати колегам вести робочу звітність, документацію (мінімально та за потребою).ЖОДНИХ контактів та спілкування з Клієнтами/Пацієнтами, лише виконання фізичної «ювелірної» роботи руками!Твій обов’язковий проміжний результат — акуратний, якісний, філігранний продукт, не важливо, це силіконовий вкладиш або корпус слухового апарату. Твоя робота — це якість «ювелірного зразка»!ХОЧЕШ У КОМАНДУ?! Залиш відгук та ОБОВ’ЯЗКОВО прикріпи своє резюме! До зустрічі у «Беттертон»