Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сантехник в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Сантехник в Киеве"

13 909 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Сантехник" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Сантехник в Киеве открыто 133 вакансий. Для 24.8% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15.5+ грн. 17.3% объявлений с зарплатой 14.0+ грн, и 14.3% с зарплатой 12.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Сантехник в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Сантехник в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Гладильщица. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 16000 грн. На втором месте - Сварщик-сантехник с зарплатой 14500 грн, а на третьем - Завхоз с зарплатой 14120 грн.

Рекомендуемые вакансии

Монтажник - Сантехник
ООО Дарья - В, Вся ; Киевская область; Киев
Разыскиваем порядочного, с чувством юмора, специалиста в области монтажа систем отопления, водопровод, канализации, котельного оборудования. Опыт работы (сталь, полипропилен, Rehau), аккуратность, последовательность и быстрота монтажа. Чтение монтажных схем, самостоятельное принятие технических решений без контроля и надзора.  Наличие прав или своего авто, предоставит дополнительные условия оплаты.
Монтажник - Сантехник
ООО Дарья - В, Вся ; Киевская область; Киев
Разыскиваем порядочного, с чувством юмора, специалиста в области монтажа систем отопления, водопровод, канализации, котельного оборудования. Опыт работы (сталь, полипропилен, Rehau), аккуратность, последовательность и быстрота монтажа. Чтение монтажных схем, самостоятельное принятие технических решений без контроля и надзора.  Наличие прав или своего авто, предоставит дополнительные условия оплаты.
Охоронник на Вахту 15/15, 10/10, 7/7, 5/5 Робота в Охороні Київска Обл
, Київ, Київська область
Ми пропонуємо роботу охоронцям за графіком роботи:- Вахтовий режим 15 15, 20 10 (охорона аграрного сектора, охорона промислових підприємств) від 600 гривень за зміну- Денний (охорона магазину) заробітна плата від 600 гривень зміну- Добовий режим 1 2 (охорона бізнес центру, охорона готелів, охорона будівельних об'єктів) від 600 гривень за зміну- Режим роботи 2 2 (охорона офісів, охорона будівельних об'єктів) від 600 гривень за зміну- Охоронець ГШР, змішаний графік зарплата від 700 гривень за зміну- Охоронець водій, змішаний графік зарплата від 900 гривень за змінуМи гарантуємо:офіційне працевлаштування з першого дня-Своєчасне заробітну плату-форменная одяг за собівартістю-комфортність умови роботи
Продавець-консультант у магазин тканин
Шарман Тиссю, Київ
Продавець-консультант у магазин тканин.в р-ні ст. м. "Либидьська" та ст.м. "Палац Україна".Можлива робота на півставки.З/П: 20000 грн.ГРАФІК: 10.00-17.30, два дні вихідних.Офіційне оформлення.
Слюсар -сантехнік Київ
, Київ, Київська область
Житловий будинок ОСББ «Голосіївська фортеця» шукає працівника на посаду сантехнікаЛокація:м. Деміївська, вул. Голосіївська, 13.Для нас важливо:Якщо ти не маєш шкідливих звичок, відповідальний;Маєш досвід роботи за фахом не менше 1-го року;Досвід обслуговування систем водопостачання та водовідведення, теплопостачання; Знання і досвід ремонту сантехнічного обладнання і попередження аварій.Ми пропонуємо:Заробітня плата 150*******00 грн. в залежності від графіку роботи;Графік роботи готові обговорювати (5/2, субота, неділя - вихідний; вахтовий; позмінний);За потреби можемо надати житло.Контактна особа: Зенич Ірина Вікторівна — 06*********42
Комплектувальник замовлень
Pulse-KM, Вся ; Київська область; Київ
ТОВ «Торговий дім СВР» запрошує на роботу комплектувальника замовлень на склад, розташований у районі ст. метро «Бориспільська».Ми є найбільшим оптово-роздрібним підприємством зі збуту систем інженерної сантехніки ТМ «Rozma», а також дистриб'юторами інженерної та побутової сантехніки як вітчизняних, так і іноземних виробників.На позицію «комплектувальник замовлень» ми шукаємо відповідальних, уважних і пунктуальних людей, які бажають мати стабільну та гідно оплачувану роботу.Попередній досвід не має значення. Навчання проводиться у процесі роботи.Знання систем водо та теплопостачання буде плюсом і дозволить вам швидше освоїтися на новій роботі.Основним вашим завданням на робочому місці буде збирання та комплектація замовлень.Зі свого боку ми пропонуємо:своєчасну виплату з/плати;оплачуване стажування;графік роботи 5х2, ранкова та денна зміни.Якщо вас зацікавила наша пропозиція або у вас є додаткові запитання – телефонуйте або пишіть в viber: 38(066)058-1008. Завжди раді вас чути!
Продавець-консультант
279, ГОЛОСІЇВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Продавець-консультант у магазин "ВОДА +" продаж сантехнічних товарів. Знати асортимент товарів, таких як: фітинги,змішувачи,радіатори, арматура запірна, фільтра і т,д,. Прийом та відвантаження товару, робота з програмою 1 С, Залучення нових клієнтів та збільшення продажів.Голосіївське управління КМЦЗ:00675207428.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьКоментар: з 9.00 - 19.00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід у сфері сантехніки буде перевагою.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Позитивний та відповідальний.
Няня - помічниця по дому, 5/2 з проживанням, с. Великі Дмитровичі (Обухівський р-н)
Дом счастья, Київ
НЯНЯ - ПОМІЧНИЦЯ ПО ДОМУ!!! На зміні працює 2 жінки (Є можливість розподіляти обовʼязки. Хтось займається дітьми, хтось займається роботою по дому, або командна робота).Розглянемо гувернантку з функцією допомоги по дому та домробітницю з функцією нагляду за дітьми. Будинок - 150 кв.мСімʼя - 2 дорослих та 3 дітей (7 років, 10 років, 11 років).Місце роботи: Київська область, Обухівський район, с. Великі ДмитровичіГрафік роботи: 5/2 з проживанням (вихідні плаваючі, за домовленістю). Робочі години за домовленістю.Проживання в окремій кімнаті, харчування за рахунок родини. Проїзд за власний рахунок.Заробітна плата - 2000 - 2500 грн за 1 робочий день, 44 000 - 55 000 грн за місяцьОбовʼязки:о Діти:    - приготування їжі для дітей, годування (контроль їх балансу води та кількість солодкого в день),   - контроль підключення на онлайн заняття вчасно та контроль виконання домашнього завдання,   - дотримання режиму дня та сну (зранку підйом, ввечері відбій),   - гігієнічні процедури,   - догляд за дитячим гардеробом (прання/прасування одягу, догляд за взуттям),   - підтримка чистоти в кімнаті дітей, привачання до самостійності, щоб діти самі підтримували чистоту в кімнатах своїх.   - контроль / нагадування дітям, щоб доглядати за своїми домашніми улюбленцями (2 маленьки собачки) - НЕ робити це за них.   - супровід на гуртки на авто з водієм.о Хатня робота:    - вологе та сухе прибирання в будинку, підтримка чистоти,   - контроль порядку в холодильнику, духовці, мікрохвильовці, ящиках.   - приготування їжі,   - догляд за дорогим гардеробом,   - зміна постільної білизни, прання, прасування.Вимоги:    - з досвідом роботи в сімʼях нянею - помічницею по дому,   - вміння смачно готувати домашню кухню,   - вміння доглядати за дорогим гардеробом,   - готовність працювати з проживанням в сімʼї (відпустка за домовленістю),   - активність, комунікабельність, гнучкість, працьовитість,   - володіння українською та російською мовами,   - від 40 до 60 років.
Продавець консультант
RAVAK, Київ
Продавець-консультант (сантехніка, "Епіцентр")20 000 ₴ (ставка+%)RAVAKКиевул. Братиславська 11Продавець-консультант (сантехніка, Епіцентр)10 000 — 20 000 грн(ставка +%Опис вакансіїКомпанія «RAVAK» (чеське представництво в Україні) одна з найвідоміших у центральній та східній Європі у галузі виробництво і продажу устаткування для ванних кімнат, запрошує до своєї команди Продавця-консультанта у відділ сантехніки торгівельного центру «Епіцентр» для просування продуктів бренду RAVAK.Зміст роботи:презентація товаруконсультування за технічними характеристиками лінійки представленої продукціїобслуговування покупців на високому рівнівиконання поставленого плану продажівНаші переваги:безкоштовне навчання, супровід і підтримка в роботівдалий варіант для початку кар'єри у сфері прямих продажівробота у провідній у центральній та східній Європі компанії у галузі виробництва і продажу устаткування для ванних кімнатпрямий вплив на рівень своїх доходівсвоєчасна винагородагнучкий робочий графікщорічна відпустка 24 календарних дніОсновні вимоги:ініціативність, цілеспрямованість, самоорганізованістьбажання навчатися та розвиватисябажано досвід роботи в прямих продажах сантехніки або товарів, пов’язаних з будівельними матеріалами (плитка, фарба, освітлення і т. д.)грамотна мова, чітка дикція, хороша пам’ятькомунікабельність, відповідальність, стресостійкістьосвіта: ср. спеціальна / вищаПеревага активним кандидатам з досвідом роботи в «Епіцентрі» або «Нової Лінії», готові розглянути без досвіду в продажах з високим ступенем навченості, бажанням працювати на результат, та підвищувати професійний рівень.Умови роботи:випробувальний термін 2 місяці5 робочих днів в тиждень по 8 годин (перерва на обід 1 година)субота та неділя робочі днікомфортні умови працізаробітна плата 10 000 - 20 000 грн. (ставка + %)Місце роботи — гіпермаркет «Епіцентр»: м.Київ, вул. Братиславська, 11, або Кришталева 6сайт компанії: ravak.uaРегіональний менеджер — Гузенко Роман ....Відбір кандидатів відбувається на конкурсній основі, за результатами співбесіди. Співбесіда відбувається у телефонному режимі.Дзвонiть та надсилайте свої резюме, будемо раді співпраці з Вами!раці з Вами!
Терміново ! Шукаємо Майстер Перукар «Твій Майстер»
, Київ, Київська область
Шукаємо майстра перукаря з досвідом роботи від 6-ти місяців у перукарню «Твій Майстер»З/П від 17000 — 29000грнЗміна (1250 ~2500 грн)• Ми гарантуємо комфортні умови співпраці, а також великий потік клієнтів. Перукарня з новим ремонтом та Мебілью, Кондіционер , Диван !• Всі росхідники покриваємо Ми ( дезінфектор,серветки,воротнички,накидки)• Графік роботи гнучкий: 2/2 або 3/3Ставка: 50/50 + бонуси.Якщо ви хороший перукар з бажанням працювати та надалі розвиватися в команді, то вам до нас!Адреса: Ревуцького 15
Шукаємо Майстра Перукаря ! Ревуцького 15 «Твій Майстер»
, Київ, Київська область
Шукаємо майстра перукаря з досвідом роботи від 6-ти місяцівЗ/П від 17000 — 32000грнЗміна (1200~2700 грн)• Ми гарантуємо комфортні умови співпраці, а також великий потік клієнтів.• Перукарня з новим ремонтом та Мебілью! ( Мережа ) • Всі росхідники покриваємо Ми ( дезінфектор,серветки,воротнички,накидки і.т.д.)• Графік роботи гнучкий: 2/2 або 3/3Ставка: 50/50 + Бонуси.Якщо ви хороший перукар з бажанням працювати та надалі розвиватися в команді, то вам до нас!Адреса: Ревуцького 15
Няня-помічниця по дому, 5/2 з проживанням, с.Великі Дмитровичі
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Няня-помічниця по домуНа зміні працює 2 жінки (Є можливість розподіляти обовʼязки. Хтось займається дітьми, хтось займається роботою по дому, або командна робота).Розглянемо гувернантку з функцією допомоги по дому та домробітницю з функцією нагляду за дітьми. Будинок - 150 кв.м. Сімʼя - 2 дорослих та 3 дітей (7 років, 10 років, 11 років).Місце роботи: Київська область, Обухівський район, с. Великі ДмитровичіГрафік роботи: 5/2 з проживанням (вихідні плаваючі, за домовленістю). Робочі години за домовленістю.Проживання в окремій кімнаті, харчування за рахунок родини. Проїзд за власний рахунок.Заробітна плата - 2000 - 2500 грн за 1 робочий день, 44 000 - 55 000 грн за місяцьОбовʼязки:Діти: приготування їжі для дітей, годування (контроль їх балансу води та кількість солодкого в день), контроль підключення на онлайн заняття вчасно та контроль виконання домашнього завдання, дотримання режиму дня та сну (зранку підйом, ввечері відбій), гігієнічні процедури, догляд за дитячим гардеробом (прання/прасування одягу, догляд за взуттям), підтримка чистоти в кімнаті дітей, привчання до самостійності, щоб діти самі підтримували чистоту в кімнатах своїх, контроль / нагадування дітям, щоб доглядати за своїми домашніми улюбленцями (2 маленькі собачки) - НЕ робити це за них, супровід на гуртки на авто з водієм.Хатня робота: вологе та сухе прибирання в будинку, підтримка чистоти, контроль порядку в холодильнику, духовці, мікрохвильовці, ящиках, приготування їжі, догляд за дорогим гардеробом, зміна постільної білизни, прання, прасування.Вимоги: з досвідом роботи в сімʼях нянею - помічницею по дому, вміння смачно готувати домашню кухню, вміння доглядати за дорогим гардеробом, готовність працювати з проживанням в сімʼї (відпустка за домовленістю), активність, комунікабельність, гнучкість, працьовитість, володіння українською та російською мовами.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Помічник електрика, сантехніка.
, Київ, Київська область
Потрібен помічник (учень,підсобник). Виконання всього спектру робіт з електромонтажу та сантехніки. Оплата понедільна. Розмір від 500 до 1500 грн. за день.
Робота. Сантехнік
, Київ, Київська область
Будівельна організація пропонує роботу в м.Києві на вакансію Сантехнік.Опис робіт: Житловий будинок 16-ть пов.+технічний. Великі об'єми.Заробітна плата від обсягів робіт , аванси та гуртожиток за необхідністю.тел. 06******56 Іван Семенович
Няня для хлопчика 10 місяців, 5/2, м.Нивки
, Київ, Київська область
Няня для хлопчика 10 місяцівВ сімʼї є ще старша дитина - дівчинка, 2,5 роки (в неї є своя няня)Місце роботи - Київ, м. Нивки/Святошино (10 - 15 хв від метро)Графік роботи: 5/2 з 10.00 до 19.00 + іноді супровід на вихідні дні родину у поїздки по Україні або закордон на вікенд (не часто).Заробітна плата - 1 500 грн за 1 робочий день, 33 000 грн в місяць + понадномовий час оплачується додатково (200 грн/година).Обовʼязки: догляд за молодшою дитиною, дотримання режиму дня та сну, гігієна, віковий розвиток та ігри, прогулянки, приготування їжі, годування, підтримка чистоти в кімнаті дитини, догляд за речами та іграшками, супровід, взаємодопомога та робота в команді з іншою нянею.Вимоги: з досвідом роботи, наявність власних дорослих дітей, бажано наявність профільної освіти (не обовʼязково), охайність, порядність, вміння смачно готувати дитяче меню, без залежності від телефона, готовність супроводжувати родину та допомагати мамі у поїздках.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Робота Вантажник на склад сантехніки
, Київ, Київська область
Офіційна робота на довгостроковій основі (проводимо навчання та стажування)Запрошуємо на посаду Вантажника сантехнічного обладнання (без шкідливих звичок!)Що потрібно робити:Приймати та розвантажувати товар;Комплектувати, стікерувати;Виконувати підтримуючі роботи на складі;Забезпечувати порядок та чистоту на складі.Вимоги:Досвід роботи на складі від 1 року;Відповідальність, організованість та уважність до деталейБез шкідливих звичок;Фізична витривалість для роботи з вантажами.Ми пропонуємо:Стабільні виплати заробітної плати;Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії;Графік роботи з 8.30 до 17.30;Місце роботи: Оболонь (орієнтир Куренівські бані), вул. Пріорська 21.
Работа сантехником в Киеве
, Київ, Київська область
Добрый день. Наберём в команду мастеров с опытом. Работаем 25% с заказа комиссии . Выдача заказов происходит через месенджер телеграмм-Инструмент не предоставляем-жилье не предоставляем
Складські працівники
, Київ
Компанія DUS Level запрошує в свою командуПРАЦІВНИКІВ НА СКЛАДНа ринку з 2005 року та є лідерами з продажу інженерної сантехніки.Ми пропонуємо:заробітну плату 26000 грнграфік роботи - 12-годинні зміни (3 дні, 3 ночі, 3 вихідних)Обов’язки нашого кандидата:прийом товару за накладнимирозміщення товару на складікомплектуванняМісцерозташування складу - м. Вишневе.Телефонуйте за номером:
Продавець-консультант будівельних фарб
Color City, Київ
У зв'язку з відкриттям нового магазина шукаємо продавця-консультанта з продажу будівельних фарб.Необхідно надавати клієнтам інформацію про продукцію , допомагати вибрати необхідний колір та тип фарби для різних поверхонь, проводити консультації з правильного застосування матеріалів, допомагати підібрати необхідні інструменти для роботи з фарбами.Вимоги:Досвід роботи в продажах будівельних фарб від 1 року;Вміння проводити консультації з клієнтами;Вміння приємно спілкуватися та презентувати продукцію;Знання ПК на рівні користувача.Обов’язки:Консультування клієнтів щодо продукції;Підбір фарб та інших будівельних матеріалів для різних поверхонь;Проведення демонстрації і продажу продукції.Ми готові розглянути кандидатів без освіти за наявності досвіду в продажах будівельних фарб.
Продавець-консультант в Епіцентр (Позняки)
ООО Миксен, Київ
Офіційна робота на довгостроковій основі (проводимо навчання та стажування)Запрошуємо на посаду Представник Постачальника сантехнічного обладнання на території гіпермаркетів «Епіцентр» (змішувачі, кераміка, душ огородження).Вакансії відкриті: пр-т Григоренка 40, вул. Братиславська 11, вул. Кришталева 6Що необхідно робити:консультувати клієнтів по нашим торговим маркам, її переваги перед конкурентами;виконувати щомісячні плани продажу (додаткові бонуси);контролювати цінники, залишки та виставку товару.Ми пропонуємо:5-денний робочий тиждень, вихідні плаваючі;9-годинний робочий день;cтабільні виплати без затримок та додаткові бонуси за виконання планів;оплачувані відпустка та лікарняні.