Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Домработница в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Домработница в Киеве"

8 942 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Домработница" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 24.04.24, по профессии Домработница в Киеве открыто 12 вакансий. Для 16.7% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 11.6+ грн. 16.7% объявлений с зарплатой 12,9+ грн, и 16.7% с зарплатой 5.1+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Домработница в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Домработница в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Нянечка. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 14500 грн. На втором месте - Помощник по дому с зарплатой 12450 грн, а на третьем - Утюжильщица с зарплатой 12000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Домробітниця-помічниця по господарству, вахта
, Киев
Агентство пропонує роботу хатній робітниці, помічниці по господарству. Графік роботи вахта по 10- 14 діб. Можливий варіант місяць місяць. Досвід в сім"ях не обов"язковий.Зарплатня — 800 гривень в день. Харчування та проживання за рахунок роботодавця.Обов«язки прибирання будинку, прання, прасування, приготування їжі. Робота термінова.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Домробітниця, 2 виходи на тиждень.
, Киев
Пропонуємо роботу домробітниці з досвідом роботи.Майдан Незалежності. Квартира 150 кв. м. Проживає двоє дорослих.Графік роботи 2 дні на тиждень.Зарплатня — 1500 гривень в день.Обов«язки прибирання квартири,прання, прасування, догляд за дорогими речами. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Домробітниця в будинок 300 кв.м, 4 дні в тиждень, с. Дмитрівка
, Київ, Київська область
Домробітниця в будинок 300 кв.мПроживає 2 осібМісце роботи: Київська область, с. ДмитрівкаВід метро «Житомирська» забирає роботодавець, завозить в будинок, і потім підвозить до метроГрафік роботи: 4 дні в тиждень (пн, вт, чт, пт) з 10.00 до 19.00Оплата — 2000 грн за 1 робочий день, 32 000 — 34 000 грн за місяцОбовʼязки:вологе та сухе прибирання в будинку,зміна постільної білизни та рушників,прання та прасування білизни,догляд за дорогим гардеробом (люкс одяг)подача страв на обіди/вечері (БЕЗ приготування їжі).Вимоги:з досвідом роботи домробітницею,з досвідом роботи гардеробницею,вміння доглядати за дорогим гардеробом,порядність, охайність, активність.Увага!Телефонуйте, резюме не читаємо.Адреса: м. Київ, метро Контрактова Площа, вул. Верхній Вал 4, офіс 217 (5 хвилин від метро, вхід із двору).Працюємо дистанційно, співбесіди в офісі за попереднім записом.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з пн по пт)
Хатня робітниця, 4 дні на тиждень, Осокорки
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Хатня робітницяПроживає 2 осіб. Тварин немає.Місце роботи - Київ, ОсокоркиГрафік роботи: 4 дні в тиждень Заробітна плата - 1 800 грн за вихід, 28 800 грн за місяцьОбовʼязки: вологе та сухе прибирання будинку 250 кв.м., догляд за поверхнями, сезонне миття вікон, зміна постільної білизни та рушників, прання та прасування.Вимоги: з досвідом роботи, охайність, акуратність, відповідальність.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Домробітниця в будинок 400 кв.м., Козин
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Домробітниця в будинок 400 кв.м.Місце роботи - Київська область, смт Козин із супроводом родини по Україні та закордонГрафік роботи: - 1 місяць з проживанням (6 днів робочих, 1 день вихідний) - супровід родини,- 1 місяць без проживання (3 дні в тиждень робочі) - прибирання будинку в Козині (наразі роботодавці там не проживають).Проживання, харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за 1 робочий день 1 місяць (30 днів) з проживанням - 60 000 грн, 2-й місяць (13 днів) без проживання- 26 000 грнОбовʼязки: вологе та сухе прибирання в будинкуВимоги: з досвід роботи в сімʼях від 2-х років, готовність супроводжувати родину у поїздки, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність,  проживання в Києві або Київській області.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Домробітниця в будинок 350 кв.м., 5х2, смт.Козин
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Домробітниця в будинок 350 кв.м.Робота в Київській обл., смт. КозинГрафік роботи: 5/2 (пн - пт) з 9.00 до 18.00Оплата - 2000 грн за день, 44 000 грн за місяцьОбовʼязки: вологе та сухе прибирання в будинку, генеральне прибирання, миття вікон, догляд за гардеробом, зміна постільної білизни та рушників, прання та прасування, приготування їжі, нагляд за молодшою дитиною (школяр, уроки з ним робити не потрібно).Вимоги: охайність, активність, наявність досвіду роботи домробітницею, порядність, без шкідливих звичок.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Домробітниця - керуюча у будинок 600 кв.м, 6х1 з проживанням, м. Видубичі
Дом счастья, Київ
Потрібна домробітниця - керуюча у будинок 600 кв.мПроживає 2 дорослих осіб + є тварини (2 кота).Київ, м. Видубичі (вул. Звіринецька)Графік роботи: 6/1 з проживанням (нд - вихідний день). Проживання в окремому будинку для персоналу + харчування за рахунок роботодавця.Відпустка за домовленістю + вихідні дні під час відʼїзду роботодавця.Оплата - 1300 $ в місяцьОбовʼязки: підтримання чистоти в будинку (є домробітниця, яка приходить 2-3 дні в тиждень і прибирає, потрібно працювати в команді, і під час її відсутності - підтримка чистоти), прання та прасування білизни,  догляд за гардеробом, здача речей в хімчистку (за узгодженням з роботодавцем), складання списків для закупівлі продуктів харчування та побутової хімії для прибирання (закупками займається водій), приготування їжі (звичайна домашня дієтична кухня - каша, салат, суп, риба, морепродукти. !!! сімʼя НЕ вживає мʼяса) для 2 осіб (роботодавці) + для водія та для себе. Управління персоналом (перш за все - комунікація, робота в команді).Вимоги: з досвідом роботи в будинках такої ж квадратури, готовність проживати в сімʼї, вміння смачно готувати, вміння доглядати дорогий гардероб, досвід роботи в команді, комунікабельність, відкритість, спокійність, завжди готовність до діалогу з роботодавцем та створення системності, від 40 років, готовність пройти поліграф.
Домробітниця в будинок 350 кв.м, 5х2, смт Козин
Дом счастья, Київ
Домробітниця в будинок 350 кв.мРобота в Київській обл., смт КозинГрафік роботи: 5/2 (пн - пт) з 9 до 18Оплата - 2000 грн за день, 44 000 грн за місяцьОбовʼязки: вологе та сухе прибирання в будинку, генеральне прибирання, миття вікон, догляд за гардеробом, зміна постільної білизни та рушників, прання та прасування, приготування їжі, нагляд за молодшою дитиною (школяр, уроки з ним робити не потрібно).Вимоги: охайність, активність, наявність досвіду роботи домробітницею, порядність, без шкідливих звичок.
Домробітниця 3 рази на тиждень
, Київ, Київська область
Працевлаштування безкоштовно. Анкетування безкоштовно!ДОМРОБІТНИЦЯ без проживанняУмови: Квартира 60 кв.м., мешкає 2 дорослі людини, є кіт.Графік роботи: 3 рази в тиждень, дні ВТ з 18:00, ЧТ з 18:00, СБ з 11:00.Основні обовязки: прибирання, прання та прасування.Оплата: 1700-1800грн/за вихідАдрес: Київ, м. АкадемістечкоВимоги: досвід роботиЯкщо Ви не маєте досвід роботи - потрібно проходити навчання, без досвіду або навчання кандидатів не працевлаштовуємо!Телеграм канал з нашими вакансіями: /homestaffuaУВАГА! Якщо Вас зацікавила вакансія, напишіть нам повідомлення у Viber/ WhatsApp/ Telegram за номером
Домробітниця 1-2 рази на тиждень
, Київ, Київська область
Працевлаштування безкоштовно. Анкетування безкоштовно!ДОМРОБІТНИЦЯ Умови: квартира 250 кв., мешкає 2 людини, тварин немає.Графік роботи: 1 раз в тиждень тільки прибирання, на другий тиждень 2 рази в тиждень(прибирання, прання та прасування), тобто дні чередується, загалом 7 робочих днів в місяць. Оплата: від 2000-2500 грн/день.Адрес: Київ, Печерськ.Вимоги: досвід роботи.Якщо Ви не маєте досвід роботи - потрібно проходити навчання, без досвіду або навчання кандидатів не працевлаштовуємо! Телеграм канал з нашими вакансіями: /homestaffuaУВАГА! Якщо Вас зацікавила вакансія, напишіть нам повідомлення у Viber/ WhatsApp/ Telegram за номером
Домробітниця 1 раз на тиждень
, Київ, Київська область
Працевлаштування безкоштовно. Анкетування безкоштовно!ДОМРОБІТНИЦЯ Умови: Квартира 100 кв.м., проживає 3 людини.Графік роботи: 1 раз в тижденьОбов'язки: Прибирання, прання та прасування.Оплата: 1500 грн/день.Адрес: Голосіїївський р-н.Вимоги: досвід роботиЯкщо Ви не маєте досвід роботи - потрібно проходити навчання, без досвіду або навчання кандидатів не працевлаштовуємо! Телеграм канал з нашими вакансіями: /homestaffua УВАГА! Якщо Вас зацікавила вакансія, напишіть нам повідомлення у Viber/ WhatsApp/ Telegram за номером
Домробітниця в будинок 400 кв.м., смт.Козин
, Київ, Київська область
Домробітниця в будинок 400 кв.м.Місце роботи - Київська область, смт Козин із супроводом родини по Україні та закордонГрафік роботи: - 1 місяць з проживанням (6 днів робочих, 1 день вихідний) - супровід родини,- 1 місяць без проживання (3 дні в тиждень робочі) - прибирання будинку в Козині (наразі роботодавці там не проживають).Проживання, харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за 1 робочий день 1 місяць (30 днів) з проживанням - 60 000 грн, 2-й місяць (13 днів) без проживання- 26 000 грнОбовʼязки: вологе та сухе прибирання в будинкуВимоги: з досвід роботи в сімʼях від 2-х років, готовність супроводжувати родину у поїздки, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, проживання в Києві або Київській області.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Домробітниця в сім'ю
, Київ, Київська область
Працевлаштування безкоштовно. Анкетування безкоштовно!ДОМРОБІТНИЦЯ Умови: Квартира 300 кв.м., проживає 2 людини.Графік роботи: 2 рази в тиждень, фіксовані дні ПН і ЧТ, повний робочий день.Обов'язки: Прибирання, прання та прасування.Оплата: 2000 грн/день.Адрес: Святошинський р-он, ЖК ЧайкаВимоги: досвід роботиЯкщо Ви не маєте досвід роботи - потрібно проходити навчання, без досвіду або навчання кандидатів не працевлаштовуємо!Телеграм канал з нашими вакансіями: /homestaffua Увага! Якщо Вас зацікавила вакансія, напишіть нам повідомлення у Viber/ WhatsApp/ Telegram за номером
Домработница у приватний будинок київ
, Київ, Київська область
Потрібна домробітниця компаньйон у приватний будинок за адресою осокорки дачі перший шлюзПотрібно прибирати та готувати їжу на одну жінкуМы предостовляемо проживання та харчуванняГрафік роботи з понеділка по п'ятницю та 2 вихіднихТакож оплачувальна відпустка 1.5 місяця
Домробітниця в квартиру 200 кв.м., 2 дні в тиждень, Кловський узвіз
, Київ, Київська область
Домробітниця в квартиру 200 кв.м.Проживає 2 дорослих осіб, є тварини (кіт та собака).Місце роботи - Київ, Печерський район, Кловський узвізГрафік роботи: 2 дні в тиждень (дні за домовленістю)Робочі години - або з 10.00 до 19.00, або з 10.00 по виконання якісно поставлених задач.Оплата - 2000 грн за 1 робочий день, 18 000 грн за місяць (9 робочих днів в місяць).Обовʼязки: вологе та сухе прибирання в квартирі, протерти пил на всіх полицях, комодах, миття підлоги, с/в, зміна постільної білизни та рушників, прання та прасування одягу й білизни, наведення порядку в гардеробній кімнаті, іноді за проханням роботодавця приготувати їжу (1 раз/тижд), догляд за тваринами (зміна лотків, годування), складання списків для закупки побутової хімії та продуктів.Вимоги: з досвідом роботи домробітницею, порядність, відповідальність, любов до чистоти.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Домробітниця-кухар (вахта по 90 діб)
, Киев
Терміново потрібна домробітниця-кухар.Графік роботи вахта по 90 діб.Зарплатня — 60000 гривень в місяць. Харчування та проживання за рахунок роботодавця.Обов«язки приготування їжі для всієї родини,прибирання, прання, прасування, догляд за дорогими речами - теж входить в обов"язки, але не щодня. догляд за дітьми - на прохання роботодавця.Робота термінова, наявність санітарної книжки обов»язкова.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Домробітниця (2 дні на тиждень), Поділ
, Киев
Родина пропонує роботу домробітниціГрафік роботи 2 дні на тиждень.Зарплатня — 1200 гривень в день.Обов«язки прибирання квартири 60 кв. м. ,прання, прасування,Робота термінова.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Няня-помічниця по дому, 5/2 з проживанням, с.Великі Дмитровичі
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Няня-помічниця по домуНа зміні працює 2 жінки (Є можливість розподіляти обовʼязки. Хтось займається дітьми, хтось займається роботою по дому, або командна робота).Розглянемо гувернантку з функцією допомоги по дому та домробітницю з функцією нагляду за дітьми. Будинок - 150 кв.м. Сімʼя - 2 дорослих та 3 дітей (7 років, 10 років, 11 років).Місце роботи: Київська область, Обухівський район, с. Великі ДмитровичіГрафік роботи: 5/2 з проживанням (вихідні плаваючі, за домовленістю). Робочі години за домовленістю.Проживання в окремій кімнаті, харчування за рахунок родини. Проїзд за власний рахунок.Заробітна плата - 2000 - 2500 грн за 1 робочий день, 44 000 - 55 000 грн за місяцьОбовʼязки:Діти: приготування їжі для дітей, годування (контроль їх балансу води та кількість солодкого в день), контроль підключення на онлайн заняття вчасно та контроль виконання домашнього завдання, дотримання режиму дня та сну (зранку підйом, ввечері відбій), гігієнічні процедури, догляд за дитячим гардеробом (прання/прасування одягу, догляд за взуттям), підтримка чистоти в кімнаті дітей, привчання до самостійності, щоб діти самі підтримували чистоту в кімнатах своїх, контроль / нагадування дітям, щоб доглядати за своїми домашніми улюбленцями (2 маленькі собачки) - НЕ робити це за них, супровід на гуртки на авто з водієм.Хатня робота: вологе та сухе прибирання в будинку, підтримка чистоти, контроль порядку в холодильнику, духовці, мікрохвильовці, ящиках, приготування їжі, догляд за дорогим гардеробом, зміна постільної білизни, прання, прасування.Вимоги: з досвідом роботи в сімʼях нянею - помічницею по дому, вміння смачно готувати домашню кухню, вміння доглядати за дорогим гардеробом, готовність працювати з проживанням в сімʼї (відпустка за домовленістю), активність, комунікабельність, гнучкість, працьовитість, володіння українською та російською мовами.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Домробітниця з проживанням
Агентство «Хозяюшка», Київ
Працевлаштуваннябезкоштовно. Анкетування безкоштовно!Домробітниця (Козин)Умови роботи: будинок 600 кв., мешкає 2 людини. Графік роботи: 7/7 або 14/14 вахта з проживанням.Обов'язки: Прибирання, приготування їжі, прання та прасування, дрібний ремонт одягу, догляд за взуттям, Заробітна плата: 2000грн/ вихідАдреса роботи: Київська обл, КозинВимоги: з досвідом роботиЯкщо Ви не маєте досвід роботи - потрібно проходити навчання, без досвіду або навчання кандидатів не працевлаштовуємо!Телеграм канал з нашими вакансіями: /homestaffuaУвага! Якщо Вас зацікавила вакансія, напишіть нам повідомлення у Viber/ WhatsApp/ Telegram за номером
Домробітниця 2 рази на тиждень
Агентство «Хозяюшка», Київ
Працевлаштування безкоштовно. Анкетування безкоштовно!ДОМРОБІТНИЦЯ Умови: Квартира 220 кв м., проживає 2 людини. Графік роботи: 2 дні на тиждень (Пн., і Пт.)Обов'язки: прибирання, прання та прасування. Адрес: Київ, Печерський р-н.Заробітна плата: 2000 грн/ вихідВимоги: з досвідом роботи в сім’ях. Якщо Ви не маєте досвід роботи - потрібно проходити навчання, без досвіду або навчання кандидатів не працевлаштовуємо!Телеграм канал з нашими вакансіями: /homestaffuaУвага! Якщо Вас зацікавила вакансія, напишіть нам повідомлення у Viber/ WhatsApp/ Telegram за номером