Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Домашний персонал в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Домашний персонал в Киеве"

8 439 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Домашний персонал" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, в отрасли Домашний персонал в Киеве открыто 525 вакансий. Для 23.4% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 5.6+ грн. 18.5% объявлений с зарплатой 10.4+ грн, и 17% с зарплатой 8.8+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Домашний персонал" за последние 12 месяцев в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Киеве.

Рейтинг востребованных профессий в отрасли "Домашний персонал в Киеве" в 2024 году

Уборщица посудомойщица является наиболее востребованной профессией в Киеве в отрасли Домашний персонал. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 345. Уровень средней заработной платы у профессии Уборщица посудомойщица равен 7966 грн

Рейтинг высокооплачиваемых профессий в отрасли "Домашний персонал в Киеве"

Наиболее высокооплачиваемой профессией в Киеве в отрасли Домашний персонал является Работы по благоустройству и озеленению. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 12123 грн. На втором месте - Уборщица на неполный день с зарплатой 10150 грн, а на третьем - Уборщик с зарплатой 9400 грн.

Рекомендуемые вакансии

Уборщица ( в вечернее время )
ПП, Киев, Київ
- Можно работать после основной работы (подработка) - Уборка офиса в момент отсутствия основного персонала. Комфортные условия работы, хороший ремонт офиса, зарплата не ниже 10 000 грн. /мес. По работе звоните: (044)-З64-2З99 (Ольга Николаевна)
Уборщица в офис на подработку
ООО Триал-Групп, Киев, Київ
Компания ООО Триал-Групп срочно ищет уборщицу Требования: Добросовестность, качественность уборкиМы предлагаем:Своевременная оплата труда (530 грн за день);Гипоаллергенную бытовую химию.График работы согласуем лично.Обязанности:Поддерживание чистоты в помещении. Все вопросы уточняйте по телефонам, с почтой не работаем.Все вопросы уточняйте по телефону в рабочие дни с 9-18Тел.: 096-З95-05-47, 066-008-24-7З с почтой и резюме не работаем.Менеджер по подбору персонала Анастасия Владимировна
Хатня робітниця (10х5 діб)
Агентство Ника, Вся ; Київська область; Київ
В  інтелігентну і порядну сім"ю потрібна хатня робітниця. Оболонська Набережна.Графік роботи : 10/5 діб.Зарплатня —1300-1500 гривень в день.  Обов«язки: приготування їжі для роботодавця і сім»ї, прибирання, прання, прасування, догляд за дорогими речами.Робота термінова.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер.
Хатня робітниця (вахта)
Агентство Ника, Вся ; Київська область; Київ
Робота для хатньої працівниці.Графік роботи: вахта по 2 тижні.Зарплатня — 1500 гривень в день.Проживання та харчування за рахунок роботодавця.Обов«язки: прибирання будинку, прання, прасування. Догляд за городом.Приготування їжі. Більш детальну інформацію надамо по телефону.Робота термінова.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер.
Хатня робітниця (вахта, з проживанням)
, Киев
Потрібна домашня працівниця. Козин. Без приготування їжі.Графік роботи 14 14 діб.Зарплатня — 1500 гривень в день.Проживання та харчування за рахунок роботодавця.Обов«язки прибирання будинку,прання, прасування.Є домашні улюбленці, дві собаки, вигул, годування, догляд за ними входить в обов»язки.Робота термінова, вихід на роботу в день реєстрації при наявності всіх документів, санітарна книжка обов«язкова.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Потрібна сиділка няня сиделка в пансіонат
, Київ, Київська область
В дуже затишний пансіонат по догляду за людьми похилого віку під Києвом шукаємо сиділку. Бажано з досвідом роботи та розумінням специфіки.Комфортні умови роботи, стабільні виплати заробітної плати, атмосфера домашнього затишку.Вахтовий графік, за домовленістю. Окрема кімната для персоналу, харчування.с.Віта-Поштова (жвава транспортна розв'язка)З радістю відповімо на додаткові запитання.
Стабільна робота для ВПО, іногородніх! Прибиральниця до хостелу м.Київ
, Київ, Київська область
Запрошуємо енергійних та працьовитих людей для роботи прибиральницею у найкращу мережу хостелів міста Київ! Ми надаємо безкоштовно житло і своєчасну виплату заробітної плати від 7000грн.Ця вакансія підійде для людей іногородніх, переселенців, а також пенсіонерів.Наші вимоги:Віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичокМожна без досвіду робити (все розкажемо, всьому навчимо)Порядність, охайність, чесність, комунікабельність, доброзичливістьОбов’язкове проживання в хостеліУмови праці:Щоденне прибирання Прасування та прання білизни у пральній машиніГнучкий графік роботи (6/1), вихідні за домовленістю Своєчасна виплата заробітної плати кожного тижняСтворення затишної і домашньої атмосфериРозпочати роботу можливо і в день дзвінка. Тому не зволікайте, телефонуйте і приєднуйтесь до однієї з самих успішних компаній Києва! Чекаємо!
Хатня робітниця (вахта по 2 тижні супровід роботодавця)
, Киев
Родина пропонує роботу хатній працівниці в приватному будинку. Робота в Обухівському районі, але обов"язково буде супровід роботодавця по Україні і за кордон.Графік роботи вахта по 14 14 діб.Зарплатня — 1500 гривень в день. Харчування та проживання за рахунок роботодавця.Обов«язки прибирання будинку,прання, прасування,догляд за домашніми улюбленцями (собака).Робота термінова, наявність санітарної книжки обов»язкова.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Менеджер по подбору персонала / Рекрутер в агентство
Навигатор, Рекрутинговая компания, Київ, Київська область
Ведущая рекрутинговая компания Навигатор, Киев (на рынке подбора персонала с 1999 г.), 10 лет подряд входит в ТОП-3 Рейтингов рекрутинговых агентств Украины 02011—2021 гг., приглашает в свою команду опытных рекрутеров — «охотников за головами», а также IT-рекрутеров на проектную работу!Пожелания к кандидатам:желание и умение работать на результатуспешный опыт работы в подборе персонала от 5 летграмотная речьтеоретическая подготовка в рекрутингезнание разговорного английского будет преимуществом.Основные обязанности:полный цикл рекрутинга — поиск и отбор персонала в т.ч. Executive Search, хедхантинг.Условия:25-35% (10000 — 25 000 за 1 закрытую вакансию) или оклад от 15000 + 10-20%.прозрачная и выгодная система оплаты по договорувозможно официальное оформлениеработа удаленная, в домашнем офисе (визиты в офис по необходимости).искать клиентов не нужно!налаженный за 24 годf алгоритм работыпроживание в Киеве или пригороде!Пожалуйста, присылайте резюме на украинском или русском языке.
Няня для дівчинки 6 років, 14х14, с. Вишеньки
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Няня для дівчинки 6 роківВ сімʼї є ще старша дитина - хлопчик, 12 років (самостійний)Місце роботи: Київська область (Бориспільський р-н, с. Вишеньки) - Ужгород (живуть то там, то там)Графік роботи: 14/14 днів з проживанням в окремій кімнаті + харчуванняОплата - 2000 грн за день, 30 000 грн за 15 робочих днів в місяць + окремо оплачується проїзд.Обовʼязки: догляд за дівчинкою, поміч в гігієні, супровід в/з садочка, потім в/з школи, дотримання розпорядку дня дитини, приготування їжі для дитини, годування, поміч з домашніми завданнями, ігри, розвиток, заняття (творчість, читання, малювання, моторика, з журналів завдання тощо), підтримка чистоти в кімнаті дитини (іноді за потреби, в сімʼї є домробітниця), супровід закордон (не часто, на 1-2 тижні).Вимоги: з досвідом роботи з дітками шкільного віку, бажано з педагогічною освітою, активність, позитивність, любов до дітей.З питань співпраці дзвоніть!Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Ярославська 6, офіс 27 (вхід через арку із двору).Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Няня для хлопчика 2 місяці, вахта 7х7, Конча-Заспа
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Няня для хлопчика 2 місяціРобота в Київській області, Конча-Заспа (від метро "Видубичі" забирає водій на авто та відвозить в будинок)Графік роботи: вахта 7/7 з проживаннямДля проживання надається окрема кімната + харчування.Оплата - від 30 000 грн/місяць, за домовленістю на співбесіді (враховують побажання кандидата)Обовʼязки: повний догляд за дитиною: гігієнічні процедури, годування, ігри, прогулянки, розвиток, режим дня, прикорм, догляд за речами дитини, підтримка чистоти в кімнаті дитини.Вимоги: з досвідом роботи нянею з немовлятами від 5-ти років, досвід ведення дитини до шкільного віку, знання принципів догляду за немовлятами, готовність працювати довготривалий період, російськомовна, грамотна мова, спортивна статура, охайність, активність, обовʼязково наявність рекомендацій з попередніх місць роботи, готовність пройти перевірку поліграф.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Садівник, спеціаліст з догляду за кімнатними рослинами
ТОВ "ФЕРСТ ФЛОРАЛ ЮКРЕЙН", Київ, Київська обл
Перша квіткова компанія – лідер на українському ринку в галузі озеленення офісних і приватних приміщень та обслуговування кімнатних рослин. 14 років ми успішно реалізуємо проекти з фітодизайну, в тому числі з вертикального озеленення та стабілізованим мохом. Надаємо послуги з догляду за рослинами.Наш майбутній колега не уявляє свого життя без кімнатних рослин і націлений розвиватись в цій сфері!Якщо ви:маєте досвід роботи з кімнатними рослинами маєте вищу /середню спеціальну освіту, бажано в області ботаніки, дендрології, біології, фітопатологіїволодієте інформацією про препарати для лікування хвороб і шкідників, а також про добрива (мінеральні/органічні), стимулятори та іншебуде чудово, якщо вмієте працювати з системами вертикального озелененнявмієте організувати свій час та працювати в командівільно користуєтесь месенджерами, електронною поштою, Google Calendar, камерою смартфонупостійно вдосконалюєте свої знанняТоді чекаємо вас у свою команду!Що пропонуємо: глибоке занурення у світ кімнатних рослин, в т.ч. і екзотичнихзмінний графік роботи 5/2: ранкові, денні та вечірні зміниофіційне працевлаштування, оплачувана відпустка та лікарнянінаставника і колег, які завжди раді прийти на допомогузнайомства з новими людьми (робота на об’єктах)доступ до навчальних матеріалів, що постійно оновлюютьсязручну форму та необхідний інвентар для роботиЩо включатиме майбутня робота з рослинами: поливати, пересаджувати /перевалювати, стригти, підв’язувативносити добрива, стимулятори росту і розвиткуздійснювати механічну чистку та поліруваннялікувати та здійснювати профілактичні обробкизрихлювати ґрунт, замінювати його верхній шарДодатково: виготовляти композиції з моху та стабілізованих рослин.Зайнятість передбачає переміщення по місту. Витрати на транспорт компенсуються.Скоріше знайомтесь із нами:Сайт компанії — Facebook — Instagram — You Tube — Чекаємо резюме на пошту:
Кухар домашньої кухні в сімʼю, вахта з проживанням, Козин
, Київ, Київська область
Кухар домашньої кухні в сімʼю (4 осіб)Кухні: українська, європейська, домашня, надають перевагу веганській + морепродукти.Місце роботи - Київська область, смт КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті. Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 грн за день, ≈ 60 000 грн за місяць (можливо вища оплата, за домовленістю на співбесіді).Місце роботи - Київська область, смт КозинОбовʼязки: складання та узгодження меню, складання списків для закупки продуктів харчування, приготування їжі для 4 членів родини, сервірування столу та подача блюд (якщо захворів офіціант), приготування та поміч в обслуговуванні банкетів (не часто), прибирання робочого місця після себе.Вимоги: вільно супроводжувати родину по Україні та закордон, з досвідом роботи в сімʼях, готовність супроводжувати родину у поїздки, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, проживання в Києві або Київській області.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Помічниця по дому (30х30 діб)
Агентство Домашнього Персоналу «НІКА», Київ
Терміново потрібна помічниця по дому. С. Лісняки. Проживає двоє людей.Графік роботи: вахта по 30 діб. Зарплатня — 20000 гривень в місяць.  Проживання за рахунок роботодавця.Обов«язки: прибирання будинку, прання, прасування, приготування їжі, прибирання території. Всю роботу звісно робітниця за один день не зробить, тому пропонується варіант з проживанням вахтою. Досвід роботи не обов"язковий, по віку ніяких обмежень немає.Телефонуйте на вказані номери телефонів, резюме надсилайте на вайбер.
Прибиральник територій
279, ГОЛОСІЇВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 4200 грнУ тому числі основна: 4200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Прибирання та підтримання чистоти в торговому залі , підсобних приміщеннях для персонала, санвузлів, прилеглої території . Позмінний графік роботи - 2/2. Працювати по 4 години на день.Голосіївське управління КМЦЗ: 00675207428.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Неповний робочий часКоментар: РОБОТА ЗМІНАМИ-- 2/2. Працювати по 4 години на день.Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальне ставлення до роботи, пунктуальність, уважність.
помічники по господарству
, Киев
В приватне господарство (козина ферма) на постійну роботу потрібна сімейна пара: жінка-помічниця, чоловік-помічник по господарству. Бажано з сільської місцевості. Житлом забезпечуємо. ЗП: зростаюча, виплати по домовленості. МР: Фастівський р-н, Київська обл. Тел.: (067)445-29-38, (доп. контакт 067 2384192)
Покоївка
, Київ
ПОКОЇВКАПотрібна в готельно-ресторанний комплекс "Джерело".Гр/роботи позмінний.З/пл договірна.Надається харчування і житло.М.р.: Васильківський район.
Кухар домашньої кухні в сімʼю, з проживанням, Козин
Агентство домашнего персонала «Мир семьи», Київ
Кухар домашньої кухні в сімʼю (4 осіб)Кухні: українська, європейська, домашня, надають перевагу веганській + морепродукти.Місце роботи - Київська область, смт.КозинГрафік роботи: вахта 1/1 місяць з проживанням. Є 1 вихідний день в тиждень, 4 вихідні дні в місяць. Вихідний день - плаваючий (не обовʼязково це буде сб чи нд, за домовленістю).Сімʼя часто подорожує Україною та закордоном. Графік роботи в поїздках: 1,5 - 2 місяці через 1,5 - 2 місяці. (тривалість вахти в поїздках не більше, ніж 2 місяці).Проживання в окремому гостьовому будинку в кімнаті. Харчування та дорога за рахунок роботодавця.Оплата - 2000 - 2500 грн за день, ≈ 52 000 - 65 000 грн за місяцьОбовʼязки: складання та узгодження меню, складання списків для закупки продуктів харчування, приготування їжі для 4 членів родини, сервірування столу та подача блюд (за відсутності офіціанта), приготування та поміч в обслуговуванні бенкетів (не часто), прибирання робочого місця після себе.Вимоги: мати можливість виїжджати закордон, з досвідом роботи в сімʼях, готовність пройти поліграф та перевірку службою безпеки, охайність, активність, мобільність, проживання в Києві або Київській області.Для кандидатів без досвіду роботи в сім'ях, для отримання роботи, пропонуємо пройти курс від нашого агентства.З питань співпраці дзвоніть! Резюме не читаємо.Агенція домашнього персоналу «Світ Сім'ї»Адреса нашого офісу: м. Київ, м. Контрактова площа, вул. Верхній Вал 4А.Працюємо з 9.00 до 18.00 (з понеділка до п’ятниці)
Прибиральники
, Київ
ПРИБИРАЛЬНИКИВ клінінгову компанію ALMA FACILITY.Гр/роботи: позмінний, вахтовий, частковий.З/пл: від 10500 грн.Компанія надає хостел поруч з роботою.
Вихователь закладу дошкільної освіти
1064, Бучанська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виховання дітей за програмоюВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; надання житла; оплата харчування; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Вміння працювати з дітьми та сучасними пристроямиОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Впевненість, стресостійкість, емоційність