Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Главный инспектор в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Головний державний інспектор
266, ДНІПРОВСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 8200 грнУ тому числі основна: 8200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Перегляд рішень Міжрегіонального управління під час проведення процедури адміністративного оскарження, представництво в установленому законодавством порядку інтересів ДПС по роботі з великими платниками податків, оскарження судових рішень прийнятих не на користь Міжрегіонального управління, аналіз та узагальнення правозастосовної практики за результатами розгляду спорів за участі органів ДПС. ДОМОВЛЯТИСЯ ПРО СПІВБЕСІДУ!!! За дод. інф. звертатися (044) 295 00 25Вид трудового договору:строковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання Податкового кодексу України, Кодексу про адміністративні правопорушення, Наказ ДПС України від 21.12.2020 №742 "Про організацію роботи органів ДПС під час підготовки та супроводження справ у судах та ведення претензійної роботиОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):вміння використовувати ком'ютерні пристрої, здатність працювати з документами в різних цифрових форматах, архівувати цифрові ресурси, здатність брати на себе зобов'язання, чітко їх дотримуватись і виконувати.
Головний спеціаліст-інспектор з паркування транспортних засобів
Інспекція з паркування транспортних засобів ДТК міста Києва, Київ
Головний інспектор  Виконання обов«язків щодо забезпечення в місті Києві безпечного паркувального простору.Вимоги:Вища освіта за освітнім ступенем не нижче молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра.Вільне володіння державною мовою.Для чоловіків військово-обліковий документ.Умови роботи:Офіційне працевлаштування.Соціальний пакет згідно законодавства України (біла ЗП, 30 днів відпустки на рік, щомісячна премія, матеріальна і грошова допомога в розмірі окладу на рік)Обов«язки:Накладання адміністративних стягнень за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису).Складання акту огляду та тимчасового затримання транспортного засобу.Робота передбачає перебування інспектора на вулиці.
Головний державний інспектор
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 8200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Державна служба.Перегляд рішень Міжрегіонального управління під час проведення процедури адміністративного оскарження, Представництво інтересів ДПС по роботі з великими платниками податків. Оскарження судових рішень в судах та в інших органах підчас розгляду судових спорів. Аналіз та узагальнення правозастосовної практики за результатами розгляду спорів за участі органів ДПС. Резюме надсидати на ел.: тел. для додаткової інформації (044) 5206040тел. (044)2449466Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання Податкового кодексу України, Кодексу про адміністративні правопорушення, Наказ ДПС України від 21.12.2020 №742 "Про організацію роботи органів ДПС під час підготовки та супроводження справ у судах та ведення претензійної роботиОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):вміння використовувати ком'ютерні пристрої, працювати з документами в різних цифрових форматах, зберігати, накопичувати, впорядковувати, архівувати цифрові ресурси, вміння фокусувати зусилля для досягнення результату діяльності.