Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Помощник отдела кадров в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Економіст (помічник економіста)
Master, ЗАО, Київ
На постійне місце роботи потрібен Економіст (помічник економіста). Можливо, без досвіду роботи. Навчимо самостійно.Вимога: прагнення до кар'єрного зростання, пунктуальність, стриманість, відповідальність, уміння вести себе в колективі, середня спеціальна або вища освіта, робота з ПК на середньому рівні.Графік роботи: п'ятиденка, з 9 до 17. Оклад від 30 000 грн/міс.Умови праці: офіційне оформлення, молодий дружний колектив.Телефонуйте у відділ кадрів: 096-550-45З1 або 066-01З-75З6 (Ірина Андріївна)
Помічник головного бухгалтера
Master, ЗАО, Київ
На постійне місце роботи потрібен Помічник головного бухгалтера (можливо без досвіду роботи, розглянемо кандидатури студентів).Вимоги: середня спеціальна або вища профільна освіта, пунктуальність, відповідальність, знання ПК на рівні користувача, робота з оргтехнікою.Умови праці: офіційне оформлення, дружний молодий колектив, ЗП 25 000 грн. на місяць.Телефонуйте у відділ кадрів: 096-550-45З1 або 066-01З-75З6 (Ірина Андріївна)
Помічник керівника відділу
Агенство нерухомості «Шлях додому» (ФОП Іванчук Н.П.), Київ
Обов'язки:забезпечення адміністративно-господарської діяльності офісу прийом та розподілення телефонних дзвінківзустріч та прийом відвідувачів та гостейвідправка та прийом кореспонденціїскладання та формування документів, виконання копіювально-розмножувальних робітвиконання інших службових доручень керівництваВимоги:вища освітадосвід роботи на аналогічній посаді від 1 рокувисокий рівень комунікабельностідотримання ділового етикету та дресс-кодууважність, охайність, привітністьРазом з нами:Достойна зарплатавсебічне онлайн / офлайн внутрішнє та зовнішнє навчанняофіс біля метро.                                      Зацікавила вакансія надсилайте відгук і резюме на електронну пошту. Розглянемо. 
Інспектор відділу кадрів (ст.м.Тараса Шевченка)
, Київ, Київська область
Національна фармацевтична мережа «Аптека Доброго Дня» запрошує на роботу Інспектора відділу кадрів.Задачі, з якими Ви будете працювати:Повне ведення кадрового обліку: прийом, звільнення, переведення, відпустки, лікарняні працівників;Робота в 1С ЗУП, Exel, Word;Оформлення особової справи + трудової книжки;Видача довідок працівникам згідно запитів;Закриття табелів обліку робочого часу (аванс+ зп);Своєчасне внесення даних у бази, закриття зп.З нами Ви отримаєте:Гідний рівень заробітної плати;Корпоративна знижка в наших аптеках;Офіційне працевлаштування, що гарантує оплачувану відпустку та лікарняні;Будете працювати в колективі професіоналів;Графік роботи: 5/2, з 9:00 до 18:00;Місце роботи: м. Київ, вул. Кирилівська, 40.# ЗУСТРІНУ ЯК РІДНОГО — ТВОЯ НОВА РОБОТА!Надсилайте своє резюме або телефонуйте:Тел.: 063 182 57 52 Юлія
Інспектор відділу кадрів
Міжнародний європейський університет, Київ
Міжнародний Європейський університет — це багатопрофільний навчальний заклад нового покоління, що покликаний готувати професіоналів у різних галузях знань, орієнтуючись на високі Європейські стандарти. Запрошуємо долучитись до нашої команди Директора Департаменту кадрового забезпечення.Вимоги:добре знання законодавства про працю України;вільне володіння ПК (Word, Excel, 1С BAF Корп, тощо);комунікабельність;відкритість;вміння працювати в командіОбов’язки:моніторинг змін трудового законодавства, надання консультацій працівникам, щодо застосування норм чинного законодавства про працю;ведення кадрового діловодства;облік військовозобов'язаних та призовників;взаємодія із контролюючими органами із кадрових питань;дотриманням квот, норм і стандартів кадрової роботи;розробка, впровадження та актуалізація локальних документів, щодо роботи із кадрами, тощо. Ми пропонуємо:конкурентна заробітна плата;офіційне працевлаштування;комфортні умови працідоступність метро в межах 10 хв. (м. Теремки).Резюме направляйте на адресу: