Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Без опыта в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Без опыта в Киеве"

14 953 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Без опыта" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 16.04.24, по профессии Без опыта в Киеве открыто 300 вакансий. Для 48% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.8+ грн. 18.7% объявлений с зарплатой 18.1+ грн, и 9.7% с зарплатой 11.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Без опыта в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Без опыта в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Ежедневная оплата. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 17750 грн. На втором месте - Ремонтник компьютеров с зарплатой 17750 грн, а на третьем - Обходчик с зарплатой 16833 грн.

Рекомендуемые вакансии

Терміново потрібен Комендант в хостел Київ! Беремо без досвіду!
, Київ, Київська область
Компанія "МарсPlus" - провідний оператор хостелів в Україні, запрошує на роботу в Києві Коменданта для нашого хостелу. Ми шукаємо енергійну, відповідальну та комунікабельну людину, яка готова прийняти виклик і забезпечити бездоганне функціонування нашого хостелу. Дуже гарний варіант для ВПО, людей з інших міст, гарна пропозиція для різної вікової категорії , пенсіонерам тощо.Задачі:Забезпечення безпеки і порядку в хостелі Заселення людей, що знову прибули та виселення Ведення облікової документації Забезпечення дотримання правил та регламентів хостелуКонтроль та здійснення щоденного прибирання, прання постільної білизни у пральній машині.Вимоги:Висока відповідальність та організованість, комунікабельність та доброзичливістьМи віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичокМожна без досвіду роботи (навчимо всім нашим знанням , наставник завжди з вами на зв’язку)Для цієї вакансії потрібне обов'язкове проживання у хостелі.Пропонуємо:Конкурентну заробітну плату Дружній колектив та комфортні умови роботи Можливість працювати в сучасному та стабільному хостелі Безкоштовне проживання у хостелі для співробітниківГнучкий графік роботи (6/1), вихідні за домовленістю. Якщо ви готові прийняти виклик та забезпечити бездоганне функціонування нашого хостелу, ми раді запропонувати вам цю вакансію. Не втрачайте часу, телефонуйте і приєднуйтесь до нашої команди вже сьогодні!
Шукаємо Коменданта в хостел з проживанням Київ. Без досвіду!
, Київ, Київська область
Шукаємо енергійну та відповідальну особу на посаду Коменданта в хостел з проживанням у місті Київ.Завдання:Забезпечення безпеки та комфорту гостей хостелу Контроль за дотриманням правил проживання та порядку Організація прибирання і підтримання чистоти хостелуЗабезпечення належного функціонування пральні та кухні Дотримання графіку роботи та виконання інших пов'язаних обов'язківВимоги:Досвід роботи в готельній галузі або схожому середовищі буде великим плюсом, але необов'язковийЗаселення людей, що знову прибули та виселенняВідповідальність та вміння приймати рішення в непередбачуваних ситуаціях Комунікативні навички та вміння працювати в командіДля цієї вакансії обов'язкове проживання в хостеліМи віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичок Пропонуємо:Конкурентну заробітну плату та виплата без затримок Привітний колектив та можливість професійного зростання Зручне розташування хостелу у центральній частині міста Безкоштовне проживання Гнучкий графік роботи (6/1), вихідні за домовленістюЯкщо ви прагнете працювати в гостинному середовищі, мати можливість спілкуватися з різними людьми та забезпечувати їх комфорт, то ви саме те, що нам потрібно!Запрошуємо вас до нашої команди! Телефонуйте прямо зараз! Ми з нетерпінням чекаємо на вашу відповідь.
Робота Піший Курʼєр Київ виплата щодня без досвіду
, Київ, Київська область
Терміново потрібні кур'єри у компанію Mobil Офіс знаходиться у центрі м.Києва. Доставок на день від 10, товар легкий малогабаритний, ставка 700 + % (на день) Можна без досвіду роботи на повний день. Працевлаштування на повну зайнятість. Обов'язки: - прийом та перевірка замовлень; - своєчасна доставка замовлень нашим улюбленим клієнтам; - дбайливе ставлення до продукції, що доставляється. Вимоги: - відповідальність; - пунктуальність; - Комунікабельність. Умови роботи: - Навчання за рахунок компанії; - графік роботи: будні з 8.30 по 17:30 - Виплати щодння
Робота без досвіду Київ Для Переселенців / Іногородніх / ВПО
Franklin hostel, Вся ; Київська область; Київ
Оголошення від приватної особи (не агенція)Робота без досвіду Київ Для Переселенців / Іногородніх / ВПОАдміністратор / Покоївка у гуртожиток ( Хостел )Досвід не потрібен . Робота дуже проста , всьому навчимо і покажемоВакансія термінова, можна приступити вже прямо зараз .Обов'язки:• Зустріч і заселення нових мешканців.• Прибирання та прання постільної білизни з використанням пральної машини.Вимоги:• Обов'язкове проживання в нашому гуртожитку. Відмінні умови.• Відсутність шкідливих звичок.• Відповідальність , доброзичливість , порядністьУмови:• Графік вихідних уточнюється окремо.• Заробітна плата від 16000 грн. і більше• Надання безкоштовного місця для проживання.Приймаємо дзвінки з 8:00 до 22:00 Щоденно з понеділка по неділю.Зателефонуйте та запишіться на співбесіду прямо зараз!
Інстаграм менеджер. Щоденна оплата. Фріланс віддалена онлайн робота з дому в INSTAGRAM. Без досвіду
Simple Tech, Київ
Слава Україні!Поки що актуальний набір.Запрошую Вас працювати віддалено вести Instagram профіль.Підходить робота для студентів, для школярів, у декреті (декрет) і всім кому потрібен віддалений заробіток вдома.Вимоги:‣ за віком з 16 років.‣ 3-4 години вільного часу на день.‣ вміння користуватися Instagram та Telegram.‣ наявність смартфона або ПК або ноутбука.‣ ввічливість.Умови роботи:‣ вільний гнучкий графік.‣ віддалена робота вдома.‣ без досвіду беремо (навчаємо, є покроковий алгоритм роботи).‣ постійна підтримка на кожному етапі.Заробітня плата 700 грн в день. Виплати щоденно на Вашу картку.Обов'язки:‣ вести сторінку в Instagram.‣ за чіткою інструкцією публікувати пости та історії на робочій сторінці.‣ за готовим шаблоном відповідати клієнтам.‣ надавати 5 комерційних послуг для соціальних мереж.Підходите за вимогами?Швидше пишіть мені.Відповідаю швидко!ПИСАТИ:• в TELEGRAM за номером вказаним в оголошенні.• в VIBER за номером вказаним в оголошенніКонтактна особа: Владислав І РоботаДам повну інформацію щодо роботи та розпочнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Инстаграм менеджер. Ежедневные выплаты. Фриланс удаленная онлайн работа на дому в INSTAGRAM. Без опыта
Simple Tech, Київ
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Инстаграм менеджер. Выплаты ежедневно. Фриланс онлайн работа в INSTAGRAM. Для студентов школьников. Без опыта
Simple Tech, Киев
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Instagram администратор. С ежедневной оплатой. Работа на дому, фриланс без опыта. Работа для студентов для школьников в декрете.
Simple Tech, Киев
Слава Украине!Пока что актуальный набор.Приглашаю Вас работать удаленно вести Instagram профиль.Подходит работа для студентов, для школьников, в декрете (декрет) и всем кому нужен удаленный заработок на дому.Требования:‣ по возрасту с 16 лет.‣ 3-4 часа свободного времени в день.‣ умение пользоваться Instagram и Telegram.‣ наличие смартфона или ПК или ноутбука.‣ вежливость.Условия работы:‣ свободный гибкий график.‣ удаленная работа на дому.‣ без опыта берем (обучаем, есть пошаговый алгоритм работы).‣ постоянная поддержка на каждом этапе.Заработная плата ОТ 700 грн в день. Выплаты ежедневно на Вашу карту.Обязанности:‣ вести страницу в Instagram.‣ по четкой инструкции публиковать посты и истории на рабочей странице.‣ по готовому шаблону отвечать клиентам.‣ предоставлять 5 коммерческих услуг для социальных сетей.Подходите по требованиям?Быстрее пишите мне.Отвечаю быстро!ПИСАТЬ:• в TELEGRAM по номеру указанному в объявлении.• в VIBER по номеру указанному в объявлении.Контактное лицо: Владислав І РаботаДам полную информацию по работе и начнем.  Контактний НОМЕР:+380 95 821 13 89         .
Официант в новый караоке бар, можно без опыта
TOOTSIE CLUB, Київ
Официанты в Новый ночной элитный клуб «TOOTSIE», можно без опыта   Новый элитный ночной клуб «TOOTSIE» набирает на работу официантов.   Можно без опыта работы, проводим обучение (проводим курсы повышения квалификации)    Требования; - Рост желательно не ниже 165 см - Знание иностранных языков приветствуется.   - Привлекательная внешность   - Коммуникабельность    - Желание работать и повышать свою квалификацию       Собеседование проходит с Пн-Пт   предлагаем: - Своевременную оплату; - Гибкая система премий - Есть ночной и дневной график работы, возможен индивидуальный график. - Индивидуальный подход к каждому сотруднику. - Иногородним помогаем с жильем - Возможность карьерного роста. - Униформа для работы предоставляется. З/п 9000-35000 грн   Как к нам добраться? Адрес: г. Киев, Шевченківський район, вулиця Богдана Хмельницького, 30/10 м. Золотые ворота, м. Кловская, м.Университет
Робота - Різноробочий / Формувальник на виробництво - Без досвіду
, Київ, Київська область
Група «Ковальська» — національний лідер з виробництва будівельних матеріалів та провідний девелопер, запрошує на роботу Формувальників залізобетонних виробів та конструкційРозглядаємо кандидатів без досвіду — готові навчати!Обов’язки:Формування залізобетонних виробівПідготовка форм (очищення, змащення)Укладання арматурних каркасів в підготовлені формиУмови роботи:Офіційне працевлаштування, дотримання усіх соціальних гарантійЗаробітна плата: від 28 000 грн/міс чистими, виплата 2 рази на місяць, завжди вчасно, перепрацювання оплачуютьсяГрафік роботи: Понеділок-П'ятниця, 7:00-15:30Медичне страхування, спецодягЖитло для працівників з інших містМісце роботи: Видубичі, Дарниця, Оболонь, БорщагівкаМаєте бажання працювати в стабільній компанії, що є лідером на ринку? Звертайтесь!
Комендант в хостел. Без досвіду
Столиця Затишку, Київ
Комендант в готель-хостел з проживанням в місті Києві.Без досвіду! Безкоштовне проживання!Чудовий варіант для переселенців, ВПО, іногородніх та пенсіонерів!Обов’язки:Заселення, виселення гостейВедення документаціїЗдійснення прибирання, прасування і прання білизни в пральній машиніКонтроль дотримання мешканцями правил поселення.Вимоги:Ми віддаємо перевагу кандидатам без шкідливих звичокДоброзичливість та вміння створювати добрі стосунки з колегами та гостямиМожна без досвіду роботи (навчимо всім нашим знанням, наставник завжди з вами на зв’язку)Для цієї вакансії потрібне обов’язкове проживання у хостелі.Ми пропонуємо:ЗП 8000−14000грн своєчасна та точна виплата без будь-яких затримокГрафік роботи (6/1), вихідні за домовленістюБезкоштовне та комфортне проживання в хостелі.Вакансія термінова і розпочати роботу можна дуже швидко.Телефонуйте ....
Потрібен автослюсар, автомеханік з ремонту легкових авто без досвіду
, Київ, Київська область
Основні вимоги:мінімальні знання будови автомобілявідповідальністьбажання розвиватисяГрафік роботи: пн-пт з9:00 до 18:00, сб з 9:00 до 14:00За детальною інформацією звертайтесь за номером, вказаним в оголошенніАдреса: м. Київ, Дарницький р-н, вул. Бориспільська, 17В.
Наборщик текста с фото/ Удаленная работа/Оплата ежедневно/Без опыта
Redber, Киев
Работа на дому / онлайн. Работа для школьников, студентов также подойдёт отлично.Работа заключается в наборе текста, или в переводе текста с фото или видео.Все делаете в Word или на платформе . Ваша задача будет в перепечатке теста с фото. Робота требует время и усердие .За день можно заработать от 500 гривен уделяю этому от 2-3 часов. Требования :- Свободное время- Коммуникабельность- Любое устройство, которое имеет доступ в интернетЧтобы получить больше информации, пишите только в telegram - @getmorewest
Наборщик текста с фото/ Удаленная работа/Оплата ежедневно/Без опыта
Redber, Киев
Работа на дому / онлайн. Работа для школьников, студентов также подойдёт отлично.Работа заключается в наборе текста, или в переводе текста с фото или видео.Все делаете в Word или на платформе . Ваша задача будет в перепечатке теста с фото. Робота требует время и усердие .За день можно заработать от 500 гривен уделяю этому от 2-3 часов. Требования :- Свободное время- Коммуникабельность- Любое устройство, которое имеет доступ в интернетЧтобы получить больше информации, пишите только в telegram - @getrowup
Грузчик без опыта
Гранд Буд, ООО, Київ
Требования: Обязанности:  Погрузка строй материаловУсловия: 
Робота без досвіду. Вантажник.
, Київ, Київська область
Запрошуємо приєднатися до нашої команди відповідального та сильного вантажника.Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Графік роботи: 2/2, 3/3, початок зміни о 07:00.Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).Місце роботи – Оболонський район.Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони!Всі деталі за тел.: (09**********41, Ірина.
Робота Курʼєр Піший Київ виплата щоденна без досвіду
, Київ, Київська область
потрібні відповідальні люди на посаду пішого курʼєра в магазин Графік роботи з 8:30 по 18:00заробітна плата кожного дня від 600 грн +% в обовʼязки входить:перевірка замовлень своєчасна доставка замовлень клієнтамобережне ставлення до товару який доставляєте
Без досвіду! Продавець у магазин-пекарню "BULOCHKA" (Харківська)
, Київ, Київська область
Магазин-пекарня "Bulochka" запрошує на роботу ПРОДАВЦЯ! Можливе працевлаштування без досвіду роботи (навчаємо).Графік роботи: 3/2 або 4/2 (12 годин зміна)Заробітна плата: 18 000-22 000 тис грнМісце роботи: станція метро Харківська.Якщо вас зацікавила наша вакансія, скоріше дзвони за номером телефону та записуйся на співбесіду!
Шліфувальники, шліфувальщиці по дереву та мдф ( можливо без досвіду )
На виробництво дверей в м. Бровари ( 10 хвилин від м. Лісова на маршрутці ) потрібні шліфувальщики по мдф з досвідом та без. Оплата щопятниці від виробітка ( приблизно 4-5 тис. грн. за тиждень) Всі питання по телефону 06******56 Світлана. Потрібен також маляр. 06******96
Віддалена робота з телефону Онлайн Щоденна оплата Без досвіду
Компанія: «SOLVENT” Ми спеціалізуємося на перекладі тексту з англійської мови на українську мову для іноземних замовниківАдреса: Київ. Вулиця Шевченка 30АПотрібен редагувальник тексту. Вік не важливий. Місто не важливе. Відмінно підійде як підробіток. Ваші обов'язки просто перекладати текст у перекладачі та робити його читабельним.Вимоги: - Доступ до Інтернету;- Смартфон/ПК- Досвід не важливий.Умови :-Вільний графік-Можна без досвіду-Щоденна оплата за роботу-Навчання та підтримка з боку досвідчених фахівців.За усіма подробицями пишіть лише у Телеграм за номером телефону який вказаний в оголошенні або на ОЛХ в особисті повідомлення.