Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Электромонтажник в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Электромонтажник в Киеве"

20 719 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Электромонтажник" по диапазонам зарплаты в Киеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Электромонтажник в Киеве открыто 8 вакансий. Для 25% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.8+ грн. 25% объявлений с зарплатой 19.2+ грн, и 12.5% с зарплатой 21.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Электромонтажник в Киеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Электромонтажник в Киеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Киеве

Среди похожих профессий в Киеве наиболее высокооплачиваемой считается Сметчик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 50000 грн. На втором месте - Отделочник с зарплатой 37334 грн, а на третьем - Монолитчик с зарплатой 37250 грн.

Рекомендуемые вакансии

Шукаємо електромонтажника
, Київ, Київська область
Шукаємо в колектив електромонтажника, бажано з досвідом роботи.Колектив хороший,дружній. Об'єкти в Києві та області.Можливе проживання на об'єкті. Є можливість офіційного працевлаштування. Оплата обговорюється при співбесіді за телефоном 06******79 Олександр ІвановичНе відписую, будь ласка одразу телефонуйте!
Електромонтажник Электромонтажник сборщик щитового оборудования слесарь
Группа Компаний ЭРА, Київ
Важливо! Тільки з досвідом роботи зі збірки електрощитів.Необхідний досвід : 2-3 роки.Повна зайнятість,повний день.Електромонтажник,збірник електрощитів.Слюсар-електрик,збірка щитового обладнання.Вимоги :- Досвід роботи від 2 років.- Кандидат знає та читає елементарні електричні схеми. Вміє робити розстановку обладнання в середині щита.- наявність електротехнічної освіти.- відповідальність та порядність. Важно! Только с опытом работы по сборке электрощитов.Требуемый опыт работы: 2–3 годаПолная занятость, полный деньЭлектромонтажник сборщик щитового оборудованияСлесарь-электрик, сборщик щитовТребования к кандидатам:опыт работы от 2 года;навыки чтения элементарных электрических схем; Умение расставлять оборудование внутри щитов.обязательно наличие электро-технического образования;опыт работы в сборке щитового оборудования;порядочность и добросовестность в работе.
Завідувач складом,Старший електромонтажник. Керівник виробництва- можливо пенсіонер.
Группа Компаний ЭРА, Київ
Завідувач складом,Старший електромонтажник. Керівник виробництва.КладовщикЕлектротехнічна освіта обовязково.Можливо пенсіонер.Вид діяльності(збірка електрощитового обладнання). Досвід роботи обовязковий. Читання електротехнічних схем обовязково.Навички роботи за компютером обовязково.Допуск обовязковий.Обовязки - видача комплектації зі складу.Контроль якості випускаємої продукції.Контроль та  дотримання правил роботи з елетроустановками.Робота з документацією.Робота за компютером.Підготовка документації длч щитів.
Електромонтажник
Тиларм Секьюрити, Київ
Монтажники систем пожежної сигналізаціїз/п від 25 000 грн.Повна зайнятість Офіційне працевлаштуванняКомпанія "ТІЛАРМ СЕК’ЮРИТІ" одна із провідних у місті Київ та по Україні змонтажу систем пожежної безпеки. Наша компанія на ринку 25 років, та завоювала свійавторитет завдяки професійному підходу до своєї роботи.Вакансія "Електромонтажник" відкрита для кандидатів з досвідом роботи в цій сфері неменш ніж 2-а роки. Ми шукаємо електромонтажників, які вміють та мають бажанняпрацювати.Обов'язки:- Встановлення обладнання: Монтажник систем протипожежних систем безпеки, контролюдоступу встановлює та підключає різноманітне обладнання, таке як датчики пожежної тасигналізаційної систем, аудіо обладнання тощо.- Налаштування обладнання: Монтажник налаштовує параметри обладнання, забезпечуєйого правильне функціонування і забезпечує взаємодію між різними пристроями.- Монтаж кабельних систем: Встановлення і підключення кабельних систем для передачіданих, звуку. Це може включати в себе розгортання кабельних трас, кріплення кабелів таз'єднання їх з обладнанням.- Ремонт та обслуговування: Монтажник відповідає за регулярний облік та обслуговуванняобладнання, вирішення технічних проблем та здійснення ремонтних робіт, якщо ценеобхідно.- Діагностика: Встановлення причин технічних несправностей та виправлення їх.Діагностика може включати в себе вимірювання сигналів, аналіз даних та виявленнянесправностей.- Дотримання вимог щодо безпеки праці та якості виконаної роботи- Можливі командировки по всій території УкраїниВимоги:- Досвід роботи не менше 2 –х років- Вміння читати та розуміти технічні креслення- Відповідальність та уважність до деталей- Здатність працювати в команді Ми пропонуємо:- Дружній колектив;- Іногороднім надається житло за рахунок компанії;- Випробний термін -1 місяць.   
Різноробочий помічник електромонтажника
, Київ, Київська область
ОбязанностиВ строительную организацию требуеться разнорабочий помошник електромонтажникаОбязанности; помощь в выполнении электро - монажных работ на предприятииТребования; Опыт работы в строительном направленииУсловия; ПН-СБ 9.00-19.00. ЗП-(аванс/основная-раз в месяц) официальное оформлениеТребованияТребования; Опыт работы в строительном направленииУсловияУсловия; ПН-СБ 9.00-19.00. ЗП-(аванс/основная-раз в месяц) официальное оформление
Монтажник, установщник натяжних стель з досвідом роботи
, Київ, Київська область
На повну або часткову зайнятість у компанію "Чесні стелі" потрібні монтажники натяжних стель.ДОСВІД ОБОВ’ЯЗКОВИЙ!!Надаємо повний комплект інструменту та авто!Наявність свого автомобіля не є обов'язковою, але якщо є, це буде перевагою, і його використання буде оплачено.Ми шукаємо:Чоловіка з правами водія категорії В;Досвід роботи з електроінструментом;Уважного, акуратного та пунктуального;Що входить до обов'язків:Якісне встановлення натяжних стель;Складання робіт замовнику.Умови:Графік роботи: Пн-Сб (ненормований, все обмовляємо, можна пн-пт).Нд - вихідний;ЗП – % від суми договору + дод. роботи оплачуються замовником окремо (електрика, встановлення додаткових елементів).Стабільне завантаження. Надсилайте своє резюме, а краще дзвоніть з 10.00 - 18.00! 09*********85
РОБОТА Електромонтажник, наладчик обладнання, Макарівський район
, Київ, Київська область
Ми виробниче підприємство ТОВ «Карапуз» шукаємо лектромонтажника. Ми шукаємо людину, яка зможе забезпечити працездатність обладнання на виробництві! Здійснювати налагодження, регулювання та перевірку електричного обладнання.Монтаж освітлювальних приладів, кабельних трас, щитів розподілу, вмикачів та електронасосів, датчиківМи гарантуємо своєчасну заробітну плату.• 700+ грн/зміна, 15500 грн/міс (ГОТОВІ РОЗГЛЯНУТИ КАНДИДАТА НА БІЛЬШУ ЗП з досвідом)• Графік: ПН – ПТ 8.30 – 17.30• За потреби, надаємо житло.• Є розвозка з м. Житомирська через смт. Макарів.Телефонуйте Зараз!Ми шукаємо саме Вас!
Інженер-проєктувальник електрики
, Київ, Київська область
BMSERVICE — офіційний дистриб’ютор професійного технологічного, торгового та холодильного обладнання провідних європейських виробників для оснащення супермаркетів, ресторанів, пекарен, хлібзаводів, холодильних складів та інших підприємств харчової промисловості. Наразі у нас відкрита вакансія Інженера-проєктувальника електрики в офіс.Наші клієнти: МХП, Domino’s Pizza, Mafia, CHI, Компот, Pizza 33, THIS IS ПИВБАР, Ашан, Good Wine, М’ястория, ЕКО маркет, Эпіцентр, Сільпо, NOVUS, Укрпромпостач-95, Ятрань, МегаМаркет, METRO, VARUS, WOG, SOCAR, інші промислові підприємства. Функціональні обов'язки:розробка схем управління холодильних установок для промислових, невеликих комерційних об'єктів та рітейлу;розробка схем управління нестандартного холодильного обладнання (теплові насоси, індивідуальні холодильні станції, моноблоки, спліт-системи);підбір електротехнічного обладнання та кабельно-провідникової продукції;складання кошторису;розробка проекта електропостачання об'єкта;складання технічного завдання на проектування, узгодження прийнятих технічних рішень із Замовником підготовка проектної документації, видача технічних завдань суміжним відділам;ведення проекту, авторський нагляд;ведення переговорів, консультування Замовника та внутрішньої сервісної служби;контролювання якості роботи електромонтажників при зборці щитів управління та відповідності виконаних робіт проекту.Основні очікування від нашого кандидата:профільна вища освіта (спеціаліст/магіст, інженер з АСУТП / інженер-електрик);досвід роботи в даній сфері не менше 3-х років;знання ринку холодильного та електротехнічного обладнання;вміння працювати з технічною документацією;досвід роботи з автоматикою Eliwell, Carel, Danfoss, системами моніторингу;досвід в розробці електричних схем та схем автоматизації холодильного обладнання;досвід в розробці схем автоматизації холодильного обладнання на СО2;знання виробників та методик підбору електротехнічного обладнання;досвід розроблення проектної документації;досвід в зборі силових щитів та щитів автоматизації;досвід пусконалагоджувальних робіт на об'єкті;група допуску з електробезпеки IV;знання комп’ютерних програм (AutoCad, Eplan, Microsoft office: Word, Excel, Power Point; Internet, тощо) на рівні впевненого користувача;знання іноземної мови (B1-B2 буде перевагою).Ми пропонуємо:Дружній колектив професіоналівГрафік роботи: пн-пт з 09.00 до 17.30Офіс: БЦ Demievsky, м. ДеміївськаTeambuilding активності, корпоративні заходи (тільки у мирний час)Навчання, підвищення кваліфікаціїЧай, кава, смаколики для приємної роботиКухня з усім необхідним для приготування їжіЯкщо Ви готові працювати в стабільній, професійній компанії, Якщо Ви готові до навчання, професійного розвитку, Ви мотивовані та націлені на результат, тоді: Надсилайте резюме або телефонуйте за номером 09******09 Наталія.
Потрібен електромонтажник
, Київ, Київська область
Українська архітектурна компанія в пошуках електромонтажникаМи очікуємо на тебе, якщо в тебе є:Досвід роботи на аналогічній посаді не менше 1 року;знання електротехнічних норм та стандартів;вміння працювати з електричними та слабкострумовими приладами та інструментами;вміння читати проектні схеми та технічні креслення;Твоїми основними обов’язками буду:монтаж електричних мереж та відповідного обладнання (Київ, Київська область),монтаж кабельних каналів;мрокладання кабелів;монтування розеток;підключення кабелів у роз'ємиОсобисті якості:відповідальність та уважність до деталей;порядність;вміння швидко орієнтуватися у робочих процесах;На тебе чекає:робота в дружньому колективі;масштабні проекти;зручний графік роботи;Якщо Ви маєте відповідний досвід та навички, надсилайте своє резюме!
Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж
1076, Фастівська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 9620 грнУ тому числі основна: 9620 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Виконує прості роботи під час монтажу та демонтажу освітлювальних проводок і мереж.Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності.Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
Електромонтажник з освітлення та освітлювальних мереж
1052, Білоцерківська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 7800 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:проводить навчання груп по робочій спеціальності, робота з засудженими у виправній колонії для чоловіків. З досвідом роботи від 1 року. Відсутність непогашеної судимості. Попередня співбесіда за телефоном:095-085-35-44 Михайло Сергійович. Контактний телефон Білоцерківського МРЦЗ (04563)5-96-11 Вікторія, Леся. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):без шкідливих звичок