Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Технолог повар в Киеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Кухар в супермаркет
, Київ, Київська область
Кухарі, давайте творити мистецтво смаку разом!Шукаємо в свою команду професіоналів, які не можуть вгамуватися так хочеться робити смачненьке. Ну і жодного дня не можуть без нового досвіду.Вашими основними обовязками будуть:Готувати смачненьке, що стає чиєюсь улюбленою стравоюПрикрашати готові страви, щоб причарувати Гостей ще й виглядомДля роботи вам знадобляться:Досвід роботи кухарем від одного рокуОсвіта технолога, кухаря або кондитераЗнання про санітарно-гігієнічні норми праці та технологічних процесів приготування їжіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:·Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Будьте здорові. Страхування життя.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Розважайтеся на роботі. Захопливі розваги, мотиваційні програми та конкурси.Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Отже, надсилайте резюме та приєднуйтеся до «Сільпо»!Телефонуй: 09*********60З повагою, HR-команда «Сільпо»
Кухар (Протасів Яр)
ТОВ «Сокар Петролеум», Київ
Нафтова компанія SOCAR запрошує на постійну роботу кухаря.Ми запрошуємо Вас стати частиною Команди, яка прагне до розвитку та інновацій.Вимоги до кандидатів:Бажання працювати і розвиватися в сфері обслуговування.Акуратність, відповідальність, уважність.Розглядаємо кандидатів без досвіду роботи з високим бажання опанувати професію.Основні обов’язки:Приготування фірмових страв та напоїв кафе АЗК Компанії, підтримання технології та рецептури їх приготування.Забезпечення чистоти робочого місця.Якісне обслуговування Гостей кафе відповідно до корпоративних стандартів Компанії.Умови праці:Позмінний графік роботи з погодинною оплатою праці.Компанія пропонує:Офіційне працевлаштування в міжнародній компанії, ЗП та соціальні гарантії відповідно до законодавства України.Корпоративне навчання відповідно до стандартів Компанії.Знижки на товари магазину/кафе та пальне мережі АЗК SOCAR.Стабільну конкурентну заробітну плату та можливість впливати на розмір своєї щомісячної премії.Перспективу кар'єрного росту, можливість будувати свою кар'єру і розвиватися разом з нами.Гнучкий графік роботи.За детальною інформацією звертайтесь за номером: Оксана.За відсутністю телефонного зв’язку, працюють месенджери Viber та Telegram, або чекаємо Вас на співбесіду за адресою: метро Олімпійська, вул Жилянська 43б (понеділок, середа та п’ятниця з 10:00 до 14:00) чи на найближчій до Вас АЗС нашої мережі.Пересилаючи нам своє резюме (персональні дані), Ви висловлюєте свою згоду на їх обробку, згідно чинного законодавства України про персональні дані.
Кухар (Осокорки)
ТОВ «Сокар Петролеум», Київ
Нафтова компанія SOCAR запрошує на постійну роботу кухаря.Ми запрошуємо Вас стати частиною Команди, яка прагне до розвитку та інновацій.Вимоги до кандидатів:Бажання працювати і розвиватися в сфері обслуговування.Акуратність, відповідальність, уважність.Розглядаємо кандидатів без досвіду роботи з високим бажання опанувати професію.Основні обов’язки:Приготування фірмових страв та напоїв кафе АЗК Компанії, підтримання технології та рецептури їх приготування.Забезпечення чистоти робочого місця.Якісне обслуговування Гостей кафе відповідно до корпоративних стандартів Компанії.Умови праці:Позмінний графік роботи з погодинною оплатою праці.Компанія пропонує:Офіційне працевлаштування в міжнародній компанії, ЗП та соціальні гарантії відповідно до законодавства України.Корпоративне навчання відповідно до стандартів Компанії.Знижки на товари магазину/кафе та пальне мережі АЗК SOCAR.Стабільну конкурентну заробітну плату та можливість впливати на розмір своєї щомісячної премії.Перспективу кар'єрного росту, можливість будувати свою кар'єру і розвиватися разом з нами.Гнучкий графік роботи.За детальною інформацією звертайтесь за номером:  Оксана.За відсутністю телефонного зв’язку, працюють месенджери Viber та Telegram, або чекаємо Вас на співбесіду за адресою: метро Олімпійська, вул Жилянська 43б (понеділок, середа та п’ятниця з 10:00 до 14:00) чи на найближчій до Вас АЗС нашої мережі.Пересилаючи нам своє резюме (персональні дані), Ви висловлюєте свою згоду на їх обробку, згідно чинного законодавства України про персональні дані.
Кухар м. Лівобережна
, Київ, Київська область
Кухарі, давайте творити мистецтво смаку разом!Шукаємо в свою команду професіоналів, які не можуть вгамуватися – так хочеться робити смачненьке. Ну і жодного дня не можуть без нового досвіду.Вашими основними обов’язками будуть:* Готувати смачненьке, що стає чиєюсь улюбленою стравою* Прикрашати готові страви, щоб причарувати Гостей ще й виглядомДля роботи вам знадобляться:* Досвід роботи кухарем від одного року* Освіта технолога, кухаря або кондитера* Знання про санітарно-гігієнічні норми праці та технологічних процесів приготування їжіПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:* Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.* Будьте здорові. Страхування життя.* Зберігайте баланс. Можливий індивідуальний графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.* Вливайтеся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.* Пишайтеся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до ТОП-ритейлерів України.* Всебічно розвивайтеся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.* Спілкуйтеся вільно, пропонуйте сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.* Почувайтеся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.* Їжте смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава)
Кухар в Bakehouse Garage (Межигірська, 82)
Wine Bureau, Киев
Bakehouse Garage - це простір пекарні-кондитерки, з власним відкритим виробництвом, кухнею та кав'ярнею.Твоє захоплення - це кулінарія, приготування унікальних страв та поглиблення у філософію культури споживання їжі? Тобі до нас!Команда в пошуках поціновувача смаколиків та якісного сервісу!Чекаємо людину, що: Цікавиться культурою споживання їжі та сфери гостинності; Полюбляє працювати з якісними продуктами; Вміє працювати в команді та розуміє свою цінність в ній; Має почуття гумору та цілеспрямованість; Має амбіції розвиватись та вдосконалювати свої знання, вміння та навички.Мінімальні вимоги: Досвід на аналогічній позиції від 2х років; Базові знання усіх процесів роботи на професійній кухні.Твої задачі: Приготування смачних і високоякісних страв згідно існуючих технологічних карт; Контроль якості страв та продуктів; Підтримувати чистоту і порядок на кухні; Контроль наявності сировин; Робота із заготовками.Пропонуємо: Офіційне працевлаштування та соціальні гарантії; Дохід: на термін випробування 20 000 грн, після - 22 000 грн; Графік: 3/3, 4/4 (орієнтовно з 8:00 до 19:00 - під години роботи закладу); Класний колектив та дружню атмосферу; Розвиток всередині компанії.Полюбляєш смачне та красиве - доєднуйся :) Ми чекаємо на тебе!
Кухар
1052, Білоцерківська філія Київського обласного центру зайнятості, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 7300 грнУ тому числі основна: 7300 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:кухар-пекар: приготування та оформлення страв відповідно меню санаторія; дотримання технології приготування; перегляд терміну зберігання та реалізації продуктів; приготування та випічка різних видів хлібобулочних виробів (хліб, булочки, пиріжки, печиво). Наявність попереднього медичного огляду. Режим роботи: з 7.00 до 19.00, три дні через три. Домовлятись про зустріч за тел.: 095-638-85-80. Білоцерківська філія КОЦЗ.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: з 7.00 до 19.00, 3 дні через 3Умови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:іншеКоментар: харчуванняОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):знання основ приготування різних типів страв (холодні, гарячі закуски, основні страви, випічка)
Кухар
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 18000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Приготування страв (м'ясні блюда), контроль за технологією та якістю приготування їжі. Обов’язкова попередня домовленість про співбесіду. Контактна особа: Місанова Олена Іванівна, тел. 050-392-04-79 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: Графік роботи:3/3 (з 07:30 до 19:00)4/2 (з 07:30 до 17:00)Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; сприяння працевлаштуванню інших членів родини у разі виникнення необхідності переїздуКоментар: Забезпечення харчуванням (обіди за кошти компанії), знижки співробітникам на всі групи товарів, тренажерний зал, спецодягПрофесійні компетенції (знання, навички):знання технологічних картОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, старанність
Кухар
МАНЬКО АРТЕМ МИКОЛАЙОВИЧ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 17000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:кафе "НАМ", кухар-універсал, приготування страв згідно технологічних карт, графік роботи з 10.00 до 22.00, тел. 00957947888Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Кухар
275, СВЯТОШИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:ОБОВ'ЯЗКОВО НАЯВНІСТЬ ПРОФІЛЬНОЇ ОСВІТИ та бажано проживати ПОРУЧ з САДОЧКОМ (робочий деньз 6.00 до 17.00, через день).Приготування страв згідно меню. Володіння технологіями приготування страв дитячого харчування.Попередньо телефонувати з питань домовленості про співбесіду: (044) 403-02-53, 067 3035442 (Олена МиколаївнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: НЕМАЄПрофесійні компетенції (знання, навички):Володіння технологіями приготування страв дитячого харчування.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність,чесність, дисциплінованість, організованість, акуратність
Кухар
263, ДАРНИЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Ресторан Z BISTRO комплекс Riviera Zoloche, Вишеньки, Київська обл. Готувати гарячі і холодні страви за технологічними картами; дотримуватися санітарно-гігієнічних норм; контролювати технологію приготування страв. (Розвозка від до метро Славутич). Робочий день з 10-00 до 21-00. за графіком, або вахта. Зарплата 1200 грн. зміна. Є Детальніше про вакансію за тел.00977705370 - Олена.(050)1022002- ЄвгенійВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Гнучкий режим робочого часуСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботиПрофесійні компетенції (знання, навички):Смачно готувати. знання технологічних процесів.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):охайність, опеоративність.
Кухар - універсал (Лівий берег)
Паб-бильярд 4Х4, Київ
У Паб шукаємо кухаря-універсала.Освіта: не нижче середньо-спеціальної;Стаж роботи: не менше 1 року;Вимоги:Акуратність,Старанність,ПрацьовитістьЗнання технологій приготування страв;Дотримання правил особистої гігієни та чітке дотримання всіх санітарно-гігієнічних норм та вимог щодо зберігання та використання продукціїНаявність медичної книжки є обов’язковою!Умови роботи:З/П — щотижня, без затримок;Заклад знаходиться в 7 хвилин їзди від Троєщини, прямою маршруткою № 325, (вирушає з м. Лісова), у с.Погреби (зупинка — Майдан; вул. Погребський Шлях,1Б.).Пріоритетне проживання кандидата — лівий берег.Після закінчення зміни — розвозка.З додаткових питань, 11:00—21:00: 063 959 77 44; 067 919 77 44
Кухар в ресторан закритого типу, метро Нивки
, Київ, Київська область
Агов, ми чекали на тебе! Хочеш приєднатися до команди dark kitchen «Сільпо»? Давай спробуємо! Передусім, що таке dark kitchen? Це заклад, що готує їжу тільки на доставку. Без посадкових місць, без самовивозу, dark kitchen обслуговує Гостей дистанційно.Окей, рухаємось далі! Що на тебе чекає у команді «Сільпо»?Розраховуй на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Зберігайте баланс. Можливий індивідуальний графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Будь здоровим. Страхування життя.Вливайся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до топ-ритейлерів України.Всебічно розвивайся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйся вільно, пропонуй сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їж смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Що ми хочемо бачити у тобі?Освіту технолога, кухаря або кондитера. Буде перевагою!Досвід роботи кухарем від 6-ти місяців.Навички приготування страв японської та паназіатської кухні.Знання італійської кухні та стріт-фуду будуть перевагою.Відповідальність, акуратність, вміння працювати в команді, прагнення до професійного розвитку.Чим ти будеш займатись? Готувати смачні страви, які стануть для когось улюбленими.Викладати та прикрашати готові страви. Доставка — доставкою, та ми віримо, що їжа має бути гарною. Ось так! Можливо, є запитання? Ми на зв’язку! Чекаємо на твоє резюме! Телефонуй: 099 907 02 39 Оксана, HR-команда
Кухар-універсал, Центр, Кловська
, Київ, Київська область
Кухар-універсал в їдальню в самому центрі міста. Готування сніданків (омлети, сирники, млинці, салати, розігрів вже готових страв).Станція метро "Кловська" 5хвЗ ПН по ПТ з 7.00 до 15.00СБ, НД - вихідніБезкоштовне харчуванняМолодий колектив
Кухар-універсла(м. Нивки)
, Київ, Київська область
Агов, ми чекали на тебе! Хочеш приєднатися до команди dark kitchen «Сільпо»? Давай спробуємо! Передусім, що таке dark kitchen? Це заклад, що готує їжу тільки на доставку. Без посадкових місць, без самовивозу, dark kitchen обслуговує Гостей дистанційно.Окей, рухаємось далі! Що на тебе чекає у команді «Сільпо»?Розраховуй на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.Зберігай баланс. Можливий індивідуальній графік роботи з урахуванням бізнес-процесів та власних побажань.Будь здоровим. Страхування життя.Вливайся миттєво. Допомога колег і керівників у адаптації новачків.Пишайся роботою. Кар'єра в компанії, що входить до топ-ритейлерів України.Всебічно розвивайся. Різноманітні тренінги, пільги на вивчення іноземної мови або відвідування спортивних закладів.Спілкуйся вільно, пропонуй сміливо. Відкрита лінія для важливих питань, екологічних та інноваційних ідей працівників.Почувайся особливо. Спеціальні пропозиції в компаніях, що належать Fozzy Group.Їж смачно. Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Що ми хочемо бачити у тобі?Освіту технолога, кухаря або кондитера. Буде перевагою!Досвід роботи кухарем від 6-ти місяців.Навички приготування страв: Daily food, Street food.Відповідальність, акуратність, вміння працювати в команді, прагнення до професійного розвитку.Територіальне розміщення: м. Нивки, м. Позняки.Чим ти будеш займатись? Готувати смачні страви, які стануть для когось улюбленими. Викладати та прикрашати готові страви. Доставка — доставкою, та ми віримо, що їжа має бути гарною.
Кухар (гарячого та холодного процесу, мангал)
Ресторани Купера, Київ
Ми запрошуємо в свою дружню і професійну команду Кухаря! ГОРЯЧИЙ ПРОЦЕС ТА ХОЛОДНИЙ ПРОЦЕС, МАНГАЛ.Основні вимоги:Досвід роботи;Бажання працювати, вчитися і розвиватись з усією командоюВміння працювати згідно технологічним картамСамостійність, уважність та охайністьВміння працювати в команді Вміння дотримуватися правил санітарії та гігієни на кухні.Ми пропонуємо:Стабільну та своєчасну виплату заробітної плати Можливість професійно рости та розвиватисьДружній колективПозмінний графік роботи 3/3 або за домовленістюЯкщо ти прагнеш створювати найсмачніші страви та мрієш працювати у професійному середовищі, то ми чекаємо саме на тебе! Приєднуйся до нашої команди «Ресторани Купера» і стань частиною нашої успішної історії.Для запису на співбесіду, телефонуйте чи пишіть на вказанний номер ...(Telegram, Viber)
Кухар холодного цеху
Первак, Київ
Ресторанз 20річною історією в центрі Києва шукає КУХАРЯ на ХОЛОДНИЙ ПОЦЕС! Специфіка ресторану — Традиційна та сучасна українська кухня.Основні вимоги:досвід роботи на кухні ресторану від 1 рокувідповідальність, охайністьОсновні обов’язки:готувати холодні закуски, дотримуючись технології приготування, вихід страв при відпустці;своєчасно готувати та відпускати холодні закуски за рахунками, попередніми замовленнями;готувати отримані продукти до приготування холодних закусок та салатів відповідно до асортименту меню та попередніх замовлень;готувати напівфабрикати для роботи наступного дня.Умови працевлаштування:графік 7/7, з 10:00 до 22:00своєчасна зарплата 2 рази на місяць + можливі премії (від 1500 грн. за 12 годин, та %)зручне Розташування біля метро (в 5 хв. ходьби від м. Площа Українських Героїв або м. Палац Спорту)харчування безкоштовне (повноцінні обід та вечеря)іногороднім проживання (хостел) безкоштовно (в одній хвилині пішки від ресторану)Всім кандидатам, Які зацікавилися цією вакансією, вас просять телефонувати на вказаним номером 044 2344394 (З 12.00 до 18.00 з пн-пт) або відправляти нам своє резюме.
Кухар гарячий
Первак, Київ
Ресторан в центрі Києва шукає КУХАРЯ НА ГАРЯЧИЙ ПРОЦЕС!(українська та європейська кухня)Основні вимоги:досвід роботи від 1 рокувідповідальність, охайністьОсновні обов’язки:готувати гарячі страви, супи, дотримуючись технології приготування, температури подачі, вихід страв при відпустці;готувати напівфабрикати для роботи наступного дня;підтримувати протягом дня чистоту на робочому місці;Умови працевлаштування:зручне Розташування біля метро (в 5 хв. пішого ходу від м. Площа Українських Героїв або м. Палац Спорту)своєчасна з / п + % + премії (ставка 1450 грн. за зміну + % 150−250 грн. в залежності від торгівлі)графік 7/7, з 10:00 до 22:00 або з 9:00 до 21:00харчування безкоштовнеіногороднім проживання (хостел) безкоштовно в 1 хвилині від ресторану (ви не витрачаєте час і гроші на проживання і дорогу)Всім кандидатам, які зацікавилися цією вакансією, вас просять телефонувати за вказаним номером 044 2344394 (З 11.00 до 18.00 з пн-пт)або відправляти нам своє резюме.
Кухар виробництва “Кулінарія” goodwine
Wine Bureau, Киев
Виробництво відділу “Кулінарія” goodwine це:  БезпекаНаше виробництво відповідає всім вимогам HACCP. Ми використовуємо технологію cook-and-chill для швидкого охолодження продуктів за правильних температур. СтандартиЖодних ГМО, консервантів, підсилювачів смаку та інших хімічних домішок, які впливають на первинний смак страви. Це також пояснює короткі терміни придатності. Авторська кухняРецепти, розроблені шеф-кухарями goodwine. Соки та смузі готуємо способом віджиму coldpress, завдяки якому цілий плід зі всіма волокнами просто перетворюється на сік.Ми в пошуку кухаря на власне виробництво, що виготовляє продукцію для магазинів goodwine, а також ресторанів компанії Wine Bureau.Нам потрібна людина: Яка любити готувати: професійно чи не зовсім;) З досвідом роботи на кухні чи виробництві або з бажанням отримати цей досвід; Безкомпромісна у стандартах якості та безпеки.До твоїх обов'язків входити: Приготування їжі згідно з технологічними картами; Дотримання санітарних норм, НАССР.Обіцяємо: Офіційний дохід та соціальні гарантії; Плаваючий графік 4/2 або 5/2, з 09:00 до 18:00); Якісну сировину та продукти, з якими працювати в задоволення; Можливість працювати з крутим, сучасним обладнанням; Ділитися досвідом та знаннями для твого розвитку.Надсилай резюме — будемо знайомитися)
Кухар в Milk Bar
, Київ, Київська область
Запрошуємо кухаряАдреса роботи: вул. Шота Руставелі, 16 (метро Палац Спорту)вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ)вул. Мечниуова, 7 (метро Кловська)MILK BAR — популярне міське кафе, до якого навіть через 10 років після відкриття так само стоїть черга киян та гостей столиці. Кожного дня вони приходять до нас за турботливим сервісом і за улюбленою комфортною, зрозумілою та смачною їжею, яку ми створюємо для них у MILK BAR.Зараз ми у пошуках професійних кухарів, які вмють організувати себе та готові доєднатися до нашої команди, щоб разом готувати найулюбленіші страви гостей та жителів міста.Вашими основними обов’язками на кухні будуть:Готувати смачну та поживну їжу згідно технологічних карт;Дотримуватися рецептур та стандартів якості приготування;Контролювати свіжість та смакові якості готових страв;Організувати своє робоче місце та дотримуватися санітарних норм.Для роботи вам знадобиться:Досконале знання про санітарно-гігієнічні норми праці та технологічні процеси приготування їжі, яку так обожнюють наші гості;Вміння працювати в команді, щоб відкрито, чесно та легко спілкуватися з колегами.З першого дня у MILK BAR ви отримаєте впевненість у тому, що зможете розрахувати на нас:Тримати баланс і працювати у комфортному графіку 3/3, 4/2, 4/4 (з 9:00 до 22:00, з 8:00 до 20:00, з 7:00 до 20:00)Ми гарантуємо оплачуване стажування, відсутність будь-яких штрафів та своєчасну стабільну виплату заробітної плати двічі на місяць — 120 грн/год.Смачно їсти та бути здоровим.Ми пропонуємо безкоштовні тренування у спортзалі,Тренінги з підвищення кваліфікації.Смачне штатне харчування та знижки на все меню.Пишатися роботою і переймати досвід. У нашій команді є кухарі, які працюють вже впродовж 10 років, з першого дня відкриття закладу, і роблять це так само натхненно і у задоволення.Відгукнутись на вакансію можна на сайті або одразу за номером телефону:06******01, Ліліана.Телефоні дзвінки приймаються з 10:00 до 19:00 (пн-пт), повідомлення в будь-який час, але в не робочий час відповідаю по можливості:)(телеграм lilianahedgehog або вайбер)! Дякую!
Кухар
275, СВЯТОШИНСЬКЕ УПРАВЛІННЯ КИЇВСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Київ, Київська область
Заробітна плата (усього): 9000 грнУ тому числі основна: 9000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Робота в с. СТОВП'ЯГИ, Бориспільський район на харчоблок при молочній сфері. Приготування стандартних страв на 15-30 порцій. Раціональне управління запасами, мінімізація відходівПопередня обов'язкова домовленість про співбесіду за тел. (050) 023-40-61 Лариса Робота вахтовим методом: 15 днів робочих/15 днів вихідних. ЗП 600 грн/змінаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:ІншеКоментар: Вахтовий метод роботи: 15 днів робочих/15 днів вихіднихУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:надання житлаКоментар: наявність трьохразового харчуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Досвід роботи у приготуванні їжі у великій кількості.Володіння технологією виготовляння страв та кулінарних виробівОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність,чесність, дисциплінованість, організованість, охайність